Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#31001) pukkancska

pukkancska
(fanatikus tag)

Pirospontot szeretnék adni tblack-nek.
Egy laptopot vettem tőle, amit nagyon köszönök!

(#31002) nightmare13

nightmare13
(senior tag)
LOGOUT blog

Black Dragonnak szeretnék kérni egy pirospontot, korrekt eladónak minősült! Sajnos az üzletet már nem tudom linkelni, mert azóta már törölve lett!

Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#31003) gefffry

gefffry
(fanatikus tag)

Kéretik egy piros pontot bevésni kartusz neve mellé a remek prociért és hűtőért. :R

[ Szerkesztve ]

(#31004) Hexetra

Hexetra
(kvázi-tag)

Piros pontot kérek jóváírni malibu1337-nek a korrekt és gyorsan létrejött > üzletért

[ Szerkesztve ]

This song commits a feeling, a subliminal message ; It makes me feel euphoria. Deadmau5 is a true genius. "Strobe"

(#31005) hoax

hoax
(senior tag)

Azt hiszem lógok egy piros ponttal Bon3ss kollégának ezen holmik elfuvarozásáért...

Köszönöm!

Don't panic!

(#31006) audi100td válasza lono981 (#30954) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

lono981-nek kérnék piros pontot, korrekt megbízható vevőm volt, ajánlom mindenkinek. :R

Egy Xonar DX-et vásárolt tőlem: [link]

(#31007) Pizzu

Pizzu
(tag)

Kérnék beégetni SPQR PH halgatonak beégetni a kijelzőbe és az üzenöfüzetébe beégtni agy marék piroepontot üzletkötésünkre nagyon elégedett vagyok minden téren a szava számomra szent :C :)) :DD

:R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R

Törött notebook... :)))

(#31008) Ironskin válasza pronyó (#30998) üzenetére

Ironskin
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Én is kérek egy pirosat pronyó kollégának a pontosságáért és türelméért, mert én késtem :)

SA Nata A NA.....

(#31009) helkis

helkis
(PH! addikt)

male-nek kérnék egy nagy pirospontot a kifogástalan áruért! :R
korrekt, gyors, megbízható! :R

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#31010) donantonio

donantonio
(újonc)

tim tim tagnak nagy piros korrekt megbizhato :C

az alkohol folyékony pszihiáter és instabil?néha.

(#31011) FsDKiRA

FsDKiRA
(újonc)

5teve-nek pirospont Ezért :)

(#31012) DonLaca

DonLaca
(lelkes újonc)

Kérnék egy pirosat tome.jr -nek a GTX295-ért. Korrekt eladó.

(#31013) ÜgyeletesNgr

ÜgyeletesNgr
(újonc)

Piros Voodoofx fórumozónak, termékkipróbálási-lehetőségért.

(#31014) tome.jr válasza DonLaca (#31012) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szintén jár a piros DonLaca részére ezért.Percre pontosan ott volt e megbeszélt helyen pedig Székesfehérvárról jött fel Budapestre. :R

(#31015) varsam

varsam
(őstag)

Jár a pirospont BandiT fórumtársnak is ezért az üzletért. Köszönöm és ajánlom mindenkinek.

(#31016) sephi

sephi
(őstag)

Piros pontot szeretnék adományozni dinoka1 fórumtársnak ezért az üzletért. Korrekt, megbizható partner volt. Elnézést, hogy kicsit megvárattam.

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#31017) spiercell

spiercell
(fanatikus tag)

Pirospont delektatos-nak, amiért megvette a GX701-et! Gyorsan lerendeztük :R

(#31018) Male válasza helkis (#31009) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Helkis-nek is jár a pirospont ezért az üzletért!
Minden simán, gyorsan ment :)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#31019) K1LLMy53Lf

K1LLMy53Lf
(kvázi-tag)

Kérnék tompikaster fórumtársnak egy nagy pirospontot a korrekt üzletért. megbízhattok benne!

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben vagy msn-en keress. Nagyon max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) (Ha felveszel msn-en dobj róla egy pü-t!!!) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

(#31020) dinoka1

dinoka1
(lelkes újonc)

sephi fórumtársnak kérnék egy piros pontot a korrekt üzletért
:R

(#31021) Gude

Gude
(senior tag)

Toncsi 12-nek jár a piros pötty!Megbízható vásárló :C

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#31022) zozo1414

zozo1414
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

kérek egy piros pontot law007 kollegának :R , mert vettem tőle egy core 2 quad q6600 processzort meglepően olcsón (még régen, ezért bocsánatot kértem tőle, hogy csak most adok neki(ezért nem tudom belinkelni az üzletet, de meg lehet nézni, hogy milyen proci van még a cuccaim közt)) éés még el is küldte az everest-et

[ Szerkesztve ]

(#31023) Toncsi12

Toncsi12
(újonc)

Gude-nak egy Piros pontot korrekt és megbízható eladó:)

(#31024) laolaj

laolaj
(fanatikus tag)

piros pont dinoka1 kollégának a biznicért..
termék: [link]

danke

Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!

(#31025) Balam

Balam
(újonc)

Kérnék egy pirosat megema kollégának az üzletért
Korrekt, megbízható, ajánlom mindenkinek :)

(#31026) dinoka1

dinoka1
(lelkes újonc)

laolaj fórumtársnak szeretnék piros pontot kérni a sikeres üzletért

[ Szerkesztve ]

(#31027) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Lakisoft-nak megy a piros pont újból, egy adag kábelt, és sok-sok lomot elvitt, és még egy fuvar is belefért:))

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |

(#31028) petrelli86

petrelli86
(fanatikus tag)

óriási pirospont jár metti kollegának elsősorban határtalan türelméért és a ramokért..
a lehető legkorrektebb PH-s, mindenkinek ajánlani tudom!!

Vágjál bamba képet! ÍGY! MOST JÓ!

(#31029) lakisoft válasza z0d1AK (#31027) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

z0d1AK-al volt ismét üzletem, kábeleket, és egyéb cuccokat vettem tőle, még mindig tudom ajánlani!

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#31030) Klemens

Klemens
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Szeretnék piros pontot kérni Dudu67 kollégának ezért az üzletért!
Korrekt eladó! :)
Köszönöm! :R

(#31031) metti

metti
(kvázi-tag)

petrelli86 kollegát mindenkinek ajánlom, korrekt vevő és eladó! :R

Ha privátot írsz, előzményt is írjál légyszíves! Ha valami komolyan érdekel, foglald le egyértelműen a későbbi félreértések elkerülése végett!Posta csak előreutalás esetén!megbízhatóságom:http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=metti&submit=

(#31032) Iginotus

Iginotus
(őstag)

ImI87 : adás vétel jol zajlott pirospetty

[ Szerkesztve ]

Plug and Pray...

(#31033) Toomy

Toomy
(fanatikus tag)

smog86 barátunknak mehet a piros pont amiért a megbeszélt helyen a megbeszélt időben megvette a 2x1Gb Hinyx DDR ramjaimat! :K

Autószereléssel, vizsgáztatással kapcsolatban lehet privátban érdeklődni! HIMI-HUMI vizsga NEM MEGY!!! Telefon hétköznap 9-19-ig 06203115827 (napközben Budapest XI.ker Kelenföld , este és hétvégeken Százhalombatta)

(#31034) smog86

smog86
(senior tag)

Toomy piros pont.
A ramok amiket vettem azóta is jól muzsikálnak a gépemben.

RIP MALÉV

(#31035) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

vbe7835-nek kérnék egy pirosat. ezért Pontos, korrekt ember :R

(#31036) jandark válasza Esmein (#50) üzenetére

jandark
(újonc)

Újabb pozitiv élményü üzlet köttetett :K
Az elkövető smog86 kedves fórumtársunk...
Ezuton is egy nagy piros pont a tevékenységért :R

[ Szerkesztve ]

(#31037) Dudu67 válasza Klemens (#31030) üzenetére

Dudu67
(fanatikus tag)

Sziasztok !

Szintén jár egy pozitív értékelés Klemens kollégának. Az üzlet tárgya: OCZ Vendetta 2

Korrekt vásárló :R .

Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták héberül. A realisták pedig lőni !

(#31038) sephi

sephi
(őstag)

Piros pontot szeretnék kérni errerr fórumtársnak, akitől egy 7373-as nokiát vettem. Megbizható, korrekt ember.

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#31039) jokeman

jokeman
(fanatikus tag)

DonMedve-nek egy piros pötty, ezért az üzletért XFX GTX260, bátran ajánlom mindenkinek , megbízható nagyon.

5000 forintos domino feltöltőkártyák eladóak 4000 forintért!! Teljesen legális, nem lopott cucc!!

(#31040) iwu

iwu
(PH! addikt)

Meme kollégának egy nagy pirospötty a szaktanácsért, segítségért, korrekt üzletért...
Üdw, iwu

ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

(#31041) BandiT válasza varsam (#31015) üzenetére

BandiT
(senior tag)

varsam-nak is jár a piros pötty a gyors és korrekt bizniszért!

(#31042) americanidiot

americanidiot
(őstag)

Per Me korrekt vevő, ezt vette meg tőlem, nagy pirospontot neki. :)

[ Szerkesztve ]

(#31043) ForRedGlory

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tomi.jr kollégának 2 nagy piros pontot is adnék ezért, mert miután megvettem a kártyát valami gond volt és rendkívül segítőkész volt, eljött letesztelni a gépet. Végül természetesen nem a kártya volt a hibás, hanem gyenge volt a tápom. Respect neki! :R

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#31044) bzs73

bzs73
(őstag)

Piros pont jár kulerr fórumtársnak ezért az üzletért.Korrekt megbízható ember.Nagyon rendes volt velem. :R

(#31045) bzs73

bzs73
(őstag)

Pirospont jár Isgtvik fórumtársnak is ezért az üzletért.Megbízható rendes fórumtárs.Minden a megbeszéltek alapján zajlott. :R

[ Szerkesztve ]

(#31046) dolargaan

dolargaan
(tag)

Egy pirosat kérek akoska07-nek a gyors üzletért.
Köszönöm.

(#31047) 0 nihil 0

0 nihil 0
(kvázi-tag)

Ezért kérnék PIROSat agromokus-nak :R

Pálfy István: Veszélyben van az én hazám...: http://www.youtube.com/watch?v=PpHPXyL4cHg&feature=related

(#31048) kaller1

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nagy pirosat kérnék _seth_ kollégának a Nokia headsetért. A megbeszélt helyen és időben pontosan megjelent,az áru kifogástalan.Köszönöm! :R

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#31049) RAMb0

RAMb0
(újonc)

Hatalmas respekt és piros pötty metti-nek a gyors lebonyolításért és a késői időpont miatt is. :)

Rendkívül rugalmas és korrekt.
Ajánlani tudom csak.

Köszi metti!

(#31050) Olasza

Olasza
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Gude kollegának megy a piros pont a korrekt vásárlásért.
Ajánlom másolnak is.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.