-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
válasz #84221696 #40649 üzenetére
Kapcsold ki a jármű szintek megjelenítését, a players paneled mellé felesleges
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jozefgucci1
addikt
Nektek nem laggol a játék ? Az előbb mentem egy csatát 17 lövés 7 találat , egyszerüen eltüntek a lövedékek és leestek a tank előt
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
törölt tag
válasz jr1994 #40651 üzenetére
Én marha meg mit össze nem kerestem, hogy az aslainban hol lehet kivenni. Tiszta hülye vagyok.
Köszike!(#40650) KisApám vannak érdekességek. A minap egy 1000 csatás 11(!!!) wn8-as cromwell pörgött ott, ahol játékos sem volt. Se saját se ellenség. Komolyan nem értem, hogy nem szokták a térképet nézni vagy esetleg utánaolvasni a játéknak? Én egy elég szar játékos vagyok, de azért annyira érdekel, hogy utána olvasok, videókat, replayokat nézek és próbálok fejlődni.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Elővettem eventre az IS-7-et, felesben használom a goldot és az AP-t, így már egész tűrhető.
-
KisApám
addikt
válasz #84221696 #40653 üzenetére
Én sokszor úgy érzem, hogy sok tomato játékosnak mintha be lenne ragadva állandóan SHIFT billentyűje 40x sniper zoom-al és nem látja, merre kellene mennie. Azt a kicsi kocka alakú izét a mászkáló édi kis hangyácskákkal meg nem is nézi jobb oldalt lent, mert a multkor megunta/zavarta és el is tüntette onnan.
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
jozefgucci1
addikt
Úgy látom ma engem is szivatott az RNG 2/10 a mai mérleg ! Egyszerüen nem lehet nyerni és ezen az sem nagyon javított , hogy lesebeztem a HP-m !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
törölt tag
válasz jozefgucci1 #40661 üzenetére
Ó jajj.. Nekem a mai napra majdnem 70% a wr-em. Holnap be sem kapcsolom a gépet, mert biztosan jön a böjt.
-
Emu
őstag
Ma én is csak a prém miatt mentem fel, de nem kellett volna...annak mekkora a valószínűsége, hogy két körben egymás után ugyanaz a 133WN8-as arty egyhitel JT8.8-al? Neki beadta...
-
joergie
őstag
Szbalogh kollegának szeretettel replay
Már nagyon közel vagyok (én is, közben látom neked meglett időközben, mesélj majd ingame )
Már csak a ht15-höz kéne kitüntetés, vagy a td15(de obj263al nem fog menni).Áh. Nagyon boldog vagyok Para volt.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
mcwolf79
veterán
Napi tank ász a T-10-zel:
[replay]Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
zolika15
tag
válasz jozefgucci1 #40661 üzenetére
Azt hiszem hatasos volt ez az 1 napos premium kod... sajnos felem is hasonlo keppen hatott!!
Zoli
-
lacibacsi
addikt
Tegnap elég szürreális napom volt. Egyszerűen nem hittem el (és még most sem hiszem), hogy az emberek ennyire nem akarnak dinamikus szakaszhoz csatlakozni a napi küldetés teljesítéséért. A szakaszban teljesítendő küldikből csupán kettő lett meg az ötből... Nem döfök tőrt magamba, csak különös, hogy máskor meg már a betöltőképernyő alatt több meghívás is érkezik, amikor viszont haszna is lenne, akkor meg senki.
De nem ez volt a nap legkülönösebb része, hanem az amikor az egyik csata alatt valami különös bizsergés volt bennem, mint amikor nem tudod, hogy ki, de biztosan érzed, hogy figyel valaki... A csata legvégén pedig mintha még a nevem is feltűnt volna a csetben... Furcsa volt. De akkor nem foglalkoztam vele.
Mondhatnám emiatt álmatlanul forgolódtam egész éjszaka, de ez nem igaz. De ébredés után eszembe jutott a dolog és indulás előtt még bekapcsoltam a gépem, hogy megnézzem újra a csatát. Most már tudom, hogy az érzés megalapozott volt. Valóban figyeltek. és valóban "elhangzott" a nevem a cseten. Akkor, abban a csatában tulajdonképpen hazaárulást követtem el azzal, hogy artymmal egy méreteset durrantottam egy fórumlakó kolléga hátsójába, megszabadítva ezzel HP-ja tekintélyes hányadától. Ha egy kicsit előbb tölt be a csata és van időm nézegetni, hogy kikkel játszom, akkor bizonyára feltűnt volna a neve és már csak szolidaritásból sem lövök rá, de így már nem maradt más lehetőségem, mint utólag azt mondani, hogy:
BOCSÁSS MEG JANÓ! REMÉLEM NEM FÁJT NAGYON!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
jano_77
nagyúr
válasz lacibacsi #40670 üzenetére
DE IGEN, nagyon fájt, de természetesen szép lövés volt!
Csak az bosszantott igazából, hogy én voltam igazán nagy balfasz, mert mellé nyúltam a tűzoltó gombnak és a javítás ugrott fel és mire esc-tem és tudtam újra a 4-es nyomni, már alig maradt HP-m. Szal ott annak a csatának már harangoztak is. De ahogy a csata zajlott, ha több HP-m maradt volna valszeg akkor sem értem volna vele sokat, mert átgázolt a csapatod rajtunk sajnos. Reméltem is, hogy rosszul alszol majd miatta!
Kicsit bosszankodtam, hogy még csak válaszra sem méltattál, de ezek szerint nem szoktad chatet figyelni!?Nincs harag bennem - miért is lenne ugye - , de máskor ilyet ne csinálj!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
törölt tag
7/0 a mai kezdés. Azt hiszem, ennyi is volt mára.
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz jano_77 #40671 üzenetére
Tényleg nem szoktam a chatet figyelni. Nincs kikapcsolva, de a csata folyamán (főleg ha nem artyban ülök) inkább a környezetemre, meg a térképre koncentrálok, mint az érdekesebbnél érdekesebb írásokra. A nevem is csak azért tűnt fel, mert az utolsó lövésemmel "megcsiklandoztam" egy lökött csapattársat (aki a te utolsó csapattársad akarta lerammolni, miközben már elindítottam az égi áldást) és beírtam a chatbe, hogy "sry" (ilyenkor ugyi megjelenik az előző néhány beírás is). De mire ésszel felfoghattam volna, hogy mi van, a játék már ki is lépett a garázsba. Ha a csataösszesítőt kicsit jobban megnézem, akkor is rájöhettem volna, hogy mi történt és még azon melegében bocsánatot kérhettem volna, de tényleg valami más szellemi síkon voltam azon késői órán...
Egyébként nem volt szép lövés. ez egy tipikusan mákos lövés volt, az összes fellelhető plusszos RNG-vel fűszerezve. Ugyanis a nem sokkal melletted kukucskáló Type 59 lett volna a célpont, de ő visszahúzódott a ház mögé. Azonban ebben a pillanatban tolattál be a látómezőmbe, de rögtön le is esett rólad a spot. És itt jött a dupla vagy semmi. Ha kicsit hintázol és újra előre indulsz, akkor most nem beszélgetnénk erről a dologról, de te maradtál hátramenetben (amire titkon számítottam) én meg eleresztettem blindre a golyóbist... A többi már történelem...
(#40673) virkir:
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
emre
veterán
válasz virkir #40673 üzenetére
Így van.
Ha bármi féle ismerőst látunk az ellenfélnél az az elsődleges célpont. Ja, és ne hagyjuk hogy eltereljék a figyelmünket üdvözléssel, haverkodással, mert ő is ránk vadászik.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Enzolord
addikt
Akkor is lövöd, ha Veled van, ez a szabály..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
mcwolf79
veterán
Franc, csak 1 lövésnyi páncél által felfogott sebzés kellett volna.
Honfitárs kolléga a T-10-zel nehezményezte, hogy nem megyek spot-távolságon belülre az FV215b-vel. Ezért inkább a végén még kb. 1000 HP-val vízbe fojtotta magát. 2 report ment neki csak a rend kedvéért.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Enzolord
addikt
válasz mcwolf79 #40680 üzenetére
Azzal csak az a baj, hogy ha 2 reportot nyomsz egy emberre, azt nem veszi számításba a rendszer..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
virkir
veterán
Másnál is szarakodik a szerver EU1?
Vagy csak én vagyok szerencsés?Amúgy vannak intő jelek, hogy inkább hanyagoljam
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
jr1994
addikt
válasz joergie #40667 üzenetére
Grat!! Látod, nem kell ehhez 5-kor kelni
(#40679) szbalogh Ez nem túl jó hír. De a női legénység miatt akkor is érdemes szenvedni vele, főleg hogy nekem egyszerűen muszáj, az E3 leendő legénységéből egy tag még hiányzik Igaz most inkább 8-as 9-es gépekkel megyek mert most már tényleg ki akarom húzni azt a 4-5 10-est amit már rég elterveztem.
Mikor lesz valami TD a top of the tree-ben? Hátha akkor gyakrabban lesz elegendő TD a küldihez, nekem még mindig hátravan. Addig kihúzom a 140-et.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
szbalogh
addikt
válasz jr1994 #40684 üzenetére
Miré érted, hogy nem jó hír? Mind a 20 csaj meg van. 5-öt rendeltem orosz TD-kbe, de egyenlőre a 7-es szinten vagyok. A 8-as kiosztása már egyezik a 10-essel. Így vagyok az MT-25-el is, 4 kell majd a T-54 lightba és a brit artyval is a 7-es szinten vagyok egyenőre. Ha felérek 8-as szinte (illetve az LTTB-ig) akkor rendeződik a legénység is és megkapom az 5% bónuszt is De hol van a többi suna? Nem emlékszem hova raktam őket
Nick: HE_Storm
-
zolika15
tag
Milyen jol all mindenki a kuldetesekkel, en meg ket nyamvadt kuldetest nem vagyok kepes megcsinalni a t55a-ert (TD15, MT15).
Zoli
-
diegho
nagyúr
válasz jozefgucci1 #40693 üzenetére
Igazad van, lebuktam. Amúgy Gold nélkül 2750-et sebeztem vele, most tuti 3k felett leszek stabilan.
-
szbalogh
addikt
A kimaradt másodlagosokat csinálom, dől a kredit mint a zaranyesőü jaáaj Meg is vettem végre a BC 58-at és az obj430 visszavételhez is meg van már a fele pénz.
Van még bent pár értelmes dolog is, mint pl garázshely meg sok free xpAztán lassan orientálódok a T-22 felé
Nick: HE_Storm
-
emre
veterán
válasz szbalogh #40697 üzenetére
Én már lassan semmiféle motivációt nem érzek. Ha csak a belépésér kapnánk 50 goldot naponta mint a bétában azért lehet kattintanék 2-3-at. De most a 20+20 goldosat sem csináltam. A t22 engem is érdekelne, de klánozni nem fogok miatta. Egyedül meg szerintem esélytelen.
Ja, a 907 is eléggé kellett volna, csak kampány előtt mindig felbasztam az agyvizem a sok buzi cvakkoson. De szerintem ott a vezetőség is elég töketlen volt miután bingisz átengedte a parancsnokságot.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
szbalogh
addikt
A VAD nagyon jó kis klán. Korrektek a vezetők, és meglepően nagy arányban vannak az értelmes emberek.
A követelményen most szigorítottak. A bentmaradáshoz havi 1000 dobozt kell összeSHzni. Gold 40%-ban pedig az ezen felül szedett dobozokért jár. A 60%-ot cw alapján osztják. Nem játszom sokat de csurdogál a goldocska. Lassan a T 40-et is meg tudom venni ha leárazzák. Nem mintha szükségem lenne rá de mégis csak egyel több
Még nincs is 10-es cw jutalomtankom! Na de majd a köv. kampányban egy M60 Patton remélem összejönNick: HE_Storm
-
jr1994
addikt
Aki a T22-vel próbálkozik, csak óvatosan! Némi infó arról hogy mennek a dolgok wg-éknél:
Amint gondolom már hallottátok volt egy elméletem ami nem jött be....
Szóval elvették a t22-t és bannoltak 2 hétre...
De 2 nap és 17 levélváltás után már lehet tudni hogy hogyan működik ez a wg-nél...
Szóval nem figyelik mi történik épp rampage-ban rongyá riggelhetik az egészet számukra lényegtelen...
Még annak sincs jelentősége ha a 15-ös küldiket kiriggeled...
De abban a pillanatban ahogy kiváltod a T22-t egy 40-45 főből álló vizsgáló bizottság elé kerülnek a replayeid amikben küldiket teljesítettél.
Szám szerint 30 replay. Ezeket egyesével végig nézik és kielemzik.
Ha riggelés gyanuját találják elveszik a tankot és bann 2 hétre.
Ha találnak még mást is mellé pl warpack gyanú perma bann lesz.
Vagyis ha valakinek már van akár egy olyan küldije amit riggel csinált meg
el lehet felejteni a tankot.
Tőlük még soha nem látott mértékű erőforrásokat mozgósítanak a rigg utólagos kiszűrésére...
Szám szerint 519db T22-t váltottak ki eddig ebből kb 40 felelt meg a wg-nek és tarthatták meg...(#40699) szbalogh:
Karácsonyi leállás után a cw újrakezdésével nálunk is jött a gold, nekem pl 900 ami nem is rossz elsőreWoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest