Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#16001) Pufy78

Pufy78
(lelkes újonc)

Nagy piros pötty Dj Sügi -nek... :R

(#16002) Janoska26 válasza yankee (#15995) üzenetére

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Jár a pirospont yankee kollégának is, korrekt türelmes vásárló, már linkelte a topicot, FSP tápot vett a derék Druszám :DD :C

[ Szerkesztve ]

(#16003) tsigalko87 válasza Janoska26 (#15944) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Erre válaszolva... Én tsigalko87 kijelentem hogy Janoska26nak az általa belinkelt kétségbeesett memóriakeresése ügyében menet közben tiszteletem tettem nála.. és kisegitettem.. ő pedig cserébe hozzámba$z0Tt egy Logitech gamepadot.. amit ezuton köszönök... :R :P

(#16004) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Korrekt, gyors, pontos....hatalmas pirosat vonbrown fórumtársunknak! :C :R

.::www.megadanceradio.hu::.

(#16005) karakpecze21

karakpecze21
(senior tag)

Nagy piros pont jár fresk kolegának a vízhűtéssel kapcsolatos üzletünkért. :R
Ajánlani tudom mindenkinek gyors és megbízható üzletpartner.
Köszönöm hogy nálam vásároltál! :R

----Nem érzed a lábaidat? Akkor szagold az enyémet!!!:)-----

(#16006) zerge861

zerge861
(senior tag)

kissdani-nak nagy pirospont, a korrekt gyors üzletért!

(#16007) Lujgi

Lujgi
(tag)

Ismételten kérnék egy hatalmas PIROS pontot "Janoska26" fórumtársunknak a kíváló üzletért és bizalmáért!
Csak ajánlani tudom mindenkinek! :R

Ha valaki ír neked privát üzenetet,tiszteld meg azzal,hogy minimum válaszolsz neki!

(#16008) Bandee2

Bandee2
(fanatikus tag)

moblishop-nak is jár a piros pont ezért..

"Anyám az alaplapra szült rá, és a processzor melege tartott életben." :D:D

(#16009) Dj Sügi válasza Pufy78 (#16001) üzenetére

Dj Sügi
(őstag)

Pufy78-nak is mehet a piros!
Én vettem tőle nyomtatótóba patront, korrekt volt!
A hirdetést már nem találom, de nyugodtan megkérdezhetitek tőle...

░▒▓█Lesz Még ENNÉL Is Rosszabb!???█▓▒░

(#16010) kymera

kymera
(tag)

danntora kollégának jár a piros.Rendes ügyfél! :K

Üzlet:
Itt

478,754,775,939,AM2 - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239

(#16011) katt777

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Dubmasternekpirospont a gyors és pontos kiszolgálásért, és ha lehet, +1 azért, mert amúgy helyileg itt akármelyik boltba bemegyek érdeklődni, ha nem valami gagyi, ömlesztett cuccot keresek a válasz: "nincs, rendelj neten".

Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com

(#16012) WildBoarTeam

WildBoarTeam
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Pirospont futár kollégának.
Gyors, korrekt, és megbízható üzleti partner.

Kukk: >> http://href.hu/x/9dt7 <<

(#16013) Morpheus

Morpheus
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

sirius.onyx kolegának egy pirosat a gyors és korrekt vásárlásért

korábban Fuck3r . Morpheus-nak 22 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon! <<<---phmegbizhatosag.atw.hu

(#16014) embe

embe
(őstag)

Most vásároltam Ködi kollégától. Gyors , precíz eladó. Ajánlom

„.. a Kádár-rendszerben születtem, de nem akarok a Kádár-rendszer primitív paródiájába beleöregedni..”

(#16015) syC

syC
(PH! addikt)

SI kollégának egy nagy-nagy pirospontot kérnék a kiválló crucial ramokért. Sajnos a hírdetést már nem találom.

• De hova temetik a túlélőket? •

(#16017) Janoska26 válasza Lujgi (#16007) üzenetére

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Lujgi kolléga is megérdemli a pirospontot, a kiváló OCZ 1066-os memóriákért, és főleg ezért a lapot, és 2*1Gb Kingston-t vásárolt :R :DD

(#16018) Sonny C.

Sonny C.
(tag)

Cato Ramirez fórumtársnak egy pirospont, ezért az üzletért! Megbízható vásárló!

(#16019) Sonny C.

Sonny C.
(tag)

Szintén egy pirospont mikahock fórumtársnak ezért az üzletért , a videókártya kivételével! Szintén megbízható vevő!

(#16020) danntora válasza kymera (#16010) üzenetére

danntora
(kvázi-tag)

kymera is megérdemel egy piros pöttyöt....

(#16021) Foglalt név

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Az első hozzászólást még mindig ajánlom mindenki figyelmébe :R

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#16022) pisztoly

pisztoly
(őstag)

1989 megérdemel egy pirosat a gyorsaságért, magabiztosságért és bizalomért!

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» • airsoft • the real fps • «««««««««««««««««««««««

(#16023) Foglalt név

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Cerebellum és zsolesz010 számára szeretnék egy-egy pirosat kérni a gyors és problémamentes üzletért.

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#16024) zsolesz010 válasza Foglalt név (#16023) üzenetére

zsolesz010
(senior tag)

Foglalt név Hívott, jött a HDD-ért; pontos érkezés és gyors adás-vétel volt. Valahogy nem is vártam mást :D

Az ÚJ szabály miatt a hirdetés: 1TB Samsung F1 vinyó

Kérnék neki egy pirospontot :R

- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - SSD-HDD-proci-> http://href.hu/x/92hg - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :) - Rendszerben gondolkodunk. http://www.eligor.hu/

(#16025) Tom-e

Tom-e
(fanatikus tag)

Piros pont jár hyster-nek. :)

(#16026) dreams

dreams
(újonc)

Sziasztok!
Szeretnék piros pontot adni a következő emberkéknek.
Sakabnak a türelemért és a korrekt üzletért!
GuB3Ra-nak a gyors korrekt üzletért!
Ősembernek aki korrekt gyors és segítőkész üzletfél!

Köszönettel:Dreams

(#16027) fresk

fresk
(újonc)

Hatalmas piros pötty karakpecze21 fórumtársunknak a korrekt, gyorsan lebonyolított üzletért! :C Köszönöm szépen! :R
Jah, és természetesen csak ajánlani tudom mindenkinek!

(#16028) xcarlos

xcarlos
(újonc)

POZITÍV értékelés (ill. Piros pont) kopy33 kollégának a gyors és akadálymentes ügyintézésért egy kiváló HD3850 vételezése kapcsán. :R

üdv: Péter

[ Szerkesztve ]

xcomposites ::: exclusive quality & design. http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=xcarlos

(#16029) fecsö76

fecsö76
(újonc)

totya694 is megérdemel 1 nagy piros pontot. Korrektül intézett mindent.

Packard Bell MX35-U-058IL

(#16030) hyperlac

hyperlac
(kvázi-tag)

Hatalmas NAGY PIROS PÖTTY knapci -nak!

(#16031) Tibicsucsu

Tibicsucsu
(tag)

albandy-nak egy piros pont. NAGYON korrekt eladó!

(#16032) san diego

san diego
(kvázi-tag)

Brekk kollegának jár a pirospont a fürge vinyóért :R

A szervezés az amit az előtt csinálsz mielőtt csinálni kezdesz valamit, hogy amikor csinálod ne keveredj bele.

(#16033) zsolesz010

zsolesz010
(senior tag)

HarryPotter 2 fordulóból végül sikeresen megoldottuk az ügyet :DDD Korrekt, pontos :R

Az ÚJ szabály miatt a hirdetés: 3,5"-os USB-s alurack

Mehet neki egy pirospont :R

- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - SSD-HDD-proci-> http://href.hu/x/92hg - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :) - Rendszerben gondolkodunk. http://www.eligor.hu/

(#16034) szmolcsi

szmolcsi
(tag)

Nagy pirosat Tottika-nak a f@sza hűtőért!!

Ha valami gyorsba kell,telcsi számom az adatlapomon..THX!!

(#16035) Morpheus válasza Morpheus (#16013) üzenetére

Morpheus
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

pótlás, avagy miért ajánlottam sirius.onyx -nak pirosat

Ezért az üzletért ajánlottam neki 1 pirosat, inteligens vásárló és szupergyors :R

korábban Fuck3r . Morpheus-nak 22 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon! <<<---phmegbizhatosag.atw.hu

(#16036) gpatrik

gpatrik
(tag)

Piros pont jenei92-nek a ventilátorokért!
Korrekt üzletember! Köszönöm!

"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."

(#16037) limabp

limabp
(újonc)

piros pötty D-roy kollégának korret vevő

Ne vitatkozz a hülyékkel mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek rutinjukkal!!!

(#16038) batman.

batman.
(tag)
LOGOUT blog

fsb1000 kollégának jár a pirospont, a megbeszélt időben jött az Innovatek XX-flow rev 1.0 -ért. Korrekt, rugalmas pontos partner! :R

Privinél írd be a témát, köszi!

(#16039) István1

István1
(újonc)

Gianni27-nek mehet a piros pont.
Ja es nem utolsosorban mehet meg a pirospont queen2003 és agromokus forumtarsaknak a korrektsegukert es pontossaguk miatt.

[ Szerkesztve ]

(#16040) Lucif-R

Lucif-R
(senior tag)

PIROS pont syC -nek ezért : "D5 Vario vétel" Korrekt jóarc :))

(#16041) Zadia

Zadia
(senior tag)

Piros pötty illeti SLY19xx
kollégát a sikeres alaplap üzlet miatt.

A politikus olyan mint a galamb:Amíg a földön jár a tenyeredből eszik.Ha viszont felemelkedik,onnantól szarik a fejedre!!!

(#16042) zsolesz010

zsolesz010
(senior tag)

tozo63 Kis vinyó-üzlet. Privik, majd telefonon értesített. Minden rendben zajlott.

Az ÚJ szabály miatt a hirdetés: Itt szúrta ki a hsz-emet és megkeresett priviben.

Megérdemel egy pirospontot :R

(#16043) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

http://hardverapro.hu/apro/ek_waterblocks_nvidia_gtx_280_vizhutoblokk/hsz_1-50.html

Ahogy írtam el is vittem,itt feszít már most a videokártyán ;]
Nyugdíjas kollégának egy pirospöttyöt kérelmezek. Az előző üzlet egy kicsit nyögvenyelősen ment,de a mostani azonnali pirospont jóváírást érdemel. Azt nem is említve hogy a Vételárnak csak egy részét tudtam utalni, ennek ellenére megérkezett a blokk...természetesen a hátralevő se marad el.
Köszönet Neki! :R

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#16044) harry

harry
(PH! kedvence)

Piros pont jár Chaser -nek, tőle egy tápegységet vettem, pénzt utaltam, másnap hozta is az árut a postás, minden gyorsan és pontosan zajlott :)

Szintén piros pötty Hammon Serra -nak, akitől egy alaplapot vettem, ami ráadásul a szokásosnál hamarabb meg is érkezett :)

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#16045) norbogo

norbogo
(újonc)

Korrekt eladó,mindenkinek szivböl ajánlom.Mégegyszer köszönöm szuhanszkin nevü felhasználonak.Köszi mégegyszer szuhanszkin

(#16046) becoe

becoe
(lelkes újonc)

Kérek egy pirospontot fcc-nek a gyors és korrekt üzletért! :R

(#16047) ferkoboy

ferkoboy
(fanatikus tag)

Nagy pirospont [kjany]-nak a korrekt PenDrive üzletért. Rugalmas volt, pontos, és már másodjára hibátlan árú tulajdonosává tett. Köszönöm ezúton is neki!

Tudd ki vagy, hová tartassz, s ne feledd honnan jöttél!

(#16048) Shrike7973

Shrike7973
(senior tag)

Fekete pont oneofthebest kollégának, amiért a megrendelt memória modul bár megérkezett, idővel kiderült hogy a megjelenő kék halálokat az okozta, tehát rhibás terméket adott el. :(((

(#16049) Sumi

Sumi
(újonc)

Piros pont ServerWorks kollegának a szépen és gyorsan bonyolított üzletért:) Köszönöm szépen neki még1x!

HP EliteBook 2730p && MacBook Pro 2.2SR .. thats all

(#16050) shyksa1

shyksa1
(újonc)

Hát ez a "runner 125" már megint kap egy csillagot tőlem (másodszor, és lehet nem utoljára...). Vagy piros pontot? Mindegy, a lényeg lényege lényegében lényegtelen...

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.