- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Notebook hibák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok.
Jelenleg eu stabil rom fut a telefonon. De jött új verzió. A beépített updater appal lehet frissíteni adatvesztés nélkül? Vagy jobb fastboot-ból indítani a frissítést?
Más....
Használ valaki gcam-ot?[ Szerkesztve ]
Csend a lelke mindennek!
-
Joe 89
tag
válasz gabikiraly2 #1255 üzenetére
Gcam-ból a BigKaka AGC_8.4.300_V9.7
verziója egész jó szerintem. -
dudzsi
tag
válasz DroiDMester #1254 üzenetére
Szia! Hol vetted? Mert nem log bele de még is tejesedik.
-
xabolcsy
aktív tag
Ezen nincs kivágás, de olyat akartam amin nincs.
Ez nagyon jó minőségű! SmartDevil Lens Glass For Xiaomi 13[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
Nekem a 11 Ultrán vakunál kivágott üveg volt és sose jelentkezett (igaz nem is használtam a vakut rajta, de most kirpóbáltam és nem tpaasztaltam fátyolosodást)
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
szpali
addikt
válasz xabolcsy #1259 üzenetére
valami nem oké a linkeddel, így a jó:
https://www.aliexpress.com/item/1005002829707200.htmliPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
femiki
tag
Kérdezni szeretném, hogy bejövő híváskor a névjegyzékben szereplő neveket nem jeleníti meg, csak a tel.számokat. Hogyan lehet ezt beállítani? Az mindegy hogy a nevek a sim-kártyára vagy a készülékre vannak mentve? Illetve én a DW-tárcsázót raktam fel. Viszont a régi telón is ezt használtam, és ott kiírta a nevet is bejövő híváskor.
-
dudzsi
tag
Köszönöm mindenkinek! Veszek akkor majd ezek közül és kiderül.
Visszont lenne még egy kérdésem. Némitásnál lehet valahogy kivételeket hozzá adni? Mert "nezavarjanak"-nál tudom hogy lehet. -
SharpSA
veterán
Ki milyen órát használ ezzel a telefonnal, amelyiknek jól látható a kijelzője napsütésben is (lehetőleg automata fényerőt is tudjon), adott appok értesítéseit mutatja és lehet törölni is és lehet fogadni a hívásokat általa a fülesen?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
-
őstag
Egyébként úgy érzem, hogy engem is utolért a pár másik usert is felidegelő issue, melegszik a telefon mint a picsa. Kocsiban a váltó elé rakom árnyékba, nem merek róla navizni se, akkukímélő módban, kikapcsolt képernyő mellett megy Spotifyon a zene rajta BT-n keresztül és egy 20 perces út után olyan izület bizsergetően, kellemetlenül meleg a teló.
Hiába indítom újra, hiába használom 60Hz-en (de amúgy mért is kéne, 120-ra van tervezve), ugyanúgy fos. Akinek van/volt ilyen baja, meg tudta oldani valahogy? Letöröltem 659 millió appot róla, kikapcsoltam háttérben futást, mindent állítgattam oda és vissza, de a teló elolvad (42-46 fokos az aksi gyakorta program szerint), a fényerőt láthatóan lejjebb veszi mint a maximum. Locked BL, gyári EU OS.Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
Dino69
aktív tag
válasz kicsipapucs #1277 üzenetére
Nekem a 44 fokos kocsiban szintén meleg szokott lenni, illetve ma a 30 fokban, a zsebemből forrón vettem elő.
Jelenleg 24 fok, klíma, és semmi gond a telefonnal. Ha melegszik állandóan, akkor gari és nem lesz több probléma. -
magmakocka
aktív tag
válasz kicsipapucs #1277 üzenetére
Szerintem, csak ez az eszeveszett meleg okozza a gondokat. Nekem is mostanában jobban melegszik. De egy 24-26 fokos környezetben nem melegedett annyira. Elég vastag tok van a telefonomon, attól is függhet.
- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
lovas93
tag
Milyen fóliát ajánlotok a telóra? Úgy hallottam, hogy az üveg fóliák nem olyan jók a kijelző alatti ujjlenyomat olvasó esetén, de attól valahogy nyugodtabb lennék, mint ettől a gyári fóliától. Kicsit kezd már karcos lenni és szeretnék tájékozódni, mielőtt rendelek. Előző telóimra AliExpressrol rendeltem mindig és beváltak, csak ugye itt van egy nehezítő tényező
-
watchfun
tag
Valahogy ki lehet rakni a telefon képét monitorra? Ilyen USB-C/HDMI dologra gondoltam...
-
doctorur
tag
Egy kis segítségre van szükségem!
Nyilván valamilyen beállítási probléma, de a miui fájlkezelőből nem tudok megosztani semmilyen dokumentumot.
A probléma a FUXI_V14.0.31.0. és a FUXI_V14.0.30.0. romoknál jelentkezett és csak a miui fájlkezelőjével. A google files gond nélkül megy.
-
MODERÁTOR
Jött egy ilyen nekem:
Everybody lies.
-
szpali
addikt
Sziasztok! Ha weekly .eu -ról szeretnék visszamenni Stabilra, akkor azt csak factory resettel tudom megtenni igaz?
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
nagyúr
-
juve600
nagyúr
xiaomi.eu stabil rom milyen mostanában ? mik a tapasztalatok ?
-
nagyúr
-
szpali
addikt
válasz DroiDMester #1295 üzenetére
Akkor ha nem frissítek hetit és megvárom a következő stabilt, akkor felmehet?
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest