Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz fudi2002 #36590 üzenetére

    De, Vertex 2 tulaj voltam, aztán az megadta magát, vettem helyette Vertex 3-at, aztán még egy Vertex 3-at. Tavaly a CAD-es konfigomat eladtam, de mivel úgy hirdettem meg, hogy aki egy összegben, kp-ban fizet, annak adok ajándékba egy Vertex 3 240G-t (nyilván nem irodai PC árkategória volt a gép). Mivel megvették, így mindkét Vertex 3-asom elment.
    Rendszernek meg a Samu 470 teljesen jó, úgy mond próba jelleggel vettem. Melómból adódóan szinte adott SSD megjelenésével egyi dőben vehetnék sok típust, de én kivárok, a Samut is jó fél évvel a megjelenését követően vettem meg, miközben megjelenése óta pakoltam gépekbe.

    A Revokkal sincs gond, inkább a deszkákkal, amibe teszik, sokszor ész nélkül. A Revoknak 4x-es PCIE 2.0 kell(van olyan is, aki a rövid PCIE 1.x-esbe dugja, mert azt hiszi, hogy mivel rövid a revo csatija, akkor oda kell dugni). Na most az a probléma a deszkákkal, hogy a 16x-os PCIE portok nem minden deszkán tudják a 4x sebességet. 1/8/16x általában és oda dugják a revot. Hát nem oda kell, hanem ha van akkor a külön 4x-es portba, vagy abba a 16x portba ami a 4x-est is támogatja...

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák