Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#901) paramparya

paramparya
(őstag)

[NPC] : :(((

Videókártyacsere lett volna, sehogy nem sikerült az ő beosztása és az én heti egyszeri pestre járásom mellett összehozni az üzletet pár hétig, de hetente beszéltük, mikor lenne jó, aztán egyszer csak nem reagált 2 pm-re sem, a 3.-ra végre méltóztatott válaszolni, hogy építkezik, és úgyis eladó a gépe...
Semmi olyan, hogy akkor ne haragudjak, de már nem aktuális, csak úgy kellett kitalálni belőle, és ezt sem magától...

(#902) orkester

orkester
(senior tag)

Tyraelnek adtam fel postán a videókártyám. A pénzt időben utalta, nem volt semmi gond. Megbízható! :))

Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24.

(#903) Oly

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Gergő20 újonc, de megbízható szállító! És gondolom üzletelni is lehet vele nyugodtan!

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

(#904) Chieftec

Chieftec
(őstag)

Soak: újonc megbízható, kraftxld szintén.

(#905) emitter

emitter
(őstag)
LOGOUT blog

Bicaj ügyekben: tr00p3r megbízható beszerzőnek bizonyult :D már többen is rendeltünk tőle, mindent rendben meghozott

(#906) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

lrobertoc megbízható, korrekt:R csak ajánlani tom;)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#907) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

jasszer :R
PePe G :R

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#908) kraftxld

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Duree, újonc.
Pontos, megbízható, tökéletes áru.

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#909) pacimik

pacimik
(kvázi-tag)

adri001- no problema :R

szerintem is létrehozhatnánk egy FEKETElistát

üdv all

Asus P5Q Pro Turbo, Corsair 8GB DDRII, A5870, WD Raptor 74GB, Eizo S2231W, Razer mouse, Win7x64

(#910) Ráczkölke

Ráczkölke
(tag)

Eddig még kevés bizniszem volt itt, de szerencsére nem kellett csalódnom senkiben: :R

Eladók:
-jasszer
-enzimke
-germanh
-joey7
-peterkeT
-Domi_Jani
-LazzL

Vevők:
-Iginotus
-samprass

(#911) orkester

orkester
(senior tag)

danteshell korrekt, megbízható! :)) Mellékesen vgat vettem Tőle. ;)

Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24.

(#912) Adi

Adi
(senior tag)
LOGOUT blog

Tudom ajánlani gabrocát, most vettem tőle egy DVI kábelt. :) Sürgősen kellett, ezért e-mailben egyeztettünk még tegnap este, ma már hozta is a felesége és tőle vettem át.

[Szerkesztve]

Sokan nincsenek tudatában annak, / hogy egyszer mindenki meghal. / Akik ráébrednek erre, / azonnal abbahagyják az ellenségeskedést.

(#913) Pinya007

Pinya007
(fanatikus tag)

k3l3r0n-tól vettem 2x512 RAM-ot, teljesen korrekt volt ár, átadás minden.

Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)

(#914) Tuncsi válasza roPHka (#876) üzenetére

Tuncsi
(kvázi-tag)

korrekt voltál (roPHka) és nagyon jó a kártya :C ;)

[Szerkesztve]

csak nem történt vala vele valami????? :) ------------------------------------------ konfigom: http://tuncsi.uw.hu/konfig.jpg

(#915) bibimad

bibimad
(senior tag)

Akivel nem érdemes az Kleinguru.Semmi gerincesség nincs benne.Megegyeztünk egy videókártyára,majd simán eladta másnakHát csak gratulálni tudok az ilyen korrekt emberekhez. :(
''múltkopr, már akartam írni, de nem értelek, el, hogy sajna a megegyezésünk ellenére eladtam 15be pesten, tom nem fer, de kell a lóvé, sorry''Ez idézet az MSN beszélgetésből,ha nem kezdeményezem a beszélgetést máig nem tudnám!

[Szerkesztve]

Einstein mondta''Két dolog végtelen:az emberi butaság és a vilagegyetem,bár az utóbbiban nem vagyok biztos''

(#916) bandus

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most találtam ezt a topikot, és jasszerről én is csak jót mondhatok :)

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#917) rlazol válasza ***HG*** (#851) üzenetére

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

bár vagy 30 üzleten vagyok túl a PH!-n csak kétszer kellett csalódnom -
AMDpower/ (egy korrekt üzlet után) többször nem jött el a megbeszélt talira, nem jelzett csak a tali után, akkor is pü-ben, mikor külön kértem, h úgy ne. Ez nekem vizsgaidőszakban 3*2óra utazást + 3*0,5 óra várakozást jelentett, mert a telefonja ''az előfizető kérésére nem elérhető'' állapotban volt
Tomcsi pedig a már lefixált üzletet mondta le, miközben már úton voltam a talira - mentségére h lemondta, és elég gyorsan pörögtek az események (megegyezés és lemondás között kb 1 óra volt) .

AKIKET AJÁNLOK
:R Dryman :R - a legkorrektebb leghozzáértőbb, leg-leg-leg partner a PH!-n. Ő az egyetlen akitől nem kérnék személyit ha újra üzletelnénk.
:R ***HG*** :R - Dry-n felül az egyetlen, akivel postázni mertem. A kapott Ram hibás volt, azonnal feladottt egy másik modult, mielőtt az általam visszaküldött megérkezett volna.
:R gerjus :R - nálam nem működött a winyó, szó nélkül vette vissza, pedig nála még ment. Ráadásul az így szükségtelenné vált SCSI átalakítót is visszavette!

akivel még üzleteltem (a teljesség igénye nélkül) - mindenki korrekt volt vevőként is, ha eladó volt, a cuccok azóta is mennek:bobsurf, gianni, Code 47, Don Vittorio, Fasyrt, Joocoo, Loha, Maross, panel28, harisnyás pippi, Traptor, dárenbézer (tőle én kérek elnézést, kártyahiba miatt volt egy kis kavar a fizetéssel), pilóta, geree@bl, TheReMiXeR, efektiv -
és még sokan, csak sajna sokaknak csak a polgári neve van meg

ja, és nem jött össze a biznisz, de korrekt volt: PredatorNo1

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#918) as_Rock

as_Rock
(őstag)

A #36 alapján [link] F-jani-val is óvatos lennék...

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

(#919) mhif

mhif
(senior tag)

Akkor egy hajbók tothbe fórumozónak, mert rugalmas mind az ár (és csoki-pótlék :D ) mind a helyszín megbeszélésének tekintetében! :R

30/412-14-13

(#920) orkester

orkester
(senior tag)

Beniben szintén megbízható Ph-s.:)

(#921) as_Rock

as_Rock
(őstag)

mancs82 se korrekt úgy tűnik:( [link]

[Szerkesztve]

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

(#922) Dufresne válasza as_Rock (#921) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Akartam énis linkelni őt....pedig úgytünik volt, akivel normálisa bonyolította az üzletet. Nemértem, ha egyszer gerinces, akkor utána miért gerintleen valaki, vagy mi alapján... :((( :(

Back to the field!? www.utv.hu

(#923) jerry311

jerry311
(PH! kedvence)

Jópont DrEvil-nek [link] :))

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#924) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

+bízható vevő: Poffsoft,felajánlottam,ha utal Lőre,ingyen feladom neki a cuccot (távir.) utalt,pénz rendben megjött,posta rendben leszállított :R

+bízható eladó: Helkis,kipróbált,tesztelt cucc(ok)at vettem tőle,Z0ty kolléga,Dryman :R

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#925) as_Rock válasza Dufresne (#922) üzenetére

as_Rock
(őstag)

Az emberek is változnak idővel, nem csak a proci-foglalatok:):(

Talán már írtam, de megint boltoltunk és korrekt volt: deadmeat, Toness, _Blank_, matteo_szg, Komplikato,

Akikkel nem boltoltam, de korrektek, segítőkészek: wipes, Balinov, Brekk, technoboy_, Jockey007

Nekem nem volt szimpatikus az eljárása bosco89-nek sem [link], de attól még lehet, hogy mással korrekt is tud lenni.

(#926) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Iwu nagyon korrekt üzletember :R

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#927) [w]

[w]
(őstag)

a közelmúlt tapasztalataira építve abszolút korrekt volt sergio_ és Árpi bá.
maximum respect nekik! :R

(#928) Vigneau válasza KrenAtesz (#926) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezzel messzemenőkig egyetértek! :C

A részemről pedig éN79-et emelném ki, mint nagyon korrekt, s egyben kedves üzlet-, és úriembert. :R

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#929) orkester

orkester
(senior tag)

sTERNI megbízható és korrekt eladó! :R

(#930) Péter80

Péter80
(tag)
LOGOUT blog

kétszer ment...
bocsi

[Szerkesztve]

(#931) Péter80

Péter80
(tag)
LOGOUT blog

Megbizható, becsületes ember: kelzsoca

Akivel soha ne üzleteljetek: Localat !!!

(#932) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Megbízható, pontos emberek: orkester, sanyi150

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#933) as_Rock

as_Rock
(őstag)

Akivel mostanság volt üzletem:

Azazzelo (már nem először), korrekt, megbízható, és ''házhoz'' hozta a cuccot :C

Egyszeri üzlet, korrekt lebonyolítás: CrusherW, kreatin88, koko88:D

Cseregart vállalt és jelezte, hgy nem minden alaplapban megy a memória, amikor kértem mert nem ment visszavette a cuccot: Matthew:R

(#934) as_Rock

as_Rock
(őstag)

És még valakit elfelejtettem: Lupin akivel a 6600GT-met cseréltem 1GB memóra+kp-ra. Korrekt, pontos, hibátlan cuccot adott (és a visszajelzés szerint én is:D )

(#935) Oly válasza as_Rock (#934) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor mostmár neked lógok a garpapírral?
Merrt az a memó még rendesen garos!
És nálam van a papírja! :U

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

(#936) Pinya007

Pinya007
(fanatikus tag)

Korrekt üzletet bonyolítottam le RA3-al. Előlapi hőmárős panel ,amelyet egy ideje már nem használt, nálam nem működött, visszavittem, kipróbáltuk nála és ott sem. Így visszakaptam pénzt. :R

Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)

(#937) as_Rock válasza Oly (#935) üzenetére

as_Rock
(őstag)

Jah, hogy még nincs Lupin-nál a garipapír? :Y
Igen, akkor nekem kellene elküldened, priviben mehet a cím?

(#938) as_Rock válasza Péter80 (#931) üzenetére

as_Rock
(őstag)

Localat-ot indokolhatnád esetleg...

(#939) orkester

orkester
(senior tag)

Retekegér szintén megbízható. :)

(#940) rebel56

rebel56
(tag)

Csak ajánlani tudom: hoax, csazsol, aneda, Iginotus. :)

[Szerkesztve]

Reggel mosolyogva ébredtem, egy Barkassal álmodtam. Szóba hoztam otthon, hogy vehetnénk egyet. A párom hallani sem akar róla, pszichológushoz küldene.

(#941) Péter80 válasza as_Rock (#938) üzenetére

Péter80
(tag)
LOGOUT blog

Rendeltem tőle egy tv kártyát, amit még múlt héten leküldetett volna futárral. Megbeszéltük, h megjön és én fizetek utalással, mert a futár nem visz vissza pénzt. Mondom OK. Aztán kezdődött azzal, h rosszul adta meg az adataimat a futárnak, igy már belecsúsztunk a jövőhétbe. Aztán miután megkerestem, kinyögte, h a főnöke addig nem küldeti, mig az 50%-ot előre nem küldöm. Természetesen előtte pár nappal még a társáról beszélt.
Nekem már gyanús volt, ezért az 50%-ba nem mentem bele, mondtam h a postának van olyan szolgáltatása, h időgarantált szállítás, 50k értékbiztositásig. A kártya volt 20k.
Azt mondta ok, küldi, ezt vártam napok óta, Tv-m meg nem volt már 2 hete, nincs külön tv-m.
Természetesen az utolsó igérete óta letiltott msn-n, igy nem láttam mikor van gép elött. Persze csináltam más fiókot, egyből tudtam vele beszélni.
A lementett beszélgetést nem akarom ide irni, talán elhiszitek nekem, h ez történt. Majdnem lehúzott 22k-val, de én soha nem utalok előre, pont az ilyen görények miatt, igy ez nem sikerült neki.

(#942) csigi

csigi
(PH! addikt)

Slax fórumtárssal bonyolítottam bizniszt postán vidékre, átutalással..., minden rendben ment, korrekt ember.

ASRock 970 Extreme4 + Phenom II X4 955 BE eladó.

(#943) Mr_Vercetti

Mr_Vercetti
(őstag)

Akik szerintem megbízhatók: (legalábbis én üzleteltem velük, és minden rendben volt, pontosak voltak, bár Giannira azért általában várok vagy 10-20 percet :D )

- Gianni_27
- S.Feri
- Johnny007
- Ste
- Misike
- arpi6k
- szabi6k
- muxi-muxi
- Dragon.
- .:Vision:.

+ akik nem jutottak eszembe :))

[Szerkesztve]

(#944) orkester

orkester
(senior tag)

Postán küldtem csomagot Probikernek és AiRLACnak. Mindketten előre utalták a pénzt, gyorsan, pontosan. Megbízható emberek. :))

(#945) Rootkiskacsa

Rootkiskacsa
(lelkes újonc)

Vikthor-t csak ajánlani tudom. :R

Megbeszéltem vele hogy veszek tőle egy p3-as procit. A személyes találkozót nem tudtuk megoldani, ezért a postában maradtunk előre utalással. El is küldtem neki a megbeszélt összeget a megadott számlaszámra. Majd kb 1 hét múlva szólt h nem érkezik meg a pénz. Ekkor megnéztem h jó számra küldtem-e. Stimmelt a megadott számmal. Ő is megnézte és rájött hogy elnézte az utolsó számot, rossz számot adott nekem. Ekkor kezdtem picit kételkedni, de megígérte h mivel ő baszta el ezért elküldi a procit. Eközben én bementem a postára és utánnanéztem mit lehet tenni. Mákunk volt, nem létezett a számlaszám ahova a pénzt küldtem, így visszafizetik. (megjegyzem még nem kaptam vissza) Ezután megeggyeztünk hogy elküldi utánvéttel és kész. A procit megkaptam, utánvétet kifizettem, és műxik rendesen.

Bővebben: [link]
Igaz hogy a részleteket priviben és msn-en beszéltük meg, de a lényeg bennevan a topikban.

http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_1-1.html

(#946) Oly válasza Rootkiskacsa (#945) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Ismét egy érdekes sztori, hogy miért kerüljük a postát! ;]
Ajánlom neked is figyelmedbe a PH!uvar - avagy úgyis arra megyek, hát elviszem topikot [link]...

(#947) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Újabb megbízható fórumtagok: mexel, NRG

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#948) Rootkiskacsa válasza Oly (#946) üzenetére

Rootkiskacsa
(lelkes újonc)

Mért? A posta nem tehet róla h vikthor elnézte a számlaszámot. Sőt a csomag is idejében ideért. (pénteken föladta, hétfőn ittvolt) Azóta a félre utalt pénzemet is visszakaptam.
Egyébként hallottam már a PH!uvar-ról. Az most hogy valamelyik ph-s hozza el a csomagot, az a lényegen nem változtatna. A pénzt nemvalószínű hogy ő vinné vissza. Akkor is átutalás lenne a vége. hameg nagyobb érték lett volna, akkor addig szerveztuk volna a dolgot, hogy személyesen találkozzunk.

http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_1-1.html

(#949) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

XaraX ;)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#950) ungawa

ungawa
(senior tag)

én nem ajánlom inkorrektség miatt mirrmur fórumtársat
az eset: rendeltünk - God Vazzeg-gel- 200+100db CD-t, postázva, előre utalva a pénzt. az eset itt:
[link]

[Szerkesztve]

Mivé lett az adott szó és becsület itt? Mielőtt vásárolsz, nézd meg kitől, van adatbázis már! "Rajtam keresztüli" garival óvatosan.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.