Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#18001) Hedgehanter válasza Skyhunter (#18000) üzenetére

Hedgehanter
(őstag)
LOGOUT blog

Minel nagyobb annal jobb, ne gondolkozz vegyed..... :D Az a par micromillimeter pixelenkent nem fog feltunni szvsz...

(#18002) Palika71 válasza Skyhunter (#18000) üzenetére

Palika71
(őstag)
LOGOUT blog

Sima SD adásnél már szépen látszik. Na nem a pixeleket látod, hanem rossz felbontást.
De pl. DVD-már jó.

X-akták, Miért éppen alaszka?, Battlestar Galactica, Matrix, 4400, Star Wars IV-V-VI -ezek tetszenek

(#18003) GalloG

GalloG
(kvázi-tag)

Hazaértem az LE40A656-tal. Argep.hu keresés után TV Store-nál vettem (az első, akinek rendes címe is volt, nem csak virtuális), hétfői e-mail rendeléssel (mára kértem, meg is lett ahogy ígérték, hívtak reggel, hogy mehetek érte), személyes átvétellel, KP fizetéssel. Rendes magyar Samsung gar. levelet és ÁFA-s számlát kaptam róla, magyar nyelvű manuallal együtt. Korrekt volt velem a bolt, meg vagyok (egyenlőre) elégedve.

Majd beszámolok, milyenek az első tapasztalatok (UPC analóg kábel és sima DVD), pénteken lesz PC összekötés is HDMI-HDMI módon. Meg ma este XBOX360 is, ha a gyerek hazaért (ahhoz csak Ő ért...).

(#18004) gergo19 válasza GalloG (#18003) üzenetére

gergo19
(fanatikus tag)

Gratulálok a készülékhez, legyen benne sok örömöd :C . A beszámoló kötelező jellegű. :R Nagyon várjuk.

(#18005) kisbuba

kisbuba
(kvázi-tag)

Vettem egy DVI-HDMI 5m-s kábelt és egy 8800Gt és Panasonic 32" lcd tv-t próbáltam összekötni, de nem sikerült a képet áttenem TV-re. Az Nvidia menüben, amikor azonosítást csinálom, akkor felismeri, hogy Panasonic tv van csatlakoztatva (csomó lehetőséget felajál, mégpedig (monitor+panasonic digitális, vagy monitor+panasonic analog stb) és még azt is mekérdezi, hogy milyen csatlokozó van (komponenes, kompozit, S-video, DVI) én kiválasztom, hogy DVI, utána 720p, de nem csinál semmit a tv.
Mi lehet a baj? Ez már csak beállítás kérdése? Valaki légyszi segítsen! :Y

(#18006) gellei válasza Ombre9 (#17995) üzenetére

gellei
(lelkes újonc)

Szia!

Philips 32PFL9603 (aminek már létezik a 100Hz-s változata is) ezt az infót hol találtad, esetleg van bolt is ahol láttál ilyet???

Üdv

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

(#18007) gergo19 válasza kisbuba (#18005) üzenetére

gergo19
(fanatikus tag)

Próbálj végig minden lehetőséget. A Nvidia driverében a TV felbontását állíts be. Ha jól tudom csak az egyik DVI-it lehet HDMI-vel használni arra kösd

[ Szerkesztve ]

(#18008) chibo

chibo
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Van egy samsung 26s81 tv-m és összekötöttem hd3850 kártyával.Kérdés hogy varázsolok rá úgy hangot (5.1 van a számitógépre kötve)hogy a tv hangfalai is szóljanak ha a gépen nézek filmet.Milyen kábel kell hozzá illetve hova kell dugnom?

köszi
Chibo

(#18009) matth78

matth78
(újonc)

Üdv!

Hónapok óta használom a Samsung LE37M87-ek LCD-met. Tényleg első osztályú, nagyon jó képe van, profin állítható a színhelyesség is... Azonban az elmúlt hetekben egy CRT monitorhoz hasonló sípolást vettem észre... Másnál is előfordul, vagy kezdjek aggódni?

(#18010) GalloG válasza chibo (#18008) üzenetére

GalloG
(kvázi-tag)

Ha DVI-HDMI átalakítód van, akkor abból csak olyan jó, aminél fen van külön tűntetve, hogy a HDMI hangot is átviszi. Ugyanis a DVI alapból nem továbbít hangot, csak a gyártók kidrótozzák az üres lábakra. Ezen belül vagy a VGA-n van HD hangcsip, vagy külön kábellel lehet átkötni másik hangkeltőről a VGA-ra.

Ha eredetileg HDMI csati van a VGA-n, akkor a fenti gond nincs.

Ha így, ha úgy biztosítottad a hang hardveres átvitelét, akkor is csak a Catalyst 8.2-vel lesz hang, plusz a Realtek oldalról letölthető ATI HDMI Audio driverrel. A régebbiek még nem, az újabbak valami hiba miatt már nem viszik át a hangot...

Épp a minap műveltem magam ki netről, mert péntekre lesz itt egy HDMI kimenetes Asus 3450-as kártya, és előre próbálok felkészülni a szívásra (ami minden nem Intel alapú termék esetén aktuális ugye...).

(#18011) Spenc

Spenc
(újonc)

sziasztok

Következő hónapban veszek lcd tévét és amit kinéztem az az LG32LG5000.
kérdésem az lenne hogy használ e valaki ilyen készüléket, ha igen akkor: meg van e vele elégedve, hdmi-dvi összekötéssel jól működik e gépre kötve és úgy egyébként mi a véleményetek róla, ideális e monitornak is?
előre is köszi a válaszotokat :R

(#18012) GalloG

GalloG
(kvázi-tag)

Nos, az első benyomások:

A készülék itthon is ugyan olyan jól néz ki, mint a képen vagy a boltban :) A kép nagyon jó rajta, a sokat emlegetett tükröződésből eddig nem vettünk észre semmit, bár nem volt verőfényes napsütés az ablakon át ma. De egyenlőre sokkal-sokkal jobb ezen a téren, mit amire számítottam. A feketékről annyit, hogy azonnal észrevettük, hogy feketébb (gyári beállításokkal), mint az eddigi CRT-nk volt. Sima kábeles analóg SD adásnál persze látszik, hogy nem erre való, de teljesen élvezhető, nem zavaró a kockásság. Beállításokkal még nem játszottam sokat, majd utánaolvasok neten, kinek mi van, az lesz a kiindulás. A képet 16:9-re, Auto széles-re állítottam, így nincs tojás fej és kitölti a képet is. Teljesen jól nézhető az adás. Ezen felül az UPC kábelTV idióta 0.25 MHz-re végződő csatornáit is tökéletesen beállítja az automata hangolója.

Az biztos, hogy a háttérvilágítást le lehet venni 5-6 körülire, a fényerőt és a kontrasztot meg 50-60 körülire, úgy lesz jó a kép (és nem süti ki az ember szemét). A színbeállításokat nem piszkáltam még, gyárilag se rosszak a színek, meg egyenlőre nincs is mihez képest állítanom.

A hangja teljesen jó. Valóban nincs igazán basszus, de ezt egyáltalán nem is vártam, az eddigi TV-n se nagyon volt. Erre majd lesz házimozi (egyszer). Viszont ettől eltekintve nagyon szép tiszta a hangja, érthető amit beszélnek, és az automata hangerőállítás nagyon jó (nem ordít a reklám...).

XBOX 360-at komponens bemeneten kötöttük rá (az volt hozzá csomagolva eredetileg, még nincs HDMI-HDMI kábel itthon). 1080p-re állítva szuper a kép, a gyerek BF: Bad Company játékkal próbálta, de nem mondta (10 perc után), hogy rosszabb lenne vagy jobban késne, mint a Samsung 2253LW 2ms monitorán, pedig 100Hz közepesen (gyári állapot) van...
Ezen kívül feltrükköztem a Vista alá valami progit gyorsan, amivel lehet stream-elni MKV mozit (is) XBOX360-ra, és mindjárt elindítottuk a Kardhal FullHD verzióját. Háááát.... Nem egyszerűen jól néz ki úgy! Csak majd PC-ről lesz az igazi, mert ez a FullHD MKV online átkódolás FullHD AVI-ba még az én gépem gyormrát is megüli (C2D 6750/4GB RAM), és picit szemetes időnként a kép, ami a PC monitorán lejátszva viszont tökéletes.

Ha kérdés van, szívesen válaszolok (ha tudok), vagy akármit megnézek/kipróbálok és megírom. Péntek este felé lesz PC->HDMI és PC->VGA tapasztalat (ha az ATI is úgy akarja), majd azt is megírom. Meg majd az addigi további élményeket, amik remélem lesznek.

(#18013) Spenc válasza GalloG (#18012) üzenetére

Spenc
(újonc)

ha ez nekem szólt akkor nagyon köszi és várom akkor feltétlen a pénteki hdmi-pc összekötés eredményét :) :R

(#18014) GalloG válasza Spenc (#18013) üzenetére

GalloG
(kvázi-tag)

Öööö. Nem. Sorry.

Ez egy Samsung LE40A656. Pár hsz.-szel ezelőtt írtam, hogy megjött, és majd írok róla valamit. Ez az az ígért írás lenne.

(#18015) gergo19 válasza GalloG (#18012) üzenetére

gergo19
(fanatikus tag)

Nagyon köszönjük a beszámolót. :C Ha érdekes dolgot tapasztalsz oszd meg kérlek velünk.
Ami engem kifelyezetten érdekel. PC-re kötve 1080p filmek mennyirev folyamatos a 24p? És a játékok milyenek rajta. Én monitorként is sokat szeretném majd használni.

(#18016) zolnagy

zolnagy
(tag)

Sziasztok,

pár hete írtam, hogy TV-t szeretnék venni a közeljövőben: [link] Nos ez a pillanat most jött el.
A végére két TV maradt, amik közül döntenem kellett: az LG 32LG3000 és a Samu LE32A431. Eddig az LG mellett döntöttem, de most felmerült egy dolog, ami nem hagy nyugodni. Az LG-ről itt a fórumon és más helyen is olvastam, hogy 24P-s filmeknél kicsit akad, tehát mintha nem lenne valós 24p-s megjelenítése, hanem csak az a 3:2 Movie módnak mondott kényszermegoldás.
A Samu vajon tud rendes 24p-t?
Bár most nem használnám a fenti célra, de ki tudja mit hoz a jövő...
Szóval, ha igaz a sejtésem, akkor egyértelműen Samu (már ha az tudja), ha viszont alaptalan, akkor maradok az LG-nél.
Van valakinek a fenti két TV-vel ilyen szempontú tapasztalata?

(#18017) Alex91 válasza zolnagy (#18016) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

IMHO ahhoz tul olcso a TV, hogy tudja...

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#18018) Demolator

Demolator
(tag)

Nah most nézegettem körbe és találtam 1 olyat hogy 37LG7000 - újdonság ki halott már róla? ez már 100HZ és 24p vagy mifene...

A reklám helye

(#18019) Ombi5

Ombi5
(senior tag)

Tudtok vhol Samsung Outletet ,szegedin kivul?! :R

(#18020) kugyu21

kugyu21
(fanatikus tag)

Néhány napja az általam fogható három csatorna közül kettő esetébe elég erős árnyképesség jelentkezett. Mivel nem mindegyiknél (M1, TV2 rossz, RTLKLub továbbra is jó) tapasztalom, remélem nem a tv hibája, de a rendszer többi eleme sem változott. Az antenna ugyanaz, nem került más vas a közelébe ami esetleg zavarhatná.
Valaki, aki szintén a Széchenyi hegyről kapja a jelet tapasztalt-e valami hasonlót, vagy tud-e valaki olyan adótevékenységről ami ilyet eredményezhet?

(#18021) Ombre9 válasza gellei (#18006) üzenetére

Ombre9
(újonc)

Hi!

A philips hivatalos oldalán láttam: [link]. 330 K az ára :Y

[ Szerkesztve ]

(#18022) Rick4 válasza Ombi5 (#18019) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

ne akarj outletben vásárolni, a szegediben meg főleg ne.. :U

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#18023) bigdigit válasza kugyu21 (#18020) üzenetére

bigdigit
(őstag)

nálam kábel van de én tegnap lettem figyelmes rá,hogy tv2 árnyképes lett.szinte 2 logó van.
ma akartam is hívni a szolgáltatót de úgy látszik ők is akkor onnan veszik a jelet.
akkor egyenlőre kivárok...

(#18024) bigdigit válasza bigdigit (#18023) üzenetére

bigdigit
(őstag)

update:
mégis felhívtam a szolgáltatót:)tudnák már róla és jön ki az antenna digital mérő kocsija.
valamit elcsesztek az adótoronynál szerintem.nem rég szerelték át.

[ Szerkesztve ]

(#18025) wassermann válasza bigdigit (#18024) üzenetére

wassermann
(őstag)

A Széchenyi-hegyi adóval most előfordulhatrnak még problémák, mert kapott egy új csúcsot a DVB-T sugárzás miatt. Valószínűleg még dolgoznak rajta

(#18026) kisJack válasza GalloG (#18012) üzenetére

kisJack
(fanatikus tag)

Szia! Én is ilyen tv-t fogok venni és igaz hogy eddig tartózkodtam a netes rendeléstől, ma láttam egy helyen 656-ost, ráadásul 37"-es méretben, 300k-ért... Bár a manus rögtön hozzátette hogy ebből tud engedni, engem nem győzött meg egészen. :U
Namármost a kérdésem az lenne, hogy ha onnan rendelnék ahonnan te is és netán feldobná a talpát a szerkezet, a garanciát hogy oldanák meg, mivel vidéki vagyok?
Vagy ez innentől már a Samsung dolga és vihetem bármely Samu üzletbe, netántán házhoz is jönnek?
thx

Savanyú a narancs.

(#18027) gprspeter válasza kisJack (#18026) üzenetére

gprspeter
(fanatikus tag)

Én azt az információt kaptam, hogy mivel 10kg-ot meghaladja a súlya ezért kötelesek elszállítani.
Tehát kijönnek és viszik.

(#18028) tam@s válasza kisbuba (#18005) üzenetére

tam@s
(tag)

ne 720p-t állíts, hanem 1360X768-at.
Ha úgy sem, akkor próbáld meg úgy beállítani, hogy csak az LCD legyen rádugva a kártyádra, semmi más, és úgy bootolj.
Akkor mennie kell.

(#18029) Mátébácsi válasza GalloG (#18012) üzenetére

Mátébácsi
(újonc)

Hali!

A hdmi-dvi kábellel kapcsolatban merült fel bennem 1-2 kérdés!;)
Még nincs meg a TV-m mert várni kell még rá kb 1 hetet,de a kábelt is megrendeltem az valszeg hamarabb jön majd meg(BelkinAV silver series hdmi-dvi)!
Nemtom viszont,hogy ez a kábel viszi-e a hangot(8800gtx,majd lecserélem 4870-re),és ha nem akkor gondolom ez akkor nem gond ha gépről 5.1 es hangfalról megy nekem a hang,spec engem nem izgat ha nem a tv hangszórója szól!?
Ja és mégegy kérdés:
Nemigazán értettem,hogy miről írtál a konvertálással kapcsolatban,de ez érdekelne,a HD filmek lejátszása nem annyiból ál mint a pc monitoron,mediaplayer,full screen oszt kívánok,vagy nem!?;)

(#18030) BullZeye

BullZeye
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv!

Ilyen kábelem van laptophoz, és most bnőmék vettek egy Toshiba Regza HD Ready (1366x768) televíziót...és rákötöm a TVre, és állítgatom a felbontást, sehogy se akar normális Wide Screen lenni....1024x768 az egyetlen felbontás aminél a TVn nem lehet mozgatni fel-le / jobbra-balra a képet, beállítom egyéni felbontásra, ami nagyobb mint 1024x768 annál mintha a képernyő a képernyőben lenne...és így az egérrel lehet mozgatni azzal a képernyő is mozog >>

mindenképp vennem kell (van e egyáltalán olyan kábel) HDMI kábelt ami a laptop S Video-jából és a 3.5 jacből, HDMI kimenetet? ;) amit ráköthetek TVre?

vagy valamit benéztem, és ilyen Svideo kábellel is lehet valahogy a TVn beállítani a felbontást hogy a TV felbontása is ténylegesen változzon? :S

(nem értek az LCD TVhez....most használok/látok életelmben elösszőr)

~ userstyles.org/users/94870 ~

(#18031) Dewla

Dewla
(újonc)

Tud valaki abban segíteni, hogy vettem egy Vantage Point U50-es fali tartót a tv-hez amit nemsokára fogok venni. Leírása szerint ez plazmához 50-ig, LCD-hez 52''-es méretig jó. Elképzelhető, hogy a tv végül az új 55a956-os lesz, a korábban tervezett 52A659 helyett. Fogom tudni használni vajon a fali tartót az 55-öshöz is? 90 kilóig bírja, tehát súlyra nincs gond. A tartókar leírásában az van, hogy max 71cm lehet a csaverhelyek közötti szélesség ami még ráfér, de arra nem találtam info-t, hogy pontosan hol vannak a csavarok az 55a956-on (sem más típuson).

Ha valaki tud segíteni, vagy adni forrást ahol utána nézhetek megköszönöm. Samsung honlapján csak azt találtam hogy VESA kompatibilis a wall mount, de ez nekem nem segít.

Köszi előre is.

'' Everybody be cool, you be cool! ''-From Dusk Till Dawn

(#18032) wassermann válasza BullZeye (#18030) üzenetére

wassermann
(őstag)

Ezek a TV-k már ált. a HDMI-s, natív meghajtást kedvelik. Emiatt előfordul, hogy más csatlakozón nem is tudod PC-ről kihajtani. A PC-re csatlakoztatásról a kézikönyvében csak kell lennie valaminek.

A HDMI-vezetéken egy kétirányú digitális kommunikáció zajlik, ami jóval bonyolultabb a sima analóg jelátvitelnél. Emiatt S-video - HDMI vezeték nem létezik .

(#18033) gellei válasza Ombre9 (#18021) üzenetére

gellei
(lelkes újonc)

Szia!

Köszi!

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

(#18034) GalloG válasza kisJack (#18026) üzenetére

GalloG
(kvázi-tag)

kisJack: A TVStore-nál ez a készülék (LE37A656-os) 230 ezerért van kiírva, de "Rendelésre" státusszal, nem "Raktáron"-nal. Egyébként a garija gyári Samsung, innentől a boltnak nem sok köze van hozzá, ha elromlik (illetve 72 órán belüli csere továbbra az ő dolguk adott esetben). Így hiba esetén a Samsung központi számot kell hívni. És ismerősi tapasztalat szerint házhoz mennek, és ha muszáj, ők szállítják oda-vissza is.

Mátébácsi: Szerintem nem, mivel a DVI alapból nem visz hangot, így azt a HDMI-re sem fordíthatja át. Az ATI találta ki, hogy szerel egy audio csippet a VGA-jára, és a DVI szabad lábaira kidrótozza, hogy aztán saját DVI-HDMI átalakítóval könnyebb legyen LCD TV-re kötni. Aztán tett a nem audio csipes VGA-kra is SPDIF IN-szerű csatit, hogy a DVI-HDMI dolog működjön azokkal is.
Azt viszont nem tudom, hogy az nVidia ezzel hogyan áll. Nem mélyedtem ebbe bele, de az tuti, hogy a fórumok ATI-s HDMI kérdésekkel vannak tele. Vagy nincs az nVidia-n ilyen, vagy mindenkinek tökéletesen működik. :)

BullZeye: Ez inkább tűnik a laptop videó korlátjának, mint a TV hibájának. Próbáld meg a laptop külső VGA-ját rádugni a TV-n a VGA bemenetre (ha van). Lehet a laptop nem támogat 1024x768-as fizikai felbontásnál nagyobbat S-Video kimeneten.

(#18035) BullZeye válasza wassermann (#18032) üzenetére

BullZeye
(őstag)
LOGOUT blog

kézikönyvében az van hogy DVI-HDMI, és mutatnak egy laptopot hozzá, nah már most megnéztem az én és bnőm apjának laptopát (ami kb fél éves)...egyiken sincs DVI >> viszont a TVn van Svideo....meg van laptopon is, csak télleg ha kirakom TVre akárhogy állítom laptopon a felbontást (TVnek) az sehogy se csinálja azt...de holnap neki állok a BEÁLLÍTÁSOK menüpontj jól átnézéséhez >>

(#18036) Szatesz válasza GalloG (#18034) üzenetére

Szatesz
(őstag)

De miért vennéd dragabban ? van mar 219k ért is

>>> HUN eXtreme OC Team <<<

(#18037) wassermann válasza BullZeye (#18035) üzenetére

wassermann
(őstag)

Mivel az S-video egy öreg, hagyományos TV-khez kifejlesztett dolog, magasabb felbontást nem fogsz tudni kicsiholni rajta keresztül. Az egyetlen esély a hagyományos VGA-csatlakozó, de mint korábban írtam azon meg nem mindegyik TV képes 1024-nél nagyobb felbontást fogadni, és a notira is áll nem mindegyikben van elég fickós videókártya az 1024-nél nagyobb felbontások támogatására.

még pár év és valahol csak lesz egy HDMI-s noti :)

[ Szerkesztve ]

(#18038) GalloG válasza Mátébácsi (#18029) üzenetére

GalloG
(kvázi-tag)

Mátébács: Az előbb lemaradt, hogy a PC-ről HDTV-re történő lejátszásnál nincs semmi extra, ha a TV és a PC rendesen működik egymással, akkor ugyanúgy megy, mint a monitoron történő lejátszás.

Én arról írtam, hogy a HD filmet a PC-ről az XBOX360-ra streameltem LAN-on, és az XBOX360 volt az LCD TV-re kötve, úgy néztük a filmet. Úgy volt a képhiba. Mivel a PC az eredeti MKV FullHD formátumból online átkódolta az XBOX360 FullHD formátumába, ami azért eléggé CPU terhelő dolog.

Szatesz: Nekem ugye nem kell 37-es, tegnap vettem a 40-est :) Én csak kisJack-nek írtam, hogy van 230e-ért ott, ahol én is vettem a 40-est, mert Ő csak 300-ért látott máshol. De szó sem volt, hogy ez a legolcsóbb. De így legalább megtudta, hogy ha akarja, 219e-ért is megveheti a 37A656-ot :D

(#18039) Szatesz válasza GalloG (#18038) üzenetére

Szatesz
(őstag)

Jah értem ahol én tudom ott a legolcsobb 40a656 238k a 37a656 219k......
Mondjuk én inkabb 37lg6000 at vennék a helyetekbe:D csak 195k ba kerul most...

[ Szerkesztve ]

(#18040) Szatesz válasza GalloG (#18038) üzenetére

Szatesz
(őstag)

Oops véletlen 2 x ment el... :DD

[ Szerkesztve ]

(#18041) BullZeye válasza wassermann (#18037) üzenetére

BullZeye
(őstag)
LOGOUT blog

laptop bírná a nagyobb felbontást, hisz a laptop alapból 1280x800 (geforce go7300) és nem lenne sokkal több az 1366x768 >> de a TVre kirakott kép, valami oknál fogva hagyományos TV arány (nem akarok itt 4:3 meg 16:9 el dobálózni ;))
és ha a laptopon állítok nagyobb felbontást neki, akkor meg a TVn a kép olyan mintha mutatna egy nagy képet de annak csak egy kis részét mutatja a TV ;) és így lehet mozgatni a képet hogy mit mutasson (mintha rá lennne zoomolva) magyarán a TV nem igazán akarja azt a felbontást adni amit kéne, emiatt a 720p filmek elég csúnyák rajta :) télleg szebbek a sima avik...

(#18042) samel

samel
(újonc)

Van valakinek tapasztalata a W4500-as LCD-ről ? szívesen vennék egy kis infőt róla
Vagy esetleg a samu 7-es sorozatáról?

(#18043) Scoobyka válasza Szatesz (#18039) üzenetére

Scoobyka
(őstag)
LOGOUT blog

deklát és logik.hu-t sztem meg inkább nem kéne reklámozni mivel mind2 bolt igen tré módon üzemel....pixmaniaval egyszintű....
szatesz te meg légyszíves legközelebb informálódj a boltokról mielőtt ajánlod!(argep alaján úgy tipelem az árakat beírva,hogy ezekre gondoltál)

Szóval ezektől a webshopoktól csak az igazán bátor lelkületű emberek vásároljanak!Erősen nem ajánlottak!

(#18044) GalloG válasza BullZeye (#18041) üzenetére

GalloG
(kvázi-tag)

BullZeye: Az általad leírt jelenséget egyértelműen a laptop csinálja, nem a TV. A TV csak megjelenítő, azt jeleníti meg, amit a PC ráküld Ennyi. És szerintem keress rá a neten, S-videón 1024-et fog tudni a laptop, még ha VGA-n 2560-is tud akkor is. Az S-video nem való nagy felbontásra, így a gyártók nem is támogattak soha nagy felbontást rajta. Sok régebbi TV-OUT-os videokari csak 800-at engedett S-videón és 640-et sima RCA-n...
Ezt nem úgy írom, mint friss LCD TV tulaj, hanem mint 20 éve gyakorló számítástechnikus. :)

Scoobyka: Én pont ezért választottam olyan webshopot (ha ezt még annak nevezhető), ami rendelkezik rendes címmel, és én mehettem a cuccért személyesen. Ha baj van, lehet kivel kiabálni :D

(#18045) kisJack válasza GalloG (#18034) üzenetére

kisJack
(fanatikus tag)

Ok, kösz szépen srácok! Csak nyugodtabb szívvel rendelek meg egy ilyen nem két forintos dolgot, ha tudom hogy korrekt emberkékkel állok szemben! :R Azért persze az lenne a legjobb, ha nem kellene kiderülnie, hogy mi is az eljárás ha elromlik a kütyü, de ez már egy másik történet. Kösz mégegyszer!

Savanyú a narancs.

(#18046) Ad-m

Ad-m
(senior tag)

nyöhöhööö
ma délután megpróbálunk a jelenlegi 9603ból csinálni egy 9713at, ami nincs is xD.
100hz-es 3 "utas" ambilight-os szörnyeteggel gazdagodom reményeim szerint ;]

mielőtt üzletelnél valakivel: www.phmegbizhatosag.atw.hu

(#18047) Szatesz válasza Scoobyka (#18043) üzenetére

Szatesz
(őstag)

Hát pedig nem rosssz boltok....Majd én onnan veszem....Pár haverom mar vett pixmaniatol is és nincs velük gond....Ha gyári gari van a samsungra akkor nem mind1 honnan veszed?DE..

[ Szerkesztve ]

(#18048) Ombi5 válasza Rick4 (#18022) üzenetére

Ombi5
(senior tag)

Nocsak pedig pont ott mondtak 220K-ba szallitas serult es 1 ev garival,de szerintem abbol meg engednenek! mit tudsz errol a boltrol?

(#18026) : 300K jezusom meg ne vedd, 40A656 sok helyen normalis garival mar 240-ert van brutto! :R

(#18049) kisJack válasza Ombi5 (#18048) üzenetére

kisJack
(fanatikus tag)

Igen tudom pupilláztam is rendesen, erre mondták hogy ebből tudnak ám engedni! Dehát ha engedne belőle 60-at, (ami ugye kizárt) akkor kerülne annyiba mint a 40"-es, tehát enyhén szólva felejtős.

Savanyú a narancs.

(#18050) Digitalboy

Digitalboy
(senior tag)

Pc Hdmi összekötéssel kapcsolazban lenne kérdésem!
Jelenleg Nvidia karim van amihez DVI-HDMI csatlakozást ajánlanak, de a közeljövőben elképzelhető hogy Ati 4850-re fogok váltani amihez meg HDMI-HDMI kell.
Namost, hogy ne kelljen feleslegesen kábelt vennem az megoldható hogy most HDMI-HDMI kábelt veszek, meg valami DVI-HDMI átalakitót és úgy kötöm a mostani Nvidia karihoz?
Okoz ez esetleg minőségromlást?

http://digitalboy.racing.hu - Rally videók!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.