Hirdetés

Aktív témák

  • BullZeye

    veterán

    Akivel érdemes vigyázni: [sasha007]

    Jelenleg árul egy(vagy több, nem tudom) HD4890 videó kártyát, 2 év garanciával (boltban 1 évet adnak rá, legalábbis eddig itt PHn ilyeneket láttam csak) ami nem is baj, mert tényleg jó áron lenne, csak épp! Postára nem szeretné adni, hiába állom én a postát, azt mondta, hogy a későbbi garanciás ügyletek miatt személyes találkozót szeretne (wtf? vagy csak mert kell egy személyi+feladó név?) Válaszként írta, hogy "nem szeretem a postát, mert sok vitára adhat okot, amit szeretek elkerülni...Aztán ha esetleg garanciás cserére szorul, ismét bonyodalmak, postaköltség, vita, bonyodalom.."
    Írtam neki, hogy állom a postát, nyugodtan küldje el, később ha garanciális probléma van, fel tudok menni Budapestre, mert gyakran járok fel.

    Előzőleg írtam neki, hogy lehet van egy futár ismerősöm, aki házhoz menne, és elhozná nekem, csak kéne egy cím, hogy hova menjen....válaszként kaptam, hogy a gyöngyösi úriember, bejönne Budapestre, hogy ott találkozzon a futár gyerekkel! (igaz, sokkal kényelmesebb, mintha házhoz menne). "vmi nyílvános helyen tudnánk találkozni.. metrokijárat, buszvégállomás, keleti főbejárat előtt stb.."

    Írtam neki azt is, hogy utalnám a pénzt előre, hogy ne a futár/posta (utánvét) fizesse, meg kéne egy telefonszám, hogy elérjem később. Erre semmit sem reagált, mintha el se jutott volna hozzá :).

    Akkor végső elkeseredésemben (szerencsémre?) mondtam, hogy bnőm pesten dolgozik, dél körül el tudja hozni, pestről a kártyát, de ő akkor pont dolgozik....kis najívan azt hittem nem akarja eladni :) amit meg is kérdeztem, hogy hátha ez van a háttérben....amióta ezt írtam, még csak válaszra sem méltat, nah vajon miért :D

    Úgyhogy amit ajánl a srác:
    Rendkívül jó áron egy videokártyát, ami vagy működik vagy nem. 2 év garanciát, amiről/amihez számlát, papírt, vagy akár egy normális elérhetőséget nem tud felmutatni...úgyhogy ha később esetleg lopás/csalás miatt sittre vágják, vagy bannolják PHról, a "garancia" ugrott. Egyébként azon se lepődnék meg ha kéz alól, teherautóról leesett, vagy lopott lenne a cucc :) de persze ne legyen igazam!

    De azért jobb az ilyennel vigyázni :)

Aktív témák