Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szepi79

    őstag

    válasz DrGonzo22 #7633 üzenetére

    1/b. wasd-al mozog a játékos, de időnyereség miatt Tab-bal targetol, és egérrel csak a spelleket rakja ki.

    lehet én vagyok a tapasztalatlan, de ilyet én még életemben nem hallottam. mármint hogy valaki igy használta volna az irányitást.

    Itt jönnek a képbe a hotkey-k, amikre egyébként az égvilágon semmi szükség nem lenne, hiszen, aki a 1,5sec-es gcd alatt nem tudja az egerét elvinni az egyik spelltől a másikig az valószínűleg nem fog komoly pvp sikereket elérni amúgy sem...

    hát nézd, sztem PVPben elég arra figyelni, hogy
    a, az ellenfél mit csinál
    b, az ellenfél felé legyek fordulva, vagy meneküljek előle, szal a saját mozgásomra
    emellett még az egérrel is el kelljen találni azt a 25x25 pixel méretű ikont... lehet te über skilles vagy, nekem nem megy.

    Ha ezek után is vannak érveid, amelyek szerint a 2-es módszer jobb, mint - a sajnos úgy néz ki nem megvalósítható - 3-as, akkor szívesen várom őket, tényleg érdekel a téma, ill. az, hgy ki hogyan mozog, targetol, és castol a wow-ban (elsősorban pvp-ben).

    nekem idáig mindig kézreállt az egeres mozgás, még melee karakterrel is, akivel MINDIG az ellenfél felé kell fordulva legyél, nem csak castoláskor. A-D-t csak oldalazásra használtam.

    a billentyűs-fordulós módszer: én azt hiszem, annál jobb érv nem kell, mint amit te is emlitettél, hogy nem megvalósitható.

    [ Szerkesztve ]

    ''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

Új hozzászólás Aktív témák