Piros pont Játékosnak, egy Foxconn PC házat vásárolt töllem!
[ Szerkesztve ]
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
2.0 / 2.1 hangfalat, de melyiket? [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!

Piros pont Játékosnak, egy Foxconn PC házat vásárolt töllem!
[ Szerkesztve ]

Pirospont kerinagy, mert türelmes és rendes vevő!
Nevetséges vételi összegekre nem válaszolok! (sőt a privátok tiltása sem kizárt...)

Pirospont TopaMo, mert gyors és korrekt eladó.
[ Szerkesztve ]
én is kiosztok egy pirosat a 2 db cod4 miatt xeon.Szabinak. mind2 frankóm működik. 
[ Szerkesztve ]
''1 leszel vagy 0, vagy élő vagy hulla!'' <--+--> Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába!

kjany pedig korrekt vevő volt!

Fekete pont Benyadapro -nak , mert lebeszéltem vele hogy megveszem a processzorját, aztán kaptam a levelet hogy ne utaljam mégse a pénzt, mert eladta 
ftp.atw.hu jelszo: lajcsikoka azonosító:lajcsi port alap. KOKAAAAAAA
softs : piros pont ezért
ServerWorks : piros pont az LSI 320-2x -ért.
Az Alone in the Darkban van multiplayer? :) // Ember tervez, a Skynet végez.

hatalmas és ha lehet 2db pirospontot kérnék Naigen-nek ezért!
a 2db pirospont pedig azért jár szerintem, mert első körben 1 komplett szettet adott fel a részemre, amit a magyar posta elvesztett!!
máig nem tudjuk mi történt azzal a levéllel, amiben jöttek volna..
ne tudjon sz@rni 1 hónapig, aki elvitte..
nem gyenge világban élünk.. ismét beigazolódott, hogy mindent ajánlva kell feladni, ha postára bízzuk a szállítást, mert igazából az a csoda, ha megkapsz egy sima-levelet!
mindketten utánaérdeklődtünk ennek ellenére a feladó és fogadó postákon hátha van valami, de nem tudtak segíteni.. 
Naigen volt olyan rendes, hogy a saját szettjéből az egyik általa nem használt L-usb-átalakítót elküldte számomra, illetve az általam utalt lé felét is visszautalta!
maximálisan korrekten rendezte ezt a nem várt dolgot, ami szintén ritka dolog!!
korrekt, megbízható üzletmeber! 
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

Ursache-vel jó volt üzletelni. Ott volt a megbeszélt helyen és időben! 

Akikkel én üzleteltem mostanában:
Oczu® vett tőlem egy Pentium D 915 procit,
ha van eladó Pentium D procitok, rá számíthattok, kérnék neki egy pirospontot.
Kiss67 már többször üzleteltem vele,
tőle vettem a Thinkpadembe Procit, Ramot, Akkut, mindegyik kifogástalanul működik, korrekt megbízható üzletfél...
Sebi8 vett tőlem egy P3as gépet, minden rendben zajlott...
Attila26 vettem tőle egy C2D E6400 CPU-t előre utaltam a pénzt, minden rendben zajlott, eredeti intel tálcában kaptam a procit,
és egy nap alatt ideért...
Sergio_ vettem tőle gépeket,
előre utaltam, minden rendben zajlott...
Szokolzs tőle van a routerem, kifogástalanul működik azóta is.
keroatis Chiptunigos cuccokat szereztem tőle korrekt eladó..
Mindannyiuknak kérnék pirospontot, akit kifelejtettem pótolni fogom..
Peace XXXY

Hali!
ttking-nek kérnék egy nagy pirosat
az 5600+ prociért, ami korrektül becsomagolva érkezett.
A dobozban még a legutolsó papírmerevítők is benne voltak, amik gyárilag voltak hozzá.
A hűtő mintha szűz lett volna.
Gyors és árban is nagyon baráti volt a biznisz.
Le a kalappal 
Keresem -hozzám hasonlóan- korrekt, üzleti partnereimet! Előre nem utalok, nem vöröskeresztnek hívnak!

Óriási feketepont [Benyadapro] kollégának!
Megegyeztünk egy alaplapban, úgy volt ma utalom neki a pénzt, erre reggel írja, hogy bocs már eladta másnak..
Még jó, hogy megnéztem a PH-t mielőtt utaltam volna a pénzt!! 
[ Szerkesztve ]

Egy pirospont jár
mcintosh kollegának a megbízható gyors adás-vételért és a korrekt hozzáállásért és szintén pirospont jár Tom-e kollegának is
Ajánlom mindnekinek 
[ Szerkesztve ]
Format C:...YES or CONTINUE? :))

Piros pont vada ! Két tökéletes kompakt gépet vettem tőle, nagyon korrekt áron. Nagyon korrekt volt maga az eladó is. A gépek nagyon jól működnek.
Mindenkinek ajánlom a srácot, nagyon jó üzletet kötöttünk.
[ Szerkesztve ]

Oczu csapattársnak piros pont a sikeres üzletért.

Móci kollégának jár a piros pont, megbízható ember. 
Steam: rics0128 || Origin: rics88

üdv.
nemtudom melyik topikba lehet panaszt tenni más tagok ellen, de ez az ember(Stewe22) most uj néven regisztrált és állandóan zaklat, és rontja az üzleteimet, ráadásul minden ok nélkül szidalmaz privátba is. KÉP
Másnéven 22.boxer.22. Kivan tiltval ugytudom és most ujra regelt. és folytatja a hülyeségeit. Ha meg egyszer nekem pofázik én elmegyek és kiherélem és ezt komolyan mondom.
8800GTS 640-t akart cserélni velem és még azt irta dobjak rá neki mondtam nem mert az gyengébb mint az Asus 8800Gt-m....És erre ezt irta most pár nap elteltével:LINK
Bocs ha rossz helyre irtam de nemtudom hova lehet.
:(
ricsy888 fórumtársnak megy a pirospont a gyors, korrekt üzletért! Bátran ajánlom mindenkinek!
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Piros pont VIBO -nak, G9 egeret vettem tőle.
!Garanciális ügyintézésben tudok segíteni. Garancián túli javításokat is vállalok!

Piros pont caledonia kollégának a gyors és zökkenőmentes adás-vételért a kiváló alaplap+cpu párost illetően!

xcomposites ::: exclusive quality & design. http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=xcarlos
VIBO pirospont!!! 
[ Szerkesztve ]
Ismét csokorba szedném azokat, akiknek tartozom 1-1 pirossal:
Xigma hűtőért XoZ-nak.
A Lost Planetért bszilagyi-nak.
A Comman d and Conquer-ért KINKY 007-nek.
A 2 játékért Ozzeman-nak.
A Stalker Clear Sky-ért DanteHix-nek.
Köszönöm.
Megj.: ott, ahol nincs linkelve a hírdetés, sajnos már nem tudtam linkelni, mert már nincs meg.
[ Szerkesztve ]

Attila_26 piros pont, gyors, korrekt, ajánlom mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Rétingrencer, kúl.
QuToRnak adnék hatalmas pirospontot a tőle gyorsan és gond nélkül beszerzett zakciós X-fi Elite Pro-ért.
"Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."

Piros pont jer1cho-nak a Xigmatek S1283 CPU hűtőért, még el is hozta nekem, nem nekem kellett értemenni 
Pirospont jár Zjunior-nak, a fülhallgatóét. Korrekt, viszonylag gyorsan postázott, megbízható PH! tag.
[ Szerkesztve ]

Egy piros pontot kérnék bevésni dunc kollégának a korrekt bizniszért!
aneda megbízjatósági profilja: http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/

Kérnék egy nagy piros pontot "szmolcsi" kollégának!!!
2-szer üzleteltünk és semmi gond nem volt!!!
Remek üzletember ajánlom mindenki figyelmébe!!! 
Ha valaki ír neked privát üzenetet,tiszteld meg azzal,hogy minimum válaszolsz neki!

Attila_26-nak piros zsír, E6400-at vettem tőle újfent, gyors, pontos.
Thx! 
Pirospont jár Zooka kollégának a korrekt üzletért! 
Üzlet tárgya : Logitech G7
Eladó cuccok : http://href.hu/x/9ech \_/ Megbízhatóságom : http://href.hu/x/efq0

Piros pont jár nekik,mert korrektek voltak:
-Oczu --- [link]
-Kiscickány--- Asus P5n32-SLI-Deluxe alaplap
[ Szerkesztve ]

Kettő db piros pont 1.
2.
Janoska26 kollégának szintén a jó ramokért és az összes cucc profi csomagolásáért
0,0

Akkor menjen vissza is egy piroska okiDoki-nak a rambizniszért! 

Pirospont jenn -nek a jóféle prociért (5000+).
Szintén pirospont fausztg -nek a procihűtőért.
Minden rendben ment, korrekt eladók 

Sziasztok!
Szeretnék piros pontot invitálni, ritka az ilyen ember, de becsülöm és bár ilyen emberekkel találkoznék mindig!
daff -tag, kérdezés nélkül csak anyit mondott hogy megvan-e még a ram, és adjam a számla számom!
Elöre elküldte a pénzt, és megbízott bennem hogy elküldöm a ramocskákat!
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►

Sziasztok Piros pontot adok gabx76 kollégának ezért az üzletért, nem alkudozott, utalt... Minndekinek ilyen vásárlója legyen 
Köszi, üdv: RR
[ Szerkesztve ]
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

Akhim kollégának szeretnék 1 piros pontot igényelni.Korrekt ügyfél !
Üzlet:
775-ös proccok
478,754,775,939,AM2 - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239

Ezért jár Tigrisszemnek egy nagy pirospont! Nagyon korrekt és rugalmas volt az üzletelés során! 
Köszönöm a megelőlegezett bizalmat! 
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!