Hirdetés

Aktív témák

  • Atos23

    senior tag

    Egy fekete pontot kérnék " bibimad " felhasználónak. Ugyan a srác senior tag, és Én vagyok az újonc, mégis panaszom van felé.

    2009.05.10-én jelezte, hogy szüksége van az általam árult router-alkatrészre, és állítólag utalta is az árát. Két hét alatt nem jött be az utalás hozzám, közben sűrűn kérdezgette, hogy postán van-e már az eszköz. Természetesen utalás ténye nélkül nem adok semmit postára.
    Az eltelt két hét után jeleztem Neki, hogy ha valóban igaz az utalás ténye, akkor tegyen panaszt Bankjánál, és ha szükségesnek érzi, nyugodtan feljelenthet engem a Rendőrségen, minden további nélkül állok elébe.

    A mai napon írtam neki, hogy PH-n fekete listára kívánom Őt előjegyeztetni. Erre Ő jelezte, hogy ismét elutalta az összeget, erről egy SZÖVEGES formátumú :) banki bizonylatot mellékelt. Írása szerint tartsam meg az összeget, és az alkatrészt is, őt nem érdekli szaros 2000 Ft :)
    Mikor megírtam neki, hogy felesleges ismét utalnia, mert időközben az alkatrész elkelt más fizetőképes vásárló számára, akkor fel volt háborodva, hogy a mai napig eltelt 27 nap alatt nem tettem neki félre az eszközt, és ÉN VEREM ÁT ŐT, mert eladtam. Szóval én vagyok a ganéj, mert nem vártam 27 napot az Ő utalásának beérkezésére. :)

Aktív témák