Akárhogy is nézem, én emelkedést nem látok, inkább csökkenést. Szvsz komolyabb árváltozást csak jövő év első negyedéve felé várhatsz (február-március inkább), amikor lassan elkezdenek az újabb modellek szállingózni. Viszont szvsz nem éri meg várni erre. Azért mert a komolyabb árváltozásokat az újabb modellek, és a régiek elavulása hoz. A R7x-es samuk ára is akkor kezdet el csökkeni, amikor már kijöttek az R8x-ek, és már a kutya nem kereste az R7x-eket.
Ha viszont folyamatosan csak vársz, sose lesz TV-d. 
Sokszor emlegettem fel, és még valószinüleg sokáig fogom, hogy a "lapos" TV-k piaca olyan gyorsan fejlődik, hogy nincs értelme igazán hosszú távra berendezkedni. 5 éve egy 42" LCD vagy Plazma TV milliós árcédulával kellette (?) magát, pedig nem volt rajta HDMI bemenet, a plazmák felbontása katasztrófa volt (igaz SD-re megtette). Ma kétszáz ezer forintért modern 42" plazmát veszel, háromszázezerért LCD-t, négyszázért FullHD plazmát vagy LCD-t, ami minden téren hülyére veri oda-vissza egy pár éves modellt (még 5-nek sem kell lennie, elég 2 évet mondani). Tavaly év végén egy FullHD LCD TV minimum 600-700e Ft volt, ma fele ennyiért kapsz olyat, ami többet tud. Most a LED háttérvilágítású TV-k az újdonságok, ha marad az irány, akkor jövő év végén tele lesz a piac LED háttérvilágítású, viszonylag olcsó LCD TV-vel. Két év múlva talán már az OLED TV-k is elérhető közelbe kerülnek...
A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívűl másra is lőhetnek!

már én is kb. egy hónapja vadászok rájuk...
) héten belül már át tudom adni a tapasztalaimat (bár gondolom ez sokaknak már késő...))