- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Glatius
őstag
válasz FoBCRaistlin #29950 üzenetére
Nem tudod írni, vagy nem jeleníti meg???
Mert a legtöbb billentyűzet tudja akár rögtön táblából, de hosszú billentyűnyomásra biztosan.Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Glatius #29951 üzenetére
Bocsi, konkrétabban az a gondom, hogy ha beírom ezeket a karaktereket, akkor sok karakternek veszi (asszem 100). Szal ha Beírok 2 ilyen karaktert, akkor azt 2 üzenetben akarja küldeni.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
domerator
veterán
Gyári sms alkalmazásnál is levesz 30 karaktert az említett betűkre.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Glatius
őstag
válasz FoBCRaistlin #29952 üzenetére
Hát.... sajnos kódolást vált a speciális ékezetekre, és akkor két karakterhelyen írja le az 1-et, tehát 80 karakter 1 SMS. erre nincs orvosság. Ez már néhány fatengelyes telefonon is így működött, de furcs volt: ai Alcatel OTC és a SiemensC35i még továbbította normálisan, az ST-55 (Panasonic GD-55 Siemens változata)már megfelezte a karakterszámot, Nokia 6280,ugyanúgy, a Penge pedig már ismeretlen előttem, SMS-t csak kapni szoktam, egy perc beszélgetés áráért nem fogok egyetlen nyomorult üzenetet küldeni.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
domerator
veterán
válasz FoBCRaistlin #29955 üzenetére
Pedig épp azért néztem meg most, mert beírtad.
Az nem lehet, hogy a használt keyboard is számít? Én ezt smartkeyboarddal tapasztaltam.
Szerk: Na ezt nem értem... most a smartkeyboarddal is 100-at vesz le az árvíztűrőre.
Komolyan... az előbb írtam egy sms-t és vagy 70 karakter után jött egy hosszú ő és ott csak 30-at vett le...
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Stirlitz
senior tag
válasz Keeperv85 #29890 üzenetére
Bármilyen hihetetlen, ez rám is igaz. (jogtiszta programok) De válaszuk már ketté az elméletet és a gyakorlatot. Amíg elméletről van szó ne kiabáljunk warez-t, amikor direkt link ilyesmi van, az warez. Érted, elméletben gondolhatok rá, hogy agyonütőm az asszonyt, de megcselekednem nem szabad. És nem is cselekszem, jó egészségben van a drága.
[ Szerkesztve ]
-
pista59
őstag
Sosem néztem eddig, én sem írok sms-t. Egy ékezetes karaktar -100, de csak egyszer. Logikus.
A győztes féreg irtó baktérium
-
sto1911
veterán
-
gakoska
tag
Az SMS-kezelő programtól is függ szerintem. Pl. a Handcent SMS csak 1-1 karaktert vesz le az ŰŐÓ karakterekért (legalábbis ezt írja )
-
Saccco
nagyúr
válasz gakoska #29965 üzenetére
Küldéskor meg a kompatibilis betűket küldi el. Én is azt használom.
Szerk:
Most leteszteltem:
Handcent SMS -> Ő -> 159 fennmaradó
GO SMS -> Ő -> 69 fennmaradó[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
pista59
őstag
válasz sto1911 #29963 üzenetére
Köszönöm mindhármótoknak!
"ugyanis egy totális, fasisztoid beállítottságú rendőrállamról szól, ahol minden érzelmet kiváltó tárgy, vagy akár egy érzés is azonnali megtorláshoz vezethet."
Így kérem itten szóba hozni, ami warez[ Szerkesztve ]
A győztes féreg irtó baktérium
-
kelzsoca
félisten
===========================
Sweet_Dreams_Orange_Theme
===========================[ Szerkesztve ]
-
Beleczkil
tag
Nem tudom, Ti hogy vagytok a Penge kijelzőjével - lehet azért mert már a szemem se a legtökéletesebb, de most különösen ezekben a verőfényes napokban, egyszerűen nem látom rendesen a kijelzőt, annyira tükröződik.
Nem tudtok véletlenül valami megoldást, hogy jobban látható legyen?
ui.:
Tudom a világos esetleg fehér téma megoldása nagy meló.( SDIII romot használok. )
"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"
-
Saccco
nagyúr
válasz Beleczkil #29978 üzenetére
Automata fényerőállítás + sok-sok árnyék.
(#29980) SchiSa:
Moderátort keresek a FÓRUMHOZ![ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
_NCT
őstag
Jesus Christ modaco is átesett egy felületváltáson? Eléggé undormány hadd ne mondjam....
-
Gaabe
tag
Hali
Melyik verziójú recoveryt használjátok gen2 es pengéhez? -
Gaabe
tag
Köszi...
-
Beleczkil
tag
Tudom a Recovery 3.1.0.1 -et úgy cserélni 3.2.0.8-ra hogy az épp működő ROM-ot ne kelljen újra rakni?
"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"
-
sing1ep1ayer
őstag
Nem tudom miért isteníti mindenki a 3.0.2.8-at, nekem speciel több gondom is van vele. Gyakori, hogy egy-egy menüpontba történő belépéskor / parancs nyugtázásakor (home gomb lenyomása) nem történik semmi, néha pedig a képernyő feketébe vált. Ismételt lenyomás esetén végrehajtódik a kívánt művelet. A másik, hogy hangerő fel gomb lenyomásakor nem felfelé lép a menüben, hanem egy szintet visszalép (kilép). Ha ez az atomstabil, szuperjó, agyondícsért Clockwork, akkor a többi nagyon gáz lehet. Bár fagyni nem fagy... hogy valami érdemét is említsem.
Más: CM126 van fent nálam a Blade-en és az akksi üzemidő valami fantasztikus. Esküszöm az összes eddig próbált ROM-nál jobb, a rendszer pedig gyors és stabil. Egyetlen bajom a rádióval van, ami ugye nemrégiben került bele a Cyanogenmodba. Tök jól működik, csak éppen nem lehet benne páros tizedesre végződő frekit beállítani - azaz a 100.8-at nem hajlandó befogni, csak a 103.3-at. Van erre ismert gyógyír, vagy várjak még pár update-et?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest