Piros pötty Ches kollégának a profi ramokért.
Bátran lehet érdeklődni, mert van még Neki a "raktárban... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Mr.Grey
(lelkes újonc)

pilu01
(fanatikus tag)

Rómeó
(tag)
sagesz93 kollégának kérnék piros pontot,korrekt üzletfél!üzlet tárgya,thx 
Megbízhatóságom:http://href.hu/x/gt86 *** Eladó cuccaim:http://href.hu/x/gt83

Lacpac
(senior tag)
Sajnos csak most fedeztem fel ezt a pontozás dolgot.
Ezért utólag, van ahol az adott termék linkje nélkül, Nagy-nagy piros pont jár:
Janby fórumtársnak a szupi kis Q-pad egérpadért! Korrekt,pontos szimpatikus eladó.. akiről kiderült, COD4 szeróról ismerjük is egymást 
BandiT fórumtársnak a jó kis Corsair 400CX tápért. Szintén minden teljesen korrekten, jól ment.. csak ajánlani tudom. 
almaspece fórumtársnak, a jó kis HP patronokért. Teljesen korrekt eladó. Előre utalással ment a dolog, nem volt semmi gond! Utaltam, megkapta, postázta.. megjött használom

Jinxx fórumtársnak annó rééégen egy 510db-od dvd-cd tároló böröndért... minden rendben volt
fodi-nka fórumtársnak a neonokért.. minden rendben volt
CJ3 fórumtársnak a 2x1 Gb os Geil Black Dragon ram-ért. már rég volt. 2008.01.hó.. mai napig mennek a gépben!
Isti-11 fórumtársnak a Msi 8600Gt OC 256Mb DDR3 videókariért.. szintén 2008.01.hó.. még az duruzsol a gépben, igaz,már nem a gyári hűtéssel 
- Privát
- 2009-08-03 21:48:12

zsolesz010
(senior tag)
SzöGuGu1 Vinyó-üzlet. Hívott, egyeztettünk, vásárolt, visszajelzett. Korrekt partner.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: 500GB Western Digital My Passport Essential
Kantorpe Több tételre csapott le privátban. Korrekt alku, házhoz jött, próbált, vitte, amit korábban lefoglalt.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: Bontásból E6400, Gigabyte GA-965P-DS4, Gigabyte 7600GS és 2db ODD
Kérnék nekik 1-1 pirospontot 
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - SSD-HDD-proci-> http://href.hu/x/92hg - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :) - Rendszerben gondolkodunk. http://www.eligor.hu/
- Privát
- 2009-08-03 22:07:00

mosolygozs
(újonc)
(#29009) Tomate válasza mosolygozs (#29008) üzenetére
- Privát
- 2009-08-03 22:18:46

ayrton
(újonc)
totál piros pont atike tagnak [link]

Kazu
(újonc)

ben800
(fanatikus tag)
[L:http://prohardver.hu/tag/kazu.html]kazu kolégának 1 nagy piros pötyöt a lapiért

ben800
(fanatikus tag)

Hestiana
(lelkes újonc)
Jár audi100td-nek a piros pont ezért az Xonar DX-ért, nagyon jó áron adta, állta a postát is, és hiánytalanul és hibátlanul érkezett meg!
Viszont a Magyar Postának jár a FEKETE PONT, amiért rezzenéstelenül a szemembe hazudtak!
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok -> εïз http://tinyurl.com/hardverapro εïз

zazahoho
(őstag)
ezért az üzletért szeretnék kérni nagy piros pontot Alvin-ti4200 ph társamnak,korrekt árút korrekt áron ! 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Wasquez
(lelkes újonc)
Sziasztok
Ez az előre utalásos dolog egy kicsit meglepett!
Azokkal mi van, akik az utánvételes csomagot nem veszik át?
Nekem az kétszeres postaköltségbe kerül!
Ki kéne alakítani egy olyan megoldást, ahol a felhasználó neve melett egyértelműen fel lennének tüntetve a piros és fekete pontok, esetleg ajánlott, vagy nem ajánlott felirat is szerepelhetne a név melett!
Én úgy gondolom, hogy én már bizonyítottam, hogy minden üzletemet maximálisan megbízható módon intézek, ne nekem keljen kísérleteznem a megbízhatatlan vásárlókkal!
www.biomod.uw.hu www.biomod.atw.hu

audi100td
(PH! nagyúr)

Erdei88
(őstag)
Savanya kollégának szeretnék egy hatalmas pirospontot adni. Ezt vettem tőle, és még ramot, procit, vgat. 6 számjegyű összeget utaltam neki előre tegnap, ma megérkezett minden hiánytalanul. Emellett rendkívül segítőkész, rugalmas, és türelmes is! Mindenkinek ajánlom!
[ Szerkesztve ]
Origin -> Erdei88

Savanya
(PH! addikt)

oil
(tag)
Szeretnék 2db piros pontot adni Kymera kollégának, aki ismeri, annak nem kell mondani mennyire korrekt, aki meg nem ismerné, akkor annak most mondom: megbízható, korrekt, jó eladó/vásárló 
Üzletek: IBM Torony házikó vétel, DDR2-es ramok eladás

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

gabitoo88
(tag)

tuci197
(újonc)
Jár a nagy pirospont a jó árért és a bizalomért santa clause fórumtársnak!!
Ezúton is szeretném megköszönni neki ezt: [link]

tdu2 nick: babitron

Foolti
(kvázi-tag)
Pepe78-nak kérnék egy nagy piros pontot. Korrekt, gyors és megbízható vásárló. Minden a legnagyobb rendben zajlott.
Üzlet tárgya: BFG GTX260 OC MAXCORE 55
...

Kazu
(újonc)
Piros pont [Foolti] kollégnak a korrekt üzletért, [erről a kariról van szó] amit vásárolt 

sarkany92
(újonc)
Hali ma 10:45-re megbeszéltünk 1 találkát a Stadionoknál videókártya ügyben. Én beszámitattam egy INNO3D 9600GT 512mb kártyát és cserébe kaptam ezt
a termék nagyon jó és kollega is jó fej 
Na szóval : Csere tárgya : INNO3D 9600GT 512mb
Simon2 : Leadtek 8800GT 512mb + tuning hűtő
Szeretnék neki adni 1 Nagyon nagy pirosat 
[ Szerkesztve ]

Pepe78
(senior tag)
mrbig25-nek egy elég nagy piros pontot kérek.
Egy BFG kártyát vettem ma tőle. Alkuképes, megvárta még kipróbálom a kártyát és minden úgy volt ahogy megbeszéltük.
Korrekt és kész. => Csak ajánlani tudom

[ Szerkesztve ]
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

ati012
(senior tag)
Ivanh fórumtársunkat piros pontban részesítem. Nagyon rugalmas, jó fej, gyors, korrekt üzleti partner. Csak ajánlani tudom!
Elkezdi: A Babettára ráülsz, oszt dzsú....a "dzsú" vagy "fdzsú" közben becsukta mind a két szemét egy pillanatra és láttam, hogy két foga van meg...

Toomy
(fanatikus tag)
Joces-nek ismét egy
az 2x1gb DDR2 A-DATA EE 1066-os ramokért amit egy procicserével egybekötve igen jó áron adott nekem

[ Szerkesztve ]
Autószereléssel, vizsgáztatással kapcsolatban lehet privátban érdeklődni! HIMI-HUMI vizsga NEM MEGY!!! Telefon hétköznap 9-19-ig 06203115827 (napközben Budapest XI.ker Kelenföld , este és hétvégeken Százhalombatta)
- Privát
- 2009-08-04 14:14:45

colos890721
(kvázi-tag)
Pirospont mehet hossszú kolégának a gyors bizniszért.
Megbízható, korrekt és emellé gyors is.
Csak ajánlani tudom.
Üdv. colos890721

mcmike
(senior tag)

sergio_
(fanatikus tag)
Chaser kollégának is viszont piros!
ps: ígérem, h beírok ide mindenkit, akivel sikeres üzletet bonyolítottunk, amit lesz rá időm....
használt pc-k, tft-k és laptopok verhetetlen árakon garanciával....

levy1983
(fanatikus tag)
Piros Pont BandiT fórumtársnak a gyors, korrekt üzletért!
[ Szerkesztve ]
Mert a jó időhöz munka kell!

Csab0
(lelkes újonc)
Pirospötty jár Zolooka kollégának egy Pannon sim kártyáért, amit aznap postázott,amikor megbeszéltük, csak a posta váratott meg
Délután keressetek telefonon, 17:00 után.

padi68
(fanatikus tag)
Sziasztok.
Pozitív értékelést szeretnék adni a következő tagnak:
balazs0102 Piros Pont
Megbízható, korrekt srác!
Köszönöm: árpi/ vevő
[ Szerkesztve ]
C' est la Vie!
- Privát
- 2009-08-04 16:46:23
[dave93]kolegának pirospont jár a postázott [500-as vinyóért]
Nyugodt szívvel ajánlom!

orkester
(senior tag)

spacer
(fanatikus tag)
Profilum kollégának piros pötty a gyors és korrekt üzletért
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>Acer Extensa 5630G<<<<<<

zazahoho
(őstag)
ezért az üzletért piros pontot érdemel d4y.187 ph társ a korrekt árért és hibátlan árúért
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

BOBO6
(fanatikus tag)
ErőVarázsló kollégának kérnék egy pozitív értékelést ezért a bizniszért, bár privátban intéztük.

profilum
(kvázi-tag)
- Privát
- 2009-08-04 18:26:58

LALA_kiraly
(őstag)
spartan1 kollégával jót bizniszeltünk, Ajánlom mindenkinek.
A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...

Loha
(PH! kedvence)
(#29047) dave93 válasza ::Trunks:: (#29039) üzenetére
- Privát
- 2009-08-04 18:45:42

dave93
(őstag)
Pirospont
::Trunks::
kollégának is. Korrekt, mindenkinek ajánlom. (Előre utalt)
Köszönet a vásárlásért: [link]

orkester
(senior tag)
Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!
Megbízhatatlanokat továbbra is IDE.
Ha szeretnétek, hogy felkerüljön a pont a listára, linkeljétek a hirdetést is, ne csak a felhasználót! 
Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24.

Mofli
(újonc)