Nincs mit, grat hozzá, használd egészséggel! 
Küld el a teszteredményeket ha gondolod, hagy gyarapodjon a lista a tiéddel is.
konfig: http://zoleeno1.atw.hu

Nincs mit, grat hozzá, használd egészséggel! 
Küld el a teszteredményeket ha gondolod, hagy gyarapodjon a lista a tiéddel is.
Üdv az SSD használók táborában ! 
Ha feltöltesz tesztadatot, akkor 5X 1000 MB-al mérj légy szíves!
Ha nem bízol abban, hogy jó választ kapsz, akkor inkább ne is kérdezz...
5x1000 zero fill
5x1000 rnd fill
zoleeno1: Csatlakozónál az ssd vagy az alapjalit kell megadni? (én az utóbbira gondolok, de inkább megkérdezem)
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
15.22.54.2622-es drivercsomag egy komolyabb hibát javít ...Cikk
Nem akarom elszólni, de ahol meg szokott állni a Win betöltése random módon, most továbblépett 1 mp után.
A RAID rákfenéje megoldódni látszik? ... remélem. (kopp-kopp)
Gigabyte ODIN GT 550W 80+ moduláris táp eladó

Köszi!
Nálam ennyit tud.
Azért a 4k-ban látszik az Intel vezérlő fölénye még sata 2 is.Azért se dugom sata2-re 
[ Szerkesztve ]

Egy vadonatúj Fujitsu Lifebook A531 laptoba vennék 60GB körüli SSD-t, mit ajánlotok? Samsung 830 64GB, vagy jó/elég lenne OCZ Agility 3 60GB, vagy valami más?
[ Szerkesztve ]
(#33007) bitblueduck válasza bitblueduck (#33003) üzenetére
random fill kicsit félrement, valószínűleg egy Ctrl+C elmaradt. szerkeszteni már nem tudom. ezt szerettem volna: rnd
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
Teljesen jó, már csak jó egészséget az ssd mellé
Ismét egy gép, ami szárnyra kapott 
@All:
Pofátlan mód olcsósodnak az ssd-k 
[ Szerkesztve ]
Battlefield 3: FMC - bővebben logout
A legutóbbi hozzászólásodban linkelt eredményt töltsd fel, mert a többiek is így mértek.
Csatlakozónál az alaplapit kell megadni.
gg72: Bőven jó lesz az Agility 3, de egy Vertex 2 is elég, vedd azt amelyik olcsóbb.
davidsz Sajnos ez rajtam nem segít.....
Te hol találtál pofátlan módú "olcsósodást" ??
Én úgy látom, hogy kb. 1500 Ft.-al csökkentek az utóbbi 2 hónapban a 64 GB-os SSD-k árai, a 128-asoké meg max. 3000-el . Szerintem ez inkább a kissé megerősödött forintnak köszönhető.
Persze vannak biztató jelek: LINK
Mondjuk a Kingston eddig is a legolcsóbb kategóriába tartozott, nem véletlenül, ahogy a negatív tapasztalatok mutatják...

Én is nézegetem már egy ideje az SSD-ket, de egyelőre nem látom a nagy áresést, pedig jöhetne már 

Jó eredmény ez SATA2-höz képest, grat hozzá
Igen, az alaplapi csati kell a teszthez, de erre már kaptál választ.
(#33005) Maximum1: Nem vágom milyen előnyről beszélsz, amikor ő jobb eredményeket kapott 
(#33010) Bodor: Nem műxik a link 
[ Szerkesztve ]

szerk: mármint 4k-ban
Segít, mert neked is P67-ed van és chipsetet is frissít .. ez a rész kell.
Mostmár a sokadik hidegindításnál sem csinálta...
Gigabyte ODIN GT 550W 80+ moduláris táp eladó

azt nem értem miért ilyen alacsony a Sata 3 S511 4KQD32 Read értéke , mikor a Sata 2 S599 majd 2x ez az érték
[link]
[ Szerkesztve ]

Nagyjából egy árban van az Agility 3 és a Vertex 2, így akkor az Agility lesz.
Ha egy árban van, akkor jobb az Agility 3, ki tudja később még jól jöhet a SATA 3 . . .
zoleeno1: Igazad van, bocsi Itt a javítás
Pl. itt. kb. két hete még bruttó 50 volt mikor vettem, azóta már 2 lépcsőben lejjebb ment.
Itt szintén, árgrafikonon is látszik.
Jó, nem Samsung-ot néztem - és ezeket sem szabadna már ha már megvettem
- de itteni kérdések miatt is fel-felnézek a listákra. Viszont Force GT, Agility, ugye Vertex, számomra szemmel látható az olcsósodás.. Jó, nem 10-15ökkel lett olcsóbb, de a nettó és bruttó 5 ezer környéke megvan. Pár hét alatt a befagyott hónapokhoz képest szerintem mozdulás 

Igen, most már csak azt nem tudom, hogy 60GB vagy 90GB legyen.
A nagy gépemben egy 40GB Intel van már másfél éve, amin bővel elférek, de igaz, hogy minden sallang HDD-ken van. A laptopban pedig csak ez lenne egy egyetlen meghajtó (+ külső HDD), de úgy gondolom, hogy elégnek kell lennie a 60 gigának, hiszen pl. játékok nem lesznek rajta, csak a rendszer, office + néhány kisebb program (skype, médialejátszó, imgburn, stb.).

Meg se álljanak 30-ig... 

Sziasztok a kingston kicserélné a v200-amat és szerintetek mire cseréljem v+200 vagy v100?
mert azt olvastam hogy a v+200 is kerülendő
[ Szerkesztve ]
energy_ felhasználónak 8 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

Üdv!
Kérdésem lenne, egy problémás SSD beüzemeléssel kapcsolatban.
Adott egy Acer Aspire 3000 notebook, amiben már haldoklott a gyári vinyó. Ezt cseréltem egy ilyen SSD-re (ez egy IDE csatolós SSD!). Viszont a beüzemelésnél elakadtam: a BIOS-ban felismeri és kiírja a meghajtót, de a WinXP telepítésekor elakad, a következő hibaüzenettel: Error 0200: Failure Fixed Disk 0
Próbáltam Hiren's Boot CD diagnosztikai programjaival ránézni, ott is rendesen felismeri, és 100%-os kondícióban lévőnek írja ki, tehát arra gondolok, hogy nem az SSD a hibás, hanem valami beállítási gond van. Próbaképpen visszatettem a régi vinyót, azzal is rendesen működik.
Mi lehet a gond?

XP telepitésnél betöltötted az alaplapi drivert?
Samsung Galaxy S (@ ICS CM9 nightly 4.0.4 + Devil kernel 2.0.72)

jaaaa, azt hittem valami olyan info lenne, hogy általánosságban jóárúsodik az összes gyártó SSD-je
kingston nálam nem jáccik
azért reménykedem, hogy ez hatással lesz a többire is.
[ Szerkesztve ]

Az a gond, hogy el se jut az XP telepítés megkezdéséig 
Nem indítja el a telepítést emiatt a hibaüzenet miatt.

Milyen XP-t próbálsz telepiteni? SP2? SP3?
Nem biztos hogy lehetséges. Próbálj ki egy win7 telepitőt, ha tudsz. Ha az elindul, akkor az xp telepitővel van a gond.
Samsung Galaxy S (@ ICS CM9 nightly 4.0.4 + Devil kernel 2.0.72)

A v+200 azért jóval gyorsabb a v100-tól,szerintem.
-----------
Hát igen, több hónapot nézve van olcsósodás 
gg72 : úgy gondolom, hogy elégnek kell lennie a 60 gigának, hiszen pl. játékok nem lesznek rajta, csak a rendszer, office + néhány kisebb program (skype, médialejátszó, imgburn, stb.).
Jól gondolod, erre teljesen elég lesz a 64 GB.
energy_:
Kingston HyperX -re
Verd ki belőlük,mert a többi nem igazán jó...
[ Szerkesztve ]
v+200-on 2281-es sandforce chip van, ami már sok meghajtóban bizonyított (bár vannak akiknek ez a vélemény nem fog tetszeni
)
én most szedtem ki a gépből a sima v200-at, holnap megy vissza angliába
Eladó Galaxy Spica: hardverapro.hu/apro/galaxy_spica_gt-i5700/friss.html

Hali mindekinek!
Mostanában SSD-kkel szemezgetek, és gondoltam megkérdezlek titeket, hát ha tudtok valami ár/érték bajnokot ajánlani.
-60-120GB
-Lehetőleg Sata 3, de nem előfeltétel. 

+1
Enegm is pont ez foglalkoztat mostanában. Nekem fontos lenne a SATA 3.
Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!
Szerintem ezekből szemezgess.
• ADATA S511
• Corsair Force 3
• Corsair Force GT
• Crucial M4
• Kingston HyperX sorozat, (bár ez utóbbiból sajnos a legkisebb méret is 120 GB)
• OCZ Agility 3
• OCZ Vertex2 és Vertex 3 sorozat
• Samsung 470 és 830 sorozat
A 120 GB-os vertex 3 most 51.500 ért is megkapható, ha szükséges van ekkora tárhelyre.

Hogy Bodor kollégát idézzem, nincs best buy... [link] Tesztprogramokkal lehet közöttük némi különbség, de ugye nem arra vesszük, hogy ilyen progikkal nyúzzuk. Használat során meg nincs érezhető különbség.
szerk: megelőzött a piszok... 
[ Szerkesztve ]
Az az igazság, hogy már kész van a " milyen SSD-t vegyek? " logout cikkem, csak a arra vár, hogy a főszerkesztő átnézze és publikussá tegye, ezért én már csak onnan másolgatok ilyen esetekben, ezért vagyok ilyen gyors
De örülök, hogy egyezik a véleményünk 

Na tudjátok mit, csak azért is M4 a best buy! 
(azt az 5184 órát meg majd meglátjuk)

"(#33005) Maximum1: Nem vágom milyen előnyről beszélsz, amikor ő jobb eredményeket kapott "
Nála megy Intelen, nálam meg asmedia 106x-en, vagyis Ő a nyerő. 

pffff de benéztem, sorry... azt hittem neked intel ssd-d van, neki meg az ocz és arra írtad
pedig annyiszor megfogadtam már, hogy de. amikor felkelek nem írok, mert még félig alszom

Bodor: Várom/juk a végleges verziót, sok embernek fog választ adni a kérdéseire és segítséget nyújtani a választásban, ez tuti
lementek majd az url-hez 1 notepad-ot, mer' ahogy olvastam az itt előforuló kérdések legtöbbjére választ ad és csak azt kell majd linkelgetni állandóan 
[ Szerkesztve ]
Hát nagyon bízom benne, hogy lesz annyira informatív és színvonalas, hogy érdemes legyen linkelgetni! Azért készítettem! ( Amióta átküldtem a tervezetet, természetesen csiszolgattam rajta elég sokat. Néha úgy éreztem, hogy sosem lesz kész meg hogy nem elég jó... )
No majd meglátjuk, nagyon kíváncsi vagyok a reakciókra és véleményekre a hozzáértők részéről a innen topikból is, no meg persze azok részéről, akiknek igazán szól...

Én a vertex2-t kivenném a sorozatból, mert anno hullotak mint a legyek, agility3 meg elég gyengén sikerült, azt meg azért. A többi megérdemli a best buy plecsnit.
@Zlin50: még mindig nem merted befrissíteni? 
[ Szerkesztve ]
Azért mertem őket belevenni, mert az új firmware óta nincs baj a Vertex 2-vel, Agility 3 viszont csak a tesztekben nem jeleskedik, érzésre ugyanazt hozza , mint a többi és van akit érdekel az is, hogy olcsóbb, mint a többi.
[ Szerkesztve ]
Pedig még linkeltem is példaként Vertex 3-mat
-> Található az 44.900-ért is korrekt kis boltban.
#33040) Bodor:
+1, barátom is Agility3-mat nyúz ősz óta, és nem placcsant még a szárnyra kapott PC a falon.
[ Szerkesztve ]
Tiéd a pont ! 
Sziasztok!
Az SSD-mre (Kingston V100 64gb) eddig kb. 4szer írta a HDsentinel az elmúlt 1 hónapban, hogy probléma lépett fel az SSD írása közben...és ezért a kondíció lesett 99-re. Általában 3-4 nap elteltével felmegy újra 100%-ra. Nem is tulajdonítanék neki nagy jelentőséget, ha nem kb 4-szer fordult volna elő már.
Valami tipp, hogy mi lehet az oka? Vezérlő? Kábel, vagy maga az SSD? Régi op? Stb?
Előre is kösz 
Dell U2311H :)

Hali !
Biztos jó választás ! Nekem az elődje van és nem panaszkodok. Márciusba 1 éves lesz ,de ugyanazokat az értékeket produkálja mint újkorába. Az élete sem változik ,nem úgy mint a többi márka esetén 
http://kepfeltoltes.hu/view/120208/SSD__lettartam_2012-02-08_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Üdv,
[ Szerkesztve ]

Egy Hd sentinel smart táblát rakj má be légyszi, biztos nem normális ha naponta 4x csinálja...
Én lenyomnék minden nap egy backupot az ssd-ről + egy miatyánk 

Egy kezdő kérdés: vannak SSD-k 2 hatvány mérettel (64, 128, 256) és vannak nem (120, 240). Ennek mi az oka? Ahol "kisebb" a méret, ott már nem is számolják a tartalék-területet?
Más: az mSata SSD-kről van valakinek tapasztalata? Alternatívája lenne egy QM67 chipset melletti SATA3-as SSD-nek, mennyivel rosszabb megoldás? Az mSata ebben a lapban tudna SATA-2-t.
Shit! Of all the fuckin' things she could fuckin' forget, she forgets my father's watch! I specifically reminded her - bedside table, on the kangaroo. I said the exact words: Don't forget my father's watch.

Pont ott hagyják meg a maradék 4-8-16gb-t tartaléknak.
Második kérdésről passz, a gyakorlatban ha jól tudom nem túl nagy és combos ssd-k vannak jelen pillanatban mSATA-ra, szóval az inkább olyan tablet-subnoti vonalra hasznos igazán.
Nem naponta 4szer, hanem az elmúlt 1 hónapban 4szer fordult elő...
Majd csak este tudok képet felrakni, amúgy én a SMART-ban nem láttam semmit...
Dell U2311H :)

Pont úgy értettem én is, ahogy írod: pl. a 120GB is 128GB-os, de a 8GB-ot nem éred el, mert az a tartalékterület. Itt akkor lehet max-ra partícionálni?
Shit! Of all the fuckin' things she could fuckin' forget, she forgets my father's watch! I specifically reminded her - bedside table, on the kangaroo. I said the exact words: Don't forget my father's watch.