- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz Indiant #9800 üzenetére
A Skate is kb ennyi függetlenül, hardverben meg ugye...
Nekem az Alcatel jobban hangzik, mint a ZTE, pedig sosem volt Alca telóm, csak láttam pár jót mostanában tőlük.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy rootolt a telefonom gyári programmal és a go sms-t használom amit átraktam az sd kártyára, de minden bekapcsoláskor be kell állítanom, hogy az legyen az alapértelmezett. Ha letörlöm a gyári üzenetes alkalmazást akkor is meg fogja kérdezni vajon és letörölhető-e? (meg fogom kapni az üzeneteket ha letörlöm a gyárit?)
Bocs a hülye kérdésért... a válaszokat előre is köszönöm!Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
Norbeee01
tag
válasz scyllarus #9799 üzenetére
Ha tényleg tartani fogja a 70.000 alatti árat akkor bestbuy lesz....és senki nemfog Skate-et venni...Személy szerint nekem a design-ja is jobban tetszik az alcatelnek....Dehát Istenem türelmetlen voltam ezért vettem meg a Skate-et pedig már van Huawei X5 és jön ez az alcatel is.Mindkettőről tudtam de mikor volt pénzem,akkor még csak a Skate volt kapható...Szeretem ezt a telefont(elsők közt voltam aki szert tett ilyen telefonra novemberben),de ez az armv6 soc ez bosszantó...Főleg ezek után hogy az összes többi gyártó már-már lassacskán totál elfelejti.
,,Elég bizonytalan vagyok, vagy mégsem? A válaszom egy határozott TALÁN!"
-
scyllarus
veterán
válasz Norbeee01 #9803 üzenetére
Külsőre nekem jobban tetszik a Skate, leszámítva a hátlap anyagát/lakkozását.
De belsőre sajnos nagy a különbség oda"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Indiant
addikt
Elnyomjátok 65-ért vakerán és Álcafel....
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Indiant #9806 üzenetére
Nem akarok cserélni. Egy pillanatig eljátszadoztam a gondolattal, de egy jó darabig megfelel nekem a Skate. Mivel nagyon keveset játszom, akkor is egyszerű játékokkal, igazából nem kell nekem a Snapdragon. Kinézetre a Skate jobban tetszik, felhasználói felületük meg ugyanaz, nekem is az SPB Shell van fent.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz scyllarus #9807 üzenetére
Nem rossz , az tény, és ha az ár értéket nézzük akkor tényleg jó az üzlet.
Valahogy én is úgy vagyok vele, hogy nem cserélném el , vagy le a Skate-tVárok én még 1-2 évet, mert ahogy látom a fejlődést, előbb vagy utóbb a most felső kategóriás telefonok egyszerű halandó számára is "olcsón " elérhetővé fognak válni. Nem hiszem , hogy az 1 magos procik sokáig fogják húzni, helyettük jönnek a " csoda procis "
több magos telefon csodák.Addig is van egy jó (Skate ) telefonom, ami a mostani igényeimet bőven kielégíti, sőt én már meguntam a 3D-s launchet ...ott még csak most teszik fel
ZTE-Skate; SkaTe_v2 by kelzsoca; T-Mobile Hu
-
foldermate
csendes tag
Szia! az mit jelent a játékoknál hogy HTC átírás szükséges? Hogyan kell?
-
kelzsoca
félisten
válasz Norbeee01 #9803 üzenetére
Hamarosan érkezik a ZTE Tania, igaz nem Androidos, de ez bizonyos szempontból még jó is, egy átlag ember nem fogja hetekig-hónapokig tanulni az Androidot, és annak minden előnyét-hátrányát, egyszerűen egy olyan készülékre van szüksége, amit kivesz a dobozból, és azonnal tud használni általános dolgokra.
A kulcs tehát nem is feltétlenül a hardverben, hanem a szoftverben van, nem véletlen akkora a sikere az Apple készülékeknek, és már a WP7-es telefonok is rendben vannak.
Ha megjelenik a Tania, szerintem próbaképpen teszek vele egy kört (persze az androidos cuccok is megmaradnak )
[ Szerkesztve ]
-
-
kelzsoca
félisten
Nézd meg a tesztnél, egyébként a Skate házát dolgozták át, illetve a többi dolog is a Skate hozadéka szvsz. (kamera, érintőpanel, lcd panel, akksi stb.. le merném fogadni még a hangszórók meg ami nem SoC-ot érintő változás az is 1:1-ben megvolt már.
(#9813) foldermate
Keresőt miért nem használod?
(#9814) badmad
Szerencséd volt
(#9819) Indiant
Sajnos nincsenek meg a hardveres követelmények.
[ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
A Skate-hez mindegy milyen márkájú micro SD-t vesz az ember, vagy van olyan amivel jobban kommunikál mint más típusok?
-
kelzsoca
félisten
válasz bluobluo75 #9823 üzenetére
Azért ha lehet valami márkásabb kártyát nézz, minimum class4, de jobb a class6, class10 már nem kell ,mert az kis fájlok mozgatására lassú.
-
scyllarus
veterán
válasz kelzsoca #9818 üzenetére
Én is néztem, a hangszóró nem függőleges, hanem vízszintes, plusz ott a kamera gomb a WP7 miatt. Van olyan kép, amin látszik leszedett, mellétett hátlappal. Nagyon skubiztam, hátha jó lenne a Skate-re e helyett a lakkozott szörnyűség helyett
-
hunaqua
addikt
A widget-ek között van olyan,hogy "hírek,időjárás".Azt mondjátok már el,hogy miért nem frissül soha,pedig be van állítva,hogy automatikus frissítés+frissítés gyakorisága: 3 óra
IA 2
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
desay
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata, hogy a HTC Desirehez képest hol áll a Skate? Melyiket lenne érdemes megvenni?Milyen nap van?
-
callvote
senior tag
egyszerűbb ha megnézel 2 oldalt,egyiken skate másikon desire leírást..és eldöntöd neked melyiket érdemesebb megvenni,mire akarod használni,mennyi pénz van rá..mindenkinek mások az igényei.
azért hozzáteszem,akármennyire is jobb(?) a desire valamiben,a tegnapi szervizes olvasások után,nem biztos hogy vennék htc-t
neked kell tudni..ár/tudás tekintetében a skate jobb...a htc-nél meg szerintem inkább a márkanevet fizeted meg,persze van ami erősebb a htc-ben,de nyom a latba a név is az árban.ui...bár most rálestem a desire-re,mert ugye ezt említetted,nem a HD-t csak desire volt..hát én nem cserélném le a skate-m erre
mellesleg valaki árulja már el mi a különbség a htc desire gsm és a htc desire cdma közt?
[ Szerkesztve ]
Redmi :)
-
Indiant
addikt
válasz bluobluo75 #9829 üzenetére
Tapasztalatom alapján, nem a class feltétlenül a lényeg. Értem ez alatt, hogy a 8GB-os kártyám ami class6-os, pl. nem volt jó a Skatebe, mert mint SD tökéletes lett volna, de az EXT-et nem tudta értelmezni. Míg a 2-4Gb-os kártyák remekül mentek benne, EXT-el is.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz Indiant #9832 üzenetére
Indiant
"Tapasztalatom alapján, nem a class feltétlenül a lényeg"
- megoszthatnád , engem érdekelne ugyanis én is akarok venni egy sd kártyát.
Igazából 8 vagy 16 GB-s ben gondolkodom és szintén class 6 -os osztályban.várom a véleményedet
köszi
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz callvote #9831 üzenetére
Hát a mobilhálózat, amit használ A CDMA amerikai és távol-keleti hálózat, Európában GSM van. Tehát ne vegyél olcsón CDMA-s HTC-t, mert max médialejátszónak lesz jó itthon
-
-
Indiant
addikt
válasz mrskatejoe #9834 üzenetére
Hú de nagy szakértő lettem.
Pedig már többen leírták itt. A Class10-et felejtsétek el! Class6-ot kell venni. Méretben pedig amekkorát szeretnétek. Én csak megosztottam a saját esetemet, a Nokia Class6 8GB-os kártyám mint sd remekül működött benne, de az EXT-et az istenért nem tudtam rajta beállítani. A 2 és 4 GB-os kártyáimmal pedig az EXT is remekül működik. De ez szerintem csak használat során derül ki, azaz kipróbáláskor. -
-
hunaqua
addikt
válasz scyllarus #9828 üzenetére
Minden frissül,a Fancy widget is,meg a SPB-ben lévő meteo is. Csak ez nem.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
foldermate
csendes tag
Mi az a HTC átírás? Hogyan lehet megoldani?
-
kelzsoca
félisten
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz Indiant #9839 üzenetére
Indiant
Na tessék előléptél már ez is baj
No a poént félre téve tényleg kíváncsi voltam a Te véleményedre is, és köszi az információt.
Azért teszem mind ezt mert"De ez szerintem csak használat során derül ki, azaz kipróbáláskor."
nem szeretnék olyan dologba belefutni, hogy megveszek egy sd kártyát és nem jó , vagy nem szereti a Skate.
u.i.: volt ugye itt olyan fórumtárs akinek méretben 32 GB-s volt a kártyája és mégsem látta a telefon ( persze, nem árulta el vagy én nem figyeltem, hogy bolti számlás kártyáról volt szó vagy "fűalatt vett " dologról .
szóval Köszi
A másik amiért véleményt kértem azt azért tettem mert ugye szakai fórumról van szó amihez inkább jobban illik egy butának tartott vagy vélt kérdés mint a veszekedés és szájkarate
-
bnorci71
addikt
Szasztok!
biztos le lett már írva de azért megkérdezném
-Navigációra mennyire alkalmas, közben hívás indítás fogadás megakasztja vagy lehet nyugodtan használni? Asus P750-ről váltanék azt pl a navigáció Igo lefagyasztja a kis memória miatt.
-Az Asusnál a híváskezdeményezés úgy működik hogy ha pl valamilyen Balázst akarsz hívni akkor elég az 1-t 2x 5-s gombot egyszer megnyomni és az összes olyan nevet kidobja amiben az ABC+ABC+JKL betük egymás után megtalálhatók.
Androidra van ilyesmi ficsőr?ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest