ja és figyelj oda mert csak mpeg 2 dvb-t. ha esetleg számít a tuner.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
djxp01
(fanatikus tag)
Értem
, akkor esetleg 52-es méretben nem találok már 400 alatt LCD -t, ami jó is
?

anrab
(őstag)
[link]
ne érdsd félre, nem rábeszélni akarlak!

tothl
(őstag)
Az a teszt ezer eves.

MAxxYD
(kvázi-tag)
Mivel a modell sem új, a teszt sem tegnap készült.
Számít ez valamit?

tothl
(őstag)
Termeszetesen mert az input lag sokat javult az fw frissitesekkel.
Ettol fuggetlenul jo az a philips...

MAxxYD
(kvázi-tag)
Ha tudsz valamit, akkor ne tartsd magadban, mesélj
Tudsz róla valami konkrétat, esetleg egy teszt?
Én igazából az 557/558-ra ácsingóztam, de miután arról ugyan ezt olvastam egy szériával tovább léptem, de hát a teszt szerint ugyan az a helyzet.
A Sony W szériája állítólag 10ms alatt van, ami már bőven jónak tűnik. A jelenlegi LG-m is valahol ekörül mozog és azzal nem volt gondom.
[ Szerkesztve ]

tothl
(őstag)
Semmi konkret, az avforums.com -on tema volt ez, ott irtak, hogy az uj fw-kkel mar kutya baja. En ez alapjan megvettem es vagy en vagyok lassu de x360hoz tokeletesen bevalt.
Ellenben volt itt a forumon olyan, aki sokallta ezt a lagot is, es a w4000 -re eskuszik.
Szoval tul van lihegve a tema szerintem ,input lag kerdeseben ugy tudom a 656 a legjobbak kozott van, eleg sok a soklagos keszulek.

MAxxYD
(kvázi-tag)
Köszi, utána nézek.
Szeretném 200ezer környékén megúszni egy 40 colost. Ha valóban helyrepofozták, akkor még akár újra befutó helyre kerülhetnek a Samsungok 

MAxxYD
(kvázi-tag)
Ezt találtam az avforumon:
I own the 40? a656
Did some tests on the “calibrate lag” function on guitar hero 3 on Xbox 360 running through component.
Before the firmware update I ran this to test and was getting…
I ran the test a few times on each to get an average as the result are slightly different each time.
GAME MODE OFF* / 100hz disabled 66ms / 56ms
GAME MODE ON: 30ms / 33ms
With new firmware I tested again last night and got…
GAME MODE OFF* / 100hz disabled 27ms / 33ms
GAME MODE ON: 17ms / 2ms
*This was in STANDARD Mode
Ez teljesen jó érték, ennyivel nyugodtan lehet játszani
.
djxp01:
Szóval akkor mégis érdemes lenne szemügyre venned... 

wombation
(tag)
A 32A656 olcsóbb mint a 32A551?
WTF?
/Úgy éreztem ezt meg kell osztanom veletek/
"Sose végy semmit aminek nyele van. Azzal valószínűleg dolgozni kell."

regger
(senior tag)
Srácok, szerintetek ez mitől lehet?
Adott egy DVD és egy LCD TV, komponens kábellel összekötve. 2 probléma is akad.
Némelyik divx filmet nem rakja ki teljes képernyőre, a kép két szélén kihagy egy kis helyet (másik DVD játékosom kirakja scarton). A mellékelt képen látszik is a problémám. Természetesen a TV összes nagyítási funkciója sem húzza ki. De ez még nem minden, a kép jobb széle nagyon remeg. Ha kikapcsolom a progressive scant, akkor sem húzza ki a képernyő széléig, de a remegés abbamarad.
Ha komponens helyett próbaképp összekötöm őket kompozit kábellel, akkor sem húzza ki, a másik DVD viszont így is jól jeleníti meg. Fontos, hogy ez a jelenség csak divx filmeknél jön elő. DVD filmeknél más a gond :-) , a gyári DVD-k képe bevillan. Bizonyos időközönként a képernyő alja villan egyet, a nem gyári filmeknél nem csinálja, szintén komponens kábelnél. Remélem nem lett túl bonyolult. A Sharp szerviz szerint a DVD rossz, a Samsung szerint a TV :-). Szerintem a lejátszó kimenete lehet hibás, de egyszerre mindkettő? Van tippetek, TV vagy DVD?![]()
[ Szerkesztve ]

Router
(őstag)
Kipróbáltam a TV VGA bemenetére kötni a gépet DVI-VGA átalakítóval de itt is mint ahogy a monitoromnál, az eredmény egy nagy fekete képernyő nincs jel felirattal
Innentől már csak a lapom DVI kimenetét tudom hibáztatni. (szombaton ha ráérek akkor beviszem a boltba és megnézik egy DVI monitorral is aztán ha azzal sem jó akkor gari. 

MAxxYD
(kvázi-tag)
Ha még garis, akkor nincs gond, csak bosszúság.....
Jó lenne, ha csak ez lenne a gond.

hmisi00
(tag)
egy válasz vagy egy baz+ hogy lehetsz ekkora barom, vagy mekkora hülye vagy vagy jó ötlet vagy vmi válasz azért jóljött volna.....
kössz a semmit :S:S:S:S:

Az Internet azért nagyon izgalmas, mert ez nem a Microsoft tulajdona, így hatalmas újításokra van lehetőség ezzel kapcsolatban. - Steve Jobs

Topanka
(tag)
Segítségetekre lenne szükségem!!! LCD tv vásárlása előtt állok, de minnél többet olvasok róluk akár itt a fórumban is, arra jövök rá, hogy egyre bizonytalanabbá válok. Talán odáig eljutottam, hogy a márka Samsung legyen.Igények:
2-4 méteres nézőtávolság max 5m néha
T-home satelit tv adásait néznénk elsődlegesen
a közeljövőben is ki tudja szolgálni a rohamosan fejlődő digitáli sugárzást (HD)
ha beleférne a szem kímélése, jó lenne (100 Hz)
DvD lejátszó is erről menne
ritkán fordulhat elő pc, ps2 rákötés, játék, de ez nem olyan fontos szempont
Nagyon örülnék a jótanácsoknak. Árlimitet nem adok meg, az igény ezt megszabja plusz az ár-érték arány is behatározza.
Előre is köszönöm segítőkészségeteket
Corsair AX 750, Asus P8P67 Pro, i7 2600k, Asus GTX 580, Corsair Vegance 4x4GB, Noctua NH-D14, Intel SSD 320 80GB, ASUS DRW-24B3ST író

Router
(őstag)
Garis mivel 1 hónapja vettem kb. Majndem 100%-ig biztos vagyok mostmár bene, hogy ez a gond. 

dh66e
(senior tag)
Nálam sharp lcd-lg(mezei )dvd sima rca-val oldalsó széleken nincs csík divx-nél.Alul felül van de Mozi16:9 teljesen kihúzza.DVD nem tapasztaltam a villanást.

Router
(őstag)
Szia!
Csak annyit fűznék hozzá, hogy semmiképpen ne vegyél Full HD-t ha ilyen messziről nézed majd. Meg kell erősítenem, hogyha nem kifejezetten monitornak használod akkor 40" alatt nem érdemes erre plusz pénzt költeni. A 100Hz pedíg csak a régi típusú CRT monitoroknál volt jelentős mivel ott már "kímélte" valamilyen szinten a szemet. Az LCD nem vibrál.

Topanka
(tag)
Nem kifejezetten monitornak használnám.
Akkor kiesik az igényből a full HD. De a HD ready gondolom kell!?
A 100 Hz is kiesett.
Talán hozzá lehetne írni egy jó válaszidőt 5ms alattit?
Az igazság az, hogy a nappaliba lenne, és tv nézés a családnak kell elsődlegesen.
Köszike a tanácsot, jöhet a többi is.
Corsair AX 750, Asus P8P67 Pro, i7 2600k, Asus GTX 580, Corsair Vegance 4x4GB, Noctua NH-D14, Intel SSD 320 80GB, ASUS DRW-24B3ST író

Topanka
(tag)
Ja még talán annyit, hogy van egy Panasonic NV-GS330 kamerám, amivel jó minőségű filmek készíthetőek 3CCD, ezt is jó lenne ha visszaadná az LCD tv.

dh66e
(senior tag)
Ne rinyálj!Gondolom itt mindenki lcd-n nézi a tv-t különben hozzád vágtak volna ezt azt.Anno én tv tuner kártyával néztem a monitoron de semmi baja nem volt.

hdmi
(tag)
"A 100Hz pedíg csak a régi típusú CRT monitoroknál volt jelentős mivel ott már "kímélte" valamilyen szinten a szemet. Az LCD nem vibrál."
Szia, az LCD-nél a 100 Hz az nem ugyanazt jelenti, mint a CRT-nél a 100 Hz. Ha valaki sok sportot néz , vagy akciófilmet, akkor igen is van értelme. Ajánlom figyelmedbe a következő írást: [link]
a pénz nem boldogit, csak amit veszel belőle

Topanka
(tag)
Na ezt így már értem. Micsoda boldogság 

Router
(őstag)
Így értettem én is. 

hdmi
(tag)
Hát akkor lehet hogy rosszul fogalmaztál, mert nekem az jött le, hogy a 100 Hz-nek csak CRT-nél van értelme, a vibrálás ellen, s mert az LCD nem vibrál, így a 100 Hz is értelmetlen.

Topanka
(tag)
Tehát összegezve a leírtakat:
márka: Samsung (például)
nézőtávolság legyen 1.5-4m, aza 94cm-es vagy 102cm-es képátló kellhet, de itt nem értem, hogy a 94cm-esnél 15000:1, míg a 102cm-esnél min.40000:1 dinamikus kontraszt arányról írnak. Mi ez a nagy eltérés? Valós?
a 100 Hz jó lenne ha lenne
akkor elég a HD minőség!? nem kell a full HD!? - ezt nem értem, hogy miért rossz ebből a nézőtávolságból a Full HD

dh66e
(senior tag)
nem rossz de nem is jobb.
3m-ről én tökéletesen nézem a 106cm-es JVC FullHD-s tvt, Elég neki ez a távolság. 

hdmi
(tag)
Általában méret szerint az LCD-k két csoportba oszthatók. Az első csoportba a 26”, 32”, 37” méret tartozik. A második csoportba a 40” és annál nagyobb LCD-k tartoznak. A kisebb LCD-k picivel gyengébb panelből készülnek, mint a nagyobbak, ez magyarázza a dinamikus kontraszt közti különbséget: 37" 1:15000, 40" 1:40000.

hdmi
(tag)
Ha ragaszkodsz a 100 Hz-hez, akkor csak Full Hd lehet, mert 100 Hz-es Hd ready nincs. S ha mindenáron Samsungot szeretnél, akkor nézd meg az LE-40B650 –est.

Topanka
(tag)
Akkor ha "minőségben" egy lépcsőfokkal jobbat akarok, legyen min.40"-os

hdmi
(tag)
Igen, mert jobb a panelje. Viszont a Samsung az tükrőződik, ezért nem ajánlott vele szemben, hogy ablak legyen.

anrab
(őstag)
lehet hogy nálunk még azért lehet nem full HD-s tv-ket kapni mert amit tőlünk nyugatra nem tudnak már eladni azt ide hozzák? mint a dvb-t mpeg 2-ket?

Topanka
(tag)
Na ez a tipus lett kinézve "Samsung LE-40B650"
A fórumon dicsérve volt nagyon, csak ezért jegyeztem fel.
A kérdés csak az, hogy kell nekem ilyen jó minőség a tv-zésre, illetve jó e a korábbiakban leírtakhoz.

hdmi
(tag)
Sporthoz, meg akciófilmhez ajánlott a 100 Hz.

Topanka
(tag)
Mi ez a tükröződés????
Nem ragaszkodom a Samsunghoz, csak valami kiinduló pontot kerestem magamnak, meg jókat írtak róla.
Van olyan ami nem tükröződik?
Árban e fölé már nem mennék.

hdmi
(tag)
A képernyő felülete van bevonva egy vékony tükrözödő réteggel, hogy magasabb kontrasztarányt érjenek el.

anrab
(őstag)
filmnézés közben nem kell megfordulnod hogy lásd mi történik mögötted. de reggelente meg is borotválkozhatsz benne. /de azért nem ilyen komoly a helyzet, elhelyezés kérdése/.

hdmi
(tag)

Topanka
(tag)
Nagyon rendik vagytok, hogy problémáimmal ennyire átélve foglalkoztok.
Értékelem, és tudom, hogy még jópár dologról meg kell bizonyosodnom.

Topanka
(tag)
Még visszanézek, de most már fekszem.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, de továbra is szivesen veszem a jó tanácsokat.
Jóccakát

hdmi
(tag)
Ezért van ez a fórum.
[ Szerkesztve ]

hzoli5
(újonc)
Koszonom azokat az infokat amiket kaptam hdmi hangatvitelrol pc-rol tv-re ,igy mar mukodik.

napata
(lelkes újonc)
Az automatikus képformátumot használva egy ezt tudó Philips LCD TV nem szépen, torzításmentesen tölti ki a teljes képernyőt azoknál az SD adásoknál, ahol a 4:3-as képernyőm alul-felül fekete csíkok láthatóak, s amelyek manapság egyre többet vannak jelen?
Úgy gondoltam, hogy az automatikus formátum a Philipsnél azt jelenti, hogy a csíkokat automatikusan felismeri és eltünteti az egyes adásoknál úgy, hogy az teljesen kitöltse a képernyőt, s ez 16:9-es adásnál torzításmentes képet eredményes, míg 4:3-as adásnál vízszintesen szétnyújtottat?!

hmisi00
(tag)
Kössz sztépen, nem rinyálok, csak jól jött volna a válasz, de ha nem írok, akkor még tőled se kapok semmit......
Egyébként meg nem mindenki néz tv-t LCD-n...
Az Internet azért nagyon izgalmas, mert ez nem a Microsoft tulajdona, így hatalmas újításokra van lehetőség ezzel kapcsolatban. - Steve Jobs
A tükröződés az komoly 
Segítsek lefújni festékkel ? 
Call of Duty: Black Ops poszter! | Razer , Roccat , Steelseries egérpad katt ide: http://href.hu/x/ffsd | Roccat poló beszerzése!! | Steam: amazing_gyalo_superstar | Logitech G500 zjeeeeee!!!!