Hirdetés

Új Enlight házak

EN-7254

Az EN-7254 elméletileg és gyakorlatilag is komolyabb kategóriát képvisel, mint a 4100-as család. Nagyobb tömegével is felhívja erre a figyelmet a 7254-es, és aki még nem találkozott vele, első látásra meglepődhet, hogy miért szerelték fel rá "fordítva" a két oldallemezt.


EN-7254

Aki azonban réges-régen már találkozott a például a DTK számítógép-házaival, annak már ismerős lehet a szétbontás menete. Első lépésben ugyanis az előlapot kell levenni, majd két csavar oldásával lehet leemelni az oldalsó lemezeket.

A leírásban is szerepel, hogy a 7254 rendelkezik előlapi USB csatlakozókkal, ám aki ezeket valóban elöl keresi, az nem fog találni egyetlen darabot sem. Ezeket a gyártó ügyesen elrejtette a ház előlapjának bal szegélyébe.

Apropó, bal oldal: a 4100 szériánál már bemutatott légbeömlő itt is alaptartozék, és a jobb oldalon itt sincs légáramlásnak utat engedő nyílás.

A hátoldal nyújtotta kép elárulja, hogy itt nem kitörni való kitakarók várnak majd a szerelésre, hanem kipeckelhető kis fémlemezek, melyeket igény szerint vissza is lehet helyezni eredeti helyükre. A rezonanciákat gyilkolandó gumitalpakat ezen a házon is megtaláljuk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés