- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopidoo
senior tag
Authentic fotókon nálatok nem buknak be nagyon a sötét részletek? Hogy megnézzem a különbséget, csináltam 1-1 képet a két módban és arra jutottam, hogy a vibrant nálam jobban hasonlít a ténylegesen látottakhoz.
-
osonte
őstag
Én nem tudok angolul (illetve keveset, olyan informatikai angolt tudok ), de annyira kevés helyen van és olyan egyértelmű dolgok, hogy szinte észre sem vettem. Persze így hogy beszélünk róla és keresem, lehet találni, de szerintem nem ront a felhasználási élményen. Mondjuk tényleg megcsinálhatnák, mert nem sokon múlna.
Honor 200 Pro
-
Atomgeszi
veterán
Mert azok csak a china romon vannak, plusz dolgok. nem fogják lefordítani.
Max, ha valaki (mint régen svgyula) lefordítja, és elküldi nekik és beépítik a romba.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz retesz147 #422 üzenetére
Hát pedig ezzel nem sok hátrány fog érni. Sőt. Ami a globalon magyar, az a xiaomieun is az. Csak a plusz dolgok egy része nem az. Amivel mondjuk alapból nem is találkoznál.. Csak nagyon nagyon mélyen.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!!!
Nekem az a problémám hogy ha jól mondom recovery-n keresztül tenném fel a romot a v14.0.23.0 TMCCNXM akkor ha belépek a készülékem menüponjába és a MIUI verzió menüpontába kidob vagy Update alkalmazás leáll...mi lehet a baj?!NAGYPAPA
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen telefon beszerzésén, mert már igen csak csere érett a Mi 9.
Igazából én amire használom a telót az telefonálás, böngészés, neten videó nézés és fotózás. Fotózás alatt értem pl nyaralás / kirándulás alatt készített képek, vagy ha munka úgy kívánja alkatrészek fotózása ahol jól tud jönni ha jó makró képet is csinál.
Illetve elég fontos volna a jó üzemidő is.
Ezek tekintetében éri e az árát jó vétel e és jó csere lenne e a Mi9 után ?Előre köszönöm!
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok,
talán két napja nem működik az a funkció amikor egy appot kicsire véve hosszan rányomok és oldalt megjelenik a lakat / osztott kérenyő / ablak mód / beállítások.
Csak a anvigációs gombok működnek. What happened -
osonte
őstag
natë! Megint foglalkoztak a kamerával, X13, X13 Pro. Téged melyik érint? Költői a kérdés, tudom mindkettő.
Honor 200 Pro
-
retesz147
addikt
Skacok... Fólia, üveg, tok van ajánlott?
Ki mit próbált ki eddig, mennyire vált be?
Gyári fóliát lehúzzátok, vagy arra teszitek az üveget?Minden játszik, Ali,ebay, belföld.
Köszi!
Xiaomi 13 eu dev...
-
TpS
őstag
-
retesz147
addikt
Köszönöm!
Ezekből választok!Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
Eu dev-en csak én nem találom a beépített infra progit?
Hol kell keresni?Xiaomi 13 eu dev...
-
gyikhuszar
tag
Sziasztok!
Itt volt az ideje, rendeltem egy Xiaomi 13-at. Mivel ezer meg egy éve nem vettem új telefont, ezért már nem tudom hogyan lehet biztosan kideríteni, hogy kínai vagy globál régiós a készülék. Smartshopból vásárolom, az ügyfélszolgálat azt írta, hogy global, de azért egy egészséges kétely van bennem ez ügyben.
Köszi!
-
natë
nagyúr
válasz gyikhuszar #444 üzenetére
Feltűnne, ha kínait kapnál, hidd el.
-
novinyul
veterán
-
nagyúr
válasz gyikhuszar #444 üzenetére
ide beírod az IMEI számát, ez megmond róla mindent! (kell neki egy kis idő még le csekkolja)
a garanciára csak 1.évet fog írni, de ez úgyis attól függ hol veszed!
Az enyém hivatalos helyről van 3.év garival mégis 1et ír rá![ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
válasz gyikhuszar #449 üzenetére
Kínai verziós max. olyan amit nem adtak ki Global-ba(pl. 12S Ultra) Ez ugye a boltokra értendő, amúgy bárki hozhat be nem Global kiadású telefont.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest