Ezzel nem károsítom az országot csak a Digi tv-t, és legyen az ő bajuk az hogy ilyen könnyen átlehet jutni a rendszerükön,és mindezt nem tenném ha az állam nem károsított volna megy annyiba minket hogy ne tudjuk kifizetni az előfizetési díjat ugyanis,1 évig dolgoztunk családi vállalkozásban leadtuk a terméket,aztán fizetés sehol,közben pedig a termék előállításához rengeteg pénz kellett ami persze saját zsebből ment mert majd ha leadjuk úgyis kifizetik elven működött,de nem így történt, 1 éve dolgozunk és eljött az idő amikor lejárt a fizetési határidő,bumm lesz@rták, tehát most ott tartunk hogy ideje lenne megadni mert elfogynak a tartalékok,szóval én azt mondom igenis megérdemli az állam hogy károsítsam,bocsánat nem az állam hanem a kormány.Mert mennek az EU- támogatások,saját zsebükbe(olyan pályázatot írnak ki aminek csak pár ember felel meg azok pedig ugye nagykutyák tehát így lopják el az EU-s támogatást is),meg lovasnapokra,de a kiskereskedőknek semmi,ami lett volna nekünk támogatás,megcsináltattuk a szükséges dolgokat fizettünk 100-150 ezret és mikor beküldtük azt mondták hogy sajnálom már lejárt a támogatás,és sehol az ég világon nem szóltak róla..., viszont a 1000 hektár földre kapják a támogatást a dúsgazdagok de akinek vagy 10-20-30 hektárja Lóf@szt se kap... nem akartam ilyen bőven belemenni,igazad volt dicsekedtem, de tudod mit akit érdekel a dicsekedésem témája írjon pm-et.
Félre ne értsd nem haragszom rád. 
Ja és még valami, mielőtt azt hinnétek nekem kell a Tv,nem ugyanis nincs rá sajnos, hanem egy ismerősömnek csak saját nevemben egyszerűbb megfogalmazni.Nem akarom hogy sajnáljatok nem azért írtam amit írtam.
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy @Miui.us (Android 2.3.7)