Ugyanilyen erősítőm van és hasonló gondokkal küszködök. 
Nálam SamuPS50A756 plazma +LG BD-370-es van,a HDMI CEC-et már én is letiltottam. 
De még mindig xar,ha bekapcsolom a lejátszót,a TV elkezd villogni,"keresi" a forrást,aztán automatice kiválasztja a HDMI2/DVI -t,pedig nem is arra van kötve....
Próbáltam már arra is (a 2-esre) rádugni a HDMI-kábelt,de egész egyszerűen lejátszás közben elmegy vagy villódzik a kép,érthetetlen..... 
Továbbá,amikor elkezdi az LG a lejátszást,és "nincs" jel (pl a film eleji logók közötti "szünet") ,na ott egyszerűen 1-2 másodpercre lekapcsolja a forrást,utána vissza,borzasztó zavaró.
Egy előnye azért van ennek a lejátszóból->HD erősítőbe->onnan egy másik HDMI-vel TV-be való dugdosás,az,hogy így az erősítő videofeldolgozó processzora dolgozik,ami azért egy jó kábellel megspékelve (nekem Audioquest "1"-es van
) brutális képminőséget tud varázsolni a képernyőre... 
Szal ez eléggé kiforratlan még valóban,persze jövőre már jön a HDMI v1.4,természetesen a 3D csak azon fog menni..
kell is ez nekünk,mint nyomoréknak a csodabalzsam. Januártól a CES után el fognak árasztani (MO-t is) minket 3d-s TV-vel,mindenki ilyet akar majd (a mostani AVATAR-őrület után főleg,bár tényleg nagyon faxa,ajánlom mindenkinek rohanjon az "ájmexbe",mi 220 km-ről megyünk megnézni
),szal mindenki 3D akar majd,amihez csak a v1.4 lesz jó,magyarán cserélheted a TV-t,a lejátszót,az erősítőt és a drága HDMI-ket is...... 
[ Szerkesztve ]