- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós kamerák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz Drenadar #10500 üzenetére
5.0 fölött minden Androiddal kell mennie (kivéve persze, ha hibás a funkció).
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Arween
senior tag
válasz andrisbandi #10487 üzenetére
köszi de nem lett meg,beszerzés alatt az új
-
Hegasus
senior tag
ilyennel van valakinek tapasztalata?
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
andrew82
tag
válasz spiderpig820 #10495 üzenetére
Utolag reggel probaltam azt is, de mar lehet keso volt.
-
andrisbandi
őstag
6.0 Android hibás
- Milyen telón, melyik Androiddal van ez a bt hiba?
(Csak kíváncsiságból kérdezem, nem vagyok szaki a témában.)░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
Mr. Zöld
csendes tag
Hello!
Be akarok szerezni egy xiaomi mibang 1s-t és az érdekelne mennyire használható v. nem használható Windows-os telefonal? -
Cathfaern
nagyúr
válasz Mr. Zöld #10514 üzenetére
Van nem hivatalos kliens amivel működik a pulzusmérés is (Bind mi band). Ingyenesen letölthető, de az alvás részhez fizetni kell (egyszeri $1-2), pulzusmérős nem tudom melyik részben van benne. Nem tud mindent amit hivatalos (pl. mély alvást nem jelzi ki), de a fő funkciók mennek neki (lépésszámlálás, már pulzusmérés, (okos) ébresztés, bizonyos alvás statisztikák). Viszont ami egyáltalán nem működik az az értesítések, se app, se telefon, se sms értesítést nem tud kiküldeni a band-re, ez sajnos oprendszer limitáció (MS saját okoskarperecét leszámítva más se fogja tudni).
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
kóóó
aktív tag
Csinalta Coolpad F1-en 4.4-es droiddal, aztan most a zte v5 red bullon 5.0.2 es most 5.1.1-ea CM-el is.
De anno ez mindenkinek gondja volt, nem volt megoldas.
Azta eltettem par honapra a band-t es most meg mindig fen all a hiba....Üdv.: kóóó!
-
Melack
veterán
A Mi Fit appot hogy lehet "védetté" tenni, hogy mindig fusson a háttérben? Az a pár értesítés fontos csak, amit az is tud.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
andrisbandi
őstag
válasz Melack #10518 üzenetére
Stock Lollipop esetén: telefon beállítások / hang és értesítés / hozzáférés értesítésekhez
- Ha ezt beállítod,
plusz a Mifitben, h mire jelezzen, akkor mindent jelez majd a pánt.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
arnoldx17
csendes tag
Egy kis érdekesség
Szerény kis karkötőnk a Smartbond™ DA14680 chipet használja. Specifikációk:
-96 MHZ ARM Cortex M0 proci.
-8 Mb flash memória.
-128 KB RAM és ugyanennyi ROM.
Bővebb infók: [link]apt-get rekt
-
Upo
addikt
Én zte v5-el használom probléma nélkül. cm12.1-el, tegnap óta a legfrissebb mokee-val. Simán párosodott a mi fit alól, és mennek az értesítések is.
Azt kell csinálni amit ír. Amikor párosít, akkor párszor megkoppintani a karon hogy felébredjen, mikor megtalálja és villognak a ledek akkor szintén kopp. És kész. A bluetooth menüt el kell felejteni, onnan törölni kell mert úgy nem párosodik.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
LG G4-el használ valaki Mi Bandet? Érdekelne hogy a Smart Lockban a megbízható eszközök közé fel lehet-e venni, és ha igen, mennyire kell a közelében lennie hogy ne kérjen kódot? Elég ha csak a csuklómon van miközben feloldom, elég ha a másik kezemen van, vagy közvetlenül mellette kell lennie?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
CsHuszi
csendes tag
válasz SidCorky #10523 üzenetére
Nekem ha a Z3c-m gyári romjával(5.1.1) ha 10m-es körzetében van a miband, akkor felodható volt. Így sok értelmét nem láttam, így nem is használom.
Ja és elég sűrűn eldobálta a kapcsolatot is és nem párosodott újra autómatikusan csak egy bt ki-be után.
Talán miui-val működne a távolság érzékelés(gondolom a bt kapcsolat energia szükséglet alapján), de ezt majd a szakik alátámasztják vagy cáfolják.P30 pro, Wach GT2e (Sony Z3C, Honor 9, Miband4)
-
DanielK
addikt
Ha igazán strapabíró szíjat kerestek, akkor ezt vegyétek: link
Pár hete használom, de nagyon meg vagyok elégedve vele. Sokkal erősebb, mint agyári és a kialakítása miatt nem akad be sehova sem!
-
DanielK
addikt
válasz maggi1886076 #10530 üzenetére
az lehet, de 1 év alatt 3 eredetit használtam el, mert mindig elszakadt stb.
Én nem veszem le, csak ha tölteni kell. A víz (nem fürödtem benne, amúgy sem szeretek fürdeni - csak zuhany) állandóan gyengítette az eredetit. Ez strapabíróbb. Nekem tetszik. -
oris
aktív tag
Tegnap valamiért megkergült a mi band-em. Van lehetőség a megtett lépések szerkesztésére?
[ Szerkesztve ]
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
DanielK
addikt
válasz maggi1886076 #10532 üzenetére
Én zuhany alatt sem veszem le. Csak töltéskor. Mindegy, mint lehetőség bedobtam. Nem kötelező. Ez erősebb, ennyi.
-
efká
tag
Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget. Rendeltem Banggood-ról egy MiBandet, ma meg is érkezett, de valami nem tiszta. A MiFit app kommunikál vele, de az elérhető Bluetooth eszközök között pedig nem látni a MiBand-et. Mi lehet a gond, mit csinálok rosszul, miért nem találom ott? (LG G3, 6.0)
-
efká
tag
megoldódott
-
Arween
senior tag
Ismerős az én ráhatásomra vett 2 mibandot is a fehér led-es régebbi verziót.Megjött örülés van, a miui.hu-ról letöltöttük az értesítéses Mi Fit 1.4.113- et de egyik telefonnal sem tudunk a mibandhoz kapcsolódni folyamatosan azt írja ki túl sok eszköz van a közelben.Voltunk pincében ,kertben, szántón, de ott is ezt a hibaüzenetet kapjuk.Ugyanakkor a gyári vagy a Mi Fit 1.8.711 -al megy a csatlakozás pikk pakk..Mi lehet a gond?
-
andrisbandi
őstag
válasz Arween #10539 üzenetére
szerk.
pető bá' megoldotta úgy látomMi Fit 1.4.113
Próbáld meg így;
Beállítások\ alkalmazasok\ Mifit\ leállítás, majd adatok törlése
- Ezután újra be kell majd lépni a Mifit fiókba, és tiszta lappal indul az alkalmazás.Az én telómon (Sony Z1c, gyári Loli) úgy tudom a legegyszerűbben párosítani a gyári Mifittel, ha elötte a bt beállításoknál "a telefon látható más bluetooth eszközök számára" funkciót indítom a bt frissítés menüponttal. Csak elindítom, és átlépek a Mifitbe, kezdem a párosítást, kb 3 perc és kész.
[ Szerkesztve ]
░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
csipuka
senior tag
A BT elolepett nagyfogyasztova a Nexus5-omon, es ugy tunik hogy ha kikapcsolom a Mi Band Notify-t, akkor az awake megszunik. Mas tapasztalt ilyet a Mi Band Notify-al?
-
Arween
senior tag
válasz pető bá' #10544 üzenetére
Értem nagyon köszönöm nem tudtam erről a problémáról,de ezentúl ha valakit rábeszélek javaslom majd neki hogy csak a régebbit vegye meg.
Drenadar Ez sajnos még nem az enyém az egyik barátom rendelte 2-3 hete tinydeal-ról,én még nem rendeltem a Kínai ünnep miatt ,úgysem dolgoznak
-
csipuka
senior tag
válasz andrisbandi #10547 üzenetére
Nekem csak a heten jott elo.
Nem tom, hogy csak a szokasos security fix hozta elo, vagy a Mi Band Notify-ban levo lepes csekkolo uj feature. Mindenesete bosszanto. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest