Kernek egy pirosat simii16 vevonek. Korrekt vevo volt.
Asztali, hordozhato PC javitas, bovites, karbantartas --> pcdr.atw.hu
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Szólista kolléga kiváló telefonjáért piros jár 

Egy nagy piros pont weresgyufa a korrekt vásárlásért.
Még egyszer köszönöm neki a vásárlást.
[ Szerkesztve ]
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#26007) Phantom1517 válasza Fecogame (#25839) üzenetére

Szeretnék egy piros pöttyöt Fecogame elvtársnak elkönyveltetni,korrekt módon a megbeszélt módon időben kézhez kaptam az alkatrészt,köszönöm és további jo üzleteket kívánok!
Phantom1517
Daemon's world...

két db 2gb ddr3 1600mhz memóriát vettem Airboomstól.
korrekt és segítőkész műszaki tanácsok után létrejött az üzlet
és azóta is hibátlan a termék.
mindenkinek ajánlani tudom

nagy piros pont
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Jár a piros simii16nak a bizonyítványába, türelmes, korrekt vevő.
A privát üzenetben írd le, mivel kapcsolatban írsz. Köszi

Szeretnék egy
pontot kérni dolargaan kollégának a korrekt üzlet menetért.[link]. köszönöm...és remélem kötünk még üzletet akár oda-vissza. 
Védd a fákat!!!! .....egyél hódot.

Piros pont tome.jr fórumtársnak, megbízható korrekt eladó!
szátápáktájleiháne

Piros Pontot kérnék [dolargaan] kollégának a korrekt és gyors [üzletért]
Köszönöm

...The World Is Yours...

Egy pirosat kérnék vikcsi-nek ezért a hűtőért és a korrekt üzletért!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
PI 166MMX(!) - S3 Virge DX/GX

Hatalmas pirospont Yutani kollegának, korrekt eladó. 2 db 1.4 Ghz-es tualatint vettem tőle, gyors és rugalmas ügyintézés, korrekt ár, korrekt minőség/állapot.
bRIOS: cukros || NE hívjatok rejtett számról! || Intel Vuvuzela Inside

Én is kérnék Klossnak pirospontot, hiszen már elég sok üzletünk volt, és mindegyik jól sikerült, most pedig látszata is lesz végre 
Utóbbi két üzletünk helye, 2 piros pöttyért, 2 hét különbséggel:
1. hely
2. hely
Köszönet érte 
ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

szeretnék egy piros pontot adni [waithEard]-enk, mert tényleg teljesen korrekt és megbízható partner, ezért
Telefonszámom, adatlapomon is megtalálható: 06-70/572-36-13

Húú, a videokártyát ki is hagytam. Jól üzemel, köszi!
Így ezért is kérnék vikcsi-nek egy piros pontot!
Köszönöm!
PI 166MMX(!) - S3 Virge DX/GX
Szeretnék kérni Antimatrix kollégának piros pöttyöt, korrekt, megbízható, rendes ügyfél 
üzlet: DDR2 ramok
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Pirospontra jelölve:
[Killerking] a SCSI-ért egeret bizniszért.
[digimokus] a hiper-szuper átalakítója végett.
[IRAM] 24L4 - "Bírjuk még az IRAMot!" :P

Egy hatalmas nagy PŰIROS POTOT kérnék Geönczy kollegának! A pénzt előre utaltam, és a termék hiánytalanul megérkezett, így maximálisan meg vagyok vele elégedve... Manapság kevés az ilyen "0 értékeléses" becsületes ember!
Köszönettel: János 
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.

Alábbi eladóknak kérnék egy-egy nagy pirospontot a jó cuccokért és a zökkenőmentes adásvételért!
Flex Wheeler - - - (AB9pro lap, E4300 CPU)
oszi99 - - - (FSC lapok)
dorkacica - - - (Kingston DDR2)
start2 - - - (Radeon X800 GTO)
.tnm - - - (Samsung SP2004C HDD)
szakalistvan - - - (Samsung DDR2)
coulthard - - - (FIC BTX lap, Panasonic BluRay olvasó DVD iró kombó)
Vladis - - - (Samsung SP2504C és SP0822N HDD-k)

krisztofer55-nek is jár egy jó nagy pötty ezért: [link]
korrekt a cucc és Krisz is...és még várt is rám 1 hetet 
Nem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...

Piros pont szakee28 kollégának, megbízható pontos partner 
azt kaptam ami meg volt hirdetve...

TROG AIR Memória-üzlet. 5-én szólt, hogy vinné, 7-én már át is vette.
Korrekt, gyors üzlet, és ajánlott vevő.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: Geil 2x1GB DDR2 800MHz memóriák
Dimitrov Egér-üzlet. Érdeklődött, 1 órán belül már jött is, próbált, jót beszélgettünk és vitte a zsákmányt. Szimpatikus és szintén ajánlott vevő
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: Logitech VX Nano egér
Kérnék az uraknak 1-1 pirospontot 
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - SSD-HDD-proci-> http://href.hu/x/92hg - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :) - Rendszerben gondolkodunk. http://www.eligor.hu/

gothic20 érdemel egy piros pontot tőlem a korrekt üzletért 
Nagy elmék ötletekről beszélgetnek, átlagos elmék eseményekről, kis elmék hallgatnak.
sajna ebből nem vehető ki a cserénk, de szerintem észrevehető.
korrek megbizható TXX, és jár neki a pirospont ezért. ami persze azóta megváltozott, mert a hirdetésben már az én volt "termékem" látszik. 
köszönöm az üzeletet.
http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344

Pirospont Attila_26 kollégának, akivel összehozhattuk volna a PH! leggyorsabb bizniszét
Korrekt, gyors mint a villám, mindenkinek ajánlom. 80as Hitachit vett tőlem.

sziasztok,mindenkit figyelmeztetek SOTUZ82 nevezetű csalótól senki semmiféleképpen ne vegyen semmit!
A történetem:rendeltem tőle egy 5200+ AMD processzort megegyeztünk az árban,stb,stb rendben meg is jött a csomag csakhogy a processzor kimaradt belőle/nem hinném hogy véletlenül maradt ki/egyszóval kifizettem 8700ft-ot az üres borítékért!
Valaki tudna segíteni mi a teendő ilyenkor???
A rendőrségen természetesen megteszem a feljelentést,és egy személyes látogatást is megszerveztem,mert a címe megvan mivel utánvétes volt a csomag!!!
Tudok ennél többet csinálni,mert azt hogy milyen szinten idegesített föl azt nem tudom leírni!!!NAGYON!!!!
Unatkozók kíméljenek!!!

Whaazzup piros pont neki gyors és megbízható

Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!
Megbízhatatlanokat továbbra is IDE.
Megint sokan nem linkelitek a hirdetést. Figyeljetek oda erre is.
1.hsz
Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24.

Szeretnék egy pirospöttyöt Fecogame kollégának a korrekt és gyors üzletért
Nagyon megbízható, csak ajánlani tudom

Délután keressetek telefonon, 17:00 után.
Csab0-nak a korrent üzletért piros pötty jár 
Wi-Fi antennák olcsón! 16dBi - 2200 Ft ( raktáron! ) - http://t7.hu/teh-16dbi-wifi

Nagy pirospont frenkye kollegának, minden rendben ment vele. Ajánlom mindenkinek!
!Garanciális ügyintézésben tudok segíteni. Garancián túli javításokat is vállalok!

piros pontot kérnék steam320-nak a korrektségért!