Sziasztok!
Szerintetek melyik lenne a jobb:
SONY KDL 32L4000E
Samsung LE32A451
Tuner érdekelne, meg PC rákötés
üdv
Lipton

Sziasztok!
Szerintetek melyik lenne a jobb:
SONY KDL 32L4000E
Samsung LE32A451
Tuner érdekelne, meg PC rákötés
üdv
Lipton

Hello, a minap vettem egy grundig lcd-tvt és az lenne a kérdésem hogy mennyivel lenne jobb hdmi kábelel nézni a számítógépről az avi filmeket mint sima videokábelel?
GIGABYTE P67A-UD4 B3, I7-2600K 2*2GB DDR3 1600Mhz crucial ballistix, H2O CPU, VGA 6870 OC, XFX 550 PRO----nokia c7

Rossz a fali elosztó. Használj külső T-t

mondjuk olyan 150x biztosan jobb lenne a kép.. 
A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

oké köszi
GIGABYTE P67A-UD4 B3, I7-2600K 2*2GB DDR3 1600Mhz crucial ballistix, H2O CPU, VGA 6870 OC, XFX 550 PRO----nokia c7

A samsung 5ös és 6 os modeljeiben 10 bites panel van?
Köszi. Üdv. Szil
P5QLD PRO E5200@3.3Ghz 500GB WD HDD ATI 5770 Silent Cell FSP 500W Táp
A TV egy Sony Bravia a laptop pedig egy Albacomp,sztem Inteles vga van benne! 
DigitXT kicsit pontosabban? 
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

A laptopodon van egy fülhallgató kimenet, a TV-n meg van egy audió bemenet.
Vagy jack dugós, vagy RCA: ennek megfelelő kábelt használj, voilá.
Hang a
gépből vagy a hangkártyából jön (pl. a füllhalgató kimeneten), vagy jöhetne még
a VGA-ból is, de akkor HDMI kell, ami a laptopon nincs (+nem olyan a VGA-ja).
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

26986 ra senki?
Senkit nem érdekel, hogy a ma használhatatlan mpeg2-es DVB-T tunerje alkalmassá tehető-e a mindigtv vételére?

Talán segít valamit: Utolsó 2 sor. Elektrotechnikai fórumokon lehet hogy előbb kapsz választ.
"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."

Nem tudtok valami cuccot amitől élesebb lessz a kábeltévé adás???

Nem elméletben szeretném tudni lehetséges-e, itt van a kezemben az eszköz (ami a leírás szerint erre készült) és szeretném kipróbálni a gyakorlatban, hogy működik-e, hogy megtartsam-e addig amig kiderítem az én tv-m miért nem látja (az egész toshiba szervíz influenzás) vagy a próba nem sikerült mehet vissza a webshopba.

BME-s topikban lehet van pár olyan aki tudna segíteni.Szvsz nagyobb rá az esély mint itt.
"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."

Én most vagyok tv vásárlás előtt! Képbe került a toshiba is! Sima tv antenával nem veszi a tv-adást, vagy a tányéros, kábel sem?
Ha eljön a világvége, a csótányok fogják túlélni, meg Ozzy és Keith Richards

Előre is bocsi, nem tudom mível foglalkozik az a topik (dobj egy linket légyszíves az eléehetőségről), de még egyszer hangsúlyoznám: nem értekezni szeretnék hanem van a kezemben egy ilyen eszköz, de én nem tudom kipróbálni, ezért olyan Tv tulajokat szeretnék találni akik szintén kíváncsiak és megengednék, hogy a tv-jükbe dugva megállapíthassuk tudja-e az eszköz azt amit írnak róla.
És mível ennek a topicnak a címe szerint (valamint a kezdetek óta olvasom) itt tulajdonosok vagy leendő tulajdonosok járnak, ezért itt kérdeztem meg van-e valaki aki a közelembe lakva oda enged a készülékéhez.
pite4
A benne lévő tuner analóg és digitális mpeg2 DVB-T vételére alakalmas, ugyanúgy mint a ma a boltokban kapható készülékek 95%-a. Mit szeretnél nézni vele?
[ Szerkesztve ]

ment privát

Tányéros digit. De főles playstation+dvd

Ez az eszköz nem bütykölés, a Conax cég hivatalos terméke [link] ami arra készült, hogy alternatívát teremtsen a STB-kel szemben arra, hogy az Európa nagy részén elterjedt mpeg2 digitális sugárzáshoz készült tv-ket (a magyarországiak nagy része is onnan került be) az új szabvány fogadására is alkalmassá tegye.Ott most kezdenek átállni, mi már az újat vezettük be (múlt időben beszélni róla egy kicsit nagyképüség de ezzel valóban egy másik topic foglalkozik) ezért egy ilyen eszközre nagy szükség lehet Európa szerte --> a Conax legyártotta.
A bizonytalanság ott van, és ezért kellene a gyakorlatban kipróbálni, (hogy aztán LCD tv-s tapasztalat és tanács lehessen belöle) mert jó magyar szokás szerint mi még a jól körül irt szabványhoz sem tudunk maradéktalanul csatlakozni, valami mindig hibádzik.

Ahhoz jelenleg is használsz egy beltéri egységet, un STB-t, annak a kimenetére pedig (ahogy eddig is) minden további nélkül lehet (mint minden más márkát) akár Toshibát is csatlakoztatni.

Tiszta a kép,nem olvastam eléggé vissza
.
Oké hogy a modul megvan,de a belevaló kártya is?Illetve ez megoldja a tömörítési eljárás átkódolását MPEG4-et "lebutítja" MPEG2-re,mivel a tv-n a tuner ugye "csak" MPEG2-es.Jól látom?Esetleg már végkép hülyét csinálok magamból? 

Köszönöm a választ. 

Nekem a kereskedő haver aki a nagynevű cég helyi képviseleti főnöke annyit kérdezett csak: ki gyártott először lcd cuccot?
Sharp a helyes válasz.
Nekem ő a Sharpot ajánlotta.
DVBt tuner,3hdmi,2scart egy valag rca,, kompozit stb, pc csatis stb.
meg vagyok vele elégedve.
A garancia 3 év rá.
Chieftec GPS450,Gigabyte MA770T,Phenom2 X3 720 BlackEdition,GigabyteHD4650 1G, 4G ddr3 1600 Kingston HyperX,Samsung 500/7200/16,NEC7243S. NOTEE:MSI M670070HU TurionX2 TL60,2G DDRII667 DC,7200 sataII Samsung.
Ok!
Ilyen kábelt használok,de annyi bemenet van ezen a TV-n,hogy nem tudom melyikbe kell dugni!!
Végig próbálgattam,de egyiknél se adott hangot a TV,ilyenkor mi a helyzet?
Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

Na pont ez izgat engem is. A leírás szerint lehetővé teszi mpeg2 tunerrel az mpeg4 vételét.
Ne kérdezd hogyan, nem értek hozzá, de mivel itt az eszköz (megkockáztattam egy oda-vissza postaköltséget, esetleg a kártya árát) ki kellene próbálni.
Sajnos az én tv-m tudomást sem vesz róla, Egy LG, egy Sony és egy az enyémmel azonos Toshibával próbáltam, azok felismerték, de a boltokban sehol sincs UHF antenna, ezért a tudása még mindig rejtve maradt.
Úgy gondolom kártya nélkül is kell működnie hiszen nem előfizetéses csatornát keresek, sőt egy TERRa+ kártyával még az ATV-t és a HÍRTV-t is lehet hogy tudja fogni.
KI KELLENE PRÓBÁLNI.

ilyent keress a tv-n,színre szín...
kugyu: szomszédban nincs sima erősítős antenna? Padláson estleg,aztán go MM-ba vagy más nagyboltba.
[ Szerkesztve ]

AUDIO IN R/L, a Sony-t nem ismerem, lehet hogy a menűjében is kell valamit állítani.
Ugyanazon a bemeneten kell legyen ahol a képet is átviszed. Az hogy megy át?
Möhe
Erősítős szoba antennával probáltuk, de az épület annyira beárnyékolt, hogy még az analogból is csak kettő jött be. Egy nagylepkét és a szabadtéirg elégséges koaxot mégsem vihetek a boltba
[ Szerkesztve ]

Miért vinnél ha a boltban van elég antennakábel?
Kis maszek bolt nincs ott?
(#27028) Sk8erPeter válasza Baluman (#26984) üzenetére

Számít, hogy a DVI single vagy dual.
"The Digital formats are available in DVI-D Single-Link and Dual-Link as well as DVI-I Single-Link and Dual-Link format connectors. These DVI cables send information using a digital information format called TMDS (transition minimized differential signaling). Single link cables use one TMDS 165Mhz transmitter, while dual links use two. The dual link DVI pins effectively double the power of transmission and provide an increase of speed and signal quality; i.e. a DVI single link 60-Hz LCD can display a resolution of 1920 x 1200, while a DVI dual link can display a resolution of 2560 x 1600." ([link])
Viszont szvsz ha a TV-den van DVI-bemenet is, akkor tök felesleges átalakítgatni HDMI-re, mert attól jobb NEM lesz.
(#27013) Möhe: "BME-s topikban lehet van pár olyan aki tudna segíteni.Szvsz nagyobb rá az esély mint itt."
Ezt nem tudom, honnan szedted, a BME-s topikban nem foglalkoznak ilyesmivel..
Sk8erPeter

Köszi! De csak tovább rontottad a helyzetem. Eddig 2tv-között vaciláltam most meg már 3 tv közöttt 

Én nem variáltam sokat.
A legolcsóbbat akartam.
ezek voltak:
LG 89000
pana teszkóban 99000
LG euronicsban asszem 90000.
A srác kérdezte, hogy emlékszek e a kezdeti számológépekre.
aztán néztük a garanciákat.
A plazmát nem javasolta,de nem mondta rosszank, mert többet fogyaszt.
Annyit mondott, hogy japán gyártótól vegyek,és minél több garival.
A sharp akkor volt 127000,és 3év gari.
HOME szervíz van. tehát ha betojik, nálam javítják. 
enyém ezeket tudja:
-32" átló
-hd ready
-DVB tuner
hdmi
1000csatorna
1366*768képpont
csatlakozók
C.I. kártya
fejhallgató
AV rca
3 HDMI
spdif
2scart
antenna 75ohm
d-sub pc csati
rs232 csati
komponens
rca sztereo kimenet
500cd fényerő
nemtom még mi fontos.
igazából nem biztos, hogy naon profi, de a tucat termék LG től tutijobb.
ajánlom h nézd meg.
Chieftec GPS450,Gigabyte MA770T,Phenom2 X3 720 BlackEdition,GigabyteHD4650 1G, 4G ddr3 1600 Kingston HyperX,Samsung 500/7200/16,NEC7243S. NOTEE:MSI M670070HU TurionX2 TL60,2G DDRII667 DC,7200 sataII Samsung.

Sziasztok!
S-Video - RCA kábelen max mekkora felbontást lehet átvinni?
Notebook-ot akartam össze kötni az LCD tv-vel, de ahogy néztem nem igazán megy át nagy felbontás rajta.
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee

Ez a Home szervíz nem elhanyagolandó! Ez sem néz ki rossznak : SHARP-LC-37D65E 168.900huf.
Az ilyen kábelen megy,mármint a kép,végig próbáltam az összes RCA bemenetet,de semmi hang nincs sehol se!

külön kábel kell a hangnak, ennél a vga kábelnél.

Jaja.De nekem nem kellet bele mpeg2. enyém sima.meg vagyok vele elégedve.
A sharpnál interneten kell regisztálni a TV sorszámát,és akkor jár a 3év. addig csak 2.
Nézz meg egy euronicsban egy sharpot is. csaódni nem fogsz benne hidd el.

Na ilyen kábellel még nem próbálkoztam, de gondolom az AUDIO IN emellé is jó kell hogy legyen. Esetleg még, ahogy már írtam a menűben kellene szétnézni hátha kapcsolható.
(A használatijában nem írnak/ábra ilyenről?)
Ha meg végképp nem megy kösd rá a HIFI vagy házimozi erősítőre, én azonnal ezzel kezdtem. Más ötletem már nincs.
anrab
Az meg van már neki, csak nem találja a helyét ahová bedugva szól is.
[ Szerkesztve ]
(#27037) Sk8erPeter válasza cellpeti (#27033) üzenetére

Ez egy sima D-Sub VGA-kábel, a mi TV-nken ennél a csatlakoztatási módnál sima jack-jack kábelt kell használni, a hangbemenet közvetlenül a VGA-bemenet mellett található.
Csak az egyértelműség kedvéért itt az ábra róla:
Sk8erPeter

igen, lehet hogy a menüben hozzá kell rendelni az audiót a pc bemenethez mint nálam a philispsen ha nem hdmi-vel kötöm össze.
(#27039) anrab válasza Sk8erPeter (#27037) üzenetére

tökéletes oda 3.5-ös mini jack megy! amit pedig Ő próbál az alatta van!
ja és a mini jack-ot kell hozzá rendelni valószínű és az rca azt nem.
[ Szerkesztve ]
(#27040) hattorihanzo válasza kola1234 (#27022) üzenetére

E logika szerint ma a Ford készíti a legjobb autókat
( félreértés ne essék, nagyon jók a Fordok )
Nézz meg egy euronicsban egy sharpot is. csaódni nem fogsz benne hidd el.
Karácsony körül akcióztak egy 46 vagy 47"-ost, hát én csalódtam, blurayről is.
(#27041) cellpeti válasza Sk8erPeter (#27037) üzenetére
Na akkor majd kipróbálom egy ilyen kábellel,ha lesz rá időm és módom!Nagy szépen köcce az ötletet! 

Nagy szépen köcce az ötletet!
[link]
Szerk: a perjel értelemszerűen vagyot jelentett.
[ Szerkesztve ]
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****
(#27043) scream24 válasza hattorihanzo (#27040) üzenetére

Vagy a motorolák a legjobb mobilok.
( Félreértés ne essék, nagyon nem jok a motorolák
)
http://scream24.try.hu

Én is azt hittem, de ma lecseréltem egy újra és az most se jó. 
Egyik haverom szerint azért nem jó, mert a videó felől is kap földet, meg TV felől is az antennán és földhurok vagy mi alakul ki.
De ha meg natúr módon kötöm össze, vagyis 1 db kábel megy a falból a videóba és a videó kimenetéből megy tovább a TV-be az antenna, akkor csíkozik a kép a TV-n.(kikapcsolt videó mellett.)
Gigabyte GA-EP45-DS3R|Core 2 Duo E8500|Gigabyte GTX 260 |4 GB OCZ ReaperX HPC|CORSAIR PSU-620HX|Samsung 931 BF|Samsung LE37 A431T2 HDTV|Asus Xonar D1|W7 Pro
Szia!
Tudom mit jelent,de nincs itt olyan jack-jack kábelem!
A jack-RCA nem jött be,gondoltam,hogy a másik jó lesz.Még boltba se tudok elmenni,mert nincs itthon a kocsi! 
A képpel kapcsolatba lenne még kérdésem!
A TV miért csak 1024x768/60hz-en megy,nem tud jobbat?
Elég nehezen hiszem el, hogy egy ilyen TV csak ennyit tudna! 

Amennyiben az adott videobemenethez az adott hangbemenet van társítva, érthető, hogy miért nem jött be a jack-RCA megoldás. (Amúgy lehet kaptni RCA-jack átalakítót is, és akkor nem kell új kábel.
)
Az 1024x768 azért lehet problémás, mert a TV nyújtja meg 16:9-re, és nem lesz igazán szép (vagy ha nem teszi, akkor meg nem használod ki a teljes felületet, csak középen lesz egy 4:3-as "ablakod"). Meg kellene próbálni 1360x768-at beállítani a gépen: jó esetben pixelhelyesen meg kell jelennie.
De már olvastam olyat, hogy adott TV VGA kábelről nem szereti az 1024-nél magasabb felbontásokat, és csak HDMI-n eszi meg. (Viszont a SONY KDL-32L4000K leírása is ezt írja, aztán mégis meg VGA-ról 1360-at, pixelhelyesen.
) A 60Hz meg ne izgasson, a laptopod is annyin megy, tipikus TFT frissítési frekvencia, de mivel teljesen más elvek szerint frissül a kép, ez nem okoz vibrálást (mint anno a CRT-nél), tehát teljesen rendben van.
Ui: a laptop kijelzőjének milyen a felbontása? Csak mert lehet, hogy
kiterjesztett asztalt kell majd választanod, ha nem tudja az 1360-at.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Kinéztem három LCD TV-t.
Analóg kábel, Xbox360, PC, DVD lenne rádugva.
Melyiket ajánlatosabb megvenni?
- Samsung LE-37A55x
- Samsung LE-40A536
- LG 37LG5000
Köszi előre is a segítségeket!
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
Szia!
A laptopom felbontása 1280x800,de ha rádugom a TV-re az is lemegy 1014x768-ra. Ennek így kell lennie?
Hát alapba nem hiszem,hogy be tudom állítani az 1360x768-at! Megpróbálom azért és majd írok!
A TV pontos típusa: Sony Bravia KDL-32P3000
[ Szerkesztve ]

Kiterjesztett asztal+valoszinuleg VGA-n nem is fogod 1024x768-nal jobb felbontasra birni.
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.
Szia!
Miért is nem pontosan,gyenge hozzá valami,vagy miért is nem?