- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
csonka
tag
Sziasztok!
Melyik jelenleg a legújabb magyar értesítéses app? És ami rendesen is működik.
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Most találtam rá erre a cuccra, és nagyon megtetszett, szeretnék venni egy ilyet, de természetesen fő hogy eredeti legyen!
Visszaolvasgatva ezt találtam: http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_126026.html. Innen megbízható, ha rendelek? Elég olcsónak látom. -
purpledonkey
tag
Helló! Többek között én is innen rendeltem az enyémet és biztos, hogy eredeti, sőt ez jelenleg a legkedvezőbb ár! Sokat rendeltem már a Gearbesttől és eddig nem volt problémám velük. Egyszer küldtek hibás terméket, de azt is -jelzés után- újraküldték. Sztem a megbízható webáruházak közé tartozik.
-
kerxy
senior tag
Köszönöm a válaszokat, akkor beruházok egy ilyenre, ha megjött jövök a kérdéseimmel
-
törölt tag
Sziasztok.
Android készülékhez letöltöttem a Mi fitt-appot és bereggeltem..kezdeném a párosítást erre kijön egy hibaüzenet, hogy bezárodik a program. Mitől lehet ez ? mi lehet a megoldás ?
-
Garold
senior tag
válasz #42007296 #6008 üzenetére
A ma érkezett Mibandommal ugyanez volt, 5x kilőttem a progit a futó alaklmazások közül utána 6. próbálkozásra már simán ment. Azóta többször is egyből sikerült párosítanom.
Ui.: Ki milyen Notify alkalmazást használ? Letöltöttem a Miband Notify free-t, de abban pl nem tudok értesítést beállítani az SMS-hez, minden appot felhoz de az SMS-t nem. Megéri megvenni a Pro-t, vagy van használható ingyenes alternatíva?
[ Szerkesztve ]
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Arween
senior tag
ez csak nekem tűnik erős koppintásnak? olyan erősen miban 2 érzetem van
kopi? -
twi452
senior tag
-
r3dsnake
nagyúr
Tökre vennék valami ilyet, de egyikhez sincs Apple HealthKit integráció.
-
derrik
őstag
én meg teljesen el vagyok keseredve, az eddig tökéletesen működő kedvenc Mi Band-om szerettem volna eladni.De nem vették meg mert Nagy kocka doboza van. És tájékoztattak, hogy az mind hamisítvány. Kár pedig engem megtévesztett. Tökéletesen működött az aplikációval minden értesítés és szintén bírta az akku 28-30 napig. Valamint minden irományán MI Logó van
[ Szerkesztve ]
-
Arween
senior tag
válasz nelsonmanian #6013 üzenetére
utolsó képen ,még az alkalmazása is tiszta koppintás
-
kerxy
senior tag
-
-
tybsen
addikt
Az utóbbi kb. 1-2 hétben a play store-store-os app megnyitás után azonnal leáll és bezáródik ("alkalmazás leállt" hibaüzenet). Az ébresztés funkció sem működik.
Az összekapcsolódással nincs gond, továbbra is megbízható eszközként párosítva van a band és nem kell kód a telefonom kijelzőjének feloldásához, szóval ez a része működik.
Ötlet esetleg, másnak volt már ilyen? Install újra az appot, hátha megjavul, vagy mi lehet? (Nexus 5 gyári 5.1.1) köszi!
-
-
internetezoo
senior tag
Zeaplus Band:
Zeaplus fórumon az admin androidra ezt írta: Power Sensor
Tinydealen az android app QR kódja: Body Sensor.
Akkor ezek szerint nincs saját appja. -
ggeleven
őstag
válasz internetezoo #6036 üzenetére
Power Sensor-t nem is találok Play-en és a Body Sensor 2,9 pontja sem túl biztató, pedig maga szerkezet nem rossz!
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
Vagany
őstag
válasz ggeleven #6037 üzenetére
Pedig ott van a PowerSensor is a maga 1,8 pontjával . Tiszta MiFit koppintás .
A body sensor app egész pofás .
[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
csonka
tag
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a megoldás?
Tegnap reggel óta hiába szinkronizálom a Bandet, csak a tegnapelőtti adatot írja és semmi mást. Se a lépésszámlálást se az alvásfigyelést nem frissíti és tegnap reggel nem is ébresztett. Tölteni lehet, legalábbis a harmadik led villog. (76%-on áll éppen) A MiFit szerint elvégzi a szinkronizálást, de mégsem. 1.4.113 magyar értesítéses van fent már hónapok óta. Nem lett semmi piszkálva azóta.
Mit kellene vajon tenni, hogy újra rendesen működjön? Ötletek?
-
ggeleven
őstag
Hopp, ez a hír volt már?
Mi Band 1S
Kijelző nélküli Band pulzusmérővel![ Szerkesztve ]
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
htc07
addikt
válasz r3dsnake #6047 üzenetére
Nekem pont az tetszik benne, hogy nincs rajta kijelző, elegánsabb így, plusz ott a karóra a másik kezemen.
Kijelzős karperecből van rengeteg fajta, biztos vagyok benne, hogy talál az ember olyat, ami tetszik neki.
Na meg az akkuidő is drasztikusan csökkenne a kijelző által, ami szintén nagy minusz ezzel a "felveszed és elfelejted" cuccal szemben.
+ nem lenne ilyen kompakt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DIGI kábel TV
- TP-LINK routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest