-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Nincs véletlen olyan app az eszközhöz, ami csak ébresztésre, valamint üzenet és hívásjelzésre használja a band-et? Úgy értem, ami nem szinkronizálja le a lépést meg alvást, de ébresztésre alkalmas.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
andrisbandi
őstag
válasz emiki6 #10601 üzenetére
A Mifit tudja ezt.
Egyszer beállítod az ébersztést (3 darabot lehet), azt utána teló nélkül is tudja a pánt.Egyszer kell beéllítani az értesítéseket is. Bt kapcsolat esetén mindent jelez a pánt.
Csak akkor akar szinkronizálni a pánt, ha kézzel elindítod a telón a Mifitet. Ha nem szinkronozálsz, kevesebbet is kell tölteni a pántot. (Amúgy kb egy hét adatait őrzi a pánt, ha mégis szinkronizálnál.)
░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
emiki6
veterán
válasz andrisbandi #10603 üzenetére
Igen, ezt tudom, de ha át kell állítanom az ébresztést, akkor mindenképp le kell szinkronizálnom és ezt nem szeretném. Talán azért, mert a lépések, alvás szinkronizálással fölöslegesen meríti az eszközt és húzza az időt is. Ha nincs, akkor kénytelen leszek ezzel megbékélni.
Ha már itt vagyok, még azt megkérdezném vetettétek e össze az 1s pulzusmérését egy megbízható, szinte pontos mérővel? Átlagosan mennyit tévedett? Mekkora volt az értékek szórása?
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Cathfaern
nagyúr
válasz emiki6 #10604 üzenetére
Szerintem a BT kapcsolat felépítése drasztikusan többet merít, mint a tényleges adatforgalom ekkora léptéknél. Magyarul 1 értesítés kiküldése a karperecre (főleg rezgetéssel, ami szvsz minimum 1 nagyságrenddel nagyobb fogyasztás, mint a BT adatkapcsolat) kb. annyira meríti, mint 1 szinkronizálás. Szóval hacsak nem napi 1 értesítésed érkezik, akkor jó eséllyel a szinkronizálás nem fog meglátszódni az üzem/készenléti időben
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
emiki6
veterán
válasz Cathfaern #10605 üzenetére
Csak az SMS-t és a hívást jelzi, a többiről. Hívni nem sokat hívnak, SMS-t meg naponta max 1-et kapok. Ha nem is merít sokat, de utálom kivárni, míg leszinkronizál, akár több napi mért adatot.
Így most vagyok 58 nap - 18%-on. Ez a második használati ciklusom.dajkapeter: Én ha vennék, akkor akkor lenne fontos, hogy pontos legyen, amikor pl edzek és akkor is a pillanatnyi. Mondjuk azt nem tudom, hogy képes e kb valós időben közvetíteni a telefonra a mért adatokat és ha igen az mennyire meríti, stb. Nagy szükségem mondjuk nincs rá, ez csak amolyan nem baj ha van / néha hasznos funkció lenne nálam.
-
Drenadar
veterán
ha mindent beállítok hogy mindent jelezzen, mindent csináljon... mennyire lesz káros az üzemideje a telefonra?
most még csak ismerkedem vele, de nekem minden elsőre működött... play-es Mi fit app, egyből megtalálta a cuccot és updatelt is rajta párszor
-
Hegasus
senior tag
válasz Cathfaern #10610 üzenetére
dehogy felejtős az, csak az eredeti mifit alkalmazás kell hozzá (nem a butított playes, azt jó kérdés frissítik-e valaha) a xiaomi shopból, és ott settings/route tracker. be is lehet állítani, hogy ha egy bizonyos szint fölé megy akkor rezegjen, de a telefonon kb másodperces frissitéssel is kijelzi, hogy mennyi az altuális pulzus.
és mint írtam én így használom napi szinten 40 percig, és elmegy az 20-25 napot.Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Hegasus
senior tag
válasz Drenadar #10613 üzenetére
bezony, pl ha lenne xiaomi mérleged (amit már kapni a hülyeazértnemvagyok boltban is asszem) azt se tudod szinkronizálni, meg ha màs mérleged van, akkor is vezetheted a kilóidat, manuálisan beírva, meg kiszámolja a bmit meg mennyi az ideális testsúlyod a korodhoz és magasságodhoz.
nah meg szerintem előbb frissül, és nem lehet tudni miket hagynak még ki a playesből :S(telepítés után angol lesz, meg ha jön frissítés automatikusan felajánlja, tehát nem kell hozzá a xiaomi shop, vagy állandóan meglátogatni ezt a linket)
http://mobilarena.hu/tema/xiaomi_mi_band_fittnes_monitor_sleep_tracker_karko/hsz_9982-9982.html
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
andrisbandi
őstag
válasz Hegasus #10614 üzenetére
Gondolom installnál engedélyezni kell az idegen forrásból telepítést.
- Erről egy ideje lemondtam ,... csak playből, azóta minden tökéletesen működik. Nem merek szakiskodni :-)░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
Drenadar
veterán
válasz Hegasus #10614 üzenetére
és ha nincs mérlegem és nem is akarok?
feltettem az általad mutatott linket, és annyit írt, hogy a verzió szám lesz csak más.megjelent a mérleg lehetősége is, de azt kihagyom
ha a settingsnél nem látok led color állítási lehetőséget akkor az enyém csak fehér ledes?
[ Szerkesztve ]
-
kárátékutyá
őstag
Nejemnek behalt az 'ájfonja. Amíg garanciában cserélik, vettem egy Nokia 635-öt. Első szóra kapcsolódott a free verziós Bind Mi Band a MiBand-hez, ébresztést is be lehetett állítani rajta.
-
Hegasus
senior tag
válasz Drenadar #10616 üzenetére
hát ha nem kell a folytonos pulzusmérés, és hogy vezesd a kilóidat manuálisan vagy xiaomi mérleggel, akkor lehet jó lesz a playes is, de mondom lehet több dolog sincs benne a playesbe, de azt jó ha fél napig használtam, csak ez a két dolog tűnt fel azonnal váltás után.
az 1s csak fehér ledes.andrisbandi: hát ez elméletileg a hivatalos xiaomi app store, szóval csak annyira káros mint bármelyik xiaomi app (vagy telefon).
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
feca81
aktív tag
Sziasztok!
Van vmi előrelépés LG G4 Android 6.0 + MiBand smartlockkal kapcsolatban? valakinek sikerült már? Látom sokaknak van problémája vele. Most vettem a karkötőt, csak ezért, és egy kicsit lehangoló, hogy pont ezt a funkciót nem tudom használni. Párom S6 Edgével hibátlanul megy (igaz az még csak 5-ös android).
Hibajelenség azonos, Mi Fit csatlakozik, számolja is a lépéseket, de LG nem látja a bluetooth device-k között a karkötőt, csak ha unpair-relem a Mi Fitből. persze csatlakozni akkor se csatlakozik hozzá, de akkor már legalább látja, A készülék rootolatlanMa nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
Hegasus
senior tag
válasz doongoo #10620 üzenetére
jobb később mint soha
amúgy még szerintem ez se "hivatalos" forgalmazás egyenesen a xiaomitól, mert ugye a xiaomi még nem is nyitott a nyugat felé egyáltalán. hanem bevásároltak egy adagot valamelyik webshoptól, ahol kapni xiaomi cuccokat, és a saját hasznukkal eladják.Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Drenadar
veterán
válasz Hegasus #10622 üzenetére
Tudtommal nem is akar hivatalos értékesítést. Pont erre épít az egész, hogy másokon keresztül úgy is lehet kapni a cuccukat. Nem kérnek ilyen GSM szolgáltatós értékesítésből, és nem akarnak hivatalos supportot sem fenntartani a világ minden részéről.
nekem nem is hiányzik...
-
Hegasus
senior tag
válasz Drenadar #10623 üzenetére
azt nem lehet tudni, hogy mik az üzleti terveik, de hallottam olyat hogy az mi5 már hivatalos nyitás lesz a nyugati piac felé, majd kiderül.
őszintén nekem se hiányzik, mert biztos hogy durván megnőne az áruk, és ráadásul sokkal többet kéne gyártani belőlük, aminek következtében nagyobb lenne a hibaarány is, ami nem elhanyagolható a webshopos "garancia" miatt.
én eléggé szemezek egy mi5-el, de csak ha olyan árban lesz mint a többi mi teló.Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
feca81
aktív tag
válasz SztiviVander #10628 üzenetére
ok, elírtam, de akkor így már világos, köszi. Ha jól látom, nincs más választásom, full gyalu a downgrade miatt, és akkor talán sikerül a párosítás. Mégegyszer köszi mindkettőtöknek, még átgondolom,megéri-e nekem a teljes reset.
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
consono
nagyúr
válasz SztiviVander #10630 üzenetére
Nincs rád kényszerítve, hogy használd. Én pl. csak akkor látom a céges levelezést, ha van PIN. De megszokja az ember, már fura lenne, ha simán csak feloldanám...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
zsiz
őstag
Reggel meg akartam nézni, hogy így hogy már frissítve lett a band a hivatalos android app-on keresztül, be tudom-e állítani az ébresztést Bind Mi Band programban, és igen. Így most már azzal is megy. Viszont ezzel sikerült is törölni az előző éjszakai alvás statisztikát mielőtt megnéztem volna droidon. No mindegy. Kipróbáltam, de engem valahogy nem fogott meg ez a Mi Band őrület
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
emiki6
veterán
Engem eleinte nagyon megfogott, most meg már azt kívánom bár nem mérné a lépést meg alvást, mert számomra tök fölösleges...
-
Upo
addikt
válasz feca81 #10629 üzenetére
De neked nem a párosítással van gondod, hanem a smart lock nem működik ugye? A mifit párosítja a karkötőt és működik is. Akármit bűvészkedsz nem lesz jó 6.0-n mert gyári hibás, a gyökereknél a google cseszte el. De szinte azonnal jött javítás, a 6.0.1 gyakorlatilag a smart lock miatt jött ki ilyen gyorsan. Az LG-t kell ütni szoftverfrissítés ügyben, de az meg szinte reménytelen, én annak idején megfogadtam hogy soha többé LG. A "következő hónapban lesz új android" az kb. 1 év (!!!) alatt lett meg, utána azt mondták hogy nem lesz ég egy verzió váltás mert nem bírja a hardver, ezzel egyidőben meg sokkal gyengébb készülékeket elkezdték szórni a kérdéses verzióval. Azóta tényleg nincs LG, nem is lesz, de látom hogy eljátsszák ugyanezt szinte minden telójukkal. A közösség haragjában bízhatsz, minél többen reklamáljatok hogy javítsák ki a smart lock bugot. Bár ilyen elavult készülékkel nem tudom mit akarsz , az LG-től simán kinézem hogy nem foglalkozik vele. Vagy dobj fel egy CM13-at és örülj, jó lesz a smart lock és még rendesen meg is táltosodik tőle.
Ha akarod a smart lockot akkor vissza 5.1-re, vagy előre 6.0.1.[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
drmotto
őstag
A nagy gyártók közül az pont LG az aki adja a frissítéseket. Samu, Sony sehol, HTC dettó.
A samu most tart a 6.0 béta kiadásánál szűk körben, miközben az LG már a 4. google javítási peccset tolja ki hozzá. És ez már a G2-nél és G3-nál is így volt. Sőt, a G2 minihez is adtak ki még nemrég is 5.1 frissítést, ami pedig már ugyancsak elmúlt 2 éves. Szóval ha van gyártó aki ad is frissítést az pont az LG. Hogy a 6.0.1 miért nincs kint sehol (még hazai pályán Koreában sem) azt meg sose fogjuk megtudni.
Én is várom már a smart lock-ot, meg a 6.0.1-et, de azt nem lehet mondani hogy nem törődik a telefonokkal.
A CM romhoz meg nyitott BL kell, ami gari vesztés.[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Gearbest-en 11,49 a sima fehér ledes EDMIB2 kuponnal
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
andrisbandi
őstag
válasz drmotto #10635 üzenetére
Régebbi telóimon CM ROM volt, amik szépen frissülnek. Ezért nem izgatott a gyári frissítés...
De a mostanin gyári Android fut, az is marad. Így már én is utálom a Sonyt :-)░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
andrisbandi
őstag
Igen, eredetit árul a Gearbest.
- Mint boltot nem igazán szokták ajánlani, mert ha gond van nem segítőkészek. Emiatt van aki csak a feláras nyomonkövetéssel mer ott vásárolni.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
Upo
addikt
válasz andrisbandi #10639 üzenetére
De hogy miért szálltak el az árak ennyire, tavaly több helyen is volt 10$ alatt, én is vettem párat, most meg örülünk a 12$+tracking árnak...
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
virkir
veterán
válasz andrisbandi #10643 üzenetére
Már nem él.
Annyi volt, hogy rendeltem színes ledest az eladó meg küldött fehéret, én meg visszakértem a felét.
Közben meg rá is jöttem a ledek annyira rövid ideig élnek egy értesítéskor, hogy sokszor esélyem nincs ránézni mire már kialszanak.
Így meg nincs is értelme számomra a színeknek, elég a rezgés, abból is tudom mi jött éppen."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Ha nem a playes appot használom, akkor futáshoz kell a telefont magammal vinni?Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest