- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz Tenager18 #49650 üzenetére
Meg mindig keves a space.... na mind1. HD filmet nem jatszik kulso hddrol. Hangot atvisz HDMI-n (erdekes is lenne ha nem ). Slim nem hajlamos 3led hibara. A tobbire meg mar valaszoltak. (de ezt egy minimalis keresessel te magad is megtuttad volna es akkor nem kell az osszetomoritett hozzaszolasodat olvasgatni )
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Xbox controllert, amit az asszony elso kezbevetelkor sikeresen leejtett. Semmi baja nem lett viszont szembol nezve a bal oldalan joval nagyobb illesztesi hezag van az also es felso resz kozott, mint a jobb oldalon. Megnezne nekem esetleg valaki, hogy ez nala is igy van-e(tehat normalis , hogy van valamennyi illesztesi elteres), vagy sikeresen elrontota?
[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
parandroid
félisten
válasz Tenager18 #49650 üzenetére
Sok sikert az életben a hivatalos leveleid, és az önéletrajzok megírásához. Javaslom, nyiss ki egy újságot, vagy vegyél le egy könyvet a polcról, és nézd csak: ott vannak a szóközök. Felőlem persze úgy írsz, ahogy akarsz, ahogy mondani szokás, a stílus maga az ember, ha ez az a kép, amit mutatni szeretnél, akkor hajrá.
A kérdéseidre a választ pedig megkaptad: a 3 led hiba garanciában javítható, HD filmek lejátszása problémás, de megoldható, kontroller használható alkáli elemmel, tölthető NiMH akkuval, vagy speciális, XBox-hoz kitalált USB-ről tölthető akkuszettel is. Utóbbival kapcsolatban ha valakinek van tapasztalata, azt én is szívesen olvasnám, mert nem olcsó dolog, és nem vagyok benne biztos, hogy megéri beszerezni, a NiMH akkukat viszont nagyon nem szeretem...
Erre gondoltam, de ez sem rossz, bár gondolom ehhez még kell külön akku.
Szerk.: CarajoEsp: Ha működik a kontroller, akkor nem rontotta el, legfeljebb kicsit szétugrott a szélénél. Vagy össze tudod nyomni, vagy nem, de ha ettől függetlenül full funkcionális, akkor nincs annak semmi baja... Ha nem működik, akkor meg a válasz: igen, elrontotta.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Tenager18
senior tag
válasz parandroid #49655 üzenetére
A hivatalos leveleimet sosem irom géppelAz ilyeneket szeretem a saját kézirásommal,meret az én vagyok,nem rejtőzködöm klaviatúra mögé Igen a kérdéseimre megkaptam a választ,nem értem miért kellett ezt ujra megtenni,de azért köszönöm
Szerk.:Azt még külön megköszönném,ha kitérnél arra,hogy problémás a lejátszás...ezek szerint megoldható?Hogyan?
[ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
Semmi baja, csak a manias panaszaimra meg nem irtak fel a gyogyszert ezert kellene egy tajekoztatas, hogy masnal is van-e illesztesi hezag. Kb 6 oraja porgok ezen de a neten semmi info.
U.i.: Tenyleg kenyszeres panaszaim vannak szoval plz valaki nezze meg.
Elore is koszonom a segitseget.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
parandroid
félisten
válasz CarajoEsp #49657 üzenetére
Ps.: Hupsz, ez egy hozzászólással lejjebb ment volna. Neked csak annyit, hogy játsz sértődöttet, és hagyd, hogy megvigasztaljon. Te is jobban leszel, meg ő is megkönnyebbül. Persze csak ha eddig nem voltál vele túl bunkó, ebben az esetben ezt már buktad, legközelebb így járj el.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz parandroid #49658 üzenetére
Koszonom, neked is, mindenesetre ha valakinek majd epp belefer az idejebe kerem nezze meg.
U.i.: A sertodott nem megy, sajnos haragudni nem tudok
-
molnarpeter
nagyúr
Sanyo Eneloop
mp
-
gxyb
aktív tag
válasz MasterMark #49641 üzenetére
Ez a forrasztásos módszer nem jött be, ahogy odaraktam a pákát már olvadt is a fóli, ami aztán eltakarta a réz csíkot, megpróbálok alufóliát odaragasztani....
-
gxyb
aktív tag
válasz MasterMark #49665 üzenetére
Nem tudok közé forrasztani mert egyből szétolvad.
-
gxyb
aktív tag
Ehhez nagy a pákám, ez nem Weller hanem valami Somogyis dög nagy 60W-os cucc és végem sincs hozzá kicsi...
Na mindegy más nem lesz veszek egy ilyen fóliát. -
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Xbox 360al kapcsolatban lenne pár kérdésem:
1, A Router-en melyik portokat kell kinyitni, hogy tudjon kommunikálni a szerverekkel?
2, Az internet explorert szeretnék használni, de valami gold előfizetést irki folyton. A sima internetezéshez is kell Gold előfizetés, vagy csak valamit be kell állítani, hogy menjen az explorer?
-
Tenager18
senior tag
Ez a kérdés nekem is eszembe jutott...sima netezéshez is kell előfizetés??
-
MasterMark
titán
IE-hez kell Gold.
Switch Tax
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz MasterMark #49674 üzenetére
Lehet valahogy internetezni vele?
-
MasterMark
titán
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz MasterMark #49676 üzenetére
Gold nélkül csak a játék frissítéseket tudja letölteni mást nem?
-
L_YKing
addikt
válasz MasterMark #49676 üzenetére
Én azt hittem a slimbe azért van wifi , hogy "netezni tudjunk vele"!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
MasterMark
titán
válasz RaPiDsHaRe #49677 üzenetére
Nem. A demókat is le lehet, a marketplace ugyanúgy működik.
Wi-Fi a Live-hoz van.
Switch Tax
-
MasterMark
titán
válasz RaPiDsHaRe #49670 üzenetére
Ja amúgy ezek a portok kellenek: [link] upnp-t mondjuk egyszerűbb bekapcsolni.
Switch Tax
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz MasterMark #49680 üzenetére
Köszönöm a segítséget .
-
$p@rr0w
őstag
Ma hozott meg a postás egy játékot, van rá mód hogy a tokot záró matrica sorszámát valahova beírva visszaigazolják az eredetiséget?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
L_YKing
addikt
sziasztok!
Szeretnék venni cod mw2-őt. A kérdés lehet 2-en játszani? Egymással lehet lenni vagy csak egymás ellen?Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
pzstm
titán
nah usa xbox support megoldotta problémámat. 990-ért töltődik a Metro 2033
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
C4sti3L
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy vettem egy Xbox360-as gépet. Van egy Dell u2311h-s monitorom. Össze kötésre egy Hama DVI/HDMI (Hama accessories for Mac) kábelt szerettem volna használni! De annyira rossz a képe, hogy az eszméletlen! (Recés)
(Régi tévén PAL felbontásban jó!)Valaki esetleg nem tud valami tippet adni, hogy mit kezdjek vele?
Köszönöm a segítségeket!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
C4sti3L
csendes tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest