- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az enyém sem, de ez nem meglepő. Pár órát elrepkedek vele, megnézem a híres helyeket, meg év végén a Top Gun DLC-t meglesem és ennyi. Ettől függetlenül elismerem, hogy brutál jól néz ki még konzolon is. (vagyis legalábbis már ezen a stream felvételen is)
Live-Die-Respawn
-
addikt
válasz MarioAna #57195 üzenetére
Van nekem itthon Atari és ZX Spectrum. Nálam arra felé kezdődik a retro. Amúgy örülök, ha van pár régebbi játék Xbox -on is. Csak kár, hogy nem mindegyik frankó konzolon.
Viszont amit írtál jó kis cucc, még nem volt a kezemben. Régebbi konzol vásárlását tervezem éppen. Van pár jó állapotú cucc a piacon. Akár SNES is.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Steve1207
veterán
válasz 30z.Samu #57183 üzenetére
Arra szerintem várhatunk, nem nagyon láttam DB játékot teljes dlc pack-kal, Xenoverse-ből se jött úgy emlékszem. A FighterZ-t is behúztam volna (itt is), ha 5-6 körül van cakpak mindennel, de még mindig csak az alap Ultimate-es van, ami tartalmaz plusz karaktereket, csak ugye nem mindet.
.
-
AMD Power
titán
Csak szerintem botrány rossz ez az Imortal Realms Vampire Wars?
-
bandi0000
nagyúr
válasz IntelKiller7 #57215 üzenetére
Kajak eltudod kêpzelni, hogy ezzel jàtsz akár 100 órât is? Màr nem kötekedés , én is kipróbálom, de nem látok benne annyi fantáziát, hogy 1-2 kör után is leültessen jàtszani, bár akik odáig vannak a repcsikért azoknak tuti bejön
Xbox One: bandymnc
-
urbi73
senior tag
Az RD2 -most 80 % olcsóbb ha jól láttam. Ez az alapjáték vagy csak a multi része lenne?
-
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz bandi0000 #57216 üzenetére
100 órát biztos nem fogok. Pár helyet szeretnék megnézni, mert oda meg vissza vagyok az ilyen brutál látványú dolgoktól.
Nah meg kb megjelenés óta szerettem volna kipróbálni.
MarioAna Nah igen, viszont az azért változatosabb. Nem tudom itt mennyi idő 1 realtime 5 órás út. Ha 1:1 akkor szívás.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Bep
őstag
válasz IntelKiller7 #57219 üzenetére
Anno Silent Hunter 3-ban is lehetett (volna) 1:1-ben tolni a vadászatot az óceánon.
Azért egy pár hetes kiküldetést lenyomni úgy, az a durva. -
Moby
addikt
Lement a Death's Door. Idáig vastagon 2021 játéka.
-
addikt
-
addikt
-
addikt
NEWS - INSIDE INFINITE – JULY 2021
Halo Infinite.ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
GRID Legends már felkerült az MS oldalára.
Természetesen még ár és pontos dátum nélkül, de néhány képpel és szöveggel ellátva.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Dátumot a népnek végre.Jövő hétvége:
"We know the largest question now is, “When is the technical preview!?” The release of this blog means we’re getting very close but flighting itself is a fluid process, we need to ensure we’ve successfully cleared our final gate before we’re officially a go. That said, we’ve been given the okay to say our first Bot-focused technical preview could happen as soon as next weekend. Prior to the flight starting, we’re planning a live stream where we’ll dive into the actual build and walk through nearly every facet of the technical preview. Stay tuned. "
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Steve1207
veterán
Most vettem meg az előző Ultimate-et, ha már le volt árazva, de mire végigtolom jöhet ez is. Bár nekem ezek a karrier módra hajazó dolgok, animációk, meg ilyen "műbalhék" nem hiányoznak bele, mint ami a múltkori trailerben volt. A képi világ olyan Grid-es, azzal nincs gond. (Ebben a Grid-ben amúgy nem találtam 24 órás Le Mans versenyt, tényleg nincs? Nekem az első Grid-ben az volt a kedvencem, hogy 10-20 körön keresztül csapathattunk hiba nélkül, ha el akartunk érni valamit. Autosporban se emlékszem már, hogy lett volna.)
.
-
Pumi Powa
csendes tag
válasz mcwolf79 #57159 üzenetére
Ha figyeltél volna azt mondtam más profil alatt,hasonló hirdetés.Tehát nem az előző általad említett profilt használja.Szerintem őt kitiltották.Ott van a kiemelt hirdetések között,nagyon hasonló,új profillal.Nem 100% hogy ő az,de az árak és a hirdetés szövege nagyon hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
válasz Pumi Powa #57236 üzenetére
tegnap járt le rN ideiglenes tiltása, kaptam is tőle egy üzit amiben leírta mi történt, illetve adott elérhetőségeket, de mire válaszoltam volna már véglegesen tiltották. én a sztorinak csak az egyik oldalát ismerem (az övét), így véleményt nem tudok formálni a dologgal kapcsolatban, de nekem sose volt semmi gondom a tőle vett kulcsokkal, accountokat meg tudtommal nem árult (ez tiltott hardveraprón). discordon/emailben/telegramon továbbra is elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
Voy15
tag
A mostani akcióban behúztam a Metro-kat.
Tudja valaki esetleg, hogy a sztori szempontjából számít-e a sorrend, vagy teljesen mindegy melyikkel kezdem?
Bocsámat ha noob a kérdés, de kb semmit nemtudok rólukEzenkívül behúztam a Death's Door-t is... Nos amióta elindítottam nem sikerült lejönnöm róla..., pedig lassan aludni is kéne Zseniális játék.
-
addikt
válasz Steve1207 #57235 üzenetére
Az nekem sem kifejezetten, de a készítők eddigi elmondása alapján azért egy kerek történet lesz hozzá. Ami arra szerintem jó, hogy ne váljon monoton darálássá a különböző versenyek, illetve az azon belüli futamok lejátszása.
Nem tudom pontosan hogy valósították meg a Le Mans -t, mert a korábbi részekkel nem játszottam...de nem emlékszem ilyenre ebben a részben.
oriic:
Jó lenne már valami pontosabb. Párom is várja az új részt.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sniper Elite 4 - FREE New Gen Upgrade | Xbox Series X|S
Már elérhető a játékhoz.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nincs meg a Marvel's Avengers? Nem baj, hamarosan több platformon is ingyen kipróbálhatod
"Az xboxos csapat valamikor később kap majd lehetőséget a kipróbálásra."
Gondolom esélyes majd valamikor a Free Play Days -be érkezése.
beverly:
Itt van a cikk róla. Csak ráböksz a linkekre és ott le tudod tölteni. Vagy Xbox -ról a store -ban.[ Szerkesztve ]
-
minilego
senior tag
Melyik a legjobb kamionos jatek boxra, mert sajnalattal nézem, hogy az euro truck nem elerheto.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest