DNA-val nyugodtan lehet üzletelni, időben, pontosan a helyén a kitűnő áruval
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
2.0 / 2.1 hangfalat, de melyiket? [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
[Re:] UPC Mediacard villámteszt: digitális HD adások médiabox nélkül
DNA-val nyugodtan lehet üzletelni, időben, pontosan a helyén a kitűnő áruval
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Misike is korrekt szállító, pontosana helyszínen volt, rendesen megnézhettem a cuccot, garpapírt és serialt összenéztük, sőt mivel 2 alaplap volt nála még válogathattam is
Hidi-t viszont ahogy a róla nyitott topicot olvasom nem ajánlanám senkinek 
[Szerkesztve]
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
Volt már valakinek ''dane'' nevű fórumtársunkkal üzlete?
WoW játékosok figyelem! Keresek WotLK CE-t megvételre. Bővebben az apróhirdetésben: http://bit.ly/HhzMRx

bibimad is korrekt és megbízható.
Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24.

Igen, Hidi nevű figura felkerült a feketelistámra. [link]
ASRock 970 Extreme4 + Phenom II X4 955 BE eladó.
TekkTribe-al ne üzleteljetek. Ugyan anyagi kár nem történt de nagyon unkorrekt üzleti szempontból!

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

Valami konkrétum nem ártana, mert anélkül ez a hsz lesz unkorrekt 
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

Sztem holnap mondok ide egy nevet... Vagyis minimum 3-at, mert annyi Nick-jéről tudok.
G@bo is igazolni fogja sztem.
Csak az az egy gáz van, hogy sokat nem érek el vele, mert max csinál egy új nicket, ki tudja hányadikat... 
[Szerkesztve]
(#759) Mr_Vercetti válasza Mr_Vercetti (#758) üzenetére

Na szóval:
NitemaN, Gerr®, Sig-Ray, és még az isten tudja hány nickje van.... 
(#760) Vigneau válasza Mr_Vercetti (#759) üzenetére
Ismerős mind3 nick. Nem is gondoltam volna, hogy egy és ugyanazon személyhez tartoznak. Nekem eszembe se jutna több nick-et használni.
Az előző oldalon felmerült GeneraL_XTX neve. Igaz, a mi esetünkben vevő volt és nem eladó, de időben a helyszínen volt, a kialkudott összeget korrektül leszámolta és nem állt le alkudozni. Én csak jót tudok mondani róla.
Akiket pedig jó szívvel tudok ajánlani én is: S.Feri, Iwu, Achill3us, Overlocker, Pegazus.
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...
(#761) Mr_Vercetti válasza Vigneau (#760) üzenetére

Van még egy pár nickje amit nem tudni ez biztos, valószinüleg azok is ismerősek lennének 
Amúgy egyértelmű minek sok nick, azért hogy mindegyikkel simán át lehessen verni valakit.
[Szerkesztve]
(#762) Vigneau válasza Mr_Vercetti (#761) üzenetére
Jól van, ezt gondoltam én is. Csak én gerinctelen dolognak tartom ezt, ezért nem is jutott eszembe a dolog.

Velem érdemes, csak velem
..senki másal
Az viszont már monopólium lenne.
Én a szabad kereskedelem híve vagyok...
Jé, Veled nem is üzleteltem még...
gabesz82-ről valaki valamit tud mondani?
lehet tápot fogok venni tőle, gondoltam benézek ide, de nem találtam semmit.
Moyder nem jött el egy megbeszélt találkozóra.. Telóját kinyomkodja, kikapcsolja. MSN-en ittvan, állapota folyamatosan változik, ki-be lépked, de egy árva szót nem ír hogy mivan. Feleslegesen utaztam miatta 120KM-t..
Nem érdemes időt pazarolni rá..
Aki viszont Korrekt volt: x_o_n. Vettem Tőle VGA-t és teljesen korrektül állt hozzá, semmi probléma nem volt
[Szerkesztve]
..
S.Ferit és Pegazust Én is igazolom. Mindketten teljesen korrektül éltak az üzlethez. Igaz S.Ferivel utánna ismételten találkoznom kellett, mert visszahozta a ramokat, amit adtam neki, de ezzel együtt azt mondom, hogy minden oké volt vele is.
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
moyderrel már én is szívtam.
kb 2 éve küldtem neki postán saját költségen egy rakás cd tokot, hogy majd fizeti. azóta se láttam pénzt 
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
(#770) Mr_Vercetti válasza Kalandor (#769) üzenetére

Miért nem küldted utánvéttel?
(#771) Kalandor válasza Mr_Vercetti (#770) üzenetére
mert megbíztam benne 
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
(#772) Mr_Vercetti válasza Kalandor (#771) üzenetére

Gondolom ezekután nem lesz ilyen 

NitemaN-ról írt hsz-emet ne vegyétek figyelembe, mert közben kárpótolt.

Hali!
Ez a pontozásos rendszer nagyon jó dolog, csak nagyon vissza is üthet, ahogy az én esetemben vissza is ütött. Volkovy még az elején beírta, hogy velem semmiképpen ne üzleteljetek, amit telefonon, a fórumon, sőt itt is megbeszéltünk. Egy srác rossz telefont adott el nekem, én nem tudtam, hogy van baja. Nála kiderült, és erre én rögtön felajánlottam, hogy visszavásárolom a telefont. Ő azonban dühből - és egyébként meggondolatlanul - beírt az ajánlatom előtt. És nem fogadta el az ajánlatot sem. Én szerintem korrekten jártam el, és azóta is próbálok az lenni. Az ''incidens'' óta körülbelül 100 dolgot (vagy többet) adtam-vettem a ph-n, de ez a bélyeg rajtam maradt, és innen sem lett kitörölve a dolog. Ez nem kimondottan szerencsés...
Granded felhasználó egy csaló, ha üzletelsz vele ne fizess előre és előre kérj pénzt tőle.

Ja, csak ezzel az a probléma, hogy arra az alkatrészre nem jelntkeztem be fixen...
Granded felhasználó egy csaló, ha üzletelsz vele ne fizess előre és előre kérj pénzt tőle.
(#776) Mr_Vercetti válasza 00 (#774) üzenetére

Na ez a korrektség 

Megbízható, régimotoros már a Ph szegedi frakciójában. 
[Szerkesztve]
A zöld üveges Köbányait szeretem

NitemaN teljes mértékben megbízható.
A történet:
Vinyót mondott nekem fixre, ami nem jött össze mert ő sem kapta meg.
Kárpótlásként kaptam tőle egy 350-es FSP tápot, egy Thomson vezeték nélküli fülest, és egy gyári A64 Coolert.
Szoval nagyon korrekt srác. 
(#779) Vigneau válasza Mr_Vercetti (#778) üzenetére
Akkor a név mögötti felhasználó nem egyezik meg a többi mögött lévővel, akiket említettél korábban?
(#780) roPHka válasza Mr_Vercetti (#778) üzenetére

Akkor ezt most nem értem, mert egy pár hozzászólással fentebb azt írtad ez Hidi egyik ''álnickje''...
₪ ₪₪ ₪₪ http://phmegbizhatosag.atw.hu ₪₪ ₪₪ ₪ "A leggazdagabb a takarékos, a legszegényebb a zsugori." AC
Nem, nem. Ez Hidi^-től teljesen független, több nick-et használó ''úriemberről'' szóló dolog volt. Mr_Vercetti annyit mondott, holnap mond valakit, akivel szintén nem jó üzletelni. Másnap ennek eleget is tett.

Ja, bocsi, akkor kicsit félreértettem vmit. 
₪ ₪₪ ₪₪ http://phmegbizhatosag.atw.hu ₪₪ ₪₪ ₪ "A leggazdagabb a takarékos, a legszegényebb a zsugori." AC
Semmi gond.
Ettől függetlenül én is választ várok rá, hogy a 3 név akkor ezek szerint nem egy embert takar? Ha így van, akkor ki is a megbízható?
(#785) Mr_Vercetti válasza roPHka (#780) üzenetére

Én ilyet nem írtam.
(#786) Mr_Vercetti válasza Vigneau (#779) üzenetére

De a 3 nick, ugyanaz a személy,(a 3 nick miértjét ne tőlem kérdezzétek) de mivel engem teljes mértékben kártalanított, így nekem nincs már semmi bajom vele
[Szerkesztve]
(#787) Vigneau válasza Mr_Vercetti (#785) üzenetére
Amint olvashattad, korrigáltam is...
Szóval, mind3 nick ugyanaz a személy, közülük az egyik legalább rendes...?
Nagyjából kezdem érteni. 
Válaszolnék saját kérdésemre! 
Korrekt,gyors, pontos. Áruval minden rendben volt!
Hogy ki is ő: dane
WoW játékosok figyelem! Keresek WotLK CE-t megvételre. Bővebben az apróhirdetésben: http://bit.ly/HhzMRx
(#789) Cerebellum válasza Mr_Vercetti (#759) üzenetére
Hoppáré
NitemaN - és az ő ramjai témakör. Anyagi kár nem ért, de ő egy nagy sötét folt.
Offolok egy kicsit.
Voltak eladó Hynix d43 chipes ramjai 2x1GB, csere is játszott, mert ezek ''intel'' ramok, és az AMD konfigja nem szereti. Felajánlottam neki a 2x512@DDR466 supertalentemet, ez pofátlanul gyors, meg ráfizetek, azt mondta, hogy ím legyen!
Megbeszéltük, hogy találkozunk, én megyek le hozzá Pestről Tatára, hétköznap esti órákban. Mondta, hogy nincs ideje, ezért ne nála találkozzunk, hanem máshol, és telszámot cseréltünk, arra az esetre, ha a buli nem jönne össze. Hát nem jött össze, fél nappal azután, hogy megbeszéltük az időt és a helyet, írt, hogy a mai bolt elmarad.
Erősködtem, hogy nekem nagyon jó lenne ''ma'', mert mihamarabb vidékre kell mennem, de nem értem el eredményt. Kb 5 üzenet és kitérő válasz után azt írta, hogy a főnöke sok új melót sózott rá, és csak hétvégén ér rá, mert napi 12 órát dolgozik. A telefont egyszer sem vette fel, sms-emre annyikat írt, hogy ''most meetingen vagyok''. Felajánlottam, hogy lemegyek a melóhelyére, és ott gyorsan cserélünk. Írta erre, hogy nem jó, mert a Nokiához be nem jutok! Ebből azt szűröm le, hogy ott dolgozik, vagy ezt akarta elhitetni. MOndom akkor te gyere ki 5 percre valamikor. Nem, vasszigor van, nem lehet.
Végülis uszkve 20 üzenet után abban egyeztünk meg, hogy vasárnap (tegnap) találkozunk, és ő keres, hogy mikor, hol. Pénteken írok neki, hogy nos, mi lészen?
Na ekkor vált érdekessé a dolog, ugyanis elkezdtünk szakmázni egy kicsit, én értek az ilyenekhez. Abban a pillanatban előjött, hogy az egész rendszer instabil, tuning nélkül. Hát mondom: memtest. De ő nincs otthon, majd ha otthon lesz. Namég pár sms és írta, hogy a memtest eléggé hibázik. Idézem: ''gondolom errorral már nem kell''. Felajánlottam, hogy elmegyek hozzá, és azért vetek rájuk egy pillantást, bepróbáljuk a gépébe az én ramjaimat, hátha más a büdös.
Kitérő válaszok tömkelege. Itt tettem fel magamban a kérdést: most eladó, vagy nem eladó? Ez nem kérdés, eladó, különben mért hirdette meg. Csak nekem nem eladó! Nekem mért nem eladó? Mert az első tapintásból kiszúrom, ha a ramok nem jók, és nem biztos, hogy át kéne verni egy embert kb 30 rugóval, aki ismeri a nevemet és a telefonszámomat. Végső kérdés: most akkor jók a ramok, vagy nem? Ha jók a ramok, akkor az üzlet mér nem jött létre, vagy mért nem kaptam egyenes választ?
Senkiről semmi rosszat nem feltételezek, de gyanítom, hogy azokkal a ramokkal valami nem stimmel. Nem azt mondom, hogy ne boltoljatok a sráccal (ha hajlandó rá egyáltalán), de tessék odafigyelni, mert nem zárható ki a svindli.
Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu
Szvsz már ezerszer ideírták a nevét, de deicide-t nyugodtan felvehetjük a megbízható listára. Ott volt, korrekt, rendes. 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
(#791) Mr_Vercetti válasza Cerebellum (#789) üzenetére

Ez se semmi.
Én amúgy csak azt mondtam, hogy engem kártalanított, de mindenki azt csinál amit akar 
Újabb megelégedettség: lacafaca. Postán adott fel cuccot, rendben megjött. 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Ajánlották már itt: knajf, most rakható még egy köcsög a köcsögfára neki. 
Egy használt, de még garis Thinkpad T42-est árult, egyik ismerősöm notit keresett, összehoztam őket. A gépet én néztem át, mert a hölgy nem számítástechnikus. Minden rendben volt vele, attól a kellemetlenségtől eltekintve, hogy le volt jelszavazva a BIOS-a, amit a TPM chip miatt az IBM notikon ugye nem igazán lehet feltörni (max. igen durva hardveres hekkeléssel). Egy hét alatt végül sikerült megoldania, hogy lekerült róla a jelszó, így a noti gazdát cserélt. 
Tehát aki noteszgépet venne és knajfnál találja meg az ideális modellt, az nyugodtan megveheti, korrekt ember.
Sokan nincsenek tudatában annak, / hogy egyszer mindenki meghal. / Akik ráébrednek erre, / azonnal abbahagyják az ellenségeskedést.

Mostanában raktam össze egy gépet, jópár emberkével találkoztam, közülük néhányan újoncok, de mindegyikük korrekt volt :
atomin13
DrLEEi
tikhunter
Code: 47
Gatya
HolyDay
KRi2
realist
[Szerkesztve]
eddigi kisebb üzleteim alatt csak pozitív tapasztalat ért
íme a nevek:
Amiga
Ollie
Gregorik
Ko
x_o_n
ShadowLord
Gatya
ücsüküé
[Szerkesztve]
What else you gonna do on a Saturday?

na van ilyen is?
775 Celeron D 2,8ghz 3000Ft!
van 
kimaradt nevek a listámból:
Atom
Gordiann
Yutani
nekik is pirospötty
What else you gonna do on a Saturday?

Ma Tibcsó vízhűtését vettem meg. Szerintem az egyik legkorrektebb Ph-s. Nyugodtan üzletelhettek Vele is.
Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24.

fel 
z0ty bazárja : ! http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=43736 !