Mostanában, viszonylag többet üzleteltem, és hát többnyire jó tapasztalataim vannak. Egy valaki egy picit problémás, nevezetesen Alvin.
Elmondom a történetet aztán itéljétek meg ti.
Szóval meghirdetett szombaton egy vidikarit, vasárnap jeleztem neki hogy nekem sürgősen kéne, ő mondja hogy neki a hétfő nem jó mert tanulni akar, mondom jó egy nap nem a világ akkor legyen kedd, kedden 14:30ra beszéltük meg a talit. Nekem csak fél 11ig volt órám utána meg malmoztam, fél 1kor jön az sms hogy ma 2Zht ír és hogy nem tudunk találkozni. Erre kicsit mérges lettem mert akkor minek beszéltük meg az este hogy fél3, de mindegy, mondom mindenkinek közbejöhet valami. Az mellékes hogy én pont lekéstem a fél 1es buszt azaz várhattam 1órát a következőre. 11helyett fél 3ra már otthon is voltam. De mindegy ez az én problémám.
Ezután este ír a topikba hogy gáz, de a holnap azaz a szerda biztos jó lesz neki majd ír. Mondom ok, hála istennek nem megyek suliba, várom az smst mondom. Egész nap várhattam, aztán este írt megint csak a topikba hogy zűrös napja volt meg nem tom hány ZHt ír. megintcsak azt kérdezem hogy ezt az este nem tudta hogy ilyen zűrös napja lesz?
Na mindegy asszongya hogy ma ott talizunk ahol és amikor akarom, nem én ő mondta még az este hogy legyen fél2 a Blahán. Mondom jobb lenne a délelőtt mert 10ig vagyok suliba de megoldom. 11re odaértem a Blahára, úgy hogy a Népligetből kellett visszajönnöm, beültem a Mekibe, onnan küldök neki egy smst, hogyha tud akkor jöjjön előbb mert én már itt vagyok. Erre küldi hogy most megint nem tudja hozni a kártyát majd délután. A kártya ugye még mndíg nincs meg, kiváncsi vagyok hogy délután mi fog közbejönni.
Mégegyszer mondom nem az a baj hogy közbejön valami, mert az mindenkinek közbejöhet, hanem sokkal inkább az hogy akkor minek hülyiti/ted a fejemet
Ha tegnap este azt mondta/d volna hogy akkor ma 4óra akkor azt mondom ok. Főleg úgy hogy pontosan tudta/d hogy nem lesz nála/d a kari. Sőtt már vasárnap is mondthatta/d volna hogy figyelj, gáz, mert zűrös hetem lesz és legkorábban csütörtök délután, semmi nem lett volna. Ja és a poén az hogy a topik elején azt írja hogy azonnal átvehető.
Persze teljesen igazatok van csak én vagyok ez a hülye balek akivel ilyet el lehet játszani, és msákor tutti hogy nem csinálok ilyet hogy eladom a gépem és mást gépét kell használnom, csak sajnos eladni kellett mert csak úgy tudtam fejleszteni. És gondoltam ha már megigértem hogy elviszem akkor ne csináljak a számból segget. lLehet hogy nem kellett volna
Vorsprung durch Technik..