Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#29001) Mr.Grey

Mr.Grey
(lelkes újonc)

Piros pötty Ches kollégának a profi ramokért. :R
Bátran lehet érdeklődni, mert van még Neki a "raktárban... :)

(#29002) pilu01

pilu01
(fanatikus tag)

Tom19 kollegának hatalmas PIROS jár, ezért a boltért!
Előre utaltam, és minden megjött, gyönyörűen csomagolva, egy egész konfig!
Full korekt!

(#29003) Rómeó

Rómeó
(tag)

sagesz93 kollégának kérnék piros pontot,korrekt üzletfél!üzlet tárgya,thx :R

Megbízhatóságom:http://href.hu/x/gt86 *** Eladó cuccaim:http://href.hu/x/gt83

(#29004) Lacpac

Lacpac
(senior tag)

Bordoi-nak kérek egy pirosat a dc7100-ért.

Jó rég volt, elfelejtettem, most pótolom :B

[ Szerkesztve ]

"Jelentős problémáinkat nem tudjuk ugyanazon a gondolkodási szinten megoldani, amelyen akkor álltunk, amikor ezeket létrehoztuk."

(#29005) Laci4

Laci4
(senior tag)
LOGOUT blog

Sajnos csak most fedeztem fel ezt a pontozás dolgot.
Ezért utólag, van ahol az adott termék linkje nélkül, Nagy-nagy piros pont jár:

Janby fórumtársnak a szupi kis Q-pad egérpadért! Korrekt,pontos szimpatikus eladó.. akiről kiderült, COD4 szeróról ismerjük is egymást :)

BandiT fórumtársnak a jó kis Corsair 400CX tápért. Szintén minden teljesen korrekten, jól ment.. csak ajánlani tudom. :R

almaspece fórumtársnak, a jó kis HP patronokért. Teljesen korrekt eladó. Előre utalással ment a dolog, nem volt semmi gond! Utaltam, megkapta, postázta.. megjött használom ;) :R

Jinxx fórumtársnak annó rééégen egy 510db-od dvd-cd tároló böröndért... minden rendben volt

fodi-nka fórumtársnak a neonokért.. minden rendben volt

CJ3 fórumtársnak a 2x1 Gb os Geil Black Dragon ram-ért. már rég volt. 2008.01.hó.. mai napig mennek a gépben!

Isti-11 fórumtársnak a Msi 8600Gt OC 256Mb DDR3 videókariért.. szintén 2008.01.hó.. még az duruzsol a gépben, igaz,már nem a gyári hűtéssel ;)

(#29006) zsolesz010

zsolesz010
(senior tag)

SzöGuGu1 Vinyó-üzlet. Hívott, egyeztettünk, vásárolt, visszajelzett. Korrekt partner.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: 500GB Western Digital My Passport Essential

Kantorpe Több tételre csapott le privátban. Korrekt alku, házhoz jött, próbált, vitte, amit korábban lefoglalt.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: Bontásból E6400, Gigabyte GA-965P-DS4, Gigabyte 7600GS és 2db ODD

Kérnék nekik 1-1 pirospontot :R

[ Szerkesztve ]

- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - SSD-HDD-proci-> http://href.hu/x/92hg - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :) - Rendszerben gondolkodunk. http://www.eligor.hu/

(#29007) fps8

fps8
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nagy piros pont Károly kollegának, a tisztességes üzletért, és segítőkész hozzáállásért!
Eme cucc új, és boldog tulajdonosa lettem :DDD :DDD :DDD

"War.. war never changes"

(#29008) mosolygozs

mosolygozs
(újonc)

Sziasztok!

Nagy piros pontot szeretnék kérni [Tomate] bajtársnak, aki nagyon gyorsan a rendelkezésemre bocsátott 2 darab CrossfireX hidat, korrekt áron. Ezúton is köszönöm neki. Nagyon gyors, pontos, korrekt eladó.

Bocsánat, lemaradt a hirdetés linkje, íme: [link]

[ Szerkesztve ]

(#29009) Tomate válasza mosolygozs (#29008) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mosolygozs-nak kérnék egy piros pontot. Korrekt vásárló. :K

Hirdetés: [link]

(#29010) ayrton válasza atike (#28970) üzenetére

ayrton
(újonc)

totál piros pont atike tagnak [link]

(#29011) Kazu

Kazu
(újonc)

[ben800] kollégának piros pont a vga kariárt, [ezért] egy dell p2es lapit adtam érte :) korrekt üzlet volt.

[ Szerkesztve ]

(#29012) ben800 válasza Kazu (#29011) üzenetére

ben800
(fanatikus tag)

[L:http://prohardver.hu/tag/kazu.html]kazu kolégának 1 nagy piros pötyöt a lapiért:D

(#29013) ben800 válasza ben800 (#29012) üzenetére

ben800
(fanatikus tag)

(#29014) MZsoltee

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Janoska26nak ezért jár egy piros!

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#29015) Hestiana

Hestiana
(lelkes újonc)

Jár audi100td-nek a piros pont ezért az Xonar DX-ért, nagyon jó áron adta, állta a postát is, és hiánytalanul és hibátlanul érkezett meg!

Viszont a Magyar Postának jár a FEKETE PONT, amiért rezzenéstelenül a szemembe hazudtak!

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok -> εïз http://tinyurl.com/hardverapro εïз

(#29016) zazahoho

zazahoho
(őstag)

ezért az üzletért szeretnék kérni nagy piros pontot Alvin-ti4200 ph társamnak,korrekt árút korrekt áron ! :R

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#29017) Wasquez

Wasquez
(lelkes újonc)

Sziasztok

Ez az előre utalásos dolog egy kicsit meglepett!
Azokkal mi van, akik az utánvételes csomagot nem veszik át?
Nekem az kétszeres postaköltségbe kerül!
Ki kéne alakítani egy olyan megoldást, ahol a felhasználó neve melett egyértelműen fel lennének tüntetve a piros és fekete pontok, esetleg ajánlott, vagy nem ajánlott felirat is szerepelhetne a név melett!
Én úgy gondolom, hogy én már bizonyítottam, hogy minden üzletemet maximálisan megbízható módon intézek, ne nekem keljen kísérleteznem a megbízhatatlan vásárlókkal!

www.biomod.uw.hu www.biomod.atw.hu

(#29018) audi100td válasza Hestiana (#29015) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Hestiana-nak szeretnék piros pontot kérni, megbízható, korrekt vásárlóm volt, az üzlet tárgya: [link]

(#29019) Erdei88

Erdei88
(őstag)

Savanya kollégának szeretnék egy hatalmas pirospontot adni. Ezt vettem tőle, és még ramot, procit, vgat. 6 számjegyű összeget utaltam neki előre tegnap, ma megérkezett minden hiánytalanul. Emellett rendkívül segítőkész, rugalmas, és türelmes is! Mindenkinek ajánlom!

[ Szerkesztve ]

Origin -> Erdei88

(#29020) Savanya

Savanya
(PH! addikt)

Piros pont jár Erdei88 -nak a bizalmáért és az üzlet lebonyolításáért / ezért /

(#29021) oil

oil
(tag)

mobillaci kollegának kérnék egy piros pontot
a sikeres üzletért: [link] :R

[ Szerkesztve ]

Akárki, akármekkora késztetést érez az iránt, hogy belerondítson más hirdetésébe, annak azt javaslom, hogy tűrje hátra a f.szát és üljön bele!

(#29022) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Szeretnék 2db piros pontot adni Kymera kollégának, aki ismeri, annak nem kell mondani mennyire korrekt, aki meg nem ismerné, akkor annak most mondom: megbízható, korrekt, jó eladó/vásárló :K
Üzletek: IBM Torony házikó vétel, DDR2-es ramok eladás
:R:R:R

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#29023) gabitoo88 válasza Isee (#29022) üzenetére

gabitoo88
(tag)

Szeretnék piros pontot adni [d4Y.187] kollégának a korrekt üzletért! :R

[link]

[ Szerkesztve ]

(#29024) tuci197

tuci197
(újonc)

Jár a nagy pirospont a jó árért és a bizalomért santa clause fórumtársnak!!
Ezúton is szeretném megköszönni neki ezt: [link]
:C

tdu2 nick: babitron

(#29025) Foolti

Foolti
(kvázi-tag)

Piros pont Kazu kollégának a korrekt videokari üzletért :)

[ Szerkesztve ]

Foolti

(#29026) mrbig25

mrbig25
(senior tag)
LOGOUT blog

Pepe78-nak kérnék egy nagy piros pontot. Korrekt, gyors és megbízható vásárló. Minden a legnagyobb rendben zajlott. :R
Üzlet tárgya: BFG GTX260 OC MAXCORE 55

...

(#29027) Kazu válasza Foolti (#29025) üzenetére

Kazu
(újonc)

Piros pont [Foolti] kollégnak a korrekt üzletért, [erről a kariról van szó] amit vásárolt :)

(#29028) sarkany92

sarkany92
(újonc)

Hali ma 10:45-re megbeszéltünk 1 találkát a Stadionoknál videókártya ügyben. Én beszámitattam egy INNO3D 9600GT 512mb kártyát és cserébe kaptam ezt :) a termék nagyon jó és kollega is jó fej :)

Na szóval : Csere tárgya : INNO3D 9600GT 512mb

Simon2 : Leadtek 8800GT 512mb + tuning hűtő

Szeretnék neki adni 1 Nagyon nagy pirosat :)

[ Szerkesztve ]

(#29029) Pepe78

Pepe78
(senior tag)

mrbig25-nek egy elég nagy piros pontot kérek.
Egy BFG kártyát vettem ma tőle. Alkuképes, megvárta még kipróbálom a kártyát és minden úgy volt ahogy megbeszéltük.
Korrekt és kész. => Csak ajánlani tudom
:R

[ Szerkesztve ]

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

(#29030) ati012

ati012
(senior tag)

Ivanh fórumtársunkat piros pontban részesítem. Nagyon rugalmas, jó fej, gyors, korrekt üzleti partner. Csak ajánlani tudom!

Elkezdi: A Babettára ráülsz, oszt dzsú....a "dzsú" vagy "fdzsú" közben becsukta mind a két szemét egy pillanatra és láttam, hogy két foga van meg...

(#29031) Toomy

Toomy
(fanatikus tag)

Joces-nek ismét egy az 2x1gb DDR2 A-DATA EE 1066-os ramokért amit egy procicserével egybekötve igen jó áron adott nekem :K :R

[ Szerkesztve ]

Autószereléssel, vizsgáztatással kapcsolatban lehet privátban érdeklődni! HIMI-HUMI vizsga NEM MEGY!!! Telefon hétköznap 9-19-ig 06203115827 (napközben Budapest XI.ker Kelenföld , este és hétvégeken Százhalombatta)

(#29032) colos890721

colos890721
(kvázi-tag)

Pirospont mehet hossszú kolégának a gyors bizniszért.
Megbízható, korrekt és emellé gyors is.
Csak ajánlani tudom.

Üdv. colos890721

(#29033) mcmike

mcmike
(senior tag)

sasha007: pirospont, ezért az üzletért (Sapphire HD4870).

Abszolút korrekt eladó, jó árakkal, mindemellett az áru teljes mértékben megfelelt a hirdetésben leírtaknak. Jó volt vele üzletelni... :C

Az a baj a világgal hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...

(#29034) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

sergio_ kollegának egy nagy piros pont ezért :R

New world...old thinking...IBM T60;)

(#29035) sergio_ válasza Chaser (#29034) üzenetére

sergio_
(fanatikus tag)

:R
Chaser kollégának is viszont piros!

ps: ígérem, h beírok ide mindenkit, akivel sikeres üzletet bonyolítottunk, amit lesz rá időm....

használt pc-k, tft-k és laptopok verhetetlen árakon garanciával....

(#29036) levy1983

levy1983
(fanatikus tag)

Piros Pont BandiT fórumtársnak a gyors, korrekt üzletért!

[ Szerkesztve ]

Mert a jó időhöz munka kell!

(#29037) Csab0

Csab0
(lelkes újonc)

Pirospötty jár Zolooka kollégának egy Pannon sim kártyáért, amit aznap postázott,amikor megbeszéltük, csak a posta váratott meg:C

Délután keressetek telefonon, 17:00 után.

(#29038) padi68

padi68
(fanatikus tag)

Sziasztok.

Pozitív értékelést szeretnék adni a következő tagnak:

balazs0102 Piros Pont

Megbízható, korrekt srác!

Köszönöm: árpi/ vevő

[link]

[ Szerkesztve ]

C' est la Vie!

(#29039) ::Trunks::

::Trunks::
(senior tag)
LOGOUT blog

[dave93]kolegának pirospont jár a postázott [500-as vinyóért] :R Nyugodt szívvel ajánlom!

(#29040) orkester

orkester
(senior tag)

Ezért jár egy piros pont pinyö69 nek. Pontosan, a megbeszélt helyszínen volt. :R

[ Szerkesztve ]

Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24.

(#29041) spacer

spacer
(fanatikus tag)

Profilum kollégának piros pötty a gyors és korrekt üzletért

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>Acer Extensa 5630G<<<<<<

(#29042) zazahoho

zazahoho
(őstag)

ezért az üzletért piros pontot érdemel d4y.187 ph társ a korrekt árért és hibátlan árúért

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#29043) BOBO6

BOBO6
(fanatikus tag)

ErőVarázsló kollégának kérnék egy pozitív értékelést ezért a bizniszért, bár privátban intéztük.

(#29044) profilum

profilum
(kvázi-tag)

spacer korrek eladó üzelt
nagy piros pont :R

(#29045) LALA_kiraly

LALA_kiraly
(őstag)

spartan1 kollégával jót bizniszeltünk, Ajánlom mindenkinek.

A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...

(#29046) Loha

Loha
(PH! kedvence)

BaLee -nak nagy pirospont, a gyorsan és hibátlanul postázott ramokért :R

(#29047) dave93 válasza ::Trunks:: (#29039) üzenetére

dave93
(őstag)

Pirospont
::Trunks::
kollégának is. Korrekt, mindenkinek ajánlom. (Előre utalt)
Köszönet a vásárlásért: [link]

(#29048) orkester

orkester
(senior tag)

Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!

Megbízhatatlanokat továbbra is IDE.

Ha szeretnétek, hogy felkerüljön a pont a listára, linkeljétek a hirdetést is, ne csak a felhasználót! :K

Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24.

(#29049) Mofli

Mofli
(újonc)

Egy nagy piros pont SimonYana kollégának ezért és a gyors lebonyolításért. :R

(#29050) sasha007

sasha007
(kvázi-tag)

Pirospontot kérek [SmOg] forumtársnak, a kiváló gyors üzletért :C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.