denesi kap tolem egy pirosat, mert korrekt es pontos volt.
[link]
[ Szerkesztve ]
gyúrunk vazze
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
VENNÉK: LG w2243T 22" LCD monitort (pixelhiba- és sérülésmenteset, garancia előny)
Gigabyte 54Mbps WiFi PCI kártya GN-WP01GS (haszált, hibátlan)
Eladó egy ÚJ Point of View Mobii TEGRA 10,2" Wi-Fi (szürke) tablet 1 év garanciával!
Eladó egy új OEM Gigabyte H55M-S2 Intel H55 LGA1156 ATX alaplap 1év garival!

Pozitív minősítés tomcraft29-nek a winyóért meg az ajándék kábelért.

TMaX fórumtársnak kérnék egy pirosat a tuti AC Freezerért . Korrekt, megbízható, rugalmas eladó. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Üdv, andreosz

2 jó arcot is szeretnék felvenni a Piros Pont listára.:
Mr. Wezox elvtárjnak az 400Gb-s notebook hdd-m eladásából, mely a szerviz huza vobna után 4,000el többért 500-ként ment tovább...
( link nincs, mert megkeresés alapján ajánlottam a cuccot, és reklám nem volt )
1.....
[ Szerkesztve ]
Fontos az 1enes gerinc !!! Különben nem akarsz venni tőlem legközelebb semmit!

SimonYana kollégának kérnék egy szép kövér Pirospontot
ebben a topicban árult Evo one ramocskáért
[ Szerkesztve ]

2 jó arcot is szeretnék felvenni a Piros Pont listára.:
Mr. L4rs elvtárjnak az alábbi
Samsung [Sp0802N] ( hibátlan HddSentinel szerint is ) névre hallgató reklámért, cucc ment, megérkezett, lóvé útón van, de tutti megjön
csak ma kapta meg emberem a cumót 
2.....
Fontos az 1enes gerinc !!! Különben nem akarsz venni tőlem legközelebb semmit!
(#39007) Matthewsz válasza zsolesz010 (#38995) üzenetére

zsolesz010
kollégának úgyszintén mehet a piros, minden rendben volt, teljesen korrekt eladó!
[ Módosította: bwoay ]

(#39009) wrezox válasza PcNetKalmar (#39004) üzenetére

PcNetKalmar-nak is egy hatalmas pirospont a korrektségéért! 
Bátran üzleteljetek Vele, meg lesztek elégedve! 
"Ha végre nekilátsz valaminek, előbb még valami mást kell csinálnod." - Murphy

Piros pont sephi-nek a gyors és korrekt vásárlásért: Q9450.
Pontos és megbízható.
--== M1k133® ==--

Megbízható üzleti partner és ezért egy nagy PIROS PONTOT kérnék digimokus fórumtársunknak bejegyezni. Noti mobilracket vettem tőle és a megbízhatósága miatt mertem előre utalni, nem is csalódtam. A csomag hiánytalanul megérkezett, az áru hibátlan, működőképes. Köszi digimokus kolléga. 
[ Szerkesztve ]
üdv.: OxX
Maxxximnak jár egy piros, winyót vettem tőle, remekül működik.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Naaaagy dagi pirospont littlejohnny-nak, nagyon korrekt ember, tintapatront vettem tőle már másodszor, és mind a hozzáállásával, mind a postai dolgokkal nagyon meg voltam elégedve. Úgy tűnik, állandó vásárlója leszek 
Tehát aki szereti a gyors és korrekt üzletelést, az csakis tőle vegyen patront!

[ Szerkesztve ]

sekli kollegának piros a gyors úzletért 
az alkohol folyékony pszihiáter és instabil?néha.
(#39017) littlejohnny válasza Gyagyus (#39014) üzenetére

Gyagyus kollegano pirospontjat csak viszonozni tudom. Villamgyorsan utalt, s eddig meg nem is reklamalt... (nem mintha adtam volna ra okot...
)
Tehat ajanlott partner!

piros kronosz3000 tagnak a gyors és korrekt úzletért 
az alkohol folyékony pszihiáter és instabil?néha.
(#39019) f27 válasza kenesei1982 (#39015) üzenetére
nagy piros pontot Kenesei1982nek a sikeres üzletért! 
www.f27szerviz.hu BGA/CHIP szintü PS3 - XBOX360 -videókártyák-Notebook-ok -javítása . -----06-30-833-93-97

orichalcos kollégával laptopot cseréltünk, korrekt, megbízható, pontos.

Piros pont jár Gygabor1981 kollégának ezért, nagyon megvagyok elégedve vele, egy korrekt ember
Valamint szintén piros Biga123 kollégának ezért, bár volt kis csúszás, de ő is korrekt.
Délután keressetek telefonon, 17:00 után.

Mr.Skynet-nek piros pontot szeretnék küldeni ( emiatt az üzlet miatt ) mert korrekt, és kitűnő cuccot kaptam
N95 8gb-> Omnia7-> SGSII :)
(#39023) orichalcos válasza Psychonaut (#39020) üzenetére
Dettó nagy PIROS PONT Psychonaut-nak. Műxik rendesen a kis Dell
[ Módosította: bwoay ]
Xbox Gamertag: oriic

tarmac is megérdemli. Rendes cuccot adott úgy, ahogy megbeszéltük, ráadásul olcsón.

Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!
Megbízhatatlanokat továbbra is IDE.
Ha szeretnétek, hogy felkerüljön a pont a listára, linkeljétek a hirdetést is, ne csak a felhasználót! 
Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24.

Szuszka igen korrekt eladónak bizonyult, köszönet neki!
[ Szerkesztve ]

Egy pirospontot szeretnék kérni Madmax81 kollégának!
Egy ramsünit vett tőlem.
Korrekt, megbízható, udvarias vevő!

Piros pontot szeretnék kérni no-kia felhasználónak a nortonért

Egy nagy piros pont SimonYana kollégának. Gyors, megbízható, korrekt üzletember.

Piros pont jár 7Heads Drago-nak
[link]
gyors és megbízható üzletért+postáért
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z68P-DS3, core i5@4,5Ghz, 8Gb Adata 2000g@2133Mhz,Gainward GTX460,Corsair TX650,AC Freezer 13
(#39033) Henker2 válasza HUNNIA1920 (#39031) üzenetére

Kérnék egy pirosat HUNNIA1920 kollégának a hangkártyám megvételéért.
Hirdetésem: http://hardverapro.hu/apro/intel_r_core_tm_2_quad_q9550_yorkfield-e0_asus_p5q/hsz_1-200.html

Pirospont jár tonyalmeida-nak ezért az üzletért
Csak ajánlani tudom, megbízható, precíz és pontos.
1956-2010 07.22 Varga László
kérek egy pirosat Genius007-nek
ezért
korrekt módon, minden a megbeszéltek szerint, házhoz szállítva.
köszönöm! 
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Egy pirosat kérnék Ghost117 kollégának, akitől egy PS3 játékot vettem. Gyorsan postázot, és tökéletes az árú. Ajánlom mindenkinek!
Köszönöm.
Gabesy

Én is tudok ajánlani egy jó arcot gyors, pontos és jó árut ad nem kell félni a silány minőségtöl.
Nem a haszonért vagyok itt, de azért hülyéböl se vagyok. Mellesleg privátra illik válaszolni!!!

Piros pont jár the dealer kollégának ezért a házért plusz egy gigabyte p35-ös lapért, prociért és hűtőért. Korrekt embernek tűnik és elviselte a kukacoskodásomat is.

Kérnék egy piros pontot Kloden kollégának a sikeres üzletért. (egy elektromos fogkefe fej volt a vétel tárgya) 
Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=oszi99

chookynak mehet a piros ezért a hűtőért! Köszönöm!
"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
pirospontot szeretnek kerni JAckass6 forumtarsank, vett tolem 2 apple fulest.
korrekt es nagyon rugalmas vevo, szivesen uzletelnek vele maskor is 
I see dead people!
Küldenék zozoka73-nak egy pirosat ezért az üzletért. 
"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."
Sziasztok!
killer1203 kollégának kérnék egy NAGY piros pontot. Memóriát vettem tőle, ami azóta is kifogástalanul működik. Megbízható eladó, csak ajánlhatom.
Köszi: RR
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════