- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz mrskatejoe #8652 üzenetére
1300 felett volt valamennyivel a blade cm7el...nemtom már pontosan,nem mostanában mértem
a skatenak egy kicsit többet kéne produkálni
bár nem IA van fent igy nem is méricskélemRedmi :)
-
Norbeee01
tag
válasz mrskatejoe #8649 üzenetére
Nekem 998Mhz-en egészen más(sokkal jobb) eredményeket mutat,érdemes megnéznie mindenkinek mit tud az Ice Armor csinálni a telefonoddal!:
http://kepfeltoltes.hu/120130/screenshot-1327509970117_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/120130/screenshot-1327522953387_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/120130/screenshot-1327524042885_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/120130/screenshot-1327524564443_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/120130/screenshot-1327654070338_www.kepfeltoltes.hu_.png
Zte Skat: Ice Armor+Samsung Class4 4GB MicroSDHC
[ Szerkesztve ]
,,Elég bizonytalan vagyok, vagy mégsem? A válaszom egy határozott TALÁN!"
-
callvote
senior tag
zsoca nagyon eltünt,orák ota nem ir...uj rom szag van a levegöben???
Redmi :)
-
bagyusz
őstag
válasz okoska74 #8648 üzenetére
Igen jól írtam , én quadrantban teszteltem, nem antutun
(#8647) Torento
Nekem igazából mindig változó pontokat dob ki 1400-1500pont között, de a végső pár száz pontot memokari adja ami sokat számít. Nekem stabilan megy 1018mhz-n de, ha 1030mhz-ra rakom akkor meg rosszabbul teljesít a tesztek alatt.
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz callvote #8653 üzenetére
(#8653) callvote
Ezzel a "nekem ilyen volt meg olyan volt " dologgal úgy vagyok mint a gépkocsik üzemanyag fogyasztásával van akinek nem fogyaszt hanem termeli a benzin érted
megjegyzem
nem igazán tartom ezt a proci húzást értelmes dolognak sem telefonnál sem számítógépnél.
Előbb utóbb bedobják a törölközőtZTE-Skate; SkaTe_v2 by kelzsoca; T-Mobile Hu
-
bubus66
nagyúr
válasz mrskatejoe #8649 üzenetére
) mrskatejoe
]Szia azért a képet meg fordíthattad volna ne fejre állva keljem nézni vicc volt már mint erre gondoltam
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
callvote
senior tag
válasz mrskatejoe #8657 üzenetére
kerestem a képet a gépen hogy feltegyem a hitetlenek miatt,de nem volt meg,nem ma mértem hanem honapokkal ezelött(de majd lehet mérek ujat
amugy én sem huzom..787en hagyom mindig,csak akkor emelem 960ra ha játszom,de van hogy akkor sem mert igy is elfut minden rajta simán
[ Szerkesztve ]
-
callvote
senior tag
válasz mrskatejoe #8660 üzenetére
max akkor emelek ha látom egy játéknál hogy szaggat..nem nagyon szokott amugy...
elvagyok én 787en isRedmi :)
-
Torento
tag
Kösz mindenkinek ennyi elég is lesz
Nekem folyamatosan 960-on megy... -
Acsifun
aktív tag
A viber-es dologrol annyit hogy nekem a gyári ROM-mal is alapbol kihangositott.
Skate V2-vel egyetlen gondom akadt, hogy FC-zik rendszeresen az állapotsor....:S
Erre valami megoldás?A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
bubus66
nagyúr
válasz mrskatejoe #8662 üzenetére
Oké csak vicc volt de a kép forditva van alul van az óra
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Exelsior
senior tag
válasz Torento #8647 üzenetére
1018mhz-el 1700 felett volt quadrant-ban. Persze chainfire fent volt lehet azért
[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
bubus66
nagyúr
válasz mrskatejoe #8666 üzenetére
Semmi gond csak egy ki vicc volt tudom azért meg tudtam nézni
-
kelzsoca
félisten
Mielőtt elfüstölnek sorban a masinák, legalább a holnapi napot várjátok meg, úgy néz ki, ki lesz adva a friss rom.
-
-
pgemil
aktív tag
Mielőtt elfüstölt volna a vas:
http://kephost.hu/share-680E_4F26FE5A.html
http://kephost.hu/share-A522_4F26FE5A.html
http://kephost.hu/share-38B1_4F26FE5A.html
A több, néha kevesebb!! -
callvote
senior tag
válasz kelzsoca #8675 üzenetére
a bladen megy a viber de ott is csak ugy hogy a legutobbi cm rom felrakása után..azon bütyköltek valamit..nade már skate v2 van..és jó lenne ha azon is menne a viber...de másnak is gondja volt ezzel..ugyanez a gond..ez is olyan mint a proximity..van akinek megy,van akinek nem. am kösz a választ
-
ouzohuto
senior tag
na a helyzet az hogy 1036nal lefagyott a quadrant standard xD
XiaomI RedmI Note|||
-
PNP
őstag
kelzsoca: SkaTe v2 alatt proximity beállítás elfelejtésére van ötleted?
-
callvote
senior tag
válasz Indiant #8686 üzenetére
nálam nem..ahogy inditok egy hivást vagy engem hivnak és felveszem,rögtön kihangositva megy a hátsó hangszórón.a kijelzőn ugyanugy ott a kihangositás,ha megnyomom akkor csak hangosabb lesz hátul..a "rendes" hangszoron nem működik..csak headsettel lehet normálisan beszélni :/
-
xtr3m3
tag
válasz callvote #8687 üzenetére
hasonlo a helyzet nallam is es neha tok kellemetlen pl. mikor buszon utazol vagy boltban vagy es uvolt a hangszoro ezerrel
A nimbuzz es a skype is hasonloan mukodik nem reagal a kihangosito gombraviszont a proci maxon stabilan megy, legalabb ennyi oromom van a deszkabol, meg nem utolso sorban kezsocajek tamogatasa
[ Szerkesztve ]
xtr3m3
-
mrskatejoe
aktív tag
Szép napot.
Esetleg valaki tud olyan boltot ahonnan biztonságosan meg lehet rendelni SD kártyát (olcsón, jó minőségit ? ) Strapa bíró kellene 16GB és legalább class 6 vagy ez felett. Nézegettem 1-2 boltot , de inkább olyan helyről rendelnék ahol korrektek
köszi
ZTE-Skate; SkaTe_v2 by kelzsoca; T-Mobile Hu
-
atus7377
aktív tag
Sziasztok.
Nálam továbbra is jelentkezik a headset probléma,miszerint a csengés csak a fülesen hallatszik,a telón nem Ice Armor alatt.FSCI van fent de uninstal után is ez a helyzet.Minden beálitást próbáltam.Tudtok valami megoldást?
Az nem jó... a klasszikus, az igazi, az egyetlen format c: ... by Dilikutya
-
callvote
senior tag
most kiprobáltam skype-on..ott is ez van..minden voipos dolognál igy van....
nem hiszem hogy hardverbaj lenne..mert mint irtam zsocának..blade is ezt csinálta egy ideig amig nem frissitettem nagyobb verzioszámu romra..ott megoldodott..tehát akkkor romon belül valami beállítás lehet :/Redmi :)
-
DessertFox
aktív tag
válasz mrskatejoe #8689 üzenetére
Szép napot.
Esetleg valaki tud olyan boltot ahonnan biztonságosan meg lehet rendelni SD kártyát (olcsón, jó minőségit ? ) Strapa bíró kellene 16GB és legalább class 6 vagy ez felett. Nézegettem 1-2 boltot , de inkább olyan helyről rendelnék ahol korrektek
köszi
Szia, esetleg itt. Nem ismerem őket, da az áraik korrektnek tűnnek.
[link] -
mrskatejoe
aktív tag
válasz DessertFox #8694 üzenetére
DessertFox
Köszi , nem rossz
ZTE-Skate; SkaTe_v2 by kelzsoca; T-Mobile Hu
-
Indiant
addikt
-
zeli
aktív tag
Gondolkodom ROM cserén, jelenleg a gyári van fent, de retekmód lassú. Annyit szeretnék kérdezni, hogy ebben az Ice Armor ROM-ban az értesítési terület ikonjai visszacserélhetőek az eredetiekre? Bocs, ha már volt, mostanában ritkábban olvasgatom a topikot.
Everybody repeat after me... We are all individuals.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest