hát ott valami nincs rendben. legújabb csipszet driver fennvan? sima satán próbáltad már?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

hát ott valami nincs rendben. legújabb csipszet driver fennvan? sima satán próbáltad már?
ezek az SSDlife progik csak akkor látják az SSD-t ha azon van a win?
Mindkettővel megnéztem (amikről írtatok lejjebb) az enyémet,de egyiksem jelezte ki... 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

OCZ 80GB SATA2 SSD 2.5" Vertex 2 Series OCZSSD2-2VTX80G 39e. HUF alatt jó vétel? 
Mégsem Kingston 96GB V+ lesz úgy látom...
Ez szerintetek már 25nm-es, vagy van még esély a régire? 
Eladó: 4 GB M2 (MS Micro), CREE LED-es lámpák, harisnyázott Chieftec CTG-600-80P tápegység, s754 3000+ Sempron - egyéb eladó dolgaim: http://href.hu/x/f5x7 - Újonc a lóPHaszt... Csak még keveset írtam!
15 és 20e között milyen 32gb-os SSD-t ajánlotok? A 20 már max nem szeretnék fölé menni. Köszi! 
Buffalo 64gb-ról vélemény esetleg?

én Corsai Nova 32GB-t vettem, előzőekben többen ajánlották.
Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>
Ha minden igaz, akkor JMF602 vezérlős, ezért kerülendő.

Sajátgépben a meghajtón jobbklikk, tulajdonságok, hibaellenőrzés. Vagy valami ilyesmi. Azóta előfordult még?
(#17002) Laraxior A legtöbb úgy működik, hogy kell neki telepítés után egy pár nap mire kiírja.
(#17003) M_o_g_y_i Miért döntöttél mégis a vertex mellett? 
Itt el tudod olvasni ahogy Anand bácsi érdeklődött OCZ-nél, hogy tesznek e valamit az ügy érdekében. Röviden: elképzelhető, hogy igen, de amit most a boltban veszel még random bármelyik lehet a három közül.
(#17004) Tomate Talán a Corsair Nova, esetleg ha valahol találsz egy sima OCZ Vertex-et (mindegyik indilinx vezérlő). De én még mindig azt mondom, hogy X25-V alá ne add.
[ Szerkesztve ]

valszeg a külső keret volt lassú, most már elég jó értékeket kaptam, fülig ér a szám 
http://green.field.hu/intel320.png
Értem, köszi!
Intelen gondolkodom még.
wwhy: Nem kicsi a 32-es? Mekkora gyakorlatban az a 32?

NTFS-el durván 30.
Én W7+off2010 (word,excel, powerp) tettem rá, plusz pár apróbb prog (irfan, adobe reader, poweriso, firefox, avira free) és még lecsíptem egy 5GB-os partíciót doksiknak.
Így a 25-ből még szabad kb. 17GB.
Megy még bele egy 4GB-os RAM, akkor a lapozófájl ki lesz kapcsolva, most fixre állítottam (1024)
Inkább az zavar, h a BIOS szerint SATA1
pedig a legújabb BIOS van fent és a HDD-t normálisan, SATA2-nek kezelte.
[ Szerkesztve ]
Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

A 32 gigások 29,5 vagy valami ilyesmi, a 40-es 37 gigára formázható. 80% felett nem ajánlatos telíteni őket.

A ár/teljesítmény mutatója miatt.
Legrosszabb esetben is sokkal gyorsabb, mint a V+, 4k -ban.
Még esélyes egy 3.5"-os 90GB is, szintén Vertex 2.
Természetesen képlékeny még a dolog, de minimum 80GB jó lenne...
Eladó: 4 GB M2 (MS Micro), CREE LED-es lámpák, harisnyázott Chieftec CTG-600-80P tápegység, s754 3000+ Sempron - egyéb eladó dolgaim: http://href.hu/x/f5x7 - Újonc a lóPHaszt... Csak még keveset írtam!
Köszi a tippeket. Megrendeltem egy Corsair Nova 32-eset. Ha ezeket végigzongorázom meg is vagyok mindennel? 

olvasd el a legutolsó faq-ot

Ez csak a tesztekre igaz.
(#17014) Tomate Túlbiztosítás. A 2,4,6,7,9,10 nem lényeges. Egyébként a TRIM működésének ellenőrzésére ez nem elég, de ha AHCI-ban működik a vezérlő akkor általában a TRIM is működik.
[ Szerkesztve ]
Azt szűrtem le ebből, hogy nem kell semmit csinálnom. Te frissítettél firmwaret?
cszn: 
[ Szerkesztve ]

Nova-hoz nem találtam, csak F-ekhez van; ha lenne, megpróbálnám 

SSDlife programoknak nem feltetele, hogy az SSD-n legyen a WIN.
Pontosan milyen programokkal nezted meg az SSD-t ? Mert pl. az IndilinxSSDStatus program csak az ilyen vezerlok adatait kepes kiolvasni.
CrystalDiskInfo mar altalanosabb, ezzel meg kell, hogy kapd az SSD statuszat.
Hitted Te is! :)

Csakhogy X-25M-et 120GB-os méretben nem nagyon lehet már kapni... A napokban próbáltam rendelni, és felhívott a bolt, hogy egyik nagykerben sem lát készleten, kérdés, hogy egyáltalán még berendelhető-e, vagy kifut, ha meg rendelhető, akkor ki tudja, mikorra érkezik a nagykerbe... Mást meg mit, ami nem lassul és nem 2x nm-es...?
Üdv!
[ Szerkesztve ]
--== Legyen neked is kis brutálod! :) -> http://uccbrute.mybrute.com ==--

nem értem miért fostok a 25nm-től. nincs azzal semmi baj. 3 év gari van azokra is. 3 év a számítástechnikában rengeteg. lehet addigra már a holografikus adattárolás lesz a jövő. nehogy azt mondd már nekem, hogy 10 évre veszed. 

Nálam ezt produkálta az új 40GB-os intel, friss win7-tel:
Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

Osztom a véleményed! Én is megrendeltem a OCZ Vertex 3 120Gb sata3-at 25nm-t, 2-3hét mire meg jön, de nem érdekelt. Ez van most a toppon és a legjobb árba. Ennyi! 59K megért!
[ Szerkesztve ]

Mert az Intel új 310-es szériája nem teljesít úgy 4k-ban, mint az X-25M, ráadásul melegebb és többet is fogyaszt...
Üdv!

Itt van a tudásról néhány adat! Pont a 310 nincs közte, de az 510 igen ami erősebb, de még az is rosszabbul teljesít az x25-m-nél de ezek 34nm-ek bizti, hogy a 310 nem 34nm-es?!
[ Szerkesztve ]

A 310 34nm-es a 320 25nm-es.
(#17022) horvathkrisz Remek! És akkor ez most mi? X25-V vagy 310-es vagy 320-as? 
(#17021) pschio Csak a sandforce-nál problémásabb, mert még lassabb is (nem csak kevésbé strapabíró).
[ Szerkesztve ]

Akkor jól gondoltam Köszi! Vertex 3 már nem lassabb, Én úgy látom az adatokból?!
[ Szerkesztve ]

Csak a Vertex 2-nél problémás és a vezérlő sajátossága miatt. A 3-nál már nincs gond.
[ Szerkesztve ]

320-as.
Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

Nagyon jó Köszi!

szerintem ne foglalkozz azzal az 1-2W-al. 
Ebből semmit se veszel majd észre...

Jah. A 310-es a mSata-s, az nem is lehetett volna. 
Egyébként akkor úgy néz ki (nem meglepő módon) az X25-V sebességeit hozza a 40 gigás. 

Nagyon elégedett vagyok vele. SSD rulzzz 

Meghiszem azt!
Használd egészséggel!

Köszi! 
Ja, ha már offoltam, gondoltam ezt is megosztom Veletek:
Net gyorsítása Windows 7-ben
Tényleg jó!
[ Szerkesztve ]

Tényleg jó köszi! 

Igen, de egy kicsit sántít a dolog...
A 425-ös 64GB Kingstonom egy éves és 81%-ra minősítette, míg az SVP100-at 100%-ra, ami 2-3 hónapos. Ez még korrekt lenne, de az előbbire 9 évet ad meg, míg az utóbbira 8-at... 
Mondjuk tökmindegy, mert ki tudja mi lesz 8 év múlva, de változatlanul szkeptikusan állok a dologhoz és letörlöm őkelmét... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Megint kijott egy ujabb Crucial C300 firmware (ver.007), frissites menete angolul, link.
Frissiteni csak lepesenkent lehet! Pl. 002-es firmware-rol nem lehet atugorva frissiteni a 007-re, mert elotte kell a 006-os firmware.
006-os firmware-hez:
"Release Date: 11/16/2010
Change Log:
Improved power management
Improved power-up behavior after uncontrolled power-down
Improved full drive and corner-case performance
Improved TRIM behavior"
1. Backup the Solid-State Drive (ajanlott)
2. Plug Drive into Motherboard port 0-3
3. Use AC Power
4. Edit BIOS Settings
---a. Disable/Remove Drive Passwords
---b. Check the Boot Order
---c. Change SATA mode (AHCI) to IDE mode
5. Run the Firmware Update
A firmware letoltheto innen, link.
Arra figyeljetek, hogy a listaban van 1.8"-os es 2.5"-os SSD is, szoval a megfelelo legyen letoltve.
Az SSD felismerese utan ra fog kerdezni a program, hogy szeretned-e frissiteni az SSD-t, akkor be kell gepelni kis betukkel, hogy yes.
A frissites idotartama fugg az SSD-n levo adatmennyisegtol, egyes esetekben akar 3-4 perc is lehet.
A frissites vegeztevel a program ki fogja irni, hogy melyik firmware van az SSD-n (current firmware), hogyha nem azt irja ki amit feltelepitettel, akkor ujra kell kezdeni az egeszet elolrol.
Ezutan ki kell teljesen kapcsolni a gepet, majd bekapcsolni es vissza kell allitani a BIOS-ban a beallitasokat.
007-es firmware-hez:
"Release Date: 04/26/2011
Change Log:
Improved product reliability.
Resolved performance anomaly which resulted in brief, intermittent pause in drive response time for some users."
1. Backup the Solid-State Drive (ajanlott)
2. Use AC Power
3. Edit BIOS Settings
---a. Disable/Remove Drive Passwords
---b. Check the Boot Order
---(nem kotelezo az IDE mod, de ha a frissites nem sikerul , akkor mar kelleni fog az ismetleskor)
4. Run the Firmware Update
[ Szerkesztve ]

Igen ezt tegnap tapasztaltam én is.
98%os a kicsike. Nyugdíjamig kihuzza.
DV Jövő héten kipróbálom. Köszi. 
Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye.

Csak most, csak neked raktárról X25-M 120GB: [link]
Remélem valóban tükrözi a készletet az oldalon olvasott infó
Amúgy nagyon korrektek, csörögj rájuk telefonon nyugodtan.
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

Bruttó 49900-ért már van a G3-as SSD, természetesen számlával, garival.. Igaz, péntek délig rendelős, de kedden átvehető..
Én egyébként a sata3-as SSD-ket nézegetem, 80Gb körüli már jó is lenne... Ezekről van bővebb infó, melyik jó, melyik nem?
A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

X25-M-et keresett pont a régebbi nand miatt.
"Mást meg mit, ami nem lassul és nem 2x nm-es...?"
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

Hehe, ők hívtak, hogy nem tudnak szerezni...

Üdv!

Azért a "SF1222 + 25nm NAND" kicsit eltántorít ezektől...
De akkor mi a fene legyen, ami lehetőleg 45e. HUF alatt van, legalább 80-90GB (vagy több) és esetleg SATA3, vagy nagyon a SATA2 tetején van...
Vagy ilyen nincs még?

320-as Intel lesz ebből...
Tojok a 25nm-re, legfeljebb gariidő vége előtt kap 12V-ot...

Üdv!
[ Szerkesztve ]

Sicc...

Dehh.
Remélem ha ezt megcsinálod észreveszik a szervizben!
Neked se adnék el semmit, akkor inkább kuka...