- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
umek7
őstag
válasz jano_77 #28850 üzenetére
A Wipe Battery Stats csak az akkumulátor kezelés eddig összegyűjtött statisztikáit törli le. Természetesen akkor is lehet törölni ha már egy jó ideje fent van a ROM. Persze akkor nem kell meglepődni hogy ha hamar lemerül majd, vagy össze vissza értékeket mutat, de mint mondtam legalább(!!!) 3 teljes lemerülés-feltöltés ciklus kell ahhoz hogy reálisan beálljon az akksikezelés. És ezalatt tessék úgy használni mint majd bármikor máskor, ne használd azért kevesebbet mert most "hangolod" az akksi, vagy többet éppen.
-
umek7
őstag
Na bootol a gsfb10, erre vártam már mióta ;Y
-
kelzsoca
félisten
válasz FoBCRaistlin #28828 üzenetére
Azzal hogy leszedi róla a szoftvert, már bőven túlmegy azon amit megtehet egy ilyen készülékkel.
-
-
Shodan
addikt
Hogy tudom a legegyszerubben lementeni a kontaktjaimat? Ha gmail accal syncelem, akkor ugye oszekeveri az ottani kontaktokkal, a telefonon lementetteket pedig nem is jeleniti meg. Most kimentettem SDkartyara de ugyanugy a sok gmailes 'szemetet' is kietette. Szoval en csak annyit szeretnek hogy a telefonkonyvben levo nevjegyeket le tudjam menteni mondjuk gépre.
A masik hogy nem e letezik olyan app, amivel fizikai gombbal le tudom bontani a hivast, ha sut a nap annyira tukrozodik a kijelzo, hogy azt se latom mit nyomok.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
atillaahun
veterán
Kár volt, lényeges dolgokat nem tudott rajta javítani, a LED értesítés hiányát, és a nem működő ébresztést meg hozzáírta a nem javítható dolgok láthatatlan listájához.
Ja igen mitisakartam. A következő fájlokat kidobáltam SD3 alól, aztán most nem megy a böngészés. Attól tartok lehet összefüggés.
Melyik visszarakásával lenne érdemes kezdeni?qualcommsettings.apk
ssparts.apk
fcctest.apk
setupwizard.apk
taskmanager.apkAz elsőre tippelek, valakinek jobb ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
válasz atillaahun #28860 üzenetére
Nem tudom pontosan, de elsőre én is azt mondanám.
-
ggs
csendes tag
válasz robit1973 #28861 üzenetére
Én a sanity nevezetű progit használom ami többek között a telefonállást is felveszi (gondolom a többi rögzítő is hasonló elven műxik), az a tapasztalatom, hogy felvételi forrásként a "Phone call-t" a CM alapu romoknál nem támogatja, csak a mikrofont ezért halk a partner hangja. SDI-III -ken faján megy de itt viszont a facebook szinkront kell erőszakolgatni.
-
-
RtgLaci
tag
válasz domerator #28862 üzenetére
Igen, én. Itt - ezen a fórumon - nem kaptam. A másikon Tőled valóban kaptam másféle megoldást, amit ezúton is köszönök (a kézi record módszert), de azért nem egészen olyan komfortos, mint pl. az általam is favorizált automatizált AllCallRecorder. Rengeteg másféle ilyen programot kipróbáltam, nem nagyon jól működtek. Aztán hosszas keresgélés-próbálkozás után sikerült ezt a verziót megtalálnom, ami - úgy tűnik - tűrhetően működik.
Angol nyelvleckéket adok - veszek :) <<Xiaomi Mi 10T... :)>>
-
M0RGI
őstag
-
Winner_hun
titán
Készülék vagy szoftver hiba hogy a hívást nem mindig jelzi hallható hangon?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
domerator
veterán
válasz RtgLaci #28869 üzenetére
OK, peace ... azt hittem elfelejtetted
Nekem is volt fent automata recorder WinMo-n... aztán el is felejtettem egy darabig... aztán jött ki a szemem, mint a csigának eső után, hogy mijazisten rakta tele az sd kártyát...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
TRob1
veterán
válasz Winner_hun #28871 üzenetére
Inkább szoftverre tippelnék (tettél fel vmi olyan appot, ami pl. a felvevő/letevő "gombokat" változatja meg?) pl: Advanced Telephone.. stb. - Mert ezek okoznak/okozhatnak ilyesmi hibát.
(#28875) robit1973: Én is most tettem fel, de még nem próbáltam ki. Semmit nem lehet, vagy a másik fél hangját? Bepipáltad menüben?
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
robit1973
aktív tag
-
M0RGI
őstag
válasz atillaahun #28873 üzenetére
Köszi és köszönöm Surfym@n neked is az infót!
Régóta szerettem volna ilyen megoldást a hívásletevésre. -
Fredy74
tag
Hali mindenkinek.
En azt szeretnem kerdezni (mivel szerda van ), hogy lesz-e ma valami uj ROM?
Foleg a Sweet Dreams- re gondoltam, hogy esetleg lesz-e belole 4-es? -
Shodan
addikt
válasz Surfym@n #28859 üzenetére
köszi a kontaktos dologra esetleg valami egyszerű megoldás. ha sms nél is bemegyek arra hogy uj üzenet írása, kidob vagy 400 kontaktot, mert a gmaileseket is beleveszi
(Na ugy latom hogy azokat nem jeleniti meg , aminél a "csak telefonon" kategória van beállitva, hogy lehetne ezeket syncelni gmailel?)
[ Szerkesztve ]
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Fredy74
tag
Semmi gond a III-al , denekem meg csak a SD II-es van fent es gondoltam a III-ast kihagyom es egybol a IV-re valtanek.
-
baal-amiga
senior tag
-
Shodan
addikt
válasz baal-amiga #28888 üzenetére
igy van beállitva, illetve ahogy atillaahun is írja, csak my contacts előtt van pipa névjegyzékbe így is jeleníti meg. Viszont új SMS írásánál, amikor rákattintok hogy kinek küldeném felhozza az egész gmailes címlistát is mellé.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
atillaahun
veterán
válasz Shodan #28889 üzenetére
Hát az úgy érdekes. Úgy érted, hogy elkezded gépelni a nevet, és még akkor is túl sok a szemét közte? Ezesetben lehet a gmail fiókodban kellene körül nézni a kapcsolatok táján. Én egyszer raktam rendbe őket, igaz fél napomba telt, de azóta is hibátlan, meg remélem még sok évig az is lesz. Csak megfelelően kell őket csoportokba rendezni, és akkor a telefon sem problémázik majd a megjelenítéssel. Nekem legalábbis sikerült testreszabni.
-
istnag
addikt
válasz atillaahun #28886 üzenetére
Ezzel azt akarod mondani,hogy nem ébreszt? Mert nekem igen... A LED -et meg nem is néztem
-
istnag
addikt
Egy kis tapasztalat megosztás, sokat küzködtem az elején a CM7 aksi kezelésével, az n95 -nél határoztam el,hogy csak szűz romot hagyom fent. A szőrnyű aksi idő elmúlt,azóta váltottam SD III -ra,teljesen jó volt,csak qrva gyorsan merül. (Értsd 5 percenként 1% tétlenül.) Nyomoztam leszedegettem az appjaimat és feltettem újra őket. Kiderült a Yahoo Mail ami ette az aksimat az SDIII -nál és a CM7-nél is....ennyi,gondoltam megosztom,nem volt kevés idő míg ki tudtam szűrni...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest