Hirdetés

Házteszt: a Chieftec fekete sárkánya

Bevezető

Chieftec Dragon DX-01WD Black - A házi sárkány

A PROHARDVER! stábja ismét egy számítógép-házat rakott a labori terítékre. A Lian Li cég után egy másik nehézsúlyú versenyző (mint azt később látni fogjuk, ez szó szerint is igaz) mérettetik meg, mégpedig a Chieftec. Lehet, hogy itt az új év, új kívánságok és új fogadalmak születnek, mi mégis maradtunk a relatíve réginek mondható Chieftec legmenőbb sorozatánál, a Dragon szériánál. A Chieftec designerei szép munkát végeztek, hisz ez a forma nem csak a felhasználóknál vált be, rengeteg konkurens cég is átvette a sárkány új ruháját.

Hirdetés

Különösen népszerű ez a ház a modderek körében, hisz rendkívül jó a szellőzése és elég nagy benne az üres tér, így nagyon pöpec hűtést lehet bele tervezni, persze saját időnket (idegrendszerünket) és pénztárcánkat nem kímélve. Többféle színben is hozzáférhető a DX-01WD (a cég honlapján megnézhetjük őket), mi egy fekete példányt kaptunk tesztre. Mostani cikkünkben már nem írunk mesét a házak evolúciójáról, főként azért, mert úgy érezzük, az elmúlt hónapokban nem történt érdemi változás...

 

Specifikációk: Chieftec DX-01WD Black
Anyaga: Acél
Szabvány: ATX
Slot helyek: 7 db
Meghajtó helyek: 12 db
5,25" hely: 4 db
3,25" (FLOPPY) hely: 2 db
3,25" (HDD) hely: 6 db
Méretek: 205 (W - szélesség) x 522 (H - magasság) x 473 mm (D - mélység)
Ventilátorok: 4 opcionális ventilátor hely
Extrák: Zárható oldallap/előlap, Chieftec-TX
Front USB: nincs
Tápegység: Chieftec 360W ATX, PFC, golyóscsapágyas ventilátorral (HPC-360-202)
Súly: 12-13kg (táp nélkül vagy táppal)

Külső és Belső tulajdonságok:

A dobozra és a csomagolásra nem érdemes túl sok szót pazarolni: szokásos doboz, a biztonságos és sérülésmentes szállítást a hungarocel párna és védőfólia szolgáltatja (tudományosság über alles, avagy ez itt a smiley helye)

 

Klikk!
Chieftec Dragon
Klikk!
Előlap
Klikk!
Nyitott valóság

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés