- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
daneel92
tag
sziasztok!
van xboxra olyan játék, amilyen ps-en az uncharted-széria? (nem tomb raiderre gondolok, hanem xbox-exklúzív címre) vagy ha nem is pontosan olyan, de hasonló kis mászkálós, platformos mászós-ugrálósAsrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz heihachi #48598 üzenetére
+1
Még az offon belül is off: néhány napja vettem meg Steam-en akciósan a "To the Moon" című játékot. Ez tulajdonképpen egy kalandjáték-szerűség, de sokkal találóbb rá az interaktív mese: 16 bites retro grafikával, nem túl jó játékmechanikával - viszont a története (megtámogatva a kiváló zenével) olyan katarzist adott, amilyet már nagyon-nagyon (sőt, talán lehet, hogy még soha) nem éreztem játéknál. Egy ültő helyemben, öt óra alatt végigjátszottam, és egyszerűen nem tudok szabadulni az élményétől.
A 3Dmark huszárok, akik a grafikára polírozzák a bohócot mennyi hasonlóról maradhatnak le...[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
MasterMark
titán
válasz bLaCkDoGoNe #48606 üzenetére
3D Mark azthittem arra jó, hogy a rendszerstabilitást teszteljük vele...
Switch Tax
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #48608 üzenetére
Tudom, tőlem is kérdezték, hogy mi legyen benne Csak viccelek. Tuti kelleni fog. megmutatom a sok kötsögnek!
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Tigi
őstag
válasz ImpersonatoR #48597 üzenetére
Szia
Azt megkérdezhetem, hogy milyen kábellel kötötted össze a Box-ot a TV-vel?
Mert ha a hozzáadott kompozit kábellel akkor azért csúnya a grafika.
Csatlakoztasd HDMI kábellel és aztán gyere vissza újra véleményt mondani.Tesómmal most játszottunk a Gears of War 1-el osztott képernyőn már nem tudom hanyadszor, de nem tudjuk megunni és még ennek a 6 éves játéknak is szerintem nagyon szép a grafikája.
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Algotis
addikt
Valakinek van egy fölösleges HD AV kábele amit adtak a boxhoz? Sajnos nekem elromlott a HANA chippem, így nem működik a HDMI port.
PÜ-t írjatok légyszíves!Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
válasz MasterMark #48617 üzenetére
Akkor nekem ez kell ha monitorra akarom kötni igaz?
Androidos Outlookból küldve
-
redXIII
senior tag
válasz MasterMark #48620 üzenetére
vagy Snakebyte premium,ha talál még valahol.
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Prof01
veterán
Szép estét!
AC3 vagy Halo4 multizni jön valaki?
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
addikt
Igen HDMI kábel al volt összekötve méghozzá minőségivel. Próbáltam úgy is hogy erősítőre kötöm ami felkonvertálta full hd ra majd azt küldte tovább a TV -re de sok különbséget nem láttam. De ma azért volt időm többet próbálgatni a legjobb talán úgy ha közvetlenül a tv re kötöm a hangot pedig optikai kábelen az erősítőbe. Mondjuk a hangzás az tényleg ott van arra egy szavam sem lehet. A grafika meg tényleg olyan hogy szokni kell illetve játéka válogatja. Pl F1 race stars meseszerű grafikájával semmi gond nem volt nagyon is ott volt meg az új forza horizon is teljesen ok talán az volt eddig a legjobb amit [láttam.]
Kipróbáltam a monitoromon is (24" dell) ott is baráti volt de azért messze alulmaradt mondjuk a bf3 ahhoz képest amit mondjuk a PCm produkált mielőtt eladtam.
Valószínűleg az volt a legnagyobb baj hogy rossz játékkal próbáltam ki elsőre (Most Wanted) tényleg ami mondjuk 30m en túl volt iszonyú elnagyolt és részletszegény volt amikor megláttam először kicsit be is fordultam -
redXIII
senior tag
válasz MasterMark #48624 üzenetére
Általában igaz, mert nincsenek leárnyékolva rendesen,és szellemképesek. Már nem emlékszem a srác nickjére,valamien konzol boltban dolgozott és ő ajánlotta a Snakebyteot. Tényleg jó,tűéles kép.
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Az miért lehet h random megszakad a kapcsolatom az Xbox Live-al és be sem enged a profilomba utána!
Van net, mert iphone stb laptop megy simán!
Smart Glass-al beenged viszont Live-ra!
Ku•vára idegesítő!!!:@
Esetleg vki vmi megoldást, vagy tapasztalta már valaki?
Köszii!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
bobooo
addikt
Üdv
Ez jó vétel?
-
Zjunior
veterán
válasz MasterMark #48629 üzenetére
Mi az a dmz?
Hogy adjak fixet neki?
Bocsii..Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
MasterMark
titán
válasz Zjunior #48630 üzenetére
A routerben van ugye egy DHCP szerver ami autómatikusan osztja az IP-ket, ott a Mac cím alapján hozzá kell rendelni a boxhoz egy meghatározott fix IP címet, és ezt a fix IP-t így már be tudod tenni a demilitarizált zónába (=DMZ).
Ez arra jó, hogy a router ne nyúljon bele a kapcsolatba semmilyen módon.Switch Tax
-
osszaki
tag
Nos, Forza Horizon valami hihetetlenül jó lett. Féltem, hogy csalódás lesz, de szerencsére nem kellett csalódnom. Egyet sajnálok, hogy Wireless Speed Wheel -el nem tudok jobb lenni, mint kontrollerrel, Wheel-el sokkal instabilabb a kocsi nálam, hiába raktam át szimulátorból normálba az irányítást.
Xbox 360 gamertag: osszaki
-
Buster17
addikt
Voltam a MediaMarkt-ban és régebbi játékokat 12euróért dobálták, de nem tudtam választani, mert olyan sok volt, de a legtöbb gatyi.
Call of Jourez volt ez jó game? Még sosem hallottam róla. Volt ott még Dead Space 2, megéri ezt a pénzt? még meg CoD (2?) többi ratyi volt.Valami puf-puf os játék kellene valami ötlet nem túl drágán?
-
zsotesz81
senior tag
Kinect Sports: Season Two 2990 Ft-ért van marketplace-en, asszem holnap megveszem, ennyit megér
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz zsotesz81 #48634 üzenetére
sokkal többet is. Én a 9ezret sem sajnáltam érte...megértem......
apropó valakinek Black Ops2 nem kell? szinglit végigvittem, multira nem lesz időm, kódot nem használtam el (ha van benne egyáltalán....) totál nem fogott meg a játék
NEm volt rossz, de egyszerjátszós volt számomra...
sorry az esetleges offértiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Gebriel
veterán
válasz MasterMark #48624 üzenetére
Most Wantednek nagyon is rendbe van a grafikaja. Aki mást állit aannak szubjektiv véleménye csak.
-
Algotis
addikt
Amit Wadarr nem tud javítani az javíthatatlan ?
Vagy csak nagyon rizikós? Esetleg jobban elcseszné a dolog a gépet?Androidos Outlookból küldve
-
crysis 2011
aktív tag
sziasztok
lenne egy xbox360 elitem!
filmet hogy tudok tenni a hdd-re? -
Zjunior
veterán
válasz woodbear #48642 üzenetére
Ez az egyik amiért nem vettem meg lemezen:
Availability: Usually dispatched within a month
MÁsik meg h ezt amúgy sem adtam volna el..
Kinect Sport 1-et 2000 ért beszerzem így 5000be megvan a kettő!
Köszi amúgy
Zsotesz: Nekem bankkártyát elfogadta!
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Gebriel
veterán
válasz MasterMark #48637 üzenetére
Értelmezte, hogy csak a demoval játszottál.
-
pzstm
titán
nah szóval elnézést az Off-ért, de ha valakit érdekel Black Ops2 akkor topiklakóknak áron alul adom. Ha nem, akkor meghirdetem aprón
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
crysis 2011
aktív tag
sziasztok
melyik játékokal lehet 3D-be játszani? -
dilipok
veterán
válasz crysis 2011 #48648 üzenetére
kicsit tobb onallosagot [link]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest