Mindenkinek ajánlom Peter65 tagot, nagyon korrekt és megbízható üzleti partner volt. Piros pont ezért az üzletér. 
Egyszerű a válasz ha kérdezel.
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

... és viszont jobbman-nak, ez egy igen frappánsan lebonyolított üzlet volt

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

Nagy piros pötyit kérnék mad_mellow kollégának a ramokért
Korrekt üzletember.
SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

Jár a piros hito kollegának, ezt a tápot vette tőlem. Az üzlet korrekten lezajlott, innen is még egyszer köszönöm a bizniszt! 
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Pirospont jaroslav kolegának a gyors üzletért és a helpért. Nyugodtan utajlatok neki előre is akár....
[ Szerkesztve ]
Mert mi másra is törekedne minden, örökös létezésének tudatában levõ lény, mint a saját pusztulására? - Asimov

Nagy piros pont jár sasa21 fórumozónak a korrektségért, sok segítségért. 

[Jobbman] fórumtársnak küldök egy piros pontot a E6320-as procim megvételéért, sajna nem találom a hirdetésem 

Ezúton is köszönöm budo82 fórumtársunknak a kitűnő Corsair tápot, megbízható, pontos, szimpatikus üzletfél. PIROSPONTot érdemel 
MAEMO rocks

Pirospontot szeretnék kérni [Frenky944] fórumtársnak. Korrekt eladó, maximális rugalmassággal.
[ Szerkesztve ]

Pirosat küldök én is wapee-nek, a hirdetés elszökött. 
Szintén pirosat dobok Mulholland-nak, a ramokért, és az idegenvezetésért. 
[ Szerkesztve ]
Gézenguz kolégának röpül egy piros pöty!
Pü-t írjatok elöbb észre veszem téma megjelöléssel!!

Visszafelé
frewa srácnak szintén... 
[ Szerkesztve ]
"Annyi jó autó van, amit ki lehetne próbálni, de ezt elrontottam ott, hogy elsőnek vettem egy BMW-t"

pirospont daniking-nek a memkariért !!
[ Szerkesztve ]
sms-ben válaszolok a leggyorsabban de privit is sokszor nézem egy nap. Előre nem küldök semmi, azért csinálok éles képeket hogy lásd a minőségét az eladó cuccaimnak.

pirosat kérnék Diablo18 fúrumtársunknak, ezt a kártyát küldte el előre, amit teszt után fizettem.
mielőtt üzletelnél valakivel: www.phmegbizhatosag.atw.hu

donzoli fórumtársnak kérnék egy pirosat, a memóriás bizniszért.
Előre utaltam, ő pedig tartva a szavát postázott kapásból. Szóval abszolút korrekt üzletember, bátran ajánlom őt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Msn-en gyorsabb-an elérsz... stavi(kukucs)tvn(ponyt)hu

piros pontot kérnék GreatGodzi PH kollégának a remek GTX275 -ért ! 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Már régóta "lógok" vele: public73 fórumtársnak kérnék egy pirosat ezért az üzletért plusz a házhoz szállításért. 

Dany007Pirospontot érdemel ,mert vásároltam tőle egy MSI 8800 GTS 640-es vga kártyát.Előre utaltam és rendben meg is jött másnap a termék.Csak ajánlani tudom,nagyon korrekt volt. 
Egy 8600GT vga kártya gazdáját keresi,ha azonsítod viheted,keress msn-en:csavesz589@windowslive.com

Pirospont jár djkakukk kolleganak.
Pontos, gyors, megbízható.
Nyugodtan vásároljatok tőle.
Sony K800i telefonját vettem meg
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

Piros pontot szeretnék kérni aduunkollégának ey asus alaplapért.
A hirdetés érvénytelenítve.
" Ha el kell buknunk, bukjunk el stílusosan! "

pirospont jár Gaaabeeesz
nek a sikeres üzletért.
Üzlet köszönöm
az elözőnél elrontotam a nevet
még 1x nekifutok: pirospont jobbman-nak, ezen alaplap korrekt megvásárlójának!
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

természetesen littlelion21 fórumtársnak is kijár egy pirospötyi, mivel már sokadszorra volt megbízható, korrekt és minden földi jó!
a VGA vásárlás megint úgy zajlott, mint az álom!
thx! 

Pirospontot kérek Bigbarninak, mert jó volt vele üzletelni 

Hatalmas pirospont Hunter2-nek ! Egy Intel Pentium M 735-ös procit vettem tőle! Korrekt, gyors és és olcsó. Minden elismerésem neki! 
bRIOS: cukros || NE hívjatok rejtett számról! || Intel Vuvuzela Inside

Nagy piros pontot érdemel pepegarage kolléga, egy frankó Gigabyte lapot üzleteltünk! 
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

Piros pont Petya-wh kollégának. Kiváló termék, kiváló áron. Köszönöm!
A jó munkához idő kell... a rosszhoz még több, mert azt ki is kell javítani. ____ [Ha PÜ-t írsz, légyszi írd oda hogy milyen ügyben! Köszi][Ha ez mégsem sikerülne, ne várd hogy válaszoljak.]

Egy piros pontot szeretnék Lord Dragonnak
Ezért az üzletért üzletért

(#34042) pepegarage válasza janati (#1) üzenetére

vorik nek viszont kernek 1 pirosat.
Koszonom. 
Ne szemetelj ! / Steam..
Egy pirospontot kérnék Darklyn kollégának, Pentium M 735-öt vett tőlem.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2
Piros pont jár ImI87-nek, ezért az üzletért.

Egy nagy Piros pont jár engusz-nak, a silverstone házikóért...
köszönöm. Korrekt gyors üzlet volt.
[ Szerkesztve ]