Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#951) nesa

nesa
(PH! kedvence)

Szomoruan tapasztaltam hogy ploteus tars csak a bankszamlaszamokat gyujti utanna mint a kamfor ,aztan meg meggondolta magat ezzel hulyitve itt tobb embert...:((

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#952) jenko

jenko
(tag)

Ezidáig mindössze a következő fórumtársakkal üzleteltem:
Spyx
gabesz82
bbking
MRJOOOOOO
martonx
mindannyian korrektek, Spyx utólag is segített egy probléma megoldásában.

Tudtátok, hogyha a ''mama'' szó betűi közül egyet elvesztek, hármat meg megváltoztattok, azt kapjátok, hogy ''sör''? Csodálatos, nem?

(#953) as_Rock

as_Rock
(őstag)

Újabb korrekt üzletfelek:

Beniben: vinyócsere nagyobbra, szállítás pontos, áru korrekt, garipapír mellékelve :C

Mikádó: Vinyót vett tőlem, kicsit ugyan késett, de ez a MÁV hibája.

B@dsector: Nevével ellentétbe:D töredezettség és hibamentes:D 7300GT-t szállított le, garipapír és számlamásolat mellékelve:R (este tesztelem, de nem hiszem, hogy bármi gond lenne)

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

(#954) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Wipes kollega megbízható, pontos, korrekt :R

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#955) gozso

gozso
(senior tag)

HERR Z procit vettem tole
Esmein 2*512 ramot vasaroltam

POSTA segitsegevel bonyolitottuk le az uzletet. elkuldtek, utaltam. megbizhato, korrekt uzletfelek:R

[Szerkesztve]

fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt

(#956) Beniben

Beniben
(tag)

Sziasztok!

Örömmel láttam a nevemet felbukkanni párszor, ezért kötelességemnek érzem, hogy én is megosszam az eddigi benyomásaimat:

+
MM, Janesz, Chieftec, Boyfish, Lacafaca, Somé, Orkester, As_rock, Hunter, Gianni27
Vazimódó, S.Feri, T.Szép, Tabrev, SystemRoot, Mr.Omega, B@dsector, Digitalboy

...akit kihagytam attól ezúton kérek elnézést!

-
Bundi :(

"Ede, bibe, lude, post mortem nulla Voluptas!"

(#957) Mr_Vercetti válasza Beniben (#956) üzenetére

Mr_Vercetti
(őstag)

Bundi-val mi volt a gond?

(#958) Mr_Vercetti

Mr_Vercetti
(őstag)

Nem tudom AMD Power/ neve benn van-e a ''negatív''-nevek között, ha nincs, szerintem illő lenne ha bekerülne.

Jobb elkerülni az ilyesmit, hogy pl 20k-t kért egy gariztatásért, és 8 hónapja nem jelentkezik, csak egyszer-kétszer véletlen magyarázkodni.

Tudtommal azóta sincs semmi, de rengetegen szívtak vele.

Na majd az illetékes beírja a konkrét sztorit ha akarja.

(#959) BusyChild

BusyChild
(tag)

letezik egy fullos lista :F

(#960) mirrmur válasza ungawa (#950) üzenetére

mirrmur
(fanatikus tag)

priviben bocsánatot kértem az önhibámon kivüli dolog miatt. És ott is leírtam hogy ugyan CD lemezt a kollega balfaszsága miatt nem tudok adni de természetesen valamilyen módon el fogjuk intézni a dolgot egy esetleges máskori üzletnél.

Az értetlenek is meghallgatásra találnak, csak a választ nem értik, mert azok amik. A cél lebega szemük előtt amit önmaguknak állítottak, füleik süketek, szemeik vakok a végigvitt út melett álló figyelmeztetésekre...

(#961) gozso

gozso
(senior tag)

bovitem a listamat:
DeadMeat korrekt elado

POSTA segitsegevel bonyolitottuk le az uzletet. elkuldtek, utaltam. megbizhato, korrekt uzletfel

igen, szandekosan emelem ki mondig a posta szot:) kis fricska azoknak akik kenyelembol, lustasagbol, egyeb mas, nem megmagyarazhato dolog miatt nem postaznak.

[Szerkesztve]

(#962) Chieftec

Chieftec
(őstag)

Beniben: Megbeszelt helyen a megbeszelt idopontban, garipapir a premiumhoz csapva. ;)

(#963) csigi válasza Mr_Vercetti (#957) üzenetére

csigi
(PH! addikt)

Ezt kérdezem én is... :F
Bundi -val többször is ment biznisz (nekem) gond nélkül.

Gorneck23 -al vidékre átutalásos/postás biznisz korrektül lezajlott.

ASRock 970 Extreme4 + Phenom II X4 955 BE eladó.

(#964) Mr_Vercetti válasza csigi (#963) üzenetére

Mr_Vercetti
(őstag)

Priviben megkaptam a sztorit.

Hát elég elgondolkodtató :(

(#965) nRu3 válasza Mr_Vercetti (#964) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

érdekes dolog ez, Bundi-tol sok mindent vettem gond nélkül, kiváncsi lennék mi történhetet hogy ilyen elgondolkodtató?

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#966) Mr_Vercetti válasza nRu3 (#965) üzenetére

Mr_Vercetti
(őstag)

Kérdezd azt aki írta, amúgy gari probléma volt.

(#967) nRu3 válasza Mr_Vercetti (#966) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

inkább nem akarom tudni és remélem semmi sem romlik ell nálam, de elvileg olyan alkatrészeket vettem olyan gyártotol amik nem romlanak :)

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#968) The Bachelor

The Bachelor
(tag)

Olvasgattam a fórumot, nagyon sokmindenkit ajánltok. A bőség zavara miatt nem lehet választani...

Olyan emberkéket nem tudnátok mondani nekem, akik nem csak egy-egy alkatrésszel foglalkoznak, hanem szinte mindent meg tudnak szerezni(ha nem is mindent nagy választék), és megbízhatóak, korrektek és olcsón is árulnak vagy nincs is olyan aki ennyi feltételnek megfelelne??? :F

There Are Only 10 Types of People in the World: Those Who Understand Binary, and Those Who Don't.

(#969) Wolverine válasza The Bachelor (#968) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gianni vagy schenker :)

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#970) Winner_hun válasza The Bachelor (#968) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

[link]
[link]
[link]
[link]

mod: így hirtelen ennyi, de biztosan van még, nézz körül:)

[Szerkesztve]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#971) The Bachelor válasza Wolverine (#969) üzenetére

The Bachelor
(tag)

Schenker-t már megtaláltam, zajlanak az egyeztetések...

Ő télleg megbízható? A garanciát is betartja?

köszi a linkeket! :R

There Are Only 10 Types of People in the World: Those Who Understand Binary, and Those Who Don't.

(#972) greatchaos

greatchaos
(PH! addikt)

vásároltam egy hírdetésben egy alaplapot, pár hete
az eladó vátig állított , hogy működik... kiderült nem
azóta azal hiteget, hogy visszaküldi a lap árát, ez azonban napról napra tolódik...
Mit lehet ilyenkor tenni??? mérgelődjek?

a ''kedves'' eladótól mindenkit óva intek

Felhasználónév
PPSH
Teljes név
Terék Márk E-mail cím
mozes111@citromail.hu

már pedig, egy tagtól nem ezt várná az ember, mert még ha egy néhány napos újonc...

[Szerkesztve]

(#973) Winner_hun válasza greatchaos (#972) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mert még ha egy néhány napos újonc...

nem rangfüggő:U

(#974) greatchaos válasza Winner_hun (#973) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

de én pl a leendő tagságomat nem áldoznám be anyagi javakért

és persze gondolom te sem adnád el a (PH! kedvence) titulusodat bagóért, meg egyálltalán semmiért sem...

(#975) Winner_hun válasza greatchaos (#974) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Helyes. Amúgy ki mondta, hogy itt akar maradni?:P
Én alapból ki nem állhatom az átverős embereket, újoncként sem fordult volna meg a fejemben, hogy átverjek bárkit is.
Hmm lásd 7800 GTX:DDD
Nem hajtanak az anyagiak (Nem, nem vagyok milliomos, sőt, jól jönne némi pénzmag:U)

(#976) tuskooo

tuskooo
(PH! addikt)

Üdv!

Én is írok pár embert, akik korrektek voltak:

Pschio, Thom!, Luigi, rptr, tcsfm, Gianni. Hirtelen ők ugranak be, még bővítem majd a listát :D (szóljon, aki kimaradt :) )

(#977) tuskooo

tuskooo
(PH! addikt)

Még: C4mP, L|zsidoboz, thommypl. Ja és Luighi.

Akivel ne üzleteljetek semmiképp se: Surf, klewy meg eltűnt jó hosszú időre az üzlet előtt, azóta se válaszolt.

(#978) 5teve válasza greatchaos (#972) üzenetére

5teve
(senior tag)
LOGOUT blog

ez annyira nem rangfüggő, hogy néha még boltokkal is megszívja az ember.
Ez egy [link] bolt (volt) például.

Mivel az én nevemet is megtaláltam itt köszönet érte. :R

Az eddigi tapasztalataim szerint az összes itteni kapcsolatomat betehetném ebbe a listába, mert eddig egyik PH!-s ''arcban'' sem csalódtam. (vagy én válogatok karajul, vagy lehet hogy Sztahanovista az őrangyalom :D ).

[Szerkesztve]

*** tel: 70-373-0029 *** *** végkiárusítás! maxell 52x cd 100db-os kiszerelésben 3500Ft <-- privizz

(#979) greatchaos

greatchaos
(PH! addikt)

Vissza kell vonnom, mert a mai napon teljesítette az, amit ígért - visszaküldte a pénzt...

Köszönöm neki! - Még egyszer bocs, ha rossz fényt vetettem rá, csak ez a herce hurca már 3 hete tartott és kezdett fogyni a bizalmam...

(#980) Cerebellum

Cerebellum
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv,

''Jarod'' kollégával volt minap egy üzletem, amely példaértékű. Vettem tőle egy tv-kártyát:

1., Felhozta nekem Pestre, mert vidéki. Más dolga is volt itt, Keletinél meeting.

2., Ideadta a cuccot, úgy, hogy megígértem, ha beteszteltem, utalom az árát.

2,5., Felhívta a figyelmem, hogy XPSP2 alá drivert kell tölteni. Már tudtam, de ha nem tudtam volna, és nem figyelmeztet, oltárit szopok.

3., Kibontva a dobozt döbbenetes rend fogadott, minden alkatrész, tartozék, kiskönyv, kutyafasza a gyári helyén.

4., Meg sem említem, hogy a cucc persze rendeltetésszerűen működik.

Úgyhogy ellenérték átutalva, és Jarod -ot csak ajánlani tudom mindenkinek, PH-s ''praxisom'' alatt ez volt a legkorrektebb vételem. :R

Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu

(#981) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

#947 óta gond nélkül üzleteltem az alábbi fórumtársakkal:
xeri
maxtreme01
_BOZONT_
wipes
Kalandor
poffsoft

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#982) BlueAthlon

BlueAthlon
(fanatikus tag)

Én is írok egy kisebb listát:

gozso,as_rock,blackvinyl, deicide, gianni, lörke, Hammon Serra, z0ty, westlake.

több most fejből nem jut eszembe. De idáig korrekt volt mindenki, meg énis igyekszem az lenni ( ha baj van, telszám, privi,msn )

Annak a statisztikának hiszek, amelyet én hamisítottam -Winston Churchill

(#983) rolko

rolko
(őstag)

Én is írok pár embert akiben meglehet bízni: S.Feri, Padawan33, daren89, 9800, Ultram3jor, DrLEEi, Toba, pipacs16

Scitec tápkiegek kaphatóak olcsón! http://bit.ly/oEuUB2

(#984) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

anjani182
postán küldte a cuccot, épségben megérkezett, minden csomagolási elképzelésemet felülmúlta:DDD:R

(#985) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

NAH MOST TALÁLTAM MEG EZT A TOPIKOT SZERINTEM HA NEM LENNE KI KÉNE TALÁLNI HA BETELLIK A TOPIK ÖSSZESÍTHETNÉTEKPL:
NEGATÍV TAPASZTALATOK SZAMAXY
POZ TAP SZAMA:XY
ÉS EZT MINDENKIRE AKIRŐL ÍRTAK HIDEGET MELEGET...

TAPASZTALATOK:
COOLMPI MEGBÍZHATÓ, NAGYON KORREKT ÉS OLCSÓ!
DEICIDENAGYON OLCSÓ!!!GARI!ÉS JÓK AZ AKCIÓI+FEHÉRVÁRI AKI GYAKRAN JÁR PESTEN AZ +PONT!

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#986) kovy79 válasza edipqe (#985) üzenetére

kovy79
(őstag)

Beragadt a Caps lock!

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#987) gozso

gozso
(senior tag)

megbizhato emberekkel bovitenem a listat:

Bilux: 3200+ procit vettem tole, egy nap alatt ideert
POSTA segitsegevel bonyolitottuk le az uzletet. elkuldte, utaltam. megbizhato, korrekt uzletfel

Iwu: chieftec tapot vettem tole, az ismerosevel kuldte el:R ez uton koszonom neki is a faradozasat

Beniben : coolert vettem tole, egy nap alatt ideert. POSTA segitsegevel bonyolitottuk le az uzletet. elkuldte, utaltam. megbizhato, korrekt uzletfel

[Szerkesztve]

(#988) BlueAthlon

BlueAthlon
(fanatikus tag)

Kifelejtettem a Honvédséget ;)

IWU, S.Feri, Vigneau is az ajánlottak közé tartoznak

[Szerkesztve]

Annak a statisztikának hiszek, amelyet én hamisítottam -Winston Churchill

(#989) gerjus válasza Winner_hun (#984) üzenetére

gerjus
(senior tag)

Igen igen anjani182 t en is csak ajanlani tudom 40es vinya postan erkezett , habszivacsban osszevissza kitomve ... most is tokeletesen zakatol :R :R

Never trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickr.com/photos/57821277@N02/

(#991) XaraX

XaraX
(PH! addikt)

:( :( :((

(#992) fLeSs

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Nem szoktam ebbe a topikba írni, mivel általában megválogatom a bizniszpartnereimet, ezért még nem ért csalódás, de most z0ty fórumtársunkat ki kell emelnem korrektsége miatt.
Vettem tőle procit, ramot de nem is ez a lényeges, hanem hogy véletlenül 20E pénzzel többet hagytam nála, mint kellett volna, egyszerűen elszámoltam magamat, és ezt ő sem vette észre ott azonnal (:D).
Én ezt aznap már csak este vettem észre otthon, hogy egy 20-assal kevesebb van nálam mint kéne, és próba-cseresznye alapon felhívtam őt, rákérdeztem, hogy nincs-e véletlenül 20E-rel több pénze (vagy esetleg kirántottam a zsebemből, és akkor IJ). Ha nem is azonnal, de 1 héttel később tájékoztatott, hogy tényleg többet adtam neki 20E pénzzel, és ma vissza is fizette nekem ezt az összeget.
Azt hiszem a mai világban ez igen megbecsülendő, sztem 10 emberből 9 letagadta volna, hogy nála van a pénzem.
Úgyhogy korrektsége miatt én z0tyt csak ajánlani tudom. :R

(#993) rob210 válasza fLeSs (#992) üzenetére

rob210
(PH! kedvence)

Ilyenek is vannak ez megnyuktató.

Garantált fogyasztás csökkentő benzines és diesel autókhoz egyaránt, 150 napos pénz visszafizetési garanciával! (érdeklődj privátban)

(#994) magic7 válasza fLeSs (#992) üzenetére

magic7
(tag)

Ki a zoty? hol érem el? szeretném tiszteletemet kifejezni neki..... megérdemli !

Óvodában elhangzott:'' ne rosszalkodj kisfiam, mert elvisz a Májkel Dzsekszon bácsi ! ''

(#995) lesaux válasza magic7 (#994) üzenetére

lesaux
(PH! kedvence)

Szerintem z0ty

Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

(#996) rob210 válasza lesaux (#995) üzenetére

rob210
(PH! kedvence)

Szerintem is:D
:R

Garantált fogyasztás csökkentő benzines és diesel autókhoz egyaránt, 150 napos pénz visszafizetési garanciával! (érdeklődj privátban)

(#997) fLeSs válasza magic7 (#994) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

a hardverpiacon eléred, bazárja van.

(#998) .: JuSzT :.

.: JuSzT :.
(őstag)

Én sem irtam még ide, de szerintem:

:Y :C :C Én is kúúrva korrekt vagyok !! :C :C :Y

Amugy sok emberrel üzleteltem, rendszeres senkivel, csak Gianni, de sztem ő nem ebbe a topicba tartozik.

Brazos

(#999) Gergő20

Gergő20
(tag)

hello
Nem szoktam ide írogatni de Hydra SR megérdemli hogy megemlítsem korrekt megbízható vevő.
Mivel csak pár ezer forintról volt szó megbeszéltük hogy elküldöm a cuccot levélben és ha átvette befizeti a számlámra a pénzt és ez meg is történt mindenkinek tudom ajánlani.

(#1000) lesaux

lesaux
(PH! kedvence)

ezer

Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.