- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz bozsokiandra #8451 üzenetére
-
törölt tag
válasz bozsokiandra #8453 üzenetére
-
ledgeri
nagyúr
válasz bozsokiandra #8449 üzenetére
.
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
válasz bozsokiandra #8455 üzenetére
Akkor max még annyi ötletem van, hogy ha kell frissítsd az appot, utána töröld a cache-t vagy akár a többi adatot is, hátha észhez tér.
-
Hege1234
addikt
válasz bozsokiandra #8449 üzenetére
ha nagyon sok van
amit nyűg lenne kézzel kitörölgetni..
akkor nyiss pc-n egy
dev menüt (F12 gomb)
ezen az oldalon:
https://www.youtube.com/playlist?list=WL
(ha nem jönne be automatikusan a console, akkor ESC gomb és előjön)és ezt illeszd be a konzolba:
setInterval(function() {
document.querySelector('#contents button[aria-label="Művelet menü"]').click();
var things = document.evaluate('//span[contains(text(),"Megnézendő videók")]',document,null,XPathResult.ORDERED_NODE_SNAPSHOT_TYPE,null);
for (var i = 0; i < things.snapshotLength; i++) {
things.snapshotItem(i).click();
}
}, 1000);
és enterezzel elkezdi maga kitörölgetni egyesével..
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Valaki befogadna a családjába? Kifizetek 1 évet előre.
-
FattyDove
őstag
Akit érdekel.. A youtube simán enged Argentínáról Törökországra váltani a premium esetében.
-
törölt tag
válasz s7evcsenko #8467 üzenetére
Egyelőre nem. Szeptemberben küldtek egy ilyen emailt:
"To continue using the same Mastercard card to make payments with Google after September 30, 2022, without having to re-enter your card details, you must save your card details by using it to make a payment manually before September 30, 2022. If you don't do so, your card will no longer appear in your account, and you'll have to re-enter your card details to use it again."
De ezt már eljátszották januárban is. Azóta is megy anélkül, hogy a kártyát újra hozzáadtam volna. -
FattyDove
őstag
válasz Toltotollkin #8471 üzenetére
Premiummal nem látok ilyeneket
-
ledgeri
nagyúr
válasz Toltotollkin #8471 üzenetére
Ha oldal eleme, akkor ublock origin. Specifikusan nem tudom, mert nálam minden tiltottan indul, és oldogatom fel a dolgokat.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
kezdő
senior tag
Na megérkezett a hazai áremelés is (sehol 1 hír róla?) vagy ez Apple specifikus?
iPhone app magyar fiókkal ezt dobja:
Egyéni 2390 Ft
Családi 3590 Ft[ Szerkesztve ]
-
titán
-
tobias40
veterán
Sziasztok!
Van egy családi prémium előfizetésem.
Az volna a kérdésem hogy meglehet-e változtatni a "család felelős" email címét?
A családi előfizetésben levő másik email címre szeretném megváltoztatni de nem találok erre lehetőséget.
Hátha ti tudtok rá megoldást!Előre is köszi!
-
Góliát
őstag
Sziasztok! Tegnap kikölcsönöztem a TOP GUN nevű filmet és 2000 forint volt a HD verzió, csakhogy a Paypal több mint 6000 forintot vett le! Létezik ez?
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
VoidXs
Topikgazda
Arra tudnék gondolni, hogy PayPal-en nem Magyarország van megadva, ezért egy bug miatt a külföldi árat vonta le. Customer support lényegében nem létezik, szóval PayPal-en keresztül tudsz visszaigénylést kérni.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
mefistofeles
addikt
Pár napja írtam, hogy kaptam egy emailt, miszerint minden YouTube fiókomat törölték.
Akkor még napokig simán használtam őket (két kis csatornám van-volt) de tegnap úgy tűnik tényleg törlésre kerültek, nem tudok már sehová belépni.
Elfogadnám esetleg a kemény döntést ha némi konkrétumot is kapnék. Nem lenne illő, ilyen esetben részletezni miért is történt a kizárás?Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
ledgeri
nagyúr
válasz mefistofeles #8480 üzenetére
Melyik nagy corp részletez ban-okat? Melyiket érdekli az "illene" fogalma?
-
borges7
aktív tag
Sziasztok!
Családi csomagnál mennyire vizsgálják a lakcímet? Öcsémékkel egy házban, de nem egy lakásban lakunk. -
-
FattyDove
őstag
válasz ledgeri #8485 üzenetére
Először argentin VPN-el vettem prémiumot, amihez akkor kellett egy random argentin lakcím. Amióta az argentin előfizetés drágább lett, azóta törökre váltottam, viszont itt nem kért már török lakcímet, elfogadta az argentint. Eközben persze végig innen használom VPN nélkül.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv. YouTube appban hol látom az általam korábban kedvelt videókat? Valamint hol látom azokat a felhasználókat akiknek a videóit kedveltem?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz MikeWazowski #8487 üzenetére
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
titán
válasz MikeWazowski #8489 üzenetére
A bal oldali menüben van.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
VoidXs
Topikgazda
válasz MikeWazowski #8489 üzenetére
Bal oldalt kinyitod a szendvics menüt, majd a lejátszási listákat, és valahol köztük lesz.
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm Nektek!
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
a youtube-ot hogyan tudom letörölni android (9) telefonról? Hogy ne tudjon lejátszani semmivel, meg lehet tőle szabadulni teljesen?
Van egy beépített youtube a rendszerben, amit az sd maid sem tud leszedni, de hiába tiltom le, még mindig elindul valamiféle primitív yb lejátszó. Nem lehet kigyomlálni? Illetve csak rootolásaal? vagy még úgy sem?
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
ledgeri
nagyúr
válasz Wolfskin #8494 üzenetére
Márka, típus is kéne, mert nem mindegy, hogy milyen nagy gyárttó milyen személyreszabott OS-ében milyen lehetőségek vannak.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Wolfskin #8496 üzenetére
Nagy eséllyel mókolás nélkül nem tudod törölni. Mókoláshoz nem értek. Opció még, hogy mindent átállítasz (alapértelmezett app, és alapértelmezett applink youtube linkekehez), ami abba az irányba tereli a lejátszás folyamatát.
-
-
FattyDove
őstag
Van arra lehetőség, hogy tök új ajánlásokat kapjak? Kezd unalmas lenni, hogy ugyanazokat dobja be hetek óta, sőt olyanokat, amiket korábban már néztem.
Mindezt úgy, hogy 59 csatornára vagyok feliratkozva, ami mind teljesen más.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz FattyDove #8499 üzenetére
Töröld az előzményeket a youtube accountodban. Arra is alapoz amikor keres ajánlást. Ha viszont nem vagy beépve, akkor töröld a sütiket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest