- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
Döglött Róka
veterán
-
Madoc
veterán
válasz Döglött Róka #48103 üzenetére
Kb 25 éve Győrszentivánba volt egy kajálda, na ott olyan 40 centi átmérőjű rántotthúst adtak. Rettentő nagy rántotthús volt a neve, na én azt megettem és kértem még egy sült kacsát ami egy egész pecsenyekacsa volt.Persze nem voltam szomjas! Na azt is megettem mind, még a szakács is kijött hogy ki ez az állat! És ezt az egészet nem kellett kifizetnem, mert olyat már láttak hogy a rántotthúst valaki megette de hogy utána még beverjen egy kilós kacsát na olyat nem.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
addikt
-
addikt
Előzmény a cikkben, ha valaki nem tudná miről van szó.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
homerhamm
addikt
válasz Phoen|x #48115 üzenetére
Köszi. Elkezdtem kijátszani abban a limitált idejű 3 órás próbában, de érdekel a sztori.
De hogy egy másfél literes hűtött Lipton 590 forint a Sparban, az kiborított. Már megbántam, hogy nem itthonról hoztam hűtött teát.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
csuvicsuva
addikt
Pont az jutott eszembe, hogy emberünknek fontosabb volt videót készíteni és feltölteni arra a szarra, hogy legyen min hőbörögni, minthogy jelezze a kutasoknak a problémát.
Biztos vagyok benne, hogy nem az járt a fejében, hogy igazolni tudja.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Bogyi007
veterán
válasz homerhamm #48116 üzenetére
Minket olcsó boltban tartanak (szerdán zárunk végleg) de egy nyamvadt Nestea 1.5l-es Barackos tea is 500 forint...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
válasz csuvicsuva #48117 üzenetére
Valószínű szólt utána. Vagy legalábbis el nem tudom képzelni, hogy valaki annyira töketlen legyen, hogy ilyen után szó nélkül elmegy a dolgára.
Nem mintha nagy összegről lenne szó, de van olyan akinek ez sem mindegy. Meg maga az elv, hiszen nem annyi az ára.... Illetve az sem utolsó, hogy ilyen jellegű műszaki hiba később nagyobb gondot okozhat. Pl. ennél gyorsabban pöröghet a számláló.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz Bogyi007 #48118 üzenetére
Boltban dolgozol/dolgoztál? Botrány ami van, egy kenyér 1000 forint.
Mikor meg nem volt covid-háború, 2018 környékén, falusi kisboltban, 450 forint volt fél kiló kenyér. Kiakadtam. Azóta vajon mennyi lehet. És akkor még háború meg covid se volt.
-
addikt
válasz homerhamm #48120 üzenetére
Kisboltoknak most még rosszabb a rezsi és az üzemanyag árak miatt. Mert sokkal nagyobb költség őket kiszolgálni, mint a multikat.
Mi már feladtuk ezt a vonalat, mert ahhoz hogy folyamatosan jelen legyünk a polcon állandó, sűrű látogatás és kiszolgálás szükséges. Az meg csak olyan termékeknél éri meg, amik nagyon gyorsan és jól pörögnek. Pl. cukor, tej, kenyér, tészta....stb. Vagy például olyan italok, mint az ásványvíz, kóla.
Szerk.:
Sajnos magyar, kisebb hálózatoknál sem annyira jellemző a központi beszerzés. Így ott is egyenként kell kiszolgálni a boltokat.Plusz van amelyik ennek ellenére olyan szerződést akar kötni, és olyan elvárásaik vannak, mint például egy Spar -nak.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Bogyi007
veterán
válasz homerhamm #48120 üzenetére
Vegyesboltunk van/volt 1996 január 1-től idén augusztus 31-ig.
Letesszük a lantot, sima fehér kenyér szelve nálunk a legolcsóbb 530 forint volt kilóra és 620 a legdrágább (tigris).Szeptember 1 után az 520 kenyér ára 680-ra fog kijönni - csak már nem általunk hanem az új tulajoktól kb októberre, addigra kapnak meg kb minden (újra)nyitási engedélyt és lesznek kész psr átalakítással.
Fater meg kicsit szabira megy s februártól meg nyugdíjas lesz. Én meg jövök be Szegedre alkalmazottnak sanszosan Penny, (Cba) Hansa, Lidl esetleg Auchan vagy Tescoba.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
-
veterán
válasz Bogyi007 #48125 üzenetére
Akkor az nagyon olcsó, főleg hogy kisboltotok volt és vidéken.Általában az ilyen kisboltokban minden sokkal drágább mint egy multinál.Még a tescoban is 669ft egy kiló fehér kenyér pedig ők helyben sütik. A toast, forma és egyéb kenyerek amik 250,500,750 grammosak kilójuk 1500-3500ft közötti összegre jön ki. Szerintem egyébként az élelmiszer áremelkedés (amit most átlagosan 30%-ra taksálnak) 50-150 között is van simán. Én egyetlen élelmiszer terméket se láttam aminek "csak" 30%-al nőt volna az ára tavaly nyár óta. Szinte mindennek minimum 50-el emelkedett, de a 100%-os is gyakori.
-
-
Zsadi
őstag
válasz csuvicsuva #48129 üzenetére
Sajnos nem
-
Zsadi
őstag
válasz csuvicsuva #48132 üzenetére
Én sem akarom látni.
Pont a napokban mondták a srácok, hogy Bud Spencer filmeket akarnak újra nézni, de az eredetit! -
addikt
válasz csuvicsuva #48129 üzenetére
+ icemad:
El tudom képzelni azt az utolsó meeting -et a munka megkezdése előtt, amikor összeállt minden (színészek, stáb, forgatókönyv), és ezek elégedett arccal egymás vállát veregették.
Egyébként azt gondolom, hogy bár nehéz téma ilyen karakterekhez hozzányúlni, de ennél átgondoltabb formában működött volna.
Például úgy, hogy sztori alapvonala marad, de egy teljesen felturbózott, modern verziót csinálnak belőle, ami mellé beáll néhány ismert szereplő is. Pl. Dwayne Johnson -nal, és mellé Ryan Gosling -gal. Vagy talán ami még jobb lenne utóbbi helyett Ryan Reynolds -szal.
Az talán ütős lenne, de nem úgy, hogy az eredeti karaktereket megpróbálják leklónozni.
[ Szerkesztve ]
-
-
csuvicsuva
addikt
De ez olasz film. Amerikában szerintem kis túlzással nem is ismerik őket, a buddy-filmek kora meg már lassan lejár. Legalábbis a hagyományosak. Valaki már biztosan írja az új Winnetou történeteket Karl Gay művésznéven.
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #48132 üzenetére
Ez se rossz.
Meg a fát szállító teherautó.
-
addikt
válasz csuvicsuva #48136 üzenetére
Volt azért jópár olyan film, ami korábbi verziókat dolgozott fel újra. Igaz, hogy azok a legtöbb esetben könyvadaptációk voltak, illetve jellemzően amerikai filmek.
Amerikai film példa:
Nagyon csíptem Charlton Heston -t és a filmjeit. Az eredeti Ben Hur számomra egy alapfilm. A későbbi verzió szerintem meg sem közelítette, de én mégis élveztem.
A majmok bolygójáról már egészen más a véleményem. Az újabb filmek, előzmények nekem egyáltalán nem jöttek be.
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
Gyerekek... írtam a Retro Konzol csopiba, hogy keresek limitált Xbox 360-at (halo/call of duty kiadás előnyben mivel ezeket sehol nem találok) és instant 4 ajánlat jött mindegyik verzóból. pfuh... azt se tudom melyiket. Imádom azt a csopit. Halo 4-es jön be a legjobban de ha ír árat akkor szerintem azé' borsos lesz az mert full dobozos, szinte új.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Guitar14 #48140 üzenetére
Nekem a Halo 3 verzió tetszik nagyon, de itt van a szekrény tetején egy sima 120G-s elite (azt sem tudom, minek őrizgetem, mondjuk enni nem kér...).
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Guitar14
senior tag
Ja tudom én is így vagyok vele, ellenben most eladnám a 360 E-met így legalább visszajönne valamennyi, vagy a jó része ha számomra megfelelő árban jutnék hozzá egyhez, plusz van otthon 3 kontrollerem amit megjevítanék és szintén piacra dobnék (ahogy látom a jók 6-9 ezer között mennek)
Nekem is a Halo 4-es jön be a legjobban, videón láttam, hogy átmenetben festett-átlátszó.
Másik amelyik a gyengém a Halo 3-as FAT, arra is kaptam ajánlatot csak annyira nem vonz, hogy bármikor ajtónehezékké válhat és még hangos is mivel elsősorban használnám vitrin hiányában. (persze egy donor Elite belsejét bármikor áttehetem, olcsóbb mint a javítás de akkor is pénz)[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
válasz Guitar14 #48143 üzenetére
Az ideális számomra például az, ha az Xbox 360 E 500 gigás verzió az alapja a dizájnolt gépnek. Ezzel együtt viszont már sokkal nehezebb ügy lenne a speciális kiadások között válogatni.
Nem is tudom hirtelen, hogy volt -e abból dizájnolt verzió? A kéken kívül. Azt hiszem nem.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Na jó, de a Ben Hur történelmi film, persze, hogy többször feldolgozzák, A majmok bolygója pedig előzmény volt. Erről meg most azt olvastam, hogy valami hibrid. Requel (hogy mi a faszú???), félig feldolgozás, félig folytatás.
Guitar14: én nem tudok dönteni a Halo és a CoD között.
-
addikt
válasz csuvicsuva #48146 üzenetére
Az most mindegy, csak említettem 2 Charlton Heston filmet. Ahol úgy gondolom nem minden esetben kellett volna az eredeti filmhez nyúlni.
Függetlenül attól, hogy feldolgozást, előzményt vagy folytatást csinálnak.
Említhettem volna a Star Wars -t vagy a Star Trek -et is.
Szerk.:
Vagy a közeli múltból a Fantasztikus négyes, Szellemirtók...stb...stb.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz csuvicsuva #48146 üzenetére
A Ben Hur egy epikus vallási film.Történelmi hitelessége kb mint a Gladiátornak, azaz semmi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest