Ajánlatok a farsangi időszakra

Lassan búcsúzik a tél, érkezik a tavasz, ennek örömére számos hardvert olcsóbban vásárolhatunk meg.

Hirdetés

Vegyes hardverek

A Foramax heti ajánlatában most első helyen áll a bolt saját gamer PC sorozatának egyik nyolcadik generációs modellje, a 269 900 forintos V9.


[+]

A DeepCool D-Shield V2 házba NJoy 600 wattos tápegységgel összeépített konfiguráció alapját egy Asus H310M-K alaplap adja, amelyben hatmagos Core i5-8400 processzor található, e mellé pedig 8 GB DDR4-2400 MHz-es memóriát pakoltak. Az adattároló feladatát egy 1 TB kapacitású Toshiba HDD látja el, a rendszer pedig opcionálisan bővíthető SSD-vel és optikai meghajtóval is. VGA-ként egy ASUS gyártmányú, NVIDIA RTX 2060-ra épülő grafikus kártyát kapunk a három év garanciával érkező PC-ben.


[+]

A játékra összerakott számítógép mellé az iWay-től megvásárolhatjuk a 7960 forintos Ewent PL33331 nevű gamepadet, melyen egy D-pad és két joy található, extraként pedig vibramotort is kapott. Vezeték nélküli egységről lévén szó működésről beépített akkumulátor gondoskodik, mely az említett motort is ellátja energiával. Az XInput és DirectInput kompatibilis, PS3-mal is használható eszközt USB porton keresztül tudjuk tölteni, a csomagban pedig a megfelelő USB-s vevőegység is megtalálható.

Bár évek óta hirdetik a papírmentes iroda eljövetelét, azért még elég nehéz meglenni úgy, hogy időnként ne lenne szükség egy nyomtatóra. Ha nincs szükségünk színes nyomtatásra, és ritkán, de akkor hosszabb szövegeket nyomtatunk, akkor sok esetben a lézernyomtató a megfelelő választás: működése olcsó, nem szárad be a festék, ritkán kell kellékanyag után járkálni.


[+]

Ezek a tulajdonságok jellemzőek például a Foramaxnál akciósan 36 990 forintért megvásárolható Brother DCP-1622WE multifunkciós készülékre, amely lapolvasó és fénymásoló is egyben, ráadásul beépített Wi-Fi adapterrel is rendelkezik, tehát nagyon könnyen megosztható otthoni hálózatunkon, nem kell USB kábeleket dugdosni, notebookkal mászkálni, és így tovább.


[+]

A kisebb testvér 20 oldal/percéhez képest 30 lap/percet kínál az 56 900 forintos Brother MFC-L2712DW nyomtató. Itt sem hiányzik a WLAN, de kapunk vezetékes Ethernet adaptert is, illetve a kétoldalas nyomtatás lehetősége is adott.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Tavaszi százalékok

  A héten házak, játékos perifériák és más kiegészítők árai csökkentek, de a nyomtatókat is elérték az akciók.

 • Viszlát tél, helló akciók!

  Egy nagyobb csokor monitor, autós és nem autós kütyük és sok más hardver került be heti válogatásunkba.

 • Hardverek március idusán

  Az ünnepi hétvégére komplett számítógépek, notebookok és energiaellátással kapcsolatos termékek árait is megvágták.

 • Itt a tavasz!

  Lassan már a márciusnak is vége, így nemcsak grafikus kártyák és néhány kiegészítő, de kültéri eszközök is terítékre kerülnek az akciók között.

Előzmények

Hirdetés