Bocsi. Melyik topik az ahol erről van szó?
F.K.T.
Bocsi. Melyik topik az ahol erről van szó?
F.K.T.
(#40002) kételkedem válasza psg5 (#39997) üzenetére
Natív felbontáson várható a legjobb kép, ezért azt használom
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
És a külföldi adókat?
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.

(#40005) Hedgehanter válasza zhagyma (#39976) üzenetére
46"-at nezegetem.... 
Jaj tényleg ez nem monitoros topik, bocs,köszi,húztam
F.K.T.

Azt neked kell tudnod, hogy milyen kábelszolgáltatók érhetők el a te területeden. Ezeknek szépen felmész a honlapjukra és utánanézel, hogy mely adókat közvetítik full hd-ban.
Ha nincs kábel a közelben, akkor nézd meg a upc direktet.
[ Szerkesztve ]
(#40008) MentaPista válasza wrox (#37904) üzenetére

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,hogy hogyan lehet csatlakoztatni az LG LF2510-es tévéhez a f.gépet!
RCA dugóval nem megy mert ott f-f a kép!
Próbáltam AV-RCA átalakító csattal,de így se megy!
Nincs rajta a hagyományos dugó csatlakozás 
(#40009) ORCA58 válasza szendyfree (#39993) üzenetére

Ha látnád az enyémet megváltozna a véleményed. AA04
Ha nincs külső adat (pl DVD-re állítva, de az nincs bekapcsolva) akkor elméletileg a TV fekete (esetleg szürke) képet ad. Az enyém sötétkék. Ha 4:6-ba nézem és nagyon világos a kép akkor már nem látom kéknek két oldalt. Kissé oldalt pl. 20 - 30 fok már "gyönyörű" kék a fekete.
Több mint bosszantóm hogy a káva é kép között két oldal jól látható kék csík van.
Ugyan ez a helyzet a szélesvásznú filmeknél fent és lent.
Neked milyen ebben az estbe
Hát marha jó...
Most hívott a digitalplaza, hogy B550-es TV-t nem tudnak szerezni, csak pár hét múlva.
Így lemondtam a rendelést...
Helyette kinéztem egy:
Philips 32PFL5604H-t. Valakinek van ezzel a készülékkel tapasztalata? Látott valaki ilyet élőben? Szép képe van? A hangzása milyen?
A digitalko honlapján ezt olvastam:
"# Multimédiás kapcsolatok: USB
# Multimédiás formátumok (lejátszás): MP3 , LPCM , JPEG állóképek , MPEG1 , MPEG2 , H.264/MPEG-4 AVC"
Tehát buherálás nélkül lejátszaná USB ről a .mkv fájlokat is?

Neked milyen készüléked van? Milyen színű az üres "fekete" képernyő?

Mindegyik LE37B650T2W SQ04 panellal van szerelve, amin tenyleg fekete a fekete?
[ Szerkesztve ]
csak akik pokereznek: http://poker150.fw.hu/

Talán az enyém nem ennyire élénk kék ( de a fotó is csalhat ). Én tök fekete képpel próbálgattam.
(#40014) szendyfree válasza ORCA58 (#40009) üzenetére

Alul-felül vagy két oldalt ha van csík akkor ott olyan mintha nem lenne bekapcsolva a TV.

Samsung LE40B650 W-s széria!
AA03-as panel. Edigital. juniusi vásárlás.
És a fekete fekete és nagyon szép a képe.
[ Szerkesztve ]

Akiknek AA paneljük van, azoknak javaslom, hogy szemből nézzék a TVjüket ne pedig oldalról. Tökéletes feketét meg ne várjunk, mert szerintem olyan nincs. Főleg nem a 200ezres kategóriában.
[ Szerkesztve ]

pfff, most akkor nem is a panelon mulik, h a fekete az fekete lesz?
1-2 heten belul esedekes lenne a vasarlas, de most elbizonytalanodtam, h melyik P, vagy W legyen legyen. 
csak akik pokereznek: http://poker150.fw.hu/

Szia!
37PFL5604H-m van.
Szép a képe, az SD tv adások kifejezetten jók, szóval a tuner-e jól sikerült.
Filmeknél a hosszabb kameramozgásnál észrevehető a szaggatás, de együtt lehet vele élni.
A hangja is jó, bár nincs viszonyítási alapom.
mkv-t nem játszik le, ki sem jelzi a fájlt a pendrive-on. Feliratot sem játszik le a divx-ekhez.
Buherálással lehet, hogy megy a dolog, nem próbáltam
(#40019) Tyca válasza szendyfree (#39994) üzenetére

Nálam CA modul van bedugva, Szegeden a TvNetwork ad ilyet is . Ha lehet válsztani, akkor a Modul a szerencsésebb szvsz., mert a csatornaváltást a tv intézi, plusz a tv tunerében jobban megbízom, mint egy esetleg noname Box-ban...
[ Szerkesztve ]

Figyelj,az az igazság,hogy én a feketéjével megvagyok elégedve.Én is csak lestem,hogy T2P.
De az ám
Mint írtam én nálam sima analóg UPC van kábel és kellemesen csalódtam.Nekem nagyon bejön a képe.Most megyek tesztelek Usb-ről.Igazából én falra nem merem szerelni,volt súllya a dögnek rendesen 
Nekem a fekete az fekete,kéknek semmi képpen nem mondanám.
[ Szerkesztve ]

No nekem nem így néz ki.
(#40022) tupacamaru válasza SpeedR (#39999) üzenetére

Nekem ilyen. Ha voltál már a Sevice Menu-ben akkor megnéznéd zz Options-ban a Factory Reset alatti Type sorba mi van neki írva?? Ha voltál akkor már úgyis mindegy de ha nem voltál benne akkor ne lépj be!!!
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

gondolod másik tv-n nem?
még a nagyobb kategóriában is előfordul.
és nem csak a philipsnél, a többinél is.
[ Szerkesztve ]

Szia!
Nekem is kékes kép oldalról nézve nem fekete és ugynéz ki hogy nemtudom eltüntetni a beállításokkal. Ha világosabbra veszem csökken a kékség de akkor nagyon világos a kép!
Alul felül 16:9-nél kékes a szegély, nem fekete.
Nemtudom, hogy a szervízzel beszéltél-e már, mi van ilyenkor? Gondolom a szervízmenübe még nem léptél be.
Ebbe is van mindenféle tuner, ami egy B550-esbe?
(#40026) SpeedR válasza tupacamaru (#40022) üzenetére

40A6AF0C
Neked?

Tisztába vagyok az LCD-k képességeivel és korlátaival. Az mégsem normális, hogy ha a maximum "feketét" azaz nagyon sötétkéket akarom látni, akkor kissé alulról kell nézni a TV- t. Ráadásul ha középen vagyok (kb. 2 m esetén) akkor csak a kép közepe sötétebb. Nem ugrálhatok másodpercenként 100-szor jobbra balra le fel, hogy a majdnem feketét láthassam

DVB-T MPEG4 és DVB-C MPEG4

Srácok úgy döntöttem,hogy beruházok én is egy külső winyóra.
Tudnátok nekem ajánlani egy párat.B650 tulajokat kérdem elsősorban.Akinek bevált valamelyik csak bátran ossza meg velem.Előre is köszi.
Szerintem írj magadnak egy feature-listát arról, hogy miben különbözik az LG és a Samu. A Sharpot nem ajánlom, gugliba beírva már az első teszt is szétcincálja és elégedetlenkedik. Azért ha megvan a listád, írd be ide, hátha az alapján jobban tudunk segíteni. Bár elsősorban magadnak kell ismerned az igényeid. Képminőségben szerintem mindegyik jó lesz, a Samunak talán picit jobb a feketéje, de szerintem ezt a kérdést nem szabad feketén-fehéren kezelni, főleg, hogy most derülnek ki itt a kékesedő P-s TV-k...
jancsiga

Sziasztok!
Philips-esek
főleg 5604 es kollegák:
Amióta felraktam a legújabb frissítést, azt tapasztalom, hogy a tv reggel olyan 5-6 óra közt, bekapcsol stand by módba.
Vagyis lehet csak a piros lámpa kapcsol be mert mikor oda megyek hogy kikapcsoljam, akkor bekapcsol a Tv 
Tapasztalt valaki ilyet?
PSN ID: legalkriminalz

ez 5404 nem pedig 5604!
nem mindegy, mert az egyik full a másik 13..x768

akkor végzi a frissítéseket
olvasd el a kézi könyvet.
és nem a frissítés óta, hanem amióta megvetted. csak most vetted észre.
[ Szerkesztve ]

Igen, elszúrtam a linket
Ez a jó

üdv. az miért lehet, ha gépre kötöttem a tv-t (LH4000) és beállítom a natív felbontására, akkor a kép néhány centit kilóg oldalra? nem tudtam semmivel állítani, Win7em van laptopon.
[ Szerkesztve ]

A SAMSUNG ügyfélszolgálatot hívtam. Arra a konkrét kérdésre, hogy lehet-e benne más panel minta Samsung, nem kaptam konkrét választ. Viszont azt mondta, lehet hogy a panel miatt kékes, vigyem vissza 3 napon elül. Ma egy napos. Azon gondolkodom be kellene szaladni valamelyik nagy üzletbe megnézni ott milyen a fekete, így frissen korrektebb lenne az összehasonlítás.

Ez már nekem is feltűnt, kb egy hónapja kérdeztem is
A beállításokban a csatornakeresés környékén van valami ilyen, hogy automatikus csatornafrissítés, azt ha manuálisra teszed, akkor elvileg nem csinálja.
(#40038) guriga1234 válasza Tutu7030 (#39947) üzenetére

Most már usákiában is december 1. van mindenhol, nálam mégis megy a youtube 
ez a philips automatán frissíti magát? 
(#40040) guriga1234 válasza Csabi8507 (#40020) üzenetére

Az enyém is fekete 

Megrendeltem a SHARP LC-42DH77E típust. Csütörtökön érkezik meg

Sok sikert hozzá!Remélem beválik,írj majd légyszíves egy pár sorost róla.
(#40043) tupacamaru válasza SpeedR (#40026) üzenetére

Nekem is pont ilyen. 
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

Nekem ilyesmi házban van egy 60-as samu,szépen teszi a dolgát. 
LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/

Hi!
82cm es (32") lcd tv szeretnénk venni, nem baj ha nem full hd elég az 1366x768-as felbontás, és max 100ezer Ft ig, tud valaki ebben a kategóriában valamilyet ajánlani?
elöre is köszi a segítséget 

Igen, emlékszem rá, hogy kérdezted, és most nekem is elő jött. Köszi a segítséget, és anrabnak is!
PSN ID: legalkriminalz
és kicsit drágább:
Samsung LE-32B450 C4W

pénteken lesz időm jobban tesztelgetni, mindenképpen írok róla, meg csinálok képeket és video-t is.

Én vissza vinném az biztos ! megörülnék ha nap mint nap azt kellene néznem hogy milyen sz.r a képe, közben még nyugtatnám magam hogy nem is annyira rossz az de leg belül ugyis tudnám hogy kiadtam x összeget ezért a sz.-ért és most már ezt kell néznem egy jó darabig. Anno mikor még a 82centis 100 Hz sík képcsöves tv volt a menő 3 tévét vittem vissza a boltba mire megtaláltam a számomra a megfelelőt. 
[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/apro/avira_internet_security_2008/hsz_1-50.html http://hardverapro.hu/apro/norton_360/hsz_1-50.html

Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz belőle ha visszavisszed.....
Csak azért mert én is 40B650-et akarok venni az MPlanetben, és hülyét kapok ha így járok én is mint te.
(Egyébként ezt leszámítva jó a tv?)
Akkor a T2W-eseknek jó a feketéje?
[ Szerkesztve ]