Kevesebb a bemenet is, hátul három helyett csak két HDMI kapott helyet (nem értem, egyetlen HDMI bemenet lespórolása vajon mennyi pénz?). A Panel szvsz nem samu, vagy legalábbis nem Super Clear Panel. Nem tudom mi a fene lehet ez. Az A550-es szériához képest plusz a 100Hz, és persze a desingosabb külső, meg a "komolyabb" táv. De minek kellett egy ilyen változatot a piacra dobni? 
1.: Vagy nem tudnak elég panelt gyártani a 650-es szériához.
2.: Árcsökkentés, hogy jobb piaci poziciót nyújtsanak. Tény, hogy "olcsó" 100Hz-es modell LCD TV-k terén nem nagyon van. Egy W4000 vs. A616 pedig jobb összehasonlítási alap, mint egy W4000 vs. A656-os. Elvileg. Gyakorlatilag az angoloknál, de több nyugati országban is a W4000-es drágább, mint az A656-os. Ráadásul még mindig hiánycikk. Ez egy olyan dolog, amire nehéz épkézlább magyarázatot találni, hiszen még csak azt sem mondanám, hogy a Sony halálra hírdetné a W4000-es (az LG sokkal többet költ / költött az LG6000-es "Scarlet" PR hadjáratra)...
3.: Egyedi igény egyedi piacra. Jelenleg csak az Osztrákoknál láttam ilyen változatot. Az A659-es is német sajátosság, ahogy az A676-os meg nyugat-európai / francia.
A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívűl másra is lőhetnek!

![;]](/dl/s/v1.gif)

)

Előre is köszi a választ!