Pirospontot szeretnék adni tblack-nek.
Egy laptopot vettem tőle, amit nagyon köszönök!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
- 2009-09-05 20:03:50

pukkancska
(fanatikus tag)
- Privát
- 2009-09-05 21:50:36
Black Dragonnak szeretnék kérni egy pirospontot, korrekt eladónak minősült! Sajnos az üzletet már nem tudom linkelni, mert azóta már törölve lett!
Az élet egy játék... De játszd keményen!

gefffry
(fanatikus tag)
Kéretik egy piros pontot bevésni kartusz neve mellé a remek prociért és hűtőért. 
[ Szerkesztve ]

Hexetra
(kvázi-tag)
Piros pontot kérek jóváírni malibu1337-nek a korrekt és gyorsan létrejött > üzletért
[ Szerkesztve ]
This song commits a feeling, a subliminal message ; It makes me feel euphoria. Deadmau5 is a true genius. "Strobe"

hoax
(senior tag)

audi100td
(PH! nagyúr)
lono981-nek kérnék piros pontot, korrekt megbízható vevőm volt, ajánlom mindenkinek. 
Egy Xonar DX-et vásárolt tőlem: [link]

Pizzu
(tag)
Kérnék beégetni SPQR PH halgatonak beégetni a kijelzőbe és az üzenöfüzetébe beégtni agy marék piroepontot üzletkötésünkre nagyon elégedett vagyok minden téren a szava számomra szent

Törött notebook... :)))

helkis
(PH! addikt)
- Privát
- 2009-09-06 09:35:24

donantonio
(újonc)
tim tim tagnak nagy piros korrekt megbizhato 
az alkohol folyékony pszihiáter és instabil?néha.

DonLaca
(lelkes újonc)
Kérnék egy pirosat tome.jr -nek a GTX295-ért. Korrekt eladó.
- Privát
- 2009-09-06 11:49:00

ÜgyeletesNgr
(újonc)
Piros Voodoofx fórumozónak, termékkipróbálási-lehetőségért.

varsam
(őstag)

sephi
(őstag)

spiercell
(fanatikus tag)
Pirospont delektatos-nak, amiért megvette a GX701-et! Gyorsan lerendeztük 
- Privát
- 2009-09-06 16:44:23

K1LLMy53Lf
(kvázi-tag)
Kérnék tompikaster fórumtársnak egy nagy pirospontot a korrekt üzletért. megbízhattok benne!
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben vagy msn-en keress. Nagyon max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) (Ha felveszel msn-en dobj róla egy pü-t!!!) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

dinoka1
(lelkes újonc)

Gude
(senior tag)
Toncsi 12-nek jár a piros pötty!Megbízható vásárló 
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)
kérek egy piros pontot law007 kollegának
, mert vettem tőle egy core 2 quad q6600 processzort meglepően olcsón (még régen, ezért bocsánatot kértem tőle, hogy csak most adok neki(ezért nem tudom belinkelni az üzletet, de meg lehet nézni, hogy milyen proci van még a cuccaim közt)) éés még el is küldte az everest-et
[ Szerkesztve ]

Toncsi12
(újonc)
Gude-nak egy Piros pontot korrekt és megbízható eladó

laolaj
(fanatikus tag)

Balam
(újonc)

dinoka1
(lelkes újonc)
Lakisoft-nak megy a piros pont újból, egy adag kábelt, és sok-sok lomot elvitt, és még egy fuvar is belefért
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |
- Privát
- 2009-09-06 20:57:04

petrelli86
(fanatikus tag)
óriási pirospont jár metti kollegának elsősorban határtalan türelméért és a ramokért..
a lehető legkorrektebb PH-s, mindenkinek ajánlani tudom!!
Vágjál bamba képet! ÍGY! MOST JÓ!

lakisoft
(PH! addikt)
Sziasztok!
Szeretnék piros pontot kérni Dudu67 kollégának ezért az üzletért!
Korrekt eladó! 
Köszönöm! 

metti
(kvázi-tag)
petrelli86 kollegát mindenkinek ajánlom, korrekt vevő és eladó! 
Ha privátot írsz, előzményt is írjál légyszíves! Ha valami komolyan érdekel, foglald le egyértelműen a későbbi félreértések elkerülése végett!Posta csak előreutalás esetén!megbízhatóságom:http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=metti&submit=

Iginotus
(őstag)

Toomy
(fanatikus tag)
smog86 barátunknak mehet a piros pont amiért a megbeszélt helyen a megbeszélt időben megvette a 2x1Gb Hinyx DDR ramjaimat! 
Autószereléssel, vizsgáztatással kapcsolatban lehet privátban érdeklődni! HIMI-HUMI vizsga NEM MEGY!!! Telefon hétköznap 9-19-ig 06203115827 (napközben Budapest XI.ker Kelenföld , este és hétvégeken Százhalombatta)

smog86
(senior tag)
Toomy piros pont.
A ramok amiket vettem azóta is jól muzsikálnak a gépemben.
RIP MALÉV

jandark
(újonc)
Újabb pozitiv élményü üzlet köttetett
Az elkövető smog86 kedves fórumtársunk...
Ezuton is egy nagy piros pont a tevékenységért 
[ Szerkesztve ]

Dudu67
(fanatikus tag)
Sziasztok !
Szintén jár egy pozitív értékelés Klemens kollégának. Az üzlet tárgya: OCZ Vendetta 2
Korrekt vásárló
.
Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták héberül. A realisták pedig lőni !

sephi
(őstag)
Piros pontot szeretnék kérni errerr fórumtársnak, akitől egy 7373-as nokiát vettem. Megbizható, korrekt ember.
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

jokeman
(fanatikus tag)
DonMedve-nek egy piros pötty, ezért az üzletért XFX GTX260, bátran ajánlom mindenkinek , megbízható nagyon.
5000 forintos domino feltöltőkártyák eladóak 4000 forintért!! Teljesen legális, nem lopott cucc!!

iwu
(PH! addikt)
Meme kollégának egy nagy pirospötty a szaktanácsért, segítségért, korrekt üzletért...
Üdw, iwu
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

BandiT
(senior tag)
varsam-nak is jár a piros pötty a gyors és korrekt bizniszért!
- Privát
- 2009-09-07 10:26:09

americanidiot
(őstag)
- Privát
- 2009-09-07 11:07:53
tomi.jr kollégának 2 nagy piros pontot is adnék ezért, mert miután megvettem a kártyát valami gond volt és rendkívül segítőkész volt, eljött letesztelni a gépet. Végül természetesen nem a kártya volt a hibás, hanem gyenge volt a tápom. Respect neki! 
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

bzs73
(őstag)

bzs73
(őstag)

dolargaan
(tag)

0 nihil 0
(kvázi-tag)
Nagy pirosat kérnék _seth_ kollégának a Nokia headsetért. A megbeszélt helyen és időben pontosan megjelent,az áru kifogástalan.Köszönöm! 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

RAMb0
(újonc)
Hatalmas respekt és piros pötty metti-nek a gyors lebonyolításért és a késői időpont miatt is. 
Rendkívül rugalmas és korrekt.
Ajánlani tudom csak.
Köszi metti!
Gude kollegának megy a piros pont a korrekt vásárlásért.
Ajánlom másolnak is.
[ Szerkesztve ]