Nagy piros pötty Dj Sügi -nek... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Jár a pirospont yankee kollégának is, korrekt türelmes vásárló, már linkelte a topicot, FSP tápot vett a derék Druszám

[ Szerkesztve ]
(#16003) tsigalko87 válasza Janoska26 (#15944) üzenetére
- Privát
- 2008-11-25 20:49:22

tsigalko87
(őstag)
Erre válaszolva... Én tsigalko87 kijelentem hogy Janoska26nak az általa belinkelt kétségbeesett memóriakeresése ügyében menet közben tiszteletem tettem nála.. és kisegitettem.. ő pedig cserébe hozzámba$z0Tt egy Logitech gamepadot.. amit ezuton köszönök...

Devid_81
(PH! kedvence)
Korrekt, gyors, pontos....hatalmas pirosat vonbrown fórumtársunknak!

.::www.megadanceradio.hu::.
- Privát
- 2008-11-25 21:28:26

karakpecze21
(senior tag)
Nagy piros pont jár fresk kolegának a vízhűtéssel kapcsolatos üzletünkért.
Ajánlani tudom mindenkinek gyors és megbízható üzletpartner.
Köszönöm hogy nálam vásároltál! 
----Nem érzed a lábaidat? Akkor szagold az enyémet!!!:)-----

zerge861
(senior tag)
kissdani-nak nagy pirospont, a korrekt gyors üzletért!

Lujgi
(tag)
Ismételten kérnék egy hatalmas PIROS pontot "Janoska26" fórumtársunknak a kíváló üzletért és bizalmáért!
Csak ajánlani tudom mindenkinek! 
Ha valaki ír neked privát üzenetet,tiszteld meg azzal,hogy minimum válaszolsz neki!

Bandee2
(fanatikus tag)

Dj Sügi
(őstag)
Pufy78-nak is mehet a piros!
Én vettem tőle nyomtatótóba patront, korrekt volt!
A hirdetést már nem találom, de nyugodtan megkérdezhetitek tőle...
░▒▓█Lesz Még ENNÉL Is Rosszabb!???█▓▒░

kymera
(tag)
danntora kollégának jár a piros.Rendes ügyfél! 
Üzlet:
Itt
478,754,775,939,AM2 - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
Dubmasternekpirospont a gyors és pontos kiszolgálásért, és ha lehet, +1 azért, mert amúgy helyileg itt akármelyik boltba bemegyek érdeklődni, ha nem valami gagyi, ömlesztett cuccot keresek a válasz: "nincs, rendelj neten".
Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com
- Privát
- 2008-11-26 09:05:33
Pirospont futár kollégának.
Gyors, korrekt, és megbízható üzleti partner.
Kukk: >> http://href.hu/x/9dt7 <<
sirius.onyx kolegának egy pirosat a gyors és korrekt vásárlásért
korábban Fuck3r . Morpheus-nak 22 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon! <<<---phmegbizhatosag.atw.hu

embe
(őstag)
Most vásároltam Ködi kollégától. Gyors , precíz eladó. Ajánlom
„.. a Kádár-rendszerben születtem, de nem akarok a Kádár-rendszer primitív paródiájába beleöregedni..”

syC
(PH! addikt)
SI kollégának egy nagy-nagy pirospontot kérnék a kiválló crucial ramokért. Sajnos a hírdetést már nem találom.
• De hova temetik a túlélőket? •

Sonny C.
(tag)
Cato Ramirez fórumtársnak egy pirospont, ezért az üzletért! Megbízható vásárló!

Sonny C.
(tag)
Szintén egy pirospont mikahock fórumtársnak ezért az üzletért , a videókártya kivételével! Szintén megbízható vevő!

danntora
(kvázi-tag)
kymera is megérdemel egy piros pöttyöt....
- Privát
- 2008-11-26 11:39:57

Foglalt név
(MODERÁTOR)
Az első hozzászólást még mindig ajánlom mindenki figyelmébe
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

pisztoly
(őstag)
1989 megérdemel egy pirosat a gyorsaságért, magabiztosságért és bizalomért!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» • airsoft • the real fps • «««««««««««««««««««««««
- Privát
- 2008-11-26 13:09:48

Foglalt név
(MODERÁTOR)
Cerebellum és zsolesz010 számára szeretnék egy-egy pirosat kérni a gyors és problémamentes üzletért.
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!
(#16024) zsolesz010 válasza Foglalt név (#16023) üzenetére
- Privát
- 2008-11-26 13:48:21

zsolesz010
(senior tag)
Foglalt név Hívott, jött a HDD-ért; pontos érkezés és gyors adás-vétel volt. Valahogy nem is vártam mást 
Az ÚJ szabály miatt a hirdetés: 1TB Samsung F1 vinyó
Kérnék neki egy pirospontot 
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - SSD-HDD-proci-> http://href.hu/x/92hg - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :) - Rendszerben gondolkodunk. http://www.eligor.hu/

dreams
(újonc)
Sziasztok!
Szeretnék piros pontot adni a következő emberkéknek.
Sakabnak a türelemért és a korrekt üzletért!
GuB3Ra-nak a gyors korrekt üzletért!
Ősembernek aki korrekt gyors és segítőkész üzletfél!
Köszönettel
reams

fresk
(újonc)
Hatalmas piros pötty karakpecze21 fórumtársunknak a korrekt, gyorsan lebonyolított üzletért!
Köszönöm szépen!
Jah, és természetesen csak ajánlani tudom mindenkinek!

xcarlos
(újonc)
POZITÍV értékelés (ill. Piros pont) kopy33 kollégának a gyors és akadálymentes ügyintézésért egy kiváló HD3850 vételezése kapcsán. 
üdv: Péter
[ Szerkesztve ]
xcomposites ::: exclusive quality & design. http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=xcarlos

fecsö76
(újonc)
totya694 is megérdemel 1 nagy piros pontot. Korrektül intézett mindent.
Packard Bell MX35-U-058IL

hyperlac
(kvázi-tag)
Hatalmas NAGY PIROS PÖTTY knapci -nak!

san diego
(kvázi-tag)
Brekk kollegának jár a pirospont a fürge vinyóért 
A szervezés az amit az előtt csinálsz mielőtt csinálni kezdesz valamit, hogy amikor csinálod ne keveredj bele.
- Privát
- 2008-11-26 16:24:58

zsolesz010
(senior tag)
HarryPotter 2 fordulóból végül sikeresen megoldottuk az ügyet
Korrekt, pontos 
Az ÚJ szabály miatt a hirdetés: 3,5"-os USB-s alurack
Mehet neki egy pirospont 
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - SSD-HDD-proci-> http://href.hu/x/92hg - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :) - Rendszerben gondolkodunk. http://www.eligor.hu/

szmolcsi
(tag)
Nagy pirosat Tottika-nak a f@sza hűtőért!!
Ha valami gyorsba kell,telcsi számom az adatlapomon..THX!!
pótlás, avagy miért ajánlottam sirius.onyx -nak pirosat
Ezért az üzletért ajánlottam neki 1 pirosat, inteligens vásárló és szupergyors 
korábban Fuck3r . Morpheus-nak 22 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon! <<<---phmegbizhatosag.atw.hu

gpatrik
(tag)
Piros pont jenei92-nek a ventilátorokért!
Korrekt üzletember! Köszönöm!
"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."

limabp
(újonc)
piros pötty D-roy kollégának korret vevő
Ne vitatkozz a hülyékkel mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek rutinjukkal!!!
fsb1000 kollégának jár a pirospont, a megbeszélt időben jött az Innovatek XX-flow rev 1.0 -ért. Korrekt, rugalmas pontos partner! 
Privinél írd be a témát, köszi!

István1
(újonc)

Lucif-R
(senior tag)
PIROS pont syC -nek ezért : "D5 Vario vétel" Korrekt jóarc 

Zadia
(senior tag)
Piros pötty illeti SLY19xx
kollégát a sikeres alaplap üzlet miatt.
A politikus olyan mint a galamb:Amíg a földön jár a tenyeredből eszik.Ha viszont felemelkedik,onnantól szarik a fejedre!!!
- Privát
- 2008-11-26 19:20:26

zsolesz010
(senior tag)
tozo63 Kis vinyó-üzlet. Privik, majd telefonon értesített. Minden rendben zajlott.
Az ÚJ szabály miatt a hirdetés: Itt szúrta ki a hsz-emet és megkeresett priviben.
Megérdemel egy pirospontot 
http://hardverapro.hu/apro/ek_waterblocks_nvidia_gtx_280_vizhutoblokk/hsz_1-50.html
Ahogy írtam el is vittem,itt feszít már most a videokártyán
Nyugdíjas kollégának egy pirospöttyöt kérelmezek. Az előző üzlet egy kicsit nyögvenyelősen ment,de a mostani azonnali pirospont jóváírást érdemel. Azt nem is említve hogy a Vételárnak csak egy részét tudtam utalni, ennek ellenére megérkezett a blokk...természetesen a hátralevő se marad el.
Köszönet Neki! 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

harry
(PH! kedvence)
Piros pont jár Chaser -nek, tőle egy tápegységet vettem, pénzt utaltam, másnap hozta is az árut a postás, minden gyorsan és pontosan zajlott 
Szintén piros pötty Hammon Serra -nak, akitől egy alaplapot vettem, ami ráadásul a szokásosnál hamarabb meg is érkezett 
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

norbogo
(újonc)
Korrekt eladó,mindenkinek szivböl ajánlom.Mégegyszer köszönöm szuhanszkin nevü felhasználonak.Köszi mégegyszer szuhanszkin

becoe
(lelkes újonc)
Kérek egy pirospontot fcc-nek a gyors és korrekt üzletért! 

ferkoboy
(fanatikus tag)
Nagy pirospont [kjany]-nak a korrekt PenDrive üzletért. Rugalmas volt, pontos, és már másodjára hibátlan árú tulajdonosává tett. Köszönöm ezúton is neki!
Tudd ki vagy, hová tartassz, s ne feledd honnan jöttél!
- Privát
- 2008-11-26 20:56:38

Shrike7973
(senior tag)
Fekete pont oneofthebest kollégának, amiért a megrendelt memória modul bár megérkezett, idővel kiderült hogy a megjelenő kék halálokat az okozta, tehát rhibás terméket adott el. 

Sumi
(újonc)
Piros pont ServerWorks kollegának a szépen és gyorsan bonyolított üzletért
Köszönöm szépen neki még1x!
HP EliteBook 2730p && MacBook Pro 2.2SR .. thats all

shyksa1
(újonc)
Hát ez a "runner 125" már megint kap egy csillagot tőlem (másodszor, és lehet nem utoljára...). Vagy piros pontot? Mindegy, a lényeg lényege lényegében lényegtelen...
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.