Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#201) Cathfaern válasza Intelligencs (#199) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

(semmivel sem lenne igazságosabb, sőt. Gondolj bele, valaki 3 éve beregisztrált, aztán valamiért nem tudott hozzáférni a nethez. Most visszajönne, s már PH! nagyúr lenne úgy, hogy egy hozzászólást sem írt ide, s nem is látta a PH!-t 3 éve. Egy másik ember fél éve regisztrált, azóta nagyon sokat segített a PH! közösségének mind szakmai, mind társadalmi értelemben. Mégis csupán tag lenne. Ez igazságos?)

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#202) Mosqu!to

Mosqu!to
(őstag)

akikkel eddig üzleteltem, pozitív tapasztalattal:
qpakcowboy
qLa
I_Am
L_ajosh
Gianni27
meg még jópár ember, aki hirtelen nem jut eszembe :)
akivel negatív: 00, mert jelentkezett egy eladni szánt alkatrészemre, és utána b@szott visszajelezni, illetve kicsit pws, mert aznap mondta le a megvenni kívánt cuccot, amikor elvitte volna, emiatt egy másik jelentkezőt lemondtam, akinek később már nem volt rá szüksége :(

ja és még valami:
engem mindenki kifelejt, pedig csomót üzleteltem. mért van ez? ;]

[Szerkesztve]

Computer games don't affect kids; I mean if PacMan affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music

(#203) AmunRa

AmunRa
(fanatikus tag)

Akkor is Abdriska viszi a pálmát! :D

(#204) Integra válasza Intelligencs (#199) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

miért?
nézd meg én mikor reggeltem, aztán eltűntem.
most nekem nagyobbnak kéne lennem rangban mert 3 éve reggeltem?
mire fel érdemlem meg?

(#205) behappy válasza Cathfaern (#201) üzenetére

behappy
(fanatikus tag)

én nem igy értelmeztem, hanem ugy, hogy nem a rangot kell nézni, hanem a reg óta eltelt időt, de jogos a felvetésed, mert igy már látom, hogy kétértelmü volt :)

(#206) Intelligencs válasza Cathfaern (#201) üzenetére

Intelligencs
(senior tag)
LOGOUT blog

Vicceltem. Nekem tök mindegy, mi alapján osztják a rangokat... :D De azért kösz, hogy komolyan vetted.

No Gods or Kings. Only Men.

(#207) Tul válasza Intelligencs (#199) üzenetére

Tul
(senior tag)

Szerintem már a nick is mindent elárul:DDD Ugye?;)

Skoda 120L..::NEED FOR STREET::..

(#208) behappy válasza Tul (#207) üzenetére

behappy
(fanatikus tag)

ebben viccen kivül van valami igazság!

(#209) Füleske válasza Tul (#121) üzenetére

Füleske
(őstag)

Köszi. :)

"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

(#210) janati válasza Tul (#197) üzenetére

janati
(őstag)

:B

A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!

(#211) Intelligencs válasza Tul (#207) üzenetére

Intelligencs
(senior tag)
LOGOUT blog

Jaja. És az arcképem, az az igazi! Nekem nem kell egyedi avatár, ez is tökéletesen lefed. ;)

(#212) Intelligencs válasza behappy (#208) üzenetére

Intelligencs
(senior tag)
LOGOUT blog

Mármint miben? Hogyan ''nomen est omen'', vagy hogy az eltelt időt is figyelembe kéne venni a rangoknál?

(#213) _Volkovy_

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Még egy embert felírnék a listára:
Gab.

Szóltam neki hogy gondok vannak a tőle vett HDD-vel,erre szó nélkül mondta hogy cseréli,konkrét időpontot és helyet is mondott a biznicre.Kell ennél korrektebb magatartás?
Nekem nem.;)

Traptor is rendes arc,korrekt,pontos,minden.Ahogy kell.;)

[Szerkesztve]

(#214) 00 válasza _Volkovy_ (#2) üzenetére

00
(kvázi-tag)

Köszi szépen :) Inkább nem mondom el a véleményem... Pedig megvan rólad az biztos. Én már akkor is mondtam, hogy vissza az egész,és akkor egy fillért se buksz, nem??? Szerinted ilyet mond az, aki át akar vágni? Még most kifizetem neked azt a szar tízezer forintot, remélem, akkor megnyugszik a lelked. Nem érdekel, hogy flame, de egyszer ezt mintha megbeszéltük volna. Aztán a hátam mögött fikázol. Hívj fel, vagy én felhívlak, és elmondod, hogy mi a bajod!

[Szerkesztve]

Granded felhasználó egy csaló, ha üzletelsz vele ne fizess előre és előre kérj pénzt tőle.

(#215) _Volkovy_ válasza 00 (#214) üzenetére

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jaááájjj..

Nézd már meg a dátumot,hogy mikor írtam.Később beszéltük meg a dolgokat,mint ide írtam.Amikor mondtad hogy mehet vissza az egész biznic,és nem akartál átverni,már rég nem tudtam módosítani a HSZ-t.

Te is nagyon korrekt arc vagy,a félreértések elkerülése érdekében ezt fontosnak tartom megemlíteni.:D

(zárójelben jegyzem meg hogy egy helyi gsm boltban 8-ért megvették a szóbanforgó telót.;))

(#216) 00 válasza _Volkovy_ (#215) üzenetére

00
(kvázi-tag)

Bocsánatot kérek, nem néztem meg a dátumot. Örülök, hogy tisztáztuk, és annak is, hogy nem buktál sokat rajta. Ez nekem is egy tanulság volt. Nagyon meg kell gondolni ezt a telefonvétel témát. Egyébként a tiéd nagyon jól működik.
Még 1x BOCS.

Granded felhasználó egy csaló, ha üzletelsz vele ne fizess előre és előre kérj pénzt tőle.

(#217) Arhel

Arhel
(senior tag)

Alvin_ti4200
bobsurf

Akitől NE!: I{isgabo vagy mostmár g@bo >> SOHA! :(((

(#218) I_Am válasza Arhel (#217) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Miért mi történt?

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#219) Alvin_ti4200 válasza Arhel (#217) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ó igen, kihagytam én is Arhelt:C

(#220) Arhel válasza I_Am (#218) üzenetére

Arhel
(senior tag)

hát akkor elmondom...

Még régebben volt egy 9700non-pro-m. Gondoltam, hogy lecserélem és hát megláttam, hogy kisgabo eladja ill. cseréli 9800non-pro-ját 9700-asra! Több se kellett írtam neki stb. Erre jött ilyenekkel, hogy minden rendeben van a karival? papírok? doboz sérült? kábelek? meddig garis? nem moddolt? tudsz képet adni róla? fotozd le Aida alatt hogy miylen magja van a karinak! ... stb. Mindezt azután, hogy én megnyugtattam, hogy tökéletes állapotban van a kari! +Alvin_ti4200 barátom is mellém állt, és Ő is mondta, hogy megbízható vagyok ( ellenben tudja hogy hol lakom :D ). Lefixáltunk mindent, közben 2 őszhajszálat eresztettem, kari + 6k! Aztán hívott hogy Ő most inkább mégsem adja el, mert a kollégája lebeszélte róla... LOL... ,de én leszek az első akinek szólni fog, ha újra eladja a karit! Mondtam OKÉ! 2 hét múlva megdöbbenve tapasztaltam, hogy 2 topicban is árulja a karit, és bobsurf csapott le rá >> akivel szintén ugyanazt játszotta mint velem! De bobsurf nagy balteros és összehozta, hogy Ő kp.-ért megveszi és elcseréli velem 1 az 1-be, az ekkor már Full Zalman hűtéssel kiegészült Radeon 9700-am! Egyszóval egy kis kétszínű, akadékoskodó ......!?*/;#÷:((( Nem szeretem! bobsurf-nek ezer thx, mert azóta is a kari boldog tulajdonosa vagyok :C

(#221) Arhel válasza Alvin_ti4200 (#219) üzenetére

Arhel
(senior tag)

Köfi :B
Még mindig jól megy a procid! ;)

(#222) Alvin_ti4200 válasza Arhel (#221) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az jó, bár el kell, hogy keserítselek egy picit, ugyanis a mostanit nem fogod megkapni egy ideig:D

(#223) I_Am válasza Arhel (#220) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Bobsurf jó srác. (alkudozni nem szeretek vele:D)

Csak azért kérdeztem, mert G@bo-ról már mástól is hallottam dolgokat.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#224) Arhel válasza I_Am (#223) üzenetére

Arhel
(senior tag)

És amint látod azok mind igazak! :o

(#225) Arhel válasza Alvin_ti4200 (#222) üzenetére

Arhel
(senior tag)

A tied nem is kell...
Hogy majd vegyek egy új VGA-t?!? :D :D :D

(#226) Alvin_ti4200 válasza Arhel (#225) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez nem jött be, a procinak semmi köze a lapomhoz:P:D Lúzer:))

(#227) Arhel válasza Alvin_ti4200 (#226) üzenetére

Arhel
(senior tag)

De én már akkor 2in1-be vettem volna :D
Asszed beérem a prociddal... pff akkor már minden kell :D :P :D LZR

[Szerkesztve]

(#228) Alvin_ti4200 válasza Arhel (#227) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ehh, jó8:D

(#229) Arhel válasza Alvin_ti4200 (#228) üzenetére

Arhel
(senior tag)

Neked is drága barátom..:DDD zzzzZZZZ

(#230) Lortech válasza janati (#18) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

Eddigi egyetlen bizniszem itt a PH!-n Janatival volt. Ment mint a karikacsapás... :C

(#231) roPHka válasza Gab (#200) üzenetére

roPHka
(Ármester)

pfff .. még mai napig nem cserélte vissza? :(
akartam vele én is üzletelni egyszer csak aztán a hozzáállása és a megnyílvánulásai azt sugalták inkább hagyjam tova evezni ezt a hajót, mert lesz ettől még jobb boltom is...

radamsky -1pont
úgy volt hogy eladom neki az abit nf7-es lapom. meg is beszéltük hogy péntekig rámszól telefonon. már hétfőn e-maileztünk hogy akkor mi lesz a lap sorsa. a telefonszámát kb. 3x kértem mail-ben de nem írta le soha. aztán péntekig 1-2 emailt még váltottunk, vágta szerdán is a jópofi dumát hogy persze kell a lap meg minden, aztán pénteken vártam este 7-ig addig nem hívott. 8óra körül írtam neki egy üzit, amira ugyan visszareagált hogy ez meg az elvileg közbejött, nincs mani, így nem kell a lap sem. gondolom ha én nem keresem meg, ő nem üzent volna nekem semmilyen formában sem.

amúgy:
behappy +1pont
traptor +1pont

G@bo-ról én is hallottam már 1-2 dolgot

[Szerkesztve]

₪ ₪₪ ₪₪ http://phmegbizhatosag.atw.hu ₪₪ ₪₪ ₪ "A leggazdagabb a takarékos, a legszegényebb a zsugori." AC

(#232) roPHka válasza roPHka (#231) üzenetére

roPHka
(Ármester)

zsiga667 kimaradt, ő is kap 1piros pontot :)
szavahihető, korrekt srác. megbeszélt időben ott volt és minden korrektül zajlott.
a tőle vásárolt lassan 1éves alkatrészek gyönyörű állapotban vannak, mintha vacsi új lenne mindkettő. garanciapapír is ''szép és jó állapotban'', látszik hogy jól félre volt téve. nem a kutya szájából ráncigálták ki, mint egyeseknél szokás :U

[Szerkesztve]

₪ ₪₪ ₪₪ http://phmegbizhatosag.atw.hu ₪₪ ₪₪ ₪ "A leggazdagabb a takarékos, a legszegényebb a zsugori." AC

(#233) janati válasza Lortech (#230) üzenetére

janati
(őstag)

:DD

(#234) _Volkovy_ válasza 00 (#216) üzenetére

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én meg annak örülök hogy az enyém jó nálad.
Egyébként azóta volt 6310-esem,ST60-om,T610-em,és most egy 6610i-m van,ezt már megtartom.;)

(#235) zsiga667 válasza roPHka (#232) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Thx. :D

(#236) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

ez a topic legalább +szűri a ...-et. :))

Soirée...

(#237) roPHka válasza zsiga667 (#235) üzenetére

roPHka
(Ármester)

höhö...csak azt írtam le amit valóban érzek irántad :D pfff...akarom mondani gondolok rólad :DDD

(#238) janati válasza Loretto (#236) üzenetére

janati
(őstag)

Mit? Amire gondoltam?...;)

(#239) janati

janati
(őstag)

Bővebben: link

Olvassátok....

(#240) zsiga667 válasza roPHka (#237) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

:DD:D:D:DD:DDD:)):Y:Y:Y
:C

(#241) Junkie válasza Arhel (#220) üzenetére

Junkie
(fanatikus tag)

Na szal én csak annyit akarok mondani hogy én is üzleteltem már g@bo-val és mindig korrekt volt.. más kérdés hogy sokat vacilál és lehetetlen vele megalkudni de ha sikerül akkor nem ad el szart.. A gari az eggyik haknija ez tény, de te is óvatos lennél ha beszívnád egy 60k-s videókarival(nekem volt ilyen:() szal nem rossz gyerek a gabo csak nehéz vele biznicelni de gyakorlatilag téged se vágott át nem adott el neked szart, nem húzott be pénzel nem?

Nem érdekel, hogy mit gondolnak a trendire programozott agyak, ha rágósabb is az igazi hús nekem akkor sem kell a műanyag

(#242) Alvin_ti4200 válasza Junkie (#241) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ja kihagytam, Junkie-vel is üzleteltem már, és rendes srác, Zalman rullz:DD

(#243) Junkie válasza Alvin_ti4200 (#242) üzenetére

Junkie
(fanatikus tag)

thx. tiedet már elpasszoltam nem akartam mer mégiscsak egy ph! nagyúr hűtője volt de a 3.2-est csak Zalmannal eggyütt vitték tőlem:O:D

Nem érdekel, hogy mit gondolnak a trendire programozott agyak, ha rágósabb is az igazi hús nekem akkor sem kell a műanyag

(#244) gro0ms

gro0ms
(senior tag)

Engem Mamma elérhetősége érdekel nagyon. Előre is kösz... :(

iMacem van. Na akkor most mi lesz?

(#245) Lala6 válasza gro0ms (#244) üzenetére

Lala6
(őstag)

Ő is kamu ember? Megakarta venni a régi házam, de nem jelentkezett.

Konfigom: http://lala.digiportal.hu

(#246) roPHka

roPHka
(Ármester)

ja igen Junkie is +1pont, annó boltoltunk valamit :)

(#247) LordX

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Treborn nincs megemlítve? Zalmann cuccot lehet venni tőle dögivel, széééép nagy a topikja, ha megbízhatatlan lenne, nem hiszem ennyire duzzadt volna (Remélem, ma veszek tőle 80D-t :DDD)

(#248) gro0ms

gro0ms
(senior tag)

Nekem az alaplapom cserélte volna egy 2.8as P4re, időpontot is megbeszéltünk, de nem jelentkezik, és nem érem el 2 napja. MSI K7N2deltát cseréltem volna P4 2.8as HTs proccra :((

A baj az, hogy alaplapot vettem már hozzá... Szal a proci kéne.

[Szerkesztve]

iMacem van. Na akkor most mi lesz?

(#249) Lala6

Lala6
(őstag)

Na csakhogy én is szóljak hozzá valami értelmeset.
Akivel eddig üzleteltem az mind korrekt ember volt. Felsorolni nem tudom, mert sokan voltak és ha kihagyok valakit az nem mutat jól :)
Egyetlen egy kétes üzlet volt. Újonc volt a srác és egy vga kártyát akartam tőle megvenni, mondtam neki, hogy adásvételit mindenképp írok, belement. Találkoztunk, mondom akkor töltse ki az adatait és szeretném látni valami hivatalosabb papírt amin rajta van a neve és a címe(személyi, jogsi...etc). Persze semmi nem volt nála :DD, ekkor tovább álltam, van jobb helye is, hogy ''elköltsek'' 40k-t.
Nagyon megkell nézni, hogy kivel kötsz üzletet. Vigyázzon mindenki, mert ahogy nézegetem a bolhát megint nyílt egy topic :( :( :(

(#250) Lala6 válasza LordX (#247) üzenetére

Lala6
(őstag)

Trebron is korrekt, többször vásároltam nála.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.