Pirospont Baphomet részére.
A tőle vásárolt 5800 tökéletes állapotú,és tökéletesen állapotban(új szoft,hard reset,tökéletesen tiszta) adta át, remek áron.A fellépő gikszereket,pedig korrektül kezelte 
Minden eladó ilyen legyen! 
Focus Ghia 1.8 <3
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Pirospont Baphomet részére.
A tőle vásárolt 5800 tökéletes állapotú,és tökéletesen állapotban(új szoft,hard reset,tökéletesen tiszta) adta át, remek áron.A fellépő gikszereket,pedig korrektül kezelte 
Minden eladó ilyen legyen! 
Focus Ghia 1.8 <3

Kérnék egy piros pontot Szkipinek a korrekt csere üzletért és kitünő kapcsolat tartása miatt.
Link
Ami azelött a tiéd volt,az most a másé.Ami azelött jò volt ,az most rossz.Ami ezelött okosság volt,az most lopás,s ami azelött lopás volt,az most törvény.S mindezt együtt ùgy nevezik,hogy Szocializmus. "Wass Albert".
(#43004) Antimatrix válasza dwelablack (#42991) üzenetére
Piros pont megy dwelablack kollégának
ezért a VGA üzletért
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve sexelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!

(#43006) steve24 válasza yakuza.tora (#42965) üzenetére

rendben köszi.) jó hétvégét. szia 
Ne bízz olyan lényben melyik 1 hétig vérzik és mégsem döglik meg. :)

BandiT fórumtársnak kérnék egy hatalmas pirospontot a kiváló termékért! Pontos linket nem tudok adni, de itt megtalálható:
-Gyors
-Korrekt
-Csak ajánlani tudom!
[ Szerkesztve ]
◄▬ A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol, eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol, működni kezd...▬►

Üdv!
Szeretnék piros pontot kérni Golax kollégának,mint vevőnek a pontos és tiszta vásárlásért!
Köszönöm!
http://nightmarecorp.5mp.eu/web.php?a=nightmarecorp&o=7bNYgEISLh

Kérnék egy pirospontot a 4 gigás memóriakártyáért kissdvd fórumtársnak mely a leírásnak megfelelő volt , tökéletesen működik és remélem sokáig is fog működni. 
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!
Piros pontot szeretnék [kraki]-nak kérni
ezért az [üzletért]
Bomba biztos csomagolás és egy nap alatt ide is ért!
ajánlom mindenkinek!
Roccat Taito-t keresek!
Pirosat kérnék [Isee]-nek
kicsit megviccelt az LC poweres dobozzal
de a doboz kicsomagolása után vigyorgott velem szembe az üzlet tárgya:[Seasonic tápegység]
Köszönöm a gyors és korrekt ügyfélnek,azt is,hogy hétfön küld egy y kábelt is hozzá 
Roccat Taito-t keresek!
Pirosat szeretnék érni [Antimatrix] nak
a processzor ért! gyors volt és korrekt ajánlom mindenkinek!
Bomba biztos csomagolásban küldte a procit egy VH-t is kibírt volna 
Roccat Taito-t keresek!

Egy pirosat kérnék Atom_Anti-nak a gyors postáért. Eg yprocit vettem tőle, ami frankón muzsikál.

és egy piros pötty eli_01-nek is a gyors üzletért, amivel megszabadított egy csomó porfogó játéktól, valamint dreamlake-nek is, aki átautózott a legnagyobb havazásban budáról pestre egy gears of wart.
"...gyönyörű, fiatalos, matrózos..."
Dupla 
[ Szerkesztve ]
Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)

Piros pont superceneB fórumtársnak ezért a csereüzletért.
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.

Adnék egy piros pontot Henk-nek, a gar-ral, és minden egyébbel, gondosan csomagolva megküldött Z600-ért. Hirdetést nem tudok linkelni, mert ő szerezte be, és tesztelte, úgy küldte el nekem.
Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com

pirosat kérnék adi mester kollégának ezért az üzletért, mind2 kártya hibátlan, köszönet érte 
mielőtt üzletelnél valakivel: www.phmegbizhatosag.atw.hu

PIROS PONTot érdemel BigAL a HPM-77 fülesért.
Korrekt,megbízható arc. 
Memóriakártyák,tartozékok. Nézz körül : http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=.bruszli.&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Kérnék egy piros pontot calvin20 fórumtársnak gyors és korrekt üzletért.

Pirosat kérek Bizgenty kollégának a 2db ventilátorért. Előreutalt, bízott bennem. 
Üdv, cK

KKK-007 kollégának egy pirosat kérek. Tápegységet vásárolt tőlem. Minden a megbeszéltek szerint zajlott. 
Üdv, cK

Big Red Point-ot Simon Yana kollegának,mert gyorsabb mint a magyar posta,KORREKT(megkértem,hogy járjon utána,hogy az XXX editiont kapjam,nézze meg,bontsa ki nemérdekel és Ő vette a fáradtságot,ja és előre utaltam a pénzt MÁSNAP már a kezemben a kari!!!Mindent összevetve Pirosat neki mert ez az üzlet ATI 5770 powered by XFX Létrejött és Minden a Terv szerint zajlott!!!
...One More Thing...R.I.P. Steve Jobs...Thank You So Much!

Kérek én is egy pirospontot *Szájber*
kollégának a bizalomért és az előre utalásért , főleg a vásárlásért! Ezt vette!
Bízhattok benne!

® SimonYana ®

Kérnék egy PIROSpontot Krisinto barátunknak, akivel az alaplapos hirdetésemből kiindulva két nap alatt bonyolítottunk átutalással, postával, mindennel együtt egy korrekt üzletet! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Az orvos azt mondta, hogy paranoiás vagyok! Na jó; nem mondta, de gondolta!
Vissza is a piros pont a következő üzletért!

Djuice kollégának kérnék egy nagy pirosat a frankó kis távirányítóért.
Elmélet és gyakorlat közt nincs külömbség elméletben
Szeretnék egy piros pontot beiratni katt777 kollégának mert rendkívül korrekt vevőnek bizonyult. Hírdetés nem volt mert ahogy szóba került a hűtő azonnal lecsapott rá. 

Sziasztok, kérnék én is egy nagy pirosat AgentSmiths kollégának, korrekt eladó.
egy 939-es procit vettem tőle, és az átutalásról szóló "másolatra" el is postázta a CPU-t.
Rendes, korrekt eladó, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Köszi, szép napot for all
''Fly free as a piece of rock!!!'' 53782
Egy piros pontot adok stunczy forumtársnak
ezért a E7300 processzorért és a postázástért
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve sexelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
Kérnék egy piros pontot taifun fórumtársnak, mint vevőnek, ezért az üzletért.
[ Szerkesztve ]

Quby kollégánalk kérnék egy piros pontot a gyors,korrekt üzletért!
Elmélet és gyakorlat közt nincs külömbség elméletben

Egy hatalmas piros pöttyöt kérnék golyo191 kollégának a jó kis alaplapért, nagyon korrekt partner és maximálisan megbízható!!!
Köszönöm! 
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.

Egy nagyon nagyon nagy pirosat kérnék C1trom kollégának is, ugyanis egy nagyon jó kis E2160-at vásároltam tőle előre utalással, s minden a megbeszéltek szerint zajlott!! Maximálisan megbízható és korrekt partner!! 
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.