óriási pirospont [magulnak] ezért a bizniszért: [link] 
[ Szerkesztve ]
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
2.0 / 2.1 hangfalat, de melyiket? [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!

óriási pirospont [magulnak] ezért a bizniszért: [link] 
[ Szerkesztve ]

kymera kollégának kérnék 1 nagy pirospontot a korrekt üzletért.

06705873585
én megajánlanék ShadowLord ph-s barátunknak 1 szép nagy piros pontot a következő biznisz alapján.
köszönöm még1x 
''1 leszel vagy 0, vagy élő vagy hulla!'' <--+--> Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába!

Dr_Syrex [link] kollegának egy pirospont korrekt vevő! 
Aki kételkedne megbizhatóságomban http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=ShadowLord

Chaser nagymesternek is kijár a piros pont ám !
Végre személyesen is megismertük egymást, biznicőtünk is egyet, és jól eldumálgattunk közben.
Ajánlom a vele való üzletkötést. Rendes, megbízható srác.
"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?
(#25006) heyho21 válasza littlejohnny (#24946) üzenetére

A nagy pirospont viszont jár:
littlejohnny kolléga gyors, precíz és még pár sörre is a vendége voltam
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Még1X köszönöm!

Pirospont jár Geller_1972 fórumtársnak ezért az üzletért. Volt egy kis csúszásom
, de végül működő procc került a felhasználóhoz
Korrekt vevő, ajánlom 
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

Vásároltam egy Ati HD4550-es videókarit band1103-tól 9000-ért, sajnos a hírdetését már nem találom, de hatalmas pirospontot neki

[ Szerkesztve ]
- www.bolondsagokboltja.hu -

(#25010) band1103 válasza weresgyufa (#25008) üzenetére
Ó igen köszönöm és weresgyufanak is hatalmas piros pont a gördülékeny és megbízható üzletmenetért, hiszen előre utalásos rendszerben folyt le a biznisz és egyikünk sem járt pórul
.
A hirdetés pedig itt van. Bocsi hogy lezártam, ezért nem találtad 
Egyébként ha addig írsz hsz-t a hirdetéshez amíg még él a hirdetés akkor később is vissza tudod keresni ha már lezárásra került.
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # A tudás hatalom. Oszd meg és uralkodj! # * Have a Nice Die!* ...powered by vérpistike... #

qwertys-nek megy a kövér piros a gyors ügyintézésért.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

Jár egy hatalmas pirospont [Parasi75] -nek az alábbi üzletért: [clevo m541n] . Eddig ez volt a második üzletünk, de mind a kétszer maximálisan megvoltam elégedve
, korrekt eladó, ajánlom mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
Xperia X8

Szeretnék Piros pontot kérni louis22 fórumtársnak, a maximálisan korrekt üzletért, ahogy kedvesen megvárta, amíg meg tudtam venni Tőle az általa árusított Sony TV-t, és az üzlet során végig teljesen pozitív hozzáállású volt 
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______

üdv ertt kollégának kérnék egy pirosat a prociért üdv
"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy

zsolidodd fórumtársnak jár egy nagy piros pont a korrekt üzletért.(amit nem tudok linkelni,mert már lezárta)
Megbízható, segítőkész partner. 
Trolling in the deep

Egy szép nagy pirospontot kérek milapsy collégának,a gyors vevőmnek.a prociért.Köszi!
Üdv:ertt ....................PH értékelés:36+

adrian930420nak adnék egy piros pontot korrekt eladó!Köszönöm a telót! 

woolf1-nek kérnék egy piros pontot,a korrekt üzletért
[ Szerkesztve ]

vergilx -nek kérnék egy nagy piros pontot!! Gyors,megbízható köszi

[Ősembernek] egy piros pont a rambazáros üzletünkért.

adnék egy pirospontot talpas kollegának, korrektül ment az ütletelés vele, vett tőlem egy 3850 karit, ajánlom mindenkinek!
!Garanciális ügyintézésben tudok segíteni. Garancián túli javításokat is vállalok!

pirosat kérnék efge fórumtársunknak, házhoz hozta az agp-s 6600as geforce-t, és saját gépben tesztelhettem, le a kalappal 
mielőtt üzletelnél valakivel: www.phmegbizhatosag.atw.hu

janos80 -nak szeretnék kérni egy pirospontot ezért az üzletért, 2 db csatit csatit vett tőlem. Megbízható ph-s kolléga.
[ Szerkesztve ]
Üdv Deák András - 06202287175 ----- HAMILTON Bt - Mobil:06209585228 - Villamosenergia legkedvezőbb áron való beszerzése, Energetikai szaktanácsadás, fázisjavító berendezések gyártása

Kénék 1 pirosat Sir McMonk fórumtársnak ezért, Raider 01nek ezért az üzletért! 
Kösz, Krisz...

Én meg kihagytam kjany-t. Kérek egy pirosat Neki!
Az üzletet linkelte.
Kösz, Krisz...
nem leszek szabályos...
eddig már legalább 4 sikeres üzletem volt kymeraval, de mind pü-ben/telefonon lett lebonyolítva, tehát linket nem igazán tudok adni hozzá...
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Legtöbben sztem úgysem a pirospontos oldalt nézik hanem a topicot 
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

pont ezert csinaltattam hirdetest butch3r-el 
butch3r virag, mi
toll a fuledbe

[Petya-wh] korrekt vevő : [link]
Pirospont jár neki.
Ízirájder öcsém, ízirájder...

Janoska26-tol kapott pirospontot nem kaptam még meg urak!!! itt lenne a link urak:[link]
Debuggolást vállalok,,házhoz megyek,,,

A #25045 hsz.-ba író Csaszykj [link] fórumtársnak én is adnék egy pirosat, az általa belinkelt üzletre. THX
Kicsi gyerekkorom óta senior szerettem volna lenni! dziwny grzyb

Pirosat kérnék G4ga fórumtársnak ezért az üzletért,mindenkinek csak ajánlani tudom[link] 
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!