Hirdetés

Biostar lapozgató

Hirdetés

Bemutatkozik a Biostar

1986-ban egy közös érdeklődési körű barátokból álló társaság úgy döntött, hogy alapít egy céget, amely a csapatmunkával, a technológiai újításokkal és a szolgáltatások színvonalának folyamatos emelésével meghódítja az alaplapok piacát. A Biostar azóta ismert márkává nőtte ki magát, noha egyelőre sem ismertség, sem forgalom tekintetében nem versenyezhet az olyan nagy riválisokkal, mint az ASUS, a Gigabyte, az MSI vagy az ECS. A tajvani vállalat célkitűzése azonban nem kevesebb, mint hogy az idő előrehaladtával piacvezetővé váljon az alaplapgyártók között. Ehhez feltétlenül szükséges, hogy a gyártó kínálatában mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket, és versenyképesnek kell lennie a termékek ára mellett azok szolgáltatásával és színvonalával is.

Mivel a Biostar vezetőit sejthetően nem ejtették a fejükre, így a cég az alaplapok mellett a interaktív televíziózással, internetes eszközökkel, LCD PC-kel és most már mini PC-kel is foglalkozik – utóbbiak közül egyet be is mutattunk korábban oldalunkon (iDEQ200A: mini PC Biostar módra).

Mostani cikkünkben a tesztelésre kapott egy-egy Intel Pentium 4 és AMD K7 processzor alá bepasszintható alaplapot mutatunk be. Az Intel 865PE chipset köré épülő P4TSE-D2 és az NVIDIA nForce2-t használó M7NCD Pro a második legjobb felszereltségű alaplap a gyártó kínálatában.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés