- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz mark5138888 #29889 üzenetére
Idézet az 1. hsz-ból:
Aki életében most vett először androidos telefont, tegyen meg annyit a fórumozók és a saját lelki nyugságáért, hogy végignyomkodja a beállítások menüpontot a telefonban! Sok kérdésre magától is megtalálja az ember a választ. Természetesen ha nem megy azért van a fórum szívesen segítünk (azt hiszem nem csak a magam nevében mondhatom ezt).
-
SchiSa
tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz istnag #29897 üzenetére
Az a kis óra progi a büdös életben nem fog menni a Bladen, csak hogy mindenki lelke tiszta legyen Amúgy meg: az pont egy AOSP licensz alá sorolt progi, ha minden igaz. vagyis: FREE...
@SchiSa:
Jó, de te nem egyszavas hsz-eket nyomsz be két percenként....Rendben is van, hogy válaszol, na de... érted szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz dragon1993 #29858 üzenetére
Ezt a permissions-t atkuldened, vagy te, vagy valaki mas? Market link is johet, mert rakeresve minden progit kihozott, aminek a leirasaban szerepelt a szo...
-
nfranto
csendes tag
Sziasztok! Beújítottam egy gen1-es blade-et a szlovákiai orangeból, és szeretnék froyot tenni rá. De a főzött romokat mellőzném, csakis stock érdekelne. Meg is próbáltam a Finn Tele romját - FRY_SFIN_P729BV1.0.0B05, a FROYO_P729DLV1.0.0B04 nevű DELL XCD35 FROYO romját, de egyiken sem működik a market. Elindul, de ha valamit szeretnék letölteni kiírja, hogy starting download, majd pár másodperc múlva download paused, és dob egy hibaüzetet: "The application Market (process com.android.vending) has stopped unexpectedly". Valakinek valami ötlete, tippe?
-
sto1911
veterán
válasz sto1911 #29905 üzenetére
Szerintem megvan: Permissions
-
domerator
veterán
válasz istnag #29897 üzenetére
A warez téma szerintem nem ebből az óra widgetből kerekedett, hanem legfőképp abból, hogy az iGO hivatalosan nem létezik a droidon.
Vagy én siklottam át valamin?
Mindegy... van valami eredmény az óra widgettel? Nem lehet működésre bírni? Sweet Dreams 1-et használok.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Glatius
őstag
válasz nfranto #29907 üzenetére
Nem értem miért mellőznéd a főzött ROM-ot... semmivel sem rosszabbak mint a Stock romok, és sokkal jobbak is. Ha pedig mindenáron hasonló kell, akkor kelzsoca Fingerprintjei között nézz szét! Másik készülék változatlan ROM-ját használni pedig egyenesen butaságnak tartom.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Keeperv85
nagyúr
válasz nfranto #29907 üzenetére
Csak tipp (én csak okoskodni járok ide....): a telefon azzal a szoftverrel a Svéd hálózati kiosztást és minden egyéb dolgot is megörökölt. Köztük a RIL-t is, amivel a magyar 3G hálózat nem biztos, hogy túl jóban van...
@domerator: kellenének a megosztott könyvtárai is, amit szeretne a szerencsétlen használni.. valamelyik *.so fájl a sok közül jó is...
[ Szerkesztve ]
-
havast
aktív tag
eszméletlen ez a telefon. a wifi hotspot most megspórolta 1 usb-s modem árát arról nem is beszélve, hogy így nem felejtem ott sehol az usb-s modemet
-
róland
veterán
Milyen program van, amivel SD-re lehet mozgatni azokat az alkalmazásokat is, melyeket az APP2SD nem másol át?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
-
nfranto
csendes tag
így van, szlovákiában vagyok
-
domerator
veterán
válasz istnag #29920 üzenetére
OK, istnag, bevállalom... wrz oldalon találtam ezt a digi óra widgetet... hívhatod a zsarukat, mert eltüntethetetlenül nyomát hagytam a bűnömnek.
Sőt... az is ki fog derülni, hogy a winrar-om sem legális, a pdf olvasóm sem, nem beszélve az office-ról, hovatovább a windowsom sem az.Van még egypár, csak most nem jut eszembe... de nem is említettem a droid programjaimat bazz... ott is van bőven, ami fejbelövéssel jár...
Most megyek és keresek egy sgs2 tulajt és megpróbálom rábírni, hogy szedje ki a lib fájlt az órához, mert nem nyugszom, amíg elhurcolásom előtt nem gyönyörködhetek a widgetben.
Így jobb?
-
Saccco
nagyúr
válasz dragon1993 #29858 üzenetére
Jó ötlet, be is szereztem.
THXszerk:
(#29908) sto1911: Market link: Permissions Denied[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Glatius
őstag
válasz nfranto #29925 üzenetére
A Schisa linkjében szereplő gyors, stabil mindenevő Gen1-es Froyo ROM-ra gondoltam én is. Mennyibe fáj kinn egy feltöltőkártyás Blade jellegű készülék?
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Saccco
nagyúr
válasz domerator #29933 üzenetére
De az XDA-n is fent van, tehát akkor nem igazán warez.
(#29931) kelzsoca:
Ez már más kérdés.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
nfranto
csendes tag
válasz Glatius #29932 üzenetére
A feltöltőkártyás Blade 160€ és San Francisco néven árulják. Az orange évek óta nem zárolja a készülékeket, tehát bármilyen kártyával használhatóak. Én egy ún. "snov" előfizettéssel vettem, amivel kaptam 55 perc hívást bárhová, 2000 percet orangera, +1 sim kártyát amit bármennyit hívhatok ingyen. Ez havi 20€ és így a telefont 1€-árt kaptam. Ha érdekel nézz szét az o2-nál is, ők is kártyafüggetlen telefonokat árulnak: http://www.o2.sk/pre-vas/e-shop/vsetky-telefony
-
Glatius
őstag
A "tiltott helyek listája" nagyon aranyos téma
-
domerator
veterán
válasz dragon1993 #29937 üzenetére
reklámozza a rosseb
-
Saccco
nagyúr
válasz dragon1993 #29937 üzenetére
Nem kerestük, aludtunk (legalábbis én).
(#29939) domerator:
Minden ami warez tiltott.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Glatius
őstag
válasz domerator #29938 üzenetére
Ne kattanj már rá egy szándékosan kétértelmű megjegyzésre... nem érdemel több szót a dolog. De sosem az a bunkó aki figyelmeztet a síkos témára, hanem az a szerzői-jog védő aki bezáratja a topikot, esetleg fórumot, ha valami jogelleneset talál. Ne hívjuk ki magunk ellen a sorsot, a jog nem a racionalitásról szól.
-
kelzsoca
félisten
válasz Glatius #29943 üzenetére
Hát igen, csak azt kell megérteni, hogy nem azért szólunk a warez miatt, mert az minket zavar, hanem azért mert a Prohardver oldalain/fórumain tilos a warez, ellenkező esetben a topicot akár be is zárhatják, vagy x időre szüneteltetik, ameddig nem tisztulnak ki a fejek.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Glatius #29943 üzenetére
Jóvanna...
PEACEEEE mindenkinek!!
(és felejtsétek el a windowsomat... tudatmódosító hatása alatt írtam)
Most akkor lehetséges a digi clock widgetbe életet lehelni vagy nem. Azt csak találgattam, hohy lib kell neki, nem értek hozzá.
-
Simba86
senior tag
válasz mark5138888 #29884 üzenetére
egy jó irányzott mozdulattal föld körüli pályára állítod a kütyüt és ott a ŰRrepülőgép üzemmód
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
FoBCRaistlin
őstag
Tudtok valami orvosságot az Ó Ő Ű sms problémára?
Ha már volt, akkor sry, kövezzetek megAzt jól látom, hogy pl a vodkás 2.2 esetén írja a visszalévő karakterek számát, addig a telenoros 2.1 nem?!
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest