Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#851) ***HG***

***HG***
(fanatikus tag)

Általam ajánlott emberek:

- Laci80
- Kaziking
- rlazol
- Rophka
- Stimpy
- Axxon
- Ivanh
- Bubee82
- Shteer
- + még sokan mások, akik hirtelen nem jutnak eszembe :D :R

Ja és ajánlom magam, ha már senki nem tudott eddig megemlíteni :O :O :O

"Aki a világot akarja jobbítani, kezdje mindjárt saját magával!" :D

(#852) janati válasza kraftxld (#845) üzenetére

janati
(őstag)

még 1 pont Matthew-nak, bár nem találkoztunk, de a kari krály, mait vettem tőle... :)

A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!

(#853) enemy76

enemy76
(lelkes újonc)

Zsiga 667,korrekt áru,korrekt eladó.Ajánlom nyugodtan. :R :C :R

(#855) nat

nat
(senior tag)

ps2k
Megbízhatatlan!

[Szerkesztve]

(#856) jasszer

jasszer
(senior tag)

[link]

X Factor már több mint negyed éve lóg nekem 3k-val, az utóbbi pár hónapban már az időt sem húzza... Nem vág földhöz az összeg, csak miatta kevésbé leszek rugalmas a többi PH!-s bizniszpartnerrel... Hozzá kell tennem h Ő az egyetlen ''renitens'' a pólós topikom ( [link] ) fennállása óta, a többiek teljesen korrektek voltak.

[Szerkesztve]

Apokalipszis? Ezeknek?!

(#857) <MZ/X>

<MZ/X>
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok. Én most üzleteltem brownussal és azt kell hogy mondjam hogy hihetetlenül korrekt és jófej, ha valakiben hát benne meg lehet bízni;) Nagyon ajánlatos vele üzletelni :DD

Original's never fit - Socket 370

(#858) Winner_hun válasza WilktorD (#728) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Működik:R

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#859) Winner_hun válasza kovi (#844) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Legalább a nevét írd le normálisan:U Vagy nem is ugyan arról a személyről beszélünk?:F Lehet, mert akivel én üzleteltem már vagy 19;)
És mi az, hogy nagy nehezen?

(#860) orkester

orkester
(senior tag)

z0tytól procit és hűtőt vettem. Minden a legnagyobb rendben. :)

Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24.

(#861) kraftxld

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

pár pirospötty: (ja őket már említettem, de továbbra se volt gond :D)
jasszer, ganger, matthew

jöhet még ide:
pilóta, gyurcika

[Szerkesztve]

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#862) kovsol

kovsol
(PH! nagyúr)

én a ZoZo barátomat tudom ajánlani: [link]
nekem már nagyon sok cuccom tőle van és több éve ismerem személyesen is
garival sincs gond (saját tapasztalat)

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#863) Motion_Blur válasza _Volkovy_ (#820) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Hidd csak el...

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#864) XaraX

XaraX
(PH! addikt)

No comment... :(
[link]

(#865) Bubee82 válasza ***HG*** (#851) üzenetére

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

Kösz! :)

Viszont ajánlom ***HG*** kollegát akinek nevét anno elfelejtettem beírni az ajánlott listába :B
Bocs :D

Szalmánátugró Jersey - A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet.

(#866) orkester

orkester
(senior tag)

Szisztok!
Rendkívül segítőkész és rendes embert ismertem meg blacky36 személyében. Ugyan nem vásároltam Tőle, de cseppet sem kételkednék a megbízhatóságában.

Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24.

(#867) _Toka_

_Toka_
(őstag)

ZoZoˇˇ előtt le a kalappal!

Egy rövid történet a korrektségről:
Volt nekem egy két hónapos MSI 7800GT-m, amit szerettem volna lecserélni 7900GT-re. Megkerestem itt a PH!-n ZoZo-t, aki megerősítette - amit máshol is így tapasztaltam -, h. /pill. a 7900-ak legfeljebb csak ''csorognak be'' az országba, azaz jóval nagyobb rá a kereslet, mint a kínálat. Múlt hétfőn megegyeztünk, és beálltam nála a sorba harmadikként, aki 7900GT-re vár.
Szombat du-ra érkezik hozzá az áru, de mint aznap este megtudtam, csak 2 kártyát sikerült szereznie, így 1 hetet csúszni látszott a dolog. Hétfőn azonban felhívott azzal, h. az egyik 7900-at csak 1 héttel később tudnák tőle megvenni, így természetesen enyém a kártya, ha kell. Nos, tegnaptól 7900GT boldog tulajdonosa vagyok, hála a korrekt árnak és ügyintézésnek!

Mégegyszer, köszönöm ZoZoˇˇ! :R

(#868) as_Rock

as_Rock
(őstag)

Egy újabb negatív vélemény [link]

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

(#869) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

makimiki, Duree

minden ok, időben a megbeszélt helyen, korrektek mind a 2en:R

(#870) KisBundi

KisBundi
(senior tag)

Eszméletlen milyen emberek vannak. :((( Engem még senki nem vert át, csak olvasgattam a topikot. :R

Acer Extensa 5630G ATi Mobility HD3650, Motorola Defy + Sennheiser CX300

(#871) kenwood válasza janati (#1) üzenetére

kenwood
(tag)

hmm. ilyen topic is van ? :)

latom Gab,mint supported arc.

leirnek egy storyt vele kapcsolatban :

2-3 vasaroltam tole.
jott a 3-4. biznisz..
vinyot vasarolt volna tolem.
mivel mar megegyeztunk,ezert ugy vagtam neki a hetvegenek,hogy pentek este elindultam penz nelkul a pajti nyaralojaba es utbaejtettuk dunakeszit,ahol Gab lakik. ( 1X mar jartam ott korabban,relative kozel is van hozzam,bar pesti vok)

Jeleztem,h megbeszelthez kepest par percet kesni fogok.
Erre meg oket mondott,majd amikor befutottunk keszire hivtam,de mar ki volt kapcsolva.
10-15 perc utan feladtam.

ez mar kozel 2 eve volt,pontosan emlexem mikor tortent,mivel azon a hetvegen volt a budapest parade.
ugy terveztem,hogy a nyaralobol vasarnap feljovok bulizni,mivel akkor zenelt Steve Porter a homeban.

elbaszta az egesz hetvegemet,a kertiparti rameso reszet sem tudtam bedobni a kozosbe.

nagy szerencsejere azota nem talalkoztunk ...

es egy masik pelda,ma nap :

Joces.

vettem tole lapot+procit+ramot.

hazahoztam,dugdosok jobbra-balra.
sehogyse indul.
felhivtam,hogy ma dolgoznom kell a geppel.
mondta,hogy atjon a varoson es ad cserecuccot,mig leteszteli ezt.
szerencsere nem volt ra szukseg,mert mint kiderult,a tegnap este meg hasznalt cdirom,mara ugy meghalt,hogy ahogy lehuztam a laprol,rogton beindult.

ezt tartom korrekt hozzaallasnak.

(#872) ricsi99

ricsi99
(senior tag)
LOGOUT blog

Nos .99% ban elégedett vagyok :) ''Jim Tonic'' volt eddig a leges-leg korrektebb. :))
''A`rpi'' viszont ''vetít'' :(

Csak e-mailben keressetek

(#873) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sárpac-cal is nyugodtan lehet, nagyon korrekt:R Vettem ma Tőle procihűtőt, mondtam is, hogy van egy, ez a VGA-ra fog menni és ettől független netről leszedte és kinyomtatta a használati útmutatót, mert az már nem volt meg, hogy meglegyen. Plusz hiányzott 2 vagy 4 csavar, azokat is pótolta:R

[Szerkesztve]

(#874) B.Panther

B.Panther
(lelkes újonc)

halihó
ZoZo elött télleg le a kalappal, meg ali3m is jó arc :) na meg nikolaj is :)

[Szerkesztve]

''Fly free as a piece of rock!!!'' 53782

(#875) B.Panther

B.Panther
(lelkes újonc)

bocs Nikolaij

''Fly free as a piece of rock!!!'' 53782

(#876) roPHka

roPHka
(Ármester)

Tuncsi-nek egy nagy piros pötty. A megbeszéltek alapján létrejött a csere, minden rendben volt :) Remélem Ő is elégedett :D

₪ ₪₪ ₪₪ http://phmegbizhatosag.atw.hu ₪₪ ₪₪ ₪ "A leggazdagabb a takarékos, a legszegényebb a zsugori." AC

(#877) rollins

rollins
(őstag)

Az miért van hogy az Apróhírdetések -nél szinte csak újoncok vannak. Vagy direkt újat regisztrálnak hogy így bizniszeljenek.? :F

(#878) Gab válasza kenwood (#871) üzenetére

Gab
(senior tag)

hát nem emlékszem pontosan h mi volt már akkor, tényleg rég volt
de biztos megvolt az oka, akár telefon hiba v bármi más és szerintem útolag ezt megbeszéltük

de összességében az emberek jelentős részének pozitív tapasztalata van a velem kötött bizniszekkel kapcsolatban
akár lemez, akár hardver ügyben

ha nem így lenne, akkor már nem lennék itt vagy másik névvel kellene itt lennem

http://www.digitaldepo.eu/

(#879) orkester

orkester
(senior tag)

Újabb megbízható eladó: tyshka
Kormányt vettem Tőle, minden o.k.

(#880) Padawan33

Padawan33
(kvázi-tag)

Sziasztok.

Két srác akivel börzéztem, mind a kettő megbízható
korrekt.Nem csalódtam bennük. :R

g4dg3t
diablo1984

Az Erő legyen veletek!

(#881) S.Feri

S.Feri
(őstag)

Mindenkivel, kivel több, kivel kevesebb sikerrel. Egyeztetés és hozzáállás kérdése. A ''rang'' tök mindegy. Mutassatok nekem olyat aki nem botlott még meg soha. Olyan nincs.

STEAM: clonefec

(#882) Padawan33 válasza S.Feri (#881) üzenetére

Padawan33
(kvázi-tag)

Jézus is ezt mondta :R

Az Erő legyen veletek!

(#883) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lorke nagyon korrekt és segítőkész:R:R:R

(#884) Lortech válasza Winner_hun (#883) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

Lorke valóban nagyon korrekt tag.
Továbbá: Jim Tonic, Vangelis, Kroni1, g@bo, .:Vision:., roPHka és mindenki más, akivel az elmúlt néhány hónapban üzleteltem, de most nem jutott eszembe, ugyanis nem volt mostanában semmi problémám, korrekt tagokkal hozott össze a sors.
szerk: maxtreme01 még eszembejutott. :)

[Szerkesztve]

(#885) paramparya válasza Padawan33 (#880) üzenetére

paramparya
(őstag)

g4dg3t-tel én is bizniszeltem, bár én adtam el neki.
Késett ugyan 5 percet, de hívott a buszról, hogy késni fog, korrekt :)

(#886) XSiGma

XSiGma
(fanatikus tag)

CsigaGyilkos: alapból 15percet késett,nem volt képes felfogni hogy pontosan hol találkozunk,vagy 5x kellett felhívnom még a helyszínen is,ja és a megbeszélt idő után vagy 30perccel talált meg...

[Szerkesztve]

(#887) Winner_hun válasza XSiGma (#886) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ilyen előfordul, ez legyen a legnagyobb baj;)

(#888) Vigneau válasza Winner_hun (#887) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Anno én is tekeregtem egy jót a WestEnd-ben, de csak összejött a bolt. Ráadásul egyikünk sem volt ideges, inkább mosolyogtunk egy jót a dolgon. ;)

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#889) God Vazzeg válasza Padawan33 (#882) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Jézus - > PH Félisten :D

ON: sok nevet tudnék írni, akivel üzleteltem, mind korrekt volt eddig :D Új tagok közül Vazz volt utoljára aki nagyon korrekt volt, csak ajánlani tudom!! :R

Találmány gyártási joga eladó!

(#890) Oly

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Inkább ''Kivel NEM érdemes üzletelni'' topic kellene...

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

(#891) shift+ő

shift+ő
(senior tag)

Brasil-tól vettem procit+átalakítót sokat segített mire az ASUS hülyesége kibukott.

ajánlott üzletfél

voda33hét387öt

(#892) Winner_hun válasza Oly (#890) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Miért? Akit keresel, beírod a keresőbe jobb felső sarok és a találatoknál megnézed, ha van, hogy mit írtak róla. Ennyi

(#893) Feree13

Feree13
(őstag)

Gyors, megbízható vevő: y911, Kriss
Különben most vettem észre hogy van ilyen topik is, nagyon sokat segítene hogy kitől vegyünk, kitől ne, szerintem nagyobb dobra kéne ezt a topikot verni! Nagyon jó ötlet! Kb. ez lehetne olyan mint a véleményezés a licites oldalon :R

[Szerkesztve]

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#894) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Akikkel legutoljára üzleteltem, és nagyon korrektek voltak: Vangelis és Az-X. Köszönet mindkettőjüknek! :R

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#895) Padawan33 válasza paramparya (#885) üzenetére

Padawan33
(kvázi-tag)

Az én esetemben fordítva volt.Én késtem,ő pedig felhívott.Előzőleg jeleztem neki hogy nem tudtam feltölteni a kártyámat.Csóri várt rám vagy 20 percet...már a villamoson voltam.
De az indulásnál küldet még neki egy sms-t. :R

Az Erő legyen veletek!

(#896) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

gergo666-tól lehet boltolni nyugodtan:R

(#897) Feree13

Feree13
(őstag)

Nagynorbi nevét bele lehetne venni ''A legrendesebb arc a ph!-n'' című topikba.
Ha lenne ilyen :B
Nagyon nagy szívességet tett nekem! :R

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#898) l@czko

l@czko
(fanatikus tag)

Néhány név - a teljesség ígénye nélkül - , akikkel sikeres és nagyon korrekt - akár átutalásos - bolt is köttetett:

- ZoZo Zargattam a hülyeségem miatt este fél 9 után is! Szó nélkül, készségesen segítő szándékkal tárgyaltunk.Nagyon-nagyon korrekt !! Ajánlom mindenkinek!!! :R

- size : Normális, rendes srác! Minden rendben volt vele is. :R

- Brekk : Mindenben lehet rá is számítani! Régi motoros! Nagyon jó arc! :R

- Dryman : ''Alaplaplapok mágusa'' Mndig korrektül áll a bolthoz! Megbízható, bármilyen megoldásról lévén szó. :R

- hmhm : Volt egy gondunk az eladot holmival.Becsületesen, megbízhatóan és mindenben maximálisan segítőkészen áll az üzlethez! Bármilyen hülye kérdésem volt, készségesen és gyorsan válaszolt. :R

- TaliGa : Nagyon rendes és szavahihető arc! Ajánlom Őt is bizalommal mindenki figyelmébe, aki boltolni akar vele! :R

Mielőtt üzletelünk: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=l%40czko

(#899) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Garf.-nak nyugodtan lehet postázni:R

(#900) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

No, akkor beállok a sorba...
Korrekt üzletfelek (akikkel nekem nem volt gondom):
mcmike
Jockey007
5teve
kindinm
Gianni27
Probiker

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.