Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rup1u5

    nagyúr

    válasz dangerzone #24869 üzenetére

    itt most elsősorban prociról van szó, aminél a meghibásodás lehetősége egyenes arányban áll a user hülyeségfokának mértékével, így nálam szinte lényegtelen hogy van e rá gari, túlfeszelni ugysem szoktam.
    másrészről szívesebben veszek egy új procit, olcsóbban, némi bizonytalansággal a tuning mértékét illetőleg, mint egy kitesztelt, "megkimélt"-nek mondott de valid-okért szétfeszelt példányt, aminél valójában ugyan úgy megvan az esély arra hogy nem fog a kívánt mhz-eken menni az én lapomban. (igazából a validozásnak is csak akkor látom értelmét ha árulja az ember a procit)
    egyéb hardvereknél meg user specifikus a garancia kérdése. videókártyánál nálam a 4850 esetében szinte biztos volt előre a hűtőcsere ami itthon is garivesztéssel járna a gyári vrm hűtő szétfűrészelése miatt. másrészt 27-ért venni egy olyan kártyát amiért mások itt 40-45-öt fizetnek mámorító. :DDD
    alaplapomnál szintén tudtam előre, hogy nb hűtőt fogok cserélni, ami a blood iron lapoknál szintén garivesztéssel jár. de ez két oldalu dolog, mert gyárilag egy szar passziv borda volt rajta amivel alapból 60-70fokon állt, forcetake heatpipe-al meg 40-45 terhelve passzivban, szóval tulajdonképpen a meghibásodás rizikóját csökkentettem. nálam nem kérdés, hogy ha választanom kell hogy féláron veszem meg ugyan azt, ugyan úgy újonnan csak gari nélkül akkor az olcsóbbat választom.
    de gyanítom hogy a gariztatást is el tudnám intézni kint ha nagyon akarnám csak még sosem volt rá szükségem.

    zippo öngyujtóm kupakja egyszer letörött és mivel lifetime waranty van hozzá kiküldtem bradford, panamába. szó nélkül megjavították és komplett új belsőt adtak hozzá. (természetesen erre sem fizettem postát)
    másfél-két hét alatt itt volt eddig minden.

    BMW001: ha abban én is érdekelté vagyok téve egy kölcsönösen előnyös megegyezés formájában.... ;)

    [ Szerkesztve ]

    Why don't you knock it off with them negative waves!

Új hozzászólás Aktív témák